6531
  • shad0w
    a tuszokat le is kell jelenteni mint ahogy a sebesülteket, halottakat, semlegesített terrorokat...
  • shad0w
    ha mindent megcsináltál akkor automatikusan vége van. ha kiírja h complete de mégsem történik semmi akkor még van vmi amit nem teljesítettél 100%ra, de ekkor is befejezheted a pályát ha elég százalékot értél el (ez szintfüggő), kiírja baloldalra h meik gombbal hivhatod elő az ablakot. (talán a pause az a gomb, de erre már nem emléxem tökéletesen...)
  • Yan
    Nagytudású haverod van, ha csít nélkül el sem kezd jáccani
  • shad0w
    lehet, és semmi extra nem kell hozzá, csak ha saját szervert akarsz indítani...
  • busman001
    valaki mondta hogy vannak csíterek, de szerintem még nincs is csít. legalábbis a haverom azt mondta hogy ő csak akkor fog swatozni ha lesz csít és ő midig keres de még nem talált. bár nekem 8 a csítereknek sem vasból van a feje
    üdv: F643|balintka_xbusman
  • shad0w
    mi is ilyen kapcsolattal rendelkező gépről szoktunk inditani magunknak coop szervert és néha már 5 embernél is eléggé laggol. szal szerintem 5-6 fősnél nagyobb szervert nem érdemes indítani róla.
  • shad0w
    gondolom igen, de ez a játék ugyebár nem arról szól, hogy összevissza lövöldözzenek mindenre ami mozog, szal nehezen elképzelhető, hogy olyan helyzetbe kerüljenek, hogy összes lőszerük elfogyjon.
  • bazza
    én eddig csak egy magyar szerverre tudtam kapcsolódni, a többinél megállt a Connect-nél...
  • urbijoe
    amugy a másolt verzioval hogy lehet neten játszani?
  • urbijoe
    igen
  • bazza
    uzi-t fölvetted?
  • urbijoe
    a tuszokat csak meg kell kötözni?
  • Bucser
    biztos vagy benne, hogy megcsináltad az első pályát?? mert automatikusan fejezi be, ha mindent megcsináltál és utána a következő pálya jön automatikusann...
  • urbijoe
    mikor mrgcsinálom az elsö pályát hova kell menni hogy átmenjen a másodikra?
    mert már össze vissza kolbászoltam.
  • bazza
    kamionos verzióval is lehet neten nyomni? kell hozzá vmi?
  • Bucser
    g- öt tuti:) Coop-hoz annyi elég de olyan -6-7 embert vagy 8-at tutitra...
  • PLackó
    egy 1024/128 kbit/s -os net szerintetek hány fős szervert bír el?
  • Cicero
    :DDDDD szeretem azzal nyomni, nállam fityeg az M4A1 a többieknél meg a Less Lethal S. Egyébként egy idő után a többi csapattársamnak is elfogy nem?
  • shad0w
    jah azok is bekábulnak tőle rövid időre... mondjuk ha fejre célzol akkor mindegy h armored vagy sem :)
  • Cicero
    A Less Lethal Shotgun az hatásos armored ellenekre is?
  • Cicero
    Talán nem akarja a géped, hogy játsz vele!
  • PLackó
    jaja,én is a less lethal shotgun-al nyomom,nagyon fasza,így már a 9. vagy hanyadik pályán járok (hospital)
  • Carlos
    Süti játék.
    Nagyon bejövős, bár még csak az első 3 misszión vagyok túl.
    Jó dolog ez a paintball-os csúzli, meg a nem gyilkolós shoti.
    95%-ra nyomtam az első kettőt, 86-ra a 3-at.
    Nekem nagyon bejövős, hogy ordibálni kell. Nagy fíling...
  • Quki
    Nekem jól műkszik , nincs semmi gondom vele.Egyébként a wandoo.try.hu-ról töltöttem le.
  • GanXstaZolee
    na ujjabb gond a játék rutinosan 30-40 perc játék után szénné fagy fekete képernyő és viszlát. Friss rendszerrel is.
  • Cicero
    Bannerrel mi a helyzet?
  • GanXstaZoleeWrk
    tenx
  • Pepti
    GZloee: van ra mod, www.sta4.hu ott keresgelj a topikokban, le van irva valamelyikben, hogy hogyan lehet ikonrol bemenni a szerverekre
  • GanXstaZoleeWrk
    Nekem is ez a gondom játékon belül join és fagyás, van rá mód hogy kivülről lépjek be egy szerverre, ASE vagy mással?
  • Nancsika
    Pepti, majd megkeresnélek valamikor... Majd TS, egyszercsak. (kéne egy kis help, swattal kapcs.)
  • shad0w
    sztem van értelme az sp2-nek, és nálam abszolút semmivel nem akad össze, sehova nem zavar be...
  • Pepti
    meg mindig ugyanazt tudom mondani :-) torold sp2-t mert semmi ertelme nincs, es vegyel egy normalis hangkartyat, akar egy olcso, oreg live-ot es kesz.
  • TwiceR
    Kösz :)) ;) nforce2es alaplap... xp sp2.... integralt hanggal :(( a francba, mind1 ventrilo, kibirom ;)) KÖÖSSZ
    szal akinek TS mellet fagy a SWAT4 az ventrit hasznaljon ennyi. :|
  • Cicero
  • PLackó
    nem jön valaki játszani valahova?:)
  • PLackó
    kb 5 üzenetet kéne visszaolvasnod..
    még nincs,és szerintem gameplusszos verzió nem is lesz..
  • Cicero
    Sziasztok!

Most jutott kezembe a Swat 4 és nagyon tetszik! Nemtudtok magyarosítást a játékhoz?
  • Nauron
    anyázás minden játék elején van,volt és lesz...
    :((ameddig ki nem alakul egy normális társaság.
    a netrészhez csak gratulálni tudok ennyi anyázást rég láttam
  • Yan
    Ha jobb +oldás nincs :(
    de ezt akartam utoljára hagyni.