648
új magyar stratégia
-
#528 tessék a megoldás:
http://www.freewarefiles.com/Microsoft-Visual-C-Redistributable-Package-x_program_39486.html -
Papóóó #527 Sziasztok,
Megvettem eredeti kóddal hivatalosan a játékot. Jogtiszta win 7 64-em van, semmi trükk, minden eredeti és hivatalos. Feltelepítettem a játékot, erre már az első oktató pályán non-stop kilép (Microsoft Visual C++ Runtime Library - Runtime ERROR) Még 10 percet sem játszottam, és már nem megy a játék. Please help! Köszi előre is... -
#526 érdekes felraktam a x3 terran conflictot és még az se megy.... ugyanez a hibája... nem vágom.... -
#525 hát megnézem... de nemtom kezd elmenni töle a kedvem... :S -
#524 akkor még azt nézd meg, hogy rendszergazda jogosultsággal futtatod-e. -
#523 Hát nekem se jo még a game... pedig eredeti steam-en vásárolt, és egyszerüen nem akar elindulni... amiota win 7em van és minden amit mondtatok felraktam pedig...
-
GodWhiz #522 Na mostmár azokat is megpróbáltam és jelentem azok sem voltak a hatással a problémámra! De ha jól érte több tipped neked sincs! -
#521 akkor még azt nézd meg, hogy próbálj ki egy másik cracket.
ha az sem mükszik akkor nekem az az utolsó javaslatom, hogy szedj le egy másik fajtáját a gaménak. -
GodWhiz #520 Még azt is próbáltam pont a te leirásod alapján de semmi! -
#519 az egyik lentebbi hozzászólásomban leírtam, hogy hogy lehet fontot cserélni illetve Ha magyarítottad mit kell beállítani, hogy az ékezetes karik megjelenjenek... próbáld meg remélem gyógyír lesz a bajodra. -
GodWhiz #518 Sziasztok nekem egy olyam problémám van hogy amint belépek egy csatába pár másodperc után nem lehet látni a szöveget csak valami elmosódást, próbáltam angol és magyar nyelven is illetve az összes patch-el de nem oldotta meg! Valakinek valamilyen tipp??? Előre is köszi!
-
#517 feltettél mindent ami a lemezen volt? az összes segédprogramot?
még annyit megpróbálhatsz hogy a VGA drivert lefrissíted ÉS a directX-et is. az sosem árt. aztán próba ÉS/vagy újrahúzod a gamét.
Nekem win7 32bit alatt tökéletesen ÉS akadás mentesen futott mindent fullra húzva, úgy hogy közben alatta még ment másik két program. gond nélkül kezelte. vagy rákeresel külföldi fórumokon.
remélem sikerül megoldani.
még valami eszembe jutott: használj/tölts le másik cracket! azt is próbáld ki. -
#516 ahha felraktam de igyse akar menni... nem vágom, azt csinálja h behozza h a king arthur játék elökészitése folyamatban egy kis ablakban és ez ugrál fel le, vagyis eltünik meg elöjön, ennyi...
-
#515 szia!
a win7-hez kell neki a Microsoft Visual C++ 2010. az fent van? -
#514 sziasztok. egy olyan problémám van h steam-en van meg nekem a king arthur, de nem akar elindulni, akárhányszor is rakom ujra. eddig nem volt probléma, most h win 7em van nem indul csak folyton vibrál az indulo kis ablakja, mintha ujra és ujra be akarná tölteni.... valaki? -
kisAKOSH #513 CSERE-BERE:
king arthur roleplaying wargame --> aoe3: asian dynasties
akit érdekel a dolog kérem írjon: [email protected] -
#512 ebbe a kérdéseben sajna nem tudok segíteni.
HA amikor telepíted nincs rá lehetőség (amit valahogy kétlek, de persze nem kizárt), akkor passz. -
balu999 #511 Köszi , kevés hely volt a c: -n .
Most más problémám van , c: -re akarja mindenképpen telepíteni a játékot de és nem kínál más lehetőséget . c:-t meg rendszer particiónak használom és jelenleg van rajta 130 mb szabad hely . Van valami ötleted , hogy tudnám másik meghajtóra telepíteni a progit ? -
#510 a hiba üziről szúrj be egy képet.
Ha nem megy, hívd a gamstart hogy:
1 rossz a dvd
2 segítsenek. -
balu999 #509 Hogy kéne telepíteni a játékot ? Gamestaros verzióm van .
Ezt Setup.exe elindítom és valami hiba üzivel leáll . -
#508 Köszönöm -
#507 népesség növekedéssel azaz konkrétan betelepítéssel.
ára 5000arany és 5000élelem. -
#506 most, hogy mondod ...
A "toborzási kedvet" vagy mit, hogyan tudom növelni ?
Mert sok tartományban pirosban van -
#505 minden egyes szöveges küldetésnél megvan a válaszoknál, hogy egy adott válaszba melyik értéked számít bele.
Gondolom ezt mindig figyelembe veszitek. ;) -
#504 igen, igazad van, megpróbálom másikkal, köszi -
Fifus #503 Mert a mágiát gondolom te sem tudtam választani, másik hőssel kéne kipróbálni. -
#502 A szász királynős küldetést hogyan lehet megcsinálni ? Akármit választottam a végén mindig kinyír a sárkány
-
#501 mint minden játék ennek is vannak sajátosságai.
tény, hogy meg kell szokni. ehhez viszont az kell, hogy rugalmas legyél, és legyen benned hajlandóság megszokni.
HA ragaszkodsz mereven egy másik játékhoz, akkor minden hiába, az lesz neked az etalon ez meg a játszhatatlan.
adj neki egy esélyt (ha akarod), és élvezd ki a gamét.
szerintem bitangosan jól megcsinálták. persze mindig van mit fejleszteni. ;)
a következő játékuk reméljük még jobb lesz! ;) -
tombadillo #500 Szerintem meg az egér billentyű kombókat simán le lehet védeni. De lehet, hogy nem. Nekem mondjuk nincs bajom a kezeléssel. -
#499 Az irányítást nem lehet levédeni....mert ha így lenne szabadalmaztatnám a járást...aztán aki nem fizet kússzon... -
tombadillo #498 Lehet, hogy le van védve? -
#497 Végre én is beszereztem ezt a játékot. Eddig tetszik, de az rts részének nagyon gagyi összhatása van. Az irányítás is egy kicsit furcsa, nem világos, hogy miért nem másolták le a Total War irányítását egy az egyben. -
#496 Lenyomtam a jobb alsó királyságot, aztán irány London, bevettem elsőre, most meg aki eddig haver volt, hirtelen ellenség lett, + mindenki más bizalmatlan
Ja meg katedrális, meg törvények, meg negyedek építése, azt se tudom mit kezdjek , mivel ... -
#495 Nekem is 64 bites win 7 tökéletesen fut semmi baja! -
apa1101 #494 jah...nekem 64 bit:S -
#493 nekem is win7-en fut hibátlanul. 32biten. -
#492 OK, köszi ...
Bár ahogy néztem , nagyon durva seregei vannak ... ... lehet nem véletlenül ?
apa1101
Nekem win7 - en fut gond nélkül, 32bites -
apa1101 #491 win 7-en nektek fut?mert nekem ugyanaz a verzió xp-n ment,7-esen nem,hiába állítom úgy,hogy xpvel indítsa... -
#490 hajrá! próba szerencse.. :D -
#489 Értem, rendben van, de az egyik küldetés végrehajtásához át kell mennem egy barátságtalan király területén, ami kapásból csata lesz ...
Akkor azt ugye lenyomhatom ?