S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem óriási csalódás a játék.

Zsolo007
Mi tetszik ennyire? 😊

Stotoo
lol <#gun><#idiota>

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

"válbafogos nézet" = iron sight 😊
amugy igen, az sokkal jobb és élethübb mint gagyi nagyitás ... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fenrir
mondjuk belerakhatták volna a mostanában annyira divatos "vállbafogós" nézetet is a zoom-os célzás helyett

A halál csupán a kezdet...

Zsolo007
Senki sem akar Coopozni? <#vomit>

nem, ez az egyik ut de másfele is van másik ut de mind1... 😊

lézer pointer és/vagy aimpoint tényleg jó lenne amuyg de mivel sima iron sight sincs ugyse kerül bele semmijen patchel :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fenrir
igen, ahonnan álltál kismillió van csak odáig kéne eljutni 😊

mondjuk egy lézer pointer elférne a játékba, esetleg egy aimpoint, ezek mind swatos cuccok

az csak eccer volt és kb az ucso fél percben nemtom feltünte 😊
amugy potn azon a mapon kismillio másik ut van pont a swat kezdõrõl szal azért nem kell mártirkodni 😊

Zsolo007
Pedig kiszúrja a szemed a fõmenüben.... <#vigyor3>

Fenrir
tudom, ma játszottam ellened, voltál olyan rendes, hogy a swat spawn közelében, az egyetlen ajtóra kempeltél amin jöhettünk 😊

így tényleg nem nehéz a pozitív kdr 😊

EmThor
akkor nincs

Stotoo
Multi ebben? Lehet en vagyok hulye de sztem nincs.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

isten mencsen a gyorsitástól, bõven jó ez igy és ezért van két féle páncél...
amugy érdekes én majdnem midnig könyü páncélt viszek és mégis esetek nagy részében több a killem mint a halál szal csak nem oylan rossz az... 😛

Zsolo007
Van magyar coop szerver? Vagy van valakinek kedve coopozni, mert ha igen én csinálnék szervert, mondjuk TS-el lenne igazán király....

CSOCSO
hat en is megcsinaltam az elso 4 palyat.. nekem mindig 70% felett teljesitunk. nekem az boven eleg.. szinte sosem halnak meg az embereim es mindent veluk egyutt csinalok meg
Fenrir
amúgy elférne 1-2 peccs, elõször is kicsit fel lehetne gyorsítani a játékosokat mert multiban ha könnyû páncéllal mész akkor az öngyilkosság, ha nehézzel akkor meg csak sétálsz kb aminek nem sok taktikai elõnye van

a legtöbb map meg masszívan terror, ha ott 1x bekempelnek soha nem törnek át rajta a swatosok

nem

EmThor
igen és zsír, de olvass vissza van elég élménybeszámoló :o)

Fenrir
próbáltátok már onlájnban?

EmThor
nemá

Törölt felhasználó
Ezzel lehet neten is játszani ? <#fejvakaras>
AndrewCB
Miért? Van benne multi?<#idiota>

egyetértek, sajnos 😞

Bazmeg ez már kezd agyrémé változni. Bele olvasok a fórumba és minden második hozzászólás. VAN BENNE MULTI? Általában a 12-18 éves korosztály kérdezi, vagy az aki kise meri írni, hogy hány éves.
Az sg már egy szemétdomb, amin soha sem fogom megtalálni az érdekes véleményeket és ezt mind a 2 évesek flodolásának köszönhetem.
FASZ KIVAN…..
Bocsi az OF-ért
ON

nincs, a fejelsztési fázis végén kiszedték a gamebol mert ugydöntöttek hogy mgése jó...

SASboy
Van Multi ??😄 Eredeti cd kell hozzá? amúgy azt próbáltam mint te de azt mondja a pali, hogy ez nem az amit õ kért😄 mondtam h kapja be de semmi😄

nice legs. what time to open?

0Fritz0
A disco-s küldetésnél nálam is nagy elõszeretettel lövették le magukat a társak. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

[NST]Cifu
A 3. küldit szinte az összes lehetséges fegyverpárosítással végigpróbáltam, kezdve a nem halálos felszerkótól a mindenkinél G36C típusú gyilkos-irtó felszerkóig. Egyszerûen maga az AI hülye. Egy folyosó védelmét nem merem rájuk bízni, mert arra is képtelenek, akár simán hagyom ott õket, akár cover parancsal.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

EmThor
talán jobbegér gomb nyomvatart és ott kiválasztod a parncsot, parancsok között tab-al váltasz, space-el meg kiadod a parancsot, multiba igy van 😄

Csapattagok a másik szobában vannak,nyisd ki nekik az ajtót.Ha jól emlékszem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

EmThor
<#taps>

SASboy
õõ elakadtam a trainingben. Amikor vmi fall in parancsot kell adni mit kell csinélni vagy hogy kell csinálni?

Fenrir
nem a fegyverükkel van a gond hanem, hogy figyelmetlenek a társak

CSOCSO
miert nem adsz nekik bing bang fegyvert??? de ez nemtom miert nem jut eszedbe alapbol
EmThor
az a poén single-be még nem is toltam a gamét 😄

EmThor
swe coop cra 100mbit

Tjay
en meg nem nagyon jatszottam a jatekkal de amit eddig latttam az tetszik, igaz en raven shield hivo vagyok, az talan kicsit gyorsabb.
kicsit furcsa az az uvoltozos dolog. amin nagyot rohogtem a kikepzesen lelottem az oktatot, probabol, a celkereszt rajta maradt, de a fegyver lefele volt. azert szamitottak a keszitok ilyen idiotakra mint en 😊
multit probaltam de egyelore a ruhakat megkulonboztetni eleg nehez, de majd megszokom.
na csak ennyi.
tjay

mi volt a szerver neve?

EmThor
majdnem 6 órát nyomtam svéd szerveren, isten 😄

sajnos :///

Ahogy elnezem meg jo sok barom nyomja a neten 😞

😛

Zsolo007
LOL, visszaolvastam 😊 És meg is találtam 😊 De csak azután hogy üzentem, ennyire talán nem kéne felkapni a vizet 😊

PEACE<#wave>

Sadist
Soha nem is volt...és nem is lesz...és visszaolvasni is tilos!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zsolo007
Tudtok magyar szerverrõl? Ha nincs ilyen kinke lenne kedve csatlakozni ha csinálnék egyet?

[NST]Cifu
Részemrõl most annyira szídom az AI-t, amennyire a plafon bírja. Valami szörnyû, milyen bénák a társaink. Kiadom nekik, hogy Cover egy szobára (két ajtó, az egyik az, amelyiken bejöttünk), erre egyszer csak hallom, hogy lövések dörögnek, és mindkét krapekot lelõtték. Máskor olyan történt, hogy az ajtóban megálltak (elvileg bang & clear volt kiadva), jövök be a másik oldalról, erre az õ ajtajuk mögött álló bûnözõ egy lövéssel leterít (én meg gondoltam, hogy ki van már takarítva a szoba...). Szóval valami iszonyú idegesítõen bénák. Viszont kellenek, mert nélkülük meg védtelen vagyok. Nem 1x esett meg, hogy Optiward-ozok, erre mögém kerül egy rosszfiú, és szabályosan kivégez - és erre úgy is volt példa, hogy a társaim két méterre áltak a gyanusított mellett, a sarok mögött...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SASboy
A swat 4-hez??

gameplusz
Igen. Ma elméletileg elkészül(ök) vele....

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

SASboy
ok. Szedem.