648
új magyar stratégia
  • Dns5000
    umm pont most akartam beszurni
    ha megtalálod a patchet linkeld be :)
    teleport varázslat után teljesen megváltozott a játék
    ilyászok semmit sem érnek. Winterbreedekel beleteleportálok az ilyászokba azokat kinyírják pik-pak, az ellenséges melee egységek meg hiába veszik őket kürül jelenleg szart sem ér a flankelés.
    A fog of avalon+ dragon eye meg már nem mükszik mert vagy van az ellenségnek dragon eye vagy curse of shadow. Mindkét esetben totálisan lenullázzák az ilyászaimat.
  • pluhi
    King Arthur - The Role-playing Wargame v1.02

Improved movement during melee

Increased battle sound range

Added "beginner" difficulty level

Added sounds of unit selection in battles

Added marking own and enemy units (hotkey Tab)

Added invert mouse zoom checkbox in battle Options

Added rotate / strafe camera checkbox in battle Options

Added camera lock to the selected unit (hotkey Ctrl + Q)

Added "weakening archers" checkbox in Campaign map Options

Added divide army and recruiting icons in the army window as well

Added more detailed information about missing drivers, if any

Added disband option of units in a visible enemy army removed

Fixed font size bug on the loading screens

Fixed game crash bugs

Console for cheats

Creating screenshots (hotkey Ctrl + Space)

1440x900 resolution available
  • Lobsterman
    Hát akkor lehet bejátszom a steam-et. Bár nem tudom tudok e a kártyámmal fizetni rajta :S
  • balee4
    Sajnos nálunk csak akkor jön ki...
  • CAC
    Csak ezt a véleményed neigen hangoztasd, mert pillanatok alatt rádhúzzák, hogy véded a warezt.
    Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezek a true lovagok vajon hány jogtiszta játékkal, szoftverrel, audio albummal rendelkeznek, vagy épp az összes általuk látott filmet moziban nézték e? Mert ha nem, ez a rinya eléggé hiteltelenné válik.
  • Dns5000
    Patch óta mega stabil egyszer sem fagyott vagy 20-30 csatát játszottam.
    Valaki azt írta, hogy csak februárban lesz magyar verzió. De nem hiszem, hogy olyan minőségben fogják felmondatni mint az angolt.
    Engem most kicsit visszavetett, hogy 1 egységgel ki tudok nyírni mindenkit. Így már nincs benne semmi kihívás. Lovasságot meg úgy kell használni hogy a célpont mögé kell kattinta és ha van elég lendületük átmennek a gyalogosokon. Sajnos a lándzsásokon is. De ha vannak ílyászok símán szétlövik őket mire oda érnének.
  • bélanéni #282
    Számomra a torrent egy jó kipróbálási lehetőség, ez alapján el tudom dönteni, hogy megéri-e az árát a cucc, egyáltalán meg akarom-e venni, akármennyibe kerül.
  • bélanéni #281
    Nekem semmi bajom az értelmes vélemény-nyilvánítással, akár pozitív akár negatív. Egyszerűen még akkor sem vetemednék ész nélküli fikázásra, ha valóban nem azt kapom a pénzemért, amire számítottam. Nemhogy ha torrentoldalról leszedtem zsír ingyen. Nem rólad beszélek, inkább úgy általánosságban. Akinek nem inge, nem veszi magára.
  • Lobsterman
    Dobozosan mikor adják ki a játékot? Ugye nem csak februárban a szinkronos verziót mert megőrülök. Meg akarom lepni magam vele karácsonyra legkésőbb, de steam-ről le nem szedem.
  • CamelX
    Valamilyen szinten igazad van, de ez továbbra se igazolja a fejlesztőknek a Demo kiadásának elmulasztását, amivel legálisan ki lehetne próbálni a játékot és ami után legálisan mondhatnám azt hogy ezekkel az íjászokkal úgy elkúrták a játékot ahogy illik (beleértve a többi buggal), viszont még azt is mondhatnám, hogy ha látok 1 patch release összesítést amikben ezek a hibák orvosolva lesznek, AKKOR megveszem a játékot HA kijön magyarul ez a magyarok által írt játék.
  • pluhi
    1-2 nap és jön a második patch, amiben már lesz balanszolás és egy új nehézségi szint (beginner) is a bugfixeken kivül.
  • bélanéni #277
    Az alapvető probléma az, hogy a játékfórumok hozzászólásainak 90-95%-át éretlen kamaszok meggondolatlan fröcsögése teszi ki, így a kicsit is komolyabb felnőttek messzire elkerülik ezeket a helyeket. Én is csak nagy ritkán járok pl. az sg.hu -n is ezen ok miatt. Itt nem kulturált vélemény- és eszmecsere történik, hanem fikázás teli torokból. Na most ezek az emberek (a főszereplők) nyilván a munka fogalmát legfeljebb hallásból ismerik, ezért mernek ilyen - amúgy teljes névtelenség ködébe burkolózva - könnyelműen pocskondiázni. Ja azt csak mellékesen teszem hozzá, hogy teljesen mindegy hova megyek, mindenhol ott vannak a megmondós gyerekek. Csak azt nem veszik észre, hogy valójában nem a játékot minősítik hozzászólásaikkal...
  • krisss93
    Hogy indítom el a reloaded verzió telepítését?
    A vírusirtóm blokkolja és nem tudja ignorolni.
    Ha valaki leírná hálás lennék
  • Dns5000
    na jó egy kis fog of avalaon nem árt még hozza
  • Dns5000
    picit túltápoltam magam ez az egység kinyir midenkit egyedül :P
  • CAC
    Milyen oprendszert használsz?
  • CAC
    Vagy pénzt kapnak a marketingért, vagy igénytelenek az iponosok. :))
  • rodzsi
    sziasztok.

