648
új magyar stratégia
  • grebber
    Tölthető a King Arthur 2 demója!
  • TerranceG
    Sziasztok!Multizni akarok a játékkal, de az "Általános Felhasználói Fiók"-ból nem indul, mert nem tud írni a reg. adatbázisba. Nem akarom rendszergazda alól indítani, mert csak! (oka van, de az hosszú)
    Fejlesztőknek írtam, de 1 hét után se válaszoltak. Ötlet?
  • superdub
    Sziasztok! Nekem fel van telepítve a játék, csak az az egy baj van h amikor elintítom a játékot az avast kiír egy üzit amiben azt írja h van egy fájl ami káros lehet a gépre. Ettől függetlenül el tudom indítani a játékot csak amikor egy csatához érek az egész képernyő elsötétül, és csak a szélső ikonokat lehet látni!!!! Aki tud segíteni, kérem tegye meg pls!!! :(
  • Hokidik
    Sziasztok van 1 olyan gondom hogy elakadtam annál a küldinél amikor a shide utakat kell bezárni meg is volna ám a 3.at nemtudom bezárni. A kőkorongokat nemtudom h merre kell forgatni. Aki tudja az segítsen köszönöm:D
  • grebber
    Innen megszerezheted szinkronnal is!
  • sötétfaló
    Hali.Kerestem hozzá magyarosítást,és nem találtam,tud valaki segíteni?
  • grebber
    King Arthur 2 E3 Trailer!
  • apa1101
    én végig is kísérném a saját végigjátszásom,ha hajlandó lenne egyszer legalább végig működni anélkül,hogy egyszer csak úgy a játék 3/4nél gondol egyet,és nem áll fel többet a játék.ráadásul ez fennált az utolsó patch előtt is,és most is...
  • LindaNeocore
    Sziasztok, Linda vagyok a Neocoregames csapatából. Íme egy kis segítség Dagonet labirintusához (én is megszenvedtem vele az első alkalommal):
    Alapvetően a fekete jeleket kell követni, illetve ahol kettőnél több opció van, ott mindig hallgassatok a kapott tanácsra! A piros jel sosem jó. Remélem ezzel segítettem.

Ha szeretnétek még több infót kapni a King Arthur-ról vagy a készülő folytatásról, akkor látogassatok el a kiadónk, a Paradox Interactive fórumára, ahol napi rendszerességgel válaszolunk minden felmerülő kérdésre. Itt többek között egy nagyon részletesen leírt végigjátszást is figyelemmel kísérhettek:

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?520914-King-Arthur-Rightheous-Christian-Very-Hard-Playthrough
  • Botond #599
    Kockás lap és térkép rajzolás. A labirintus statikus, ugyanaz a helyes megfejtés minden alkalommal.

É,K,É,K,K,É,É,É,NY,NY,D,NY és win.
  • GreyWarden
    Ok, de nekem égtájak szerint kéne, ha nem nagy gond.
  • ratgab
    Belépsz a labirintusba és jobbra indulj el. Megpróbálom emlékezetből felidézni az útvonalat: Belépsz, majd jobbra, aztán felfelé, majd jobbra, ezután koppanásig jobbra, majd fölfelé, 4 vagy 5 fölfelé után balra, innen már másfele nem tudsz menni csak a jó irányba!

A lényeg, hogy NE balra menj első lépésként, hanem jobbra!
  • GreyWarden
    Hogy érted, kifejtenéd bővebben lécci! :)
  • ratgab
    jobbra indulj és tartsa labirintus széle felé!
  • GreyWarden
    Üdv!
    Sir Dagonet küldetését szeretném megcsinálni, de a labirintusban leakadtam. Nemtudom mi a helyes sorrend. Valaki légyszíves segítsen!
    A választ előre is köszönöm!
  • messinho2
    erdeti king arthur-hoz nem lehet telepíteni tört kiegészítőt?
    meg van a gamestar-os verzió és feltettem a kiegeket, de mindig exe hibával kilép
  • Sliders
    Steamen magyarul érhető el? Nyelvi fájlokat meg lehet hozzá keresni?
  • tototto
    ma jelent meg :D
    és 85% akcióban van a hétvégén a játék és a dlc-i kivéve a druids
  • Jakuza001
    Nekem alapjabol bejott volna a jatek, de...
    A csataknal az a semmit sem csinaltunk meg, de elfogy a moral elfoglalos hulyeseg kikeszit.
    Nem lehet rendesen taktikazni emiatt, allandoan rohanni kell.

