648
új magyar stratégia
  • apa1101
    adsz neki birtokot,meg nőt
  • joceruza
    Meg tudja mondani valaki hogy lehet a kerek asztal tagjainak a hűségét feljebb tornázni?
  • joceruza
    Nálam is ugyanez a szitu! Szerintem négyfelé kell szedni őket! Nálam is probléma hogy védekezni is kellene,de támadni is!
  • Tibbor
    Rövid kérdés: a második könyvnél tartok és a szomszédaim pofátlanul hódítgatják vissza a tartományokat.Rengeteg lovagjuk van, akikkel ez nem nehéz.Nekem viszont összesen csak 4 van, azokat is párban használom egy-egy erősebb sereggel.Vagyis összesen 2 mozgásképes hadseregem van.Ennyivel viszont nem lehet egyszerre a városerődre is vigyázni, területeket visszafoglalni plusz még a küldiket is megoldani.

Hogy juthatok újabb lovagokhoz?Csak a történet során állnak be mellém, vagy van más módja is, ami elkerülte a figyelmemet a tippek között?
  • kisAKOSH
    king arthur role playing wargame eladó akit érdekel kérem írjon ide: [email protected]
  • grebber
    Ki is jött az új jövevény: Lionheart Kings Crusade
  • CAC
    Sziasztok!

A játék megjelenésekor kipróbáltam, de akkor teli volt buggal. Mivel alapvetően tetszett, és ráadásul honi fejlesztés, ezért úgy gondoltam idővel visszatérek rá.
    A kérdésem az lenne, hogy jelenleg melyik patchnél tart a játék (valahol 1.04-et olvastam)? Továbbá -mivel kipróbálni szeretném első körben- ezért érdeklődnék, hogy az új patchez van e crack?

Köszi előre is!
  • Fifus
    Inkább nincs kihez csatlakozni.
  • tombadillo
    De. A Gamestaros 2000 Ft-ért jogtiszta változatban bizony elindul, csak nincs mihez csatlakozni. Azt reméltem, hogy akik megvették legalább néha utánanéznak, de semmi.
  • gdani15
    Nem mert el sem indul!
  • tombadillo
    Gyerekek! Multit nem játszik senki?
  • gdani15
    sziasztok egy problémám van ugyan az mint:rodzsinak csak nekem xp-ém van.
    rodzsi:(sziasztok. egy olyan problémám van h steam-en van meg nekem a king arthur, de nem akar elindulni, akárhányszor is rakom ujra. eddig nem volt probléma, most h win 7em van nem indul csak folyton vibrál az indulo kis ablakja, mintha ujra és ujra be akarná tölteni.... valaki?)

most akkor mit csináljak?

S.O.S
  • L OuiSe
    Ha a Saxons-ra gondolsz sajna még nem.
  • gaspijoci
    Szisztok!
    A kiegészítő magyar nyelven is tud?
  • Hunor1
    ok, lehet, de még akkor is marad a zavaró gomolygás, a nagy és sok zászló és pár egység nem láthatú effektus.Gondolom Te is játszottál Total Wart, akkor érted mire gondolok amikor a csatákról beszéltem.De mindegy majd belejövök.Amúgy a stratégiai pontok elfoglalása tettszik nagyon.
  • Nyugis
    van formáció. igaz a legelején az alap egységekkel mindösszesen két féle. lesz az több is! :D
  • Hunor1
    köszi, tolom.Persze hogy rájön az ember sokmindenre menet közben is...úgy az igazi.Viszont 1 valami nem tetszik.A csaták.Mivel Total War fan vagyok és az abban lévő csaták után ez ebben a játékban gyenge! Pl nem is látok néhány egységet csak a zászlókat felettük...(saját és nem erdőben vannak)
    A sok és túlméretezett zászlók miatt amúgy is nehéz látni a csapatokat. nincs formáció és ha összecsap néhány egység csak egy nagy gomolyag a egész+ a rengeteg zászló...ehhh kár érte!
  • Nyugis
    én csak az offical oldalt ismerem.
    Tudni kell, (mint ahogy azt szerintem mindenki tudja), hogy a játékot magyarok csinálták. Na gondoltam poénból beírok nekik a fórumra magyarul!
    Na apám azt a herotozást amit kaptam!! :DD
    Egyébként jó a fórumuk tele van hasznos infóval.

Egy javaslatot adnék a játékhoz ha megengeded: játssz! majd menet közben rájössz úgy is, és ráadásul mindig vannak tool-tippek,az új funkciókhoz amik menet közben bejönnek.
    A kiegre még nem volt időm, a beszerzése is még csak folyamatban van!

Ha valaki már próbálta akkor mesélhetne róla!
  • Hunor1
    Szevasztok!
    Csak tegnap tettem fel ezt a játékot, valahogy kimaradt eddig.Felpeccseltem 1.03 ra+magyar szinkron stb.Most megy fel a kieg is rá.Valaki tolta már a kieggel? Ez egy külön kampány lesz majd vajon?
    Bár itt is sok infót lehet olvasni de tudna valaki még olyan oldalt ahol részletes leírások tippek stb találhatóak a játékról? Nem akarok itt minden részletre rákérdezni mert már elég rég kijött a game és unhatjátok egy kezdő kérdéseit.Ezért lenne jó valahol olvasni róla több infót.Van a King Arthurnak saját magyar rajongói oldala?
    Köszi.
  • Nyugis
    igen létezik ez a kieg..
    éppen most "szerzem be" khmmm..
    aztán kezdem elölről az egész játékot! :D
  • Papóóó
    Elvileg kijött valami kiegészítése a játéknak...(King.Arthur.The.Roleplaying.Wargame.The.Saxons.Expansion) Ha igényli az alapjátékot, akkor általában javít is rajta...Ha nem kell hozzá, akkor továbbra sem jó, csakúgy mint sokaknak....

