King Arthur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De inkább mégse. Nem is tudom, olyan zavaros az egész. Olyan értelmetlen.
Most akkor nem lehet benne se építkezni, se katonákat ,,gyártani" mint pl: egy TW-játékban?
Eddig, egyszer vehettem új embereket, egy helyre jelzett menjek oda, ott lehetett. De többet se lehet. Sehol. A veszteségeket akkor hogy pótoljam? Vagy majd magától, automatikusan? Egy 10 fõsre csökkent csapatot meg nem lehet valahogy ismét feltölteni emberrel?
Építkezés sincs? Akkor a gazdaság, mégis mitõl nõ , vagy mitõl csökken? Nincs valami rendes gazdasági kimutatás? Bár minek, ha se építkezni se egységet képezni nem lehet...de ha nem lehet egyiket se, akkor meg a minek van kétféle erõforrás?
Aztán mi ez a spell dolog? Nem lehet csinálni vele semmit.
A csaták is marha érdekesek. Nem is harcolnak a katonák, csak úgy állnak...és az elsõ pár katona talán harcol. Legalábbis nekem úgy tûnt.
Lehet, sõt biztos az a baj, egy csomó mindenre nem jöttem rá, oké, de ez is amiatt van, mert az egész olyan zavaros, nem lehet rendesen átlátni.
Hát így elsõre nem tetszik. Nem értem miért voltak úgy oda érte, hogy majd minden csoda jó játék lesz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Kell hozzá valami program?
És ha igen, hol tudom letölteni?
C:\Sisinstall>sisinstall.exe extractAll "C:\sisintall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "C:\Arthur"
INFO : sisInstall - by steamCooker
INFO : Extracting everything from .sis file C:\sisintall\King Arthur - The Role
-playing Wargame_disk1.sis into C:\Arthur
ERROR : Exception (0) : Vdf file not found
Valaki PLS HELP!!!
Gonosz old fate hivõnek indultam de ugy sokkal nehezebb az elején ...
Most jó katolikust probálom.
Szerintem tök jó a játék, mondjuk jó lenne ha látnám melyik egység van kiválasztva, meg hallatszana a csatazaj.
May the force serve you well!
"Egyébiránt sajna a játék szvsz nem valami nagy szám."
Meg ez a felbontás/beállítás. 😊
Tudnátok segíteni?
Amikor végigcsináltam mindent, és a végét kijavítottam sim-re, ezt írja ki:
A "0x00408a5f" címen található utasítás a "0x00000000" memória címre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read"
Pedig simán elférne rá...
Ezt a linket írtam be:
Sisinstall.exe extractAll "C:\Sisinstall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim" "C:\Arthur"
És minden utasítást követtem, updateltem is vagy 10x
Egyébként a jó/rossz-keresztény/druidikus grafikonból adódó spec egységek, varázslatok, szkillek nagyon jó ötlet.
Egyébiránt sajna a játék szvsz nem valami nagy szám. Hanyadik szintû a fõhõsöd?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Azt néztem, hogy 1el kevesebb hõsöm lesz ha gonosznak indulok sajna :S
Az ilyászok meg kibaszott op-k, ha picit nem figyelek oda ellenseges ilyász kinyírja az egesz sereget de az én ilyászaim is kinyírják marha gyorsan az ellenséget. A knightnak van egy varázslata amivel 3x anyit lõ 1 ilyász 1-2 lövés 1 csapat.
Nincs ennek a szarnak valahol egy ini fajlja ahol ezeket az ertekeket machinalni lehetne ?
Serekben lévõ egységek elhullott embereinek pótlása: az egységet be kell vinni egy városba, ahol vannak toborozható emberek (recruit) --> jobb egérgomb --> fill up ranks
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Betettem neki és next hát szarrá is vert a gép normál szinten 😞
Next PC upgrade: 2022
Nekem ezt irja ki, itt mi a gonD?
C:\Sisinstall>sisinstall.exe extractAll "C:\sisintall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "C:\Arthur"
INFO : Extracting everything from .sis file C:\sisintall\King Arthur - The Role
-playing Wargame_disk1.sis into C:\Arthur
ERROR : Exception (0) : Vdf file not found
eddig egyszer tudtam embereket venni egy pergamentnél, de azóta semmi
vettem fel egy 2. hõst, hogy tudok 2 csapatot csinálni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem nagyon tetszik a játék. Tutorial vagyok épp túl szerintem jó a grfika. Jó a fejlõdés is. Egységeket nem lehet venni csak kapni a választásaidtól függõen, legalábbis így gondolom most .