Az a problémám lenne h megvettem steam-en a játékot de nem akar futni...
    Szóval letölötötte, klikk h inditás, és akkor két utilt letöltött hozzá, és utána kidob egy error ablakot h cannot execute launcher.exe!!!

Ez micsoda??????

Elöre is köszönöm a helpet.
  • grebber
    Ipon teszt 93%
  • CAC
    Ez nem mese, hanem az én álláspontom.
    De válaszolj már kérlek, szerinted kifogásolható az, ha valaki ki tudni akarja, hogy mit kap a pénzéért?
  • Dave89
    ja természetesen a crack-elés sem maradt el! :)
  • Dave89
    Hali!
    Problémám lenne, a bonyolított telepítés minden lépését követve, az utilities felinstallálása után, gép újraindítás után, indítom a játékot, eljutok odáig h "king arthur" és ott a kard a képernyőn, majd visszadob a windowsba és semmi.... tudtok segíteni esetleg? van valakinek ötlete mi lehet a baj? előre is kösz :)
  • Fasiszta
    A játék megjelent már.
  • EmThor
    nem, ez a mese része, meg a magyarázás. ha letöltöd illegálisan, jogsértést követsz el. ennyi. utána már mindegy, hogy megveszed-e vagy nem. remélem nem így vezeted az üzeleted.
  • Dns5000
    Akkor töltsd vissza ott nem tudsz mit csinálni.
    Íjászok megatáposak , a fog of avalon+ dragoneye varázslat muszály.
    Csak ezt a kettőt fejleszd az elején. Mondjuk dragon eye csak később lesz pont a lady of the lakes questen lehet felvenni Sir Garethet neki van.
  • Dns5000
    Csak azután mükszik ha megcsináltad a Lady of the lake questet, jobb clik a csapat felett és faluban kell állni.
  • Dns5000
    Na 1 csatát nyomtam ugynéz kijobb lett, eddig 50% volt hogy csatakezdéskor kifagy, néha csata közben is fagyott.
    Valaki nem tudja hogy lehet átkozott tárgyakról levenni az átkot?
    A kardra volt egy küldi, most van egy medálom ami +100% mana useal jár. Az olvastam hogy valahogy le lehet szedni, de hogy hogyan.
  • Pluskast
    Az még nem elérhető azonban most nem tudtam megcsinálni azt a küldit amikor a 2 testvér egyikét kell támogatnom mert az elöző küldinek hála annyira lement a haerőm, hogy képtelen voltam megnyerni. Így most semmi erőm sincs.. :((
  • CAC
    Nem tartom kizártnak, hogy csak pár kör után van ilyen lehetőség. Emlékeim szerint én is téptem a hajam egy ideig, aztán egyszer csak (tán valami tutorial szöveg megjelenése után) már meg lehetett csinálni. Egyébként maga a circle menü működik? Ez akárhol is legyen a sereged egy jobb katt után elő kell, hogy jöjjön. Mert ha nem, akkor játszódj még pár kört, és előbb-utóbb elérhetővé válik szerintem.
  • Pluskast
    Hát ez nekem kurvára nem megy. Hogy az istenbe kell ezt?? hiába nyomok jobb egér gombot a seregen nem csinál semmit és egy városban sem tudom feltölteni a haderőmet
  • pluhi
    Nem, ez már két napos. A kövi sem várat magára sokat remélhetőleg.
  • CamelX
    5 másodpercig tartott az hogy kipróbáljam, megnéztem van -e benn már 1440x900, de nincs :D azt hittem ez az a "next patch" amit írtak. Na mind1, addig hibernálom :)
  • CAC
    OFF

Jakuzánál a pont.
    Láthatóan Te nem akarod megérteni a nyilvánvalót. Játszhatsz még a szavakkal, én meg hozhatok még fel pár gagyi, mindennapos példát, de a lényegen nem változtat.
    Egyéni vállalkozóként közel állok már a hétszámjegyű nagyságrendhez, amit jogtiszta szoftverekre költöttem, és a munkám gyümölcse is szellemi termék, így nem áll távolt tőlem az ilyen javak védelmezése. Ettől függetlenül nem látok benne kivetnivalót, ha valaki kipróbálja a tört verziót, mielőtt pénzt ad ki az eredetiért.
    Ezért fura számomra, hogy megpróbálsz warezpárti szavakat a számba adni, miközben csak arra akartam rávilágítani, hogy szvsz van a dolognak egy közel sem elítélhető része.

/OFF
  • pluhi
    Ez csak crashfix pakk szerintem, semmi balansz nincs benne, valszeg a következőben sem lesz, egyelőre kisebb gondjuk is nagyobb annál...
  • CamelX
    Igaz igaz :) közbe utána néztem hogy mi az az ncf, Steam használja. Köszi a tippet!
  • Dns5000
    mit változtattak a játékban
    ílyászokat nerfelnék?
  • pluhi
    Persze, hogy van, Steam. Amint irtam a launcher is változott, vissza kell tenni a Reloaded verziót, hogy elinduljon. Kipróbáltam, nálam megy is, nem is fagyott eddig.

Dns5000: nfohump forumán.
  • Dns5000
    hol olvastad?
  • CamelX
    Amúgy van ennek a patchnek valami hivatalos forrása? Sehol se vettem észre
  • CamelX
    Felülírtam régi fájlokat ezzel, de Steam error, aplication error blablabla :( van benn 2 ncf fájl is, azokkal kéne valamit hekkelni?

EmThor: ha nem is ellopom, próba menet még a legtrógerebb kereskedésbe is van :D