6531
-
Cicero #2146 Nemtudom, nekem SoF2-vel vannak tapasztalataim, annak nem volt elég egy 2400/1500 (nemtudom pontosan) kapcsolat. -
#2145 az jó,köszönöm. -
Lacixx #2144 Már kerestem de hol apéróban van a save? -
#2143 szerintem is..de lehet egyszerűbb lenne tőle megkérdezni:D -
#2142 1024es netkapcsolattal rendelkező gépről indítottunk saját coop szervert magunknak és elég ritkán szaggatott be, szal 5 személyest simán lehet indítani róla... -
Cicero #2141 Nem. Mentsd ki egy mappába -
Lacixx #2140 de akkor amentésem elcsusznak a fenébe nem? -
Cicero #2139 Tegyed fel a legfrisebb patch-ot, az megoldja a problémát, vagy ahogy Sadist mondja telepítsd újra -
#2138 Valami gáz van a swatequipment fájllal. Telepísd újra. Más tippem nincs. -
#2137 -
Lacixx #2136 Nah valaki az én sztem nem tul nagy problémámra helpet nem akar nyujtani?? -
#2135 Arra még véletlen sem gondoltatok, hogy arra kíváncsi hány pálya van? Sehol nem írta, hogy unja már, csak ti azonnal beleképzeltétek. -
Lacixx #2134 srácok!nem megy a neten a játék!elkezd connectingolni a szerverrel,majd kiir egy hibaüzit: file is incompatible whit the version on the server "swatequipement"
Pls help!!
Köszi -
Cicero #2133 Egyébként én is :))) De ilyet nem szoktak kérdezgetni, főleg nem így :)) -
#2132 szerintem meg azért kérdezi mert reméli hogy még nem tart a végén..
én legalábbis azt remélem,én is a kórházasnál tartok. -
Cicero #2131 Jaja, ha már csak nyűg az egész, akkor ne játszon vele -
Cicero #2130 Ez miért taplóság? Thanatosnak teljesen igaza van :))) -
Thanatos #2129 mé igaza van nem? ha már ennyire unja hogy azt krédi hogy sok-e van még hátra akkor jobb ha abbahagya és máris nicns sok , nem? :D -
#2128 Tapló-e vagy? -
Cicero #2127 Ha ezt kérded, akkor fejezd be... -
#2126 most tarok a korházasnál sok van még hátra? -
Cicero #2125 1024/128 kb/sec, vagyis a letöltés 1024 a feltölés pedig 128 :)) Nemhiába LAN T3-asok a szerverek, persze ha laggolni akar mehet oda is -
#2124 Nincs végigjátszás mivel mindig minden a pályákon random generált csak az alapszitu ugyanaz... -
feco #2123 nem tudna valaki egy végigjátszást
-
#2122 ???
ezt most miből gondolod? :) -
Cicero #2121 Egyet se :((( -
#2120 még nem adtak ki hozzá patchet sajnos... pedig azért lenne mit javitani... -
Fishbone #2119 Cső! Valaki patch-et tud hozzá? jól jönne hozzá link is! :) -
#2118 egyszerűen a mainben rányomsz a join game-re, aztán meg a direct IP-re és aztán oda meg beírod pl a 193.225.82.68:10480 jelszóhoz meg: swathu -t. Ez konkrétan a df szerver címe, de itt találsz még más szervercímeket is! -
Lacixx #2117 Pls valaki irja már le h mivel játszak neten a gamával,mer a buzi gamespy-jal nem megy, nemtom mért!köszi! -
Thanatos #2116 ha nem emléxel rájuk akkor valszinű pont eza helyzet állt fent amit emlitettewm :P a jó ellenfelekre emléxik az ember :) amugy meg átlagos playerek ellen akik nem dolgoznak különösebben össze 2ember ts-en is istennek tünhet és szarrá fossá fogják őket verni :) -
#2115 Egyszerűen annyira jól együtt dolgozott és kommunikált(!!) a csapat, hogy enemy nem tudott mit tenni! az a baj, hogy már nem emléxem az enemykre, de mindennapos arcok voltak! -
Thanatos #2114 az nem lehet hogy az enemy volt sajnálatos modon full láma? :) mert az iylen egyoldalu eredménynek inkább ez az oka..., persze azért tisztelet a kivételnek :P -
#2113 Ma délután egy ritkán tapasztalható dolog történt a df szerveren! Suspect voltam és annyira jó csapatjáték ment végig, hogy öröm volt nézni(természetesen az eredmény sem maradt el, kb. 90%ban mi nyertünk! Ez sajnos nagyon ritka, de k***a jó volt így játszani! -
busman001 #2112 de nem is az hogy hirtelen kiürül, hanem már úgy etrmek meg hogy nincs a tárban. -
#2111 de te az onlineról beszélsz, én meg a single-ről írtam. online természetesen lőni kell mint állat :D persze azért ott is ésszel érdemes.
amiket említettél ezek nem bugok (ill csak valamilyen szinten) hanem a laggnak köszönhető. pl a hirtelen kiürülő tár egy tipikus lag eset :) -
#2110 már van pár fajta csít, de undorító teljességgel elitélendő dolog. az egyik legelső csít eseménynek volt szerencsétlenségem szemtanúja lenni. ezért nem is beszélek csítekről tovább mert még a végén én segítem az elterjedésüket :) -
busman001 #2109 hát az ő dolga hogy csítel e vagy sem. én lexarom... -
busman001 #2108 sedo nekem kb. minden gameban 2x-3x kifogy az összes lőszerem:DD és nem azért mert a falat lövöm;).
egyébként nektek nincs olyan bug hogy megtermetek és csont üres az 1. tár? vagy max 1-2 golyó van benne? engem ez rohadtul idegesít...rohanok hirtelen ott egy enemy lőném erre katt-katt nincs golyó...
meg egy másik bug hogy lövök egyet a földre és a másik pillanatban kiírja hogy letk-ztam 2 csapattársam... ez se egy szívderítő pillanat. aztán meg mentegetőzhetek akárhogy jól megsokkolnak.
üdv: F643|balintka_xbusman -
#2107 lehet nem cracked szervereket próbáltál, a magyarok közül tudtommal mind az :D