6531
  • feco
    van magyarosítása valakinek
  • Pigo
    Csak annyit pontosítanék ezen hogy Ciceró 12 éves
  • PLackó
    nekünk lett igazunk ;)
  • Sadist
    "Szerintem kb lehetsz 14 éves"

Annyi
  • Cicero
    Már bocs, de a szószedetből és mondatból ítélve én azt vágtam le, hogy már unod, ha ezt oktatásnak veszed az a Te dolgod.
  • R0sc0
    hehe cicero te szerencsétlen. "nyüg a játék" hehe rég játsztottam ilyen jó jatekkal, szal legyszives az ilyen megjegyzesek fejezd be, mert megalapozatlanul teszel megjegyzeseket. Szerintem kb lehetsz 14 éves. Szal pls ne oktass ki, csak egy egyszeru kerdest tettem fel hogy kb hol tartok a játékban. Nem hiszem hogy ebböl a mejegyzesbol olyan következtetest kell levonni hogy ez nyüg. El kéne gondolkodni azon hogy van e képed alaptalanul megjegyzeseket tenni PONT.
  • feco
    oké
  • Bucser
    nem tudom briefinget elolvastad??? HA igen akkor szép sorban csinálj meg mindent. minden letartoztatott suspectet jelents le minden fegyvert szedj össze és minden túszt is jelents le. Azt is jelentsd le 10David-nek hogyha lelősz valakit!!!
  • feco
    nem tudja valaki hogy hogyan lehet tovább jutni a 4. pályán
  • PLackó
    swat4 legsikeresebb témák között,régen volt már ilyen.
  • PLackó
    jaja,én is így érzem.
  • shad0w
    mit ír ki pontosan? és mikor?
    és miután uninstalláltad törölted a mappájában maradt fájlokat? (nemtom, talán ez is baj lehet :))
  • shad0w
    a single tényleg nagyon jóra sikerült, nekem is nagyon bejött mint általában mindenkinek, de azért miután belejössz a multiba a single hangulata meg sem közelíti az élő ellenfelek ellen való játékot. a multi (bár elég bugos - ezért jó lenne ha jönne a patch végre...) nagyon hangulatos, fantasztikusan jókat lehet játszani.
  • Lacixx
    bazz ujratettem az egészet,még igy ios hibaüzit ir ki.vazzeg mit csináljak,kipróbálnám a multit de sehogy se megy...a single amugy ténlyeg jo..., nagyon jóóó
  • Cicero
    Én megnéztem Multit, nekem nagyon nem tetszik, szerintem a single p. sokkal jobb
  • Lacixx
    megtaláltam,de uninstallnál megkérezi h törlje e! AMugy nyomjátok neten?
  • Lacixx
    jaja :)
  • Cicero
    Jaja, és láttam hogy beta aztán gondoltam hogy betát mégse teszek fel :O
  • Sadist
    Azért jó, hogy pont te kerestél magyarosítást :P (#2070)
  • Cicero
    VAGY keresd meg a CD-n azt a file-t és másold át a swat mappájába :)))
  • Cicero
    Hát uninstall, aztán vagy megmarad a mentés vagy nem :)))
  • Lacixx
    tudom basszameg,én hüyle... most mi a fasz legyen??
  • Cicero
    Egyébként mi van a bannerral? Mert én nem látom!
  • Cicero
    Nah látod? Ezért nem szabad feltenni magyarosítást :DDD
  • PLackó
    nem ajánlott felrakni azt a béta magyarítást,meg nagyon úgy tűnik hogy gameplusz becsapott mindenkit vagy nem tudom mi van már..
  • Lacixx
    Leszedtem az magyarositást,de ugyanugy ott maratd minden,sőt még a magyarság is megmaradt...
  • Lacixx
    nincsen sehol, nem olyan mint az NFSU 2..
  • PLackó
    amúgy nagyon pörög ez a topic most:D
  • PLackó
    de ő táncsak jobban tudja mennyi kell ennek a játéknak ha már pont ilyennel próbálta,nem gondolod?:P
  • shad0w
    én sem tom hol vannak a mentések, de nem lenne egyszerűbb uninstallálni a magyarosítást? vagy nem lehet? most már könnyű okosnak lenni de erre jó a biztonsági másolat :)
  • Cicero
    Documents & Settings/Felhasználónév/Local Settings>
  • Cicero
    De ne csak a C:/Program Files/Sierra/SWAT 4 mappában, mert lehet a Document & Settings-ben is valahol!
  • Lacixx
    látom kösz, és keresem is de nem találom.. :S:S
  • Cicero
  • Cicero
    Csak következtettem, nem gondoltam, hogy két játék multija között ekkora lehet a külömbség (nem játékilag)
  • Lacixx
    tényleg nem tudja senki h hol van a save a swat 4 nek?
  • Cicero
    Foggalmam sincs, talán a Document & Settingsbe valahol, vagy az egyik almappában Keress a vinyódon olyan fájl nevet, amilyen néven nyomod a swatot
  • shad0w
    akkor meg minek állítasz olyat amivel nincsenek tapasztalataid? :D
  • Lacixx
    magyarositást tettem fel sztem az lehet a gond vazzeg...
  • shad0w
    mien legújabb patch? tudtommal egyáltalán semilyen patch nincs hozzá...
    nem telepítettél fel véletlenül valami kiegészítőt amit pl a swat4.hu adott ki? pl a war modot vagy hasonlót? mert az is lehet gáz...