6531
-
#2106 a tuszokat le is kell jelenteni mint ahogy a sebesülteket, halottakat, semlegesített terrorokat... -
#2105 ha mindent megcsináltál akkor automatikusan vége van. ha kiírja h complete de mégsem történik semmi akkor még van vmi amit nem teljesítettél 100%ra, de ekkor is befejezheted a pályát ha elég százalékot értél el (ez szintfüggő), kiírja baloldalra h meik gombbal hivhatod elő az ablakot. (talán a pause az a gomb, de erre már nem emléxem tökéletesen...) -
#2104 Nagytudású haverod van, ha csít nélkül el sem kezd jáccani -
#2103 lehet, és semmi extra nem kell hozzá, csak ha saját szervert akarsz indítani... -
busman001 #2102 valaki mondta hogy vannak csíterek, de szerintem még nincs is csít. legalábbis a haverom azt mondta hogy ő csak akkor fog swatozni ha lesz csít és ő midig keres de még nem talált. bár nekem 8 a csítereknek sem vasból van a feje
üdv: F643|balintka_xbusman -
#2101 mi is ilyen kapcsolattal rendelkező gépről szoktunk inditani magunknak coop szervert és néha már 5 embernél is eléggé laggol. szal szerintem 5-6 fősnél nagyobb szervert nem érdemes indítani róla. -
#2100 gondolom igen, de ez a játék ugyebár nem arról szól, hogy összevissza lövöldözzenek mindenre ami mozog, szal nehezen elképzelhető, hogy olyan helyzetbe kerüljenek, hogy összes lőszerük elfogyjon. -
#2099 én eddig csak egy magyar szerverre tudtam kapcsolódni, a többinél megállt a Connect-nél... -
#2098 amugy a másolt verzioval hogy lehet neten játszani? -
#2097 igen -
#2096 uzi-t fölvetted? -
#2095 a tuszokat csak meg kell kötözni? -
#2094 biztos vagy benne, hogy megcsináltad az első pályát?? mert automatikusan fejezi be, ha mindent megcsináltál és utána a következő pálya jön automatikusann... -
#2093 mikor mrgcsinálom az elsö pályát hova kell menni hogy átmenjen a másodikra?
mert már össze vissza kolbászoltam. -
#2092 kamionos verzióval is lehet neten nyomni? kell hozzá vmi? -
#2091 g- öt tuti:) Coop-hoz annyi elég de olyan -6-7 embert vagy 8-at tutitra... -
#2090 egy 1024/128 kbit/s -os net szerintetek hány fős szervert bír el? -
Cicero #2089 :DDDDD szeretem azzal nyomni, nállam fityeg az M4A1 a többieknél meg a Less Lethal S. Egyébként egy idő után a többi csapattársamnak is elfogy nem? -
#2088 jah azok is bekábulnak tőle rövid időre... mondjuk ha fejre célzol akkor mindegy h armored vagy sem :) -
Cicero #2087 A Less Lethal Shotgun az hatásos armored ellenekre is? -
Cicero #2086 Talán nem akarja a géped, hogy játsz vele! -
#2085 jaja,én is a less lethal shotgun-al nyomom,nagyon fasza,így már a 9. vagy hanyadik pályán járok (hospital) -
#2084 Süti játék.
Nagyon bejövős, bár még csak az első 3 misszión vagyok túl.
Jó dolog ez a paintball-os csúzli, meg a nem gyilkolós shoti.
95%-ra nyomtam az első kettőt, 86-ra a 3-at.
Nekem nagyon bejövős, hogy ordibálni kell. Nagy fíling... -
#2083 Nekem jól műkszik , nincs semmi gondom vele.Egyébként a wandoo.try.hu-ról töltöttem le.
-
#2082 na ujjabb gond a játék rutinosan 30-40 perc játék után szénné fagy fekete képernyő és viszlát. Friss rendszerrel is. -
Cicero #2081 Bannerrel mi a helyzet? -
#2080 tenx -
#2079 GZloee: van ra mod, www.sta4.hu ott keresgelj a topikokban, le van irva valamelyikben, hogy hogyan lehet ikonrol bemenni a szerverekre -
#2078 Nekem is ez a gondom játékon belül join és fagyás, van rá mód hogy kivülről lépjek be egy szerverre, ASE vagy mással? -
#2077 Pepti, majd megkeresnélek valamikor... Majd TS, egyszercsak. (kéne egy kis help, swattal kapcs.) -
#2076 sztem van értelme az sp2-nek, és nálam abszolút semmivel nem akad össze, sehova nem zavar be... -
#2075 meg mindig ugyanazt tudom mondani :-) torold sp2-t mert semmi ertelme nincs, es vegyel egy normalis hangkartyat, akar egy olcso, oreg live-ot es kesz. -
TwiceR #2074 Kösz :)) ;) nforce2es alaplap... xp sp2.... integralt hanggal :(( a francba, mind1 ventrilo, kibirom ;)) KÖÖSSZ
szal akinek TS mellet fagy a SWAT4 az ventrit hasznaljon ennyi. :| -
Cicero #2073 -
#2072 nem jön valaki játszani valahova?:) -
#2071 kb 5 üzenetet kéne visszaolvasnod..
még nincs,és szerintem gameplusszos verzió nem is lesz.. -
Cicero #2070 Sziasztok!
Most jutott kezembe a Swat 4 és nagyon tetszik! Nemtudtok magyarosítást a játékhoz? -
Nauron #2069 anyázás minden játék elején van,volt és lesz...
:((ameddig ki nem alakul egy normális társaság. -
#2068 a netrészhez csak gratulálni tudok ennyi anyázást rég láttam -
#2067 Ha jobb +oldás nincs :(
de ezt akartam utoljára hagyni.