• Nyugis
    őszintén sajnálom, hogy nálad gondok vannak. sajnos ez meghatározó élmény tud lenni! pedig a játék jó, nagyon nagyon sok eredeti ötlettel, és játszható is. akár többször is. van benne fantázia.
    nos remélem azért megoldódik a gondod.
  • grebber
    Nekem miért nincs gond vajon 64bites rendszeren?
  • Papóóó
    Szóval eltelt két hét...Le sem sza.ták a problémám, válaszra sem méltattak. A fórumokon, ugyanúgy nem segítik megoldással az usereket. Tróger fejlesztői címet elérték nálam. Kár volt kiadni pénzt a játékért. Nem ajánlom senkinek 64 bites op rendszer alá... Tolvaj banda!!!
  • koppim
    Valaki írja le, hogyan lehet a Gamestar-os váltotot telepíteni. Nekem mindig leakarja tölteni az egész játékot a Steam, pedig a gépen van a teljes program.
  • Nyugis
    ez csak EGY választás. ha jól emlékszem talán a harmadik könyv első két küldije? mindegy is. semmi gond, jól döntöttél, én is mindig őt viszem magammal. az egyik legtáposabb seelie hero! ;) menjél tovább bátran még csak most kezdődnek majd a kalandok!
  • messinho2
    hy, az lenne a kérdésem, hogy sir gawain küldetésénél a zöld lovagot vettem magam mellé és ezért nem pipálta ki a küldit, akkor végig se tudom játszani, elölről kell kezdjem h kiírjon valami olyasmit h the end?
  • koppim
    Internet nélkül nem lehet valahogy telepíteni a Gamestar-os verziót?
  • Nyugis
    konkrétan nagyon sajnálom, hogy ilyen benyomásokkal indul nálad a játék.
    Egyébként HA már megy akkor élvezetes, döbbenetesen jót alkottak.
    Legalább is nekem bejött nagyon is. ÉS állítólag a honlapjuk szerint lesz folytatása is a játéknak.
    más:
    Anno én írtam a neocor-nak, nekem is gondom volt, és kb egy hét múlva kaptam rá választ. tehát választ biztos hogy kapsz a kérdés az, hogy mikor! ;)
  • Papóóó
    Na nem megy a terv, hivatalos játék, csak a steamon keresztül indul, ott pedig csak a gyári upgrade után...

Írtam a '[email protected]'; '[email protected]' címekre még vasárnap. Kiváncsi vagyok, veszik e a fáradtságot, hogy szóra méltassanak. Ma kedd van, még semmi, de türelem még van...
  • Papóóó
    1.03-as update megvan..
  • Papóóó
    Na akkor segíts kérlek, mert se kikapcsolni nem tudom a frissítést, se nem találok gyári 1.03-as pach-t...Szégyenszemre le kell majd töltenem torrentről a feltörtet, mikor itt fekszik a full gyári előttem...
  • Nyugis
    a frissitést ki lehet kapcsolni ha jol emlékszem és a gamershell-ről meg leszedheted a frissitéseket szépen egyenként.
  • Papóóó
    Konkrétan itt a hiba a hivatalos oldalán is:

http://www.kingarthurthewargame.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=111

Az jutott eszembe, hogy nektek, akiknek nem frissít alapból aSteam 1.03-as verziótok van. Nekem kérdés nélkül az 1.04-et tette fel az első frissítés alkalmával...Hogy tudnám az 1.04-et eltüntetni, és az 1.03-at felrakni? Ráadásul úgy, hogy a steam ne frissítsen rá a következő indításnál?
  • Papóóó
    Nem hagyott nyugodni a dolog, mindenhová beírtam a problémám, ahová csak tudtam...Egyszer csak a google elvitt egy steam fórumra. Gyenge angol tudásommal azt vettem ki, hogy gyárilag benne van a hiba a játékban, és nem csak nekem van ez a rendszeres törés/hiba, ami tönkre teszi a játékot...

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1040906&page=2

Végigolvastam, sajnos a mai napig nincs megoldás, ha jól olvasom...
  • Nyugis
    innentől én már nem tudok segíteni.. sorry.
    próbáld meg itt : http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/
    biztos tud valaki majd segíteni. remélem. aztán ha megvan a megoldás, beírhatnád ide is, hogy majd tudjuk.
  • Papóóó
    "physX-et nem raktam fel"...Természetesen a telepítő felrakta kérdés nélkül, látható a telepített programok között...
  • Papóóó
    Természetesen rendszergazdaként futtatom. A direktX-et most rátoltam ismét és a 2 régi Visual C++ file-t is (VCredist X86 és SP1)...A helyzet változatlan, pedig a game-t is újratelepítettem ...A physX-et nem raktam fel, mert nekem ATI videókártyám van...

A hiba továbbra is Runtime Error...Mit tehetnék még? Win7-et nem rakok újra, azon kívül hajlandó vagyok minden tanácsot kipróbálni...
  • Nyugis
    rendszergazda joggal futtasd, és telepíts fel mindent ami a dvd-n van plusz program. remélem utána menni fog.
  • Papóóó
    Köszi, megcsináltam. Annyi változás van, hogy most már konkrét hibát ír ki a Microsoft Visual C++ Runtime Library.

Runtime Error!
    Program:...mmon\king arthur-the role-playing
    wargame\Launcher.exe

Tudnál esetleg tanácsot adni? Köszi előre is...