6531
  • Cicero
    Nemtudom, nekem SoF2-vel vannak tapasztalataim, annak nem volt elég egy 2400/1500 (nemtudom pontosan) kapcsolat.
  • PLackó
    az jó,köszönöm.
  • Lacixx
    Már kerestem de hol apéróban van a save?
  • PLackó
    szerintem is..de lehet egyszerűbb lenne tőle megkérdezni:D
  • shad0w
    1024es netkapcsolattal rendelkező gépről indítottunk saját coop szervert magunknak és elég ritkán szaggatott be, szal 5 személyest simán lehet indítani róla...
  • Cicero
    Nem. Mentsd ki egy mappába
  • Lacixx
    de akkor amentésem elcsusznak a fenébe nem?
  • Cicero
    Tegyed fel a legfrisebb patch-ot, az megoldja a problémát, vagy ahogy Sadist mondja telepítsd újra
  • Sadist
    Valami gáz van a swatequipment fájllal. Telepísd újra. Más tippem nincs.
  • Sadist
  • Lacixx
    Nah valaki az én sztem nem tul nagy problémámra helpet nem akar nyujtani??
  • Sadist
    Arra még véletlen sem gondoltatok, hogy arra kíváncsi hány pálya van? Sehol nem írta, hogy unja már, csak ti azonnal beleképzeltétek.
  • Lacixx
    srácok!nem megy a neten a játék!elkezd connectingolni a szerverrel,majd kiir egy hibaüzit: file is incompatible whit the version on the server "swatequipement"
    Pls help!!

Köszi
  • Cicero
    Egyébként én is :))) De ilyet nem szoktak kérdezgetni, főleg nem így :))
  • PLackó
    szerintem meg azért kérdezi mert reméli hogy még nem tart a végén..
    én legalábbis azt remélem,én is a kórházasnál tartok.
  • Cicero
    Jaja, ha már csak nyűg az egész, akkor ne játszon vele
  • Cicero
    Ez miért taplóság? Thanatosnak teljesen igaza van :)))
  • Thanatos
    mé igaza van nem? ha már ennyire unja hogy azt krédi hogy sok-e van még hátra akkor jobb ha abbahagya és máris nicns sok , nem? :D
  • Sadist
    Tapló-e vagy?
  • Cicero
    Ha ezt kérded, akkor fejezd be...
  • R0sc0
    most tarok a korházasnál sok van még hátra?
  • Cicero
    1024/128 kb/sec, vagyis a letöltés 1024 a feltölés pedig 128 :)) Nemhiába LAN T3-asok a szerverek, persze ha laggolni akar mehet oda is
  • Bucser
    Nincs végigjátszás mivel mindig minden a pályákon random generált csak az alapszitu ugyanaz...
  • feco
    nem tudna valaki egy végigjátszást

• shad0w
    ???

ezt most miből gondolod? :)
  • Cicero
    Egyet se :(((
  • shad0w
    még nem adtak ki hozzá patchet sajnos... pedig azért lenne mit javitani...
  • Fishbone
    Cső! Valaki patch-et tud hozzá? jól jönne hozzá link is! :)
  • shrek82
    egyszerűen a mainben rányomsz a join game-re, aztán meg a direct IP-re és aztán oda meg beírod pl a 193.225.82.68:10480 jelszóhoz meg: swathu -t. Ez konkrétan a df szerver címe, de itt találsz még más szervercímeket is!
  • Lacixx
    Pls valaki irja már le h mivel játszak neten a gamával,mer a buzi gamespy-jal nem megy, nemtom mért!köszi!
  • Thanatos
    ha nem emléxel rájuk akkor valszinű pont eza helyzet állt fent amit emlitettewm :P a jó ellenfelekre emléxik az ember :) amugy meg átlagos playerek ellen akik nem dolgoznak különösebben össze 2ember ts-en is istennek tünhet és szarrá fossá fogják őket verni :)
  • shrek82
    Egyszerűen annyira jól együtt dolgozott és kommunikált(!!) a csapat, hogy enemy nem tudott mit tenni! az a baj, hogy már nem emléxem az enemykre, de mindennapos arcok voltak!
  • Thanatos
    az nem lehet hogy az enemy volt sajnálatos modon full láma? :) mert az iylen egyoldalu eredménynek inkább ez az oka..., persze azért tisztelet a kivételnek :P
  • shrek82
    Ma délután egy ritkán tapasztalható dolog történt a df szerveren! Suspect voltam és annyira jó csapatjáték ment végig, hogy öröm volt nézni(természetesen az eredmény sem maradt el, kb. 90%ban mi nyertünk! Ez sajnos nagyon ritka, de k***a jó volt így játszani!
  • busman001
    de nem is az hogy hirtelen kiürül, hanem már úgy etrmek meg hogy nincs a tárban.
  • shad0w
    de te az onlineról beszélsz, én meg a single-ről írtam. online természetesen lőni kell mint állat :D persze azért ott is ésszel érdemes.
    amiket említettél ezek nem bugok (ill csak valamilyen szinten) hanem a laggnak köszönhető. pl a hirtelen kiürülő tár egy tipikus lag eset :)
  • shad0w
    már van pár fajta csít, de undorító teljességgel elitélendő dolog. az egyik legelső csít eseménynek volt szerencsétlenségem szemtanúja lenni. ezért nem is beszélek csítekről tovább mert még a végén én segítem az elterjedésüket :)
  • busman001
    hát az ő dolga hogy csítel e vagy sem. én lexarom...
  • busman001
    sedo nekem kb. minden gameban 2x-3x kifogy az összes lőszerem:DD és nem azért mert a falat lövöm;).
    egyébként nektek nincs olyan bug hogy megtermetek és csont üres az 1. tár? vagy max 1-2 golyó van benne? engem ez rohadtul idegesít...rohanok hirtelen ott egy enemy lőném erre katt-katt nincs golyó...
    meg egy másik bug hogy lövök egyet a földre és a másik pillanatban kiírja hogy letk-ztam 2 csapattársam... ez se egy szívderítő pillanat. aztán meg mentegetőzhetek akárhogy jól megsokkolnak.
    üdv: F643|balintka_xbusman
  • shad0w
    lehet nem cracked szervereket próbáltál, a magyarok közül tudtommal mind az :D