Nem lehet ezt kikapcsolni valahol ?
  • Jericho19
    Üdv!
    Lehet tudni valamit hogy steamen mikor fog megjelenni a Druids kiegészítő?
    Én nem találtam róla semmit.
  • Mav
    messinho2
    Közben rájöttem, hogy a toborzáshoz meg kel csinálnom az Excaliburos küldetést. De az infód, akkor is hasznos volt. Köszönöm!
  • messinho2
    Nem tudja véletlenül valaki h mikor lessz a szinkronos saxons és druids kiegészítő?
  • messinho2
    maverick:
    fővárosod kell legyen, akk tudsz csak edót kivetni
    toborozni és feltölteni, pedig csak akk lehet ha egy falura vagy városra mész a seregeddel
  • Mav
    Sziasztok!
    Segítséget kérek, mert nem tudok sereget feltölteni és toborozni sem! Olvastam, hogy kéne lenni egy seregfeltöltés gombnak, de nálam nincs. A gazdaságot sem tudom befolyásolni. Nem tudok adót kivetni, stb. Huszonvalahanyadik körnél tartok, Balin elintézve, 3 lovagom van...
    Tetszik a játék, de ezek nélkül mit sem ér.
  • grebber
    King Arthur 2 Teaser!
  • bazsi345
    hahó valaki?
  • bazsi345
    dagda bronzlapja quest? pls help me
  • bazsi345
    omg nem is kellet sokat gondolkozni első gyémánt másodiknál tir na nóg vagy mih a harmadikra pedig a dana as. danu
  • bazsi345
    Mosolygó herceg a tudás próba válaszai kellenének! előre is kössz
  • bazsi345
    Még egy kérdés hogyan lehet az egységeknek képeségeiket be és ki kapcsolni pl ijászok hogy tüzes nyolakat lőjenek vagy 50% több sebzés meg hasonlók?
  • bazsi345
    Szeva nekem is 3 csapatom van de az nem is sok 2 seregem erős az a lényeg cetem minden seregbe legyen 2-3 hős csomó íjász de azokból a legfejlettebb
    legyenek lovagok ne könnyűlovasság azok jók helyszíneket elfoglalni de egy csport ijász 1-re belövi az összeset meg persze legyen pár gyalogos is pajzstörők meg meg feltartók!
  • bazsi345
    Lenne egy kérdésem egységet hogy lehet szétszedni? ja meg egyszerre kijelölni egyfajtákat írta 1x csak pont nem olvastam végig nem a billentyűkre gondolok (valami térképet írt) előre is kössz

• bazsi345
    szeva hűséget úgy nyomhatod feljebb ha birtokokat adsz neki, vagy ereklyékkel és feleségekkel de van csomólehetőség
  • bazsi345
    nah végig próbálgattam asd 1. 2-es 2. 3-as 3.-nál pedig a 4-es jó :)
  • bazsi345
    Am Csá all
  • bazsi345
    Kéne egy kis segítség az egyik kalandnál az elveszett gyermekek van a lejűrat ésa végén a 4 korong a falon első kövek második állatok harmadik növéynek vagy nem tom hogy van mind1 azt szeretném tudni melyikhez kell tekerni sorba 4 lehetőség 3x elég sok idő végig próbálgatni :) köszi előre is a helpet!
  • bazsi345
    nem is nehéz :) rohadt könnyű meg tök jól kivan találva am még itt is cheat-elni akartok :)
  • Zogu
    EGY EGYSZERŰ KÉRDÉS?!
    Miként lehet előcsalogatni a MENÜ-t?
    Én csak Alt F4-el tudok kilépni.
  • Kocsmáros
    én valahogy nemértem hogy az istenbe tudtok ti 2-3csapatra elosztva hadakat vezetni én nekem minden hősömnek kb 60% os serege van 85% ban nyerek taktikának koszonhetően de 150kör korul amikor már waleset bevettem északon a 2 lázadóval harcolok a szásszal nincs bajom mert nem támad de rengedted vadász meg csata meg event van ami csokkenti a tartományok huségét népességét bevételt és a tobbi és a tobbi

hogy oldjátok meg nekem már nics elég hősom hogy mindenhol ott legyenek :(
  • messinho2
    hy all, nem tudja valaki mikor lesz magyar szinkronos a saxons c. kiegészítője?