Szombaton veszem meg a Medieval 2 Goldot is magyarul amellett jól fog majd mutatni!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Bocs, de most komolyan egy torrent oldalon kommentelve kértek számon bármit is egy játék eladásával, a fejlesztõ cég üzletpolitikájával kapcsolatban? Most nevetek egy jót...
Ja várj, most azt akarod válaszolni, hogy ha magyarul jött volna ki, akkor megvetted volna, ugye? Háááát... nézzük csak. A Crusaders: Thy Kingdom Come kijött magyarul. Tudod, mennyi boltban az ára? Dobozban, hivatalosan, DVD-vel, leírással, mindennel? Gondolom tudod, hiszen egy hazai fejlesztõcsapat magyar nyelvû játéka, nyilván megvetted, ugye? A többieknek elmondom: 2000 forint. Kettõezer. Ti megvettétek?
Ugyan már.
Ne vicceljetek, még egy hülye újságot sem vesztek meg, a GameStart, aminek a lemezmellékletén rajta van a Crusaders. Hozzájuthatnátok teljesen hivatalosan, gyakorlatilag ingyen, hiszen az újság máskor is ugyanennyibe kerül. Ehhez képest 4 nap alatt majdnem 160-an töltötték le csak innen az nCore-ról.
Csak hogy tisztázzuk: nem haragszom, sõt ha valakinek kérdése van a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek. Nekem személy szerint nem fûzúdik üzleti érdekem ahhoz, hogy jól fogyjon a játék, bár természetesen örülnék neki, a cégnek ahol dolgozom pedig nagyon is számít, közvetve nyilván az én fizetésemben is megmutatkozik majd. De elég már ebbõl az álszent dumából, hogy a magyar közönség megérdemli, meg hogy megvenném ha kijönne magyarul stb.
Nem, nem vennétek meg. Egyszerûen ezt mutatják a számok.
Hogy miért angolul íródnak a szövegek, azt egy elõzõ hozzászólásomban elmondtam, de úgy látszik nem sikerült elolvasni. Azért, mert a kiadók és disztribútorok már a játék korai fázisaiban tesztelik a terméket, és magyar szövegekkel nem mennének semmire. Mutass egy magyar kiadót, aki finanszírozza a játék fejlesztését!
Töltsétek le, próbáljátok ki, aztán vegyétek meg a Steamen, és akkor kipróbálhatjátok a multit is.
Üdv,
Baquatelle"
E:\x>sis extractAll "King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim"
sim a vége nem sis
bazz csak 6 órába telt megtaláni a hibát
megnéznéd ezeknek a crcjét is?
ez a sisintall.exe meg amit letölt
contentDescriptionRecord.bin 13ECD4C6
sis.exe A5699871
; Generated by WIN-SFV32 v1.0
; (Compatible: Total Commander 7.50PB5)
autorun.ico 638EB02F
autorun.inf A686D0B6
BASSMOD.dll D5B3E619
config.ini 77511AD8
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1_0.sid EF7635FE
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2_0.sid FC65BDC1
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3_0.sid 5BC530B8
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4_0.sid D14A793E
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5_0.sid 3D29CECE
metadll.DLL D7361EF8
msvcr71.dll F83AD7CD
steam.ico FA48DC1B
steambackup.EXE 149A00F7
zlib1.dll 5BE82914
E:\x>sis extractAll "King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim" d:\x1
INFO : Extracting everything from .sis file King Arthur - The Role-playing Warg
ame_disk1.sim into d:\x1
ERROR : Exception (0) : No more token available
kiprobáltam mit mond az info és ezt mondja
E:\x>sis.exe info "King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim"
INFO : Loading CDR
ERROR : Exception (0) : Unexpected key
igen updateltem vagy 210x
és csinán egy ilyen filet, neked más a crc?
contentDescriptionRecord.bin 13ECD4C6
sis.exe A5699871
Nálad mi a baj? Vagy mûködik?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A medve nem játék.
csak neked