King Arthur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, de nekem égtájak szerint kéne, ha nem nagy gond.
Belépsz a labirintusba és jobbra indulj el. Megpróbálom emlékezetbõl felidézni az útvonalat: Belépsz, majd jobbra, aztán felfelé, majd jobbra, ezután koppanásig jobbra, majd fölfelé, 4 vagy 5 fölfelé után balra, innen már másfele nem tudsz menni csak a jó irányba!

A lényeg, hogy NE balra menj elsõ lépésként, hanem jobbra!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hogy érted, kifejtenéd bõvebben lécci! 😊
jobbra indulj és tartsa labirintus széle felé!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Üdv!
Sir Dagonet küldetését szeretném megcsinálni, de a labirintusban leakadtam. Nemtudom mi a helyes sorrend. Valaki légyszíves segítsen!
A választ elõre is köszönöm!
erdeti king arthur-hoz nem lehet telepíteni tört kiegészítõt?
meg van a gamestar-os verzió és feltettem a kiegeket, de mindig exe hibával kilép
Sliders
Steamen magyarul érhetõ el? Nyelvi fájlokat meg lehet hozzá keresni?

tototto
ma jelent meg 😄
és 85% akcióban van a hétvégén a játék és a dlc-i kivéve a druids

Jakuza001
Nekem alapjabol bejott volna a jatek, de...
A csataknal az a semmit sem csinaltunk meg, de elfogy a moral elfoglalos hulyeseg kikeszit.
Nem lehet rendesen taktikazni emiatt, allandoan rohanni kell.

Nem lehet ezt kikapcsolni valahol ?

Jericho19
Üdv!
Lehet tudni valamit hogy steamen mikor fog megjelenni a Druids kiegészítõ?
Én nem találtam róla semmit.

For the Empire!

Mav
messinho2
Közben rájöttem, hogy a toborzáshoz meg kel csinálnom az Excaliburos küldetést. De az infód, akkor is hasznos volt. Köszönöm!
Nem tudja véletlenül valaki h mikor lessz a szinkronos saxons és druids kiegészítõ?
maverick:
fõvárosod kell legyen, akk tudsz csak edót kivetni
toborozni és feltölteni, pedig csak akk lehet ha egy falura vagy városra mész a seregeddel
Mav
Sziasztok!
Segítséget kérek, mert nem tudok sereget feltölteni és toborozni sem! Olvastam, hogy kéne lenni egy seregfeltöltés gombnak, de nálam nincs. A gazdaságot sem tudom befolyásolni. Nem tudok adót kivetni, stb. Huszonvalahanyadik körnél tartok, Balin elintézve, 3 lovagom van...
Tetszik a játék, de ezek nélkül mit sem ér.
grebber

Next PC upgrade: 2022

hahó valaki?
dagda bronzlapja quest? pls help me
omg nem is kellet sokat gondolkozni elsõ gyémánt másodiknál tir na nóg vagy mih a harmadikra pedig a dana as. danu
Mosolygó herceg a tudás próba válaszai kellenének! elõre is kössz
Még egy kérdés hogyan lehet az egységeknek képeségeiket be és ki kapcsolni pl ijászok hogy tüzes nyolakat lõjenek vagy 50% több sebzés meg hasonlók?
Szeva nekem is 3 csapatom van de az nem is sok 2 seregem erõs az a lényeg cetem minden seregbe legyen 2-3 hõs csomó íjász de azokból a legfejlettebb
legyenek lovagok ne könnyûlovasság azok jók helyszíneket elfoglalni de egy csport ijász 1-re belövi az összeset meg persze legyen pár gyalogos is pajzstörõk meg meg feltartók!
Lenne egy kérdésem egységet hogy lehet szétszedni? ja meg egyszerre kijelölni egyfajtákat írta 1x csak pont nem olvastam végig nem a billentyûkre gondolok (valami térképet írt) elõre is kössz

szeva hûséget úgy nyomhatod feljebb ha birtokokat adsz neki, vagy ereklyékkel és feleségekkel de van csomólehetõség
nah végig próbálgattam asd 1. 2-es 2. 3-as 3.-nál pedig a 4-es jó 😊
Am Csá all
Kéne egy kis segítség az egyik kalandnál az elveszett gyermekek van a lejûrat ésa végén a 4 korong a falon elsõ kövek második állatok harmadik növéynek vagy nem tom hogy van mind1 azt szeretném tudni melyikhez kell tekerni sorba 4 lehetõség 3x elég sok idõ végig próbálgatni 😊 köszi elõre is a helpet!
nem is nehéz 😊 rohadt könnyû meg tök jól kivan találva am még itt is cheat-elni akartok 😊
Zogu
EGY EGYSZERÛ KÉRDÉS?!
Miként lehet elõcsalogatni a MENÜ-t?
Én csak Alt F4-el tudok kilépni.<#rinya>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

én valahogy nemértem hogy az istenbe tudtok ti 2-3csapatra elosztva hadakat vezetni én nekem minden hõsömnek kb 60% os serege van 85% ban nyerek taktikának koszonhetõen de 150kör korul amikor már waleset bevettem északon a 2 lázadóval harcolok a szásszal nincs bajom mert nem támad de rengedted vadász meg csata meg event van ami csokkenti a tartományok huségét népességét bevételt és a tobbi és a tobbi

hogy oldjátok meg nekem már nics elég hõsom hogy mindenhol ott legyenek 😞
hy all, nem tudja valaki mikor lesz magyar szinkronos a saxons c. kiegészítõje?
adsz neki birtokot,meg nõt
joceruza
Meg tudja mondani valaki hogy lehet a kerek asztal tagjainak a hûségét feljebb tornázni?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Nálam is ugyanez a szitu! Szerintem négyfelé kell szedni õket! Nálam is probléma hogy védekezni is kellene,de támadni is! <#fejvakaras>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Rövid kérdés: a második könyvnél tartok és a szomszédaim pofátlanul hódítgatják vissza a tartományokat.Rengeteg lovagjuk van, akikkel ez nem nehéz.Nekem viszont összesen csak 4 van, azokat is párban használom egy-egy erõsebb sereggel.Vagyis összesen 2 mozgásképes hadseregem van.Ennyivel viszont nem lehet egyszerre a városerõdre is vigyázni, területeket visszafoglalni plusz még a küldiket is megoldani.

Hogy juthatok újabb lovagokhoz?Csak a történet során állnak be mellém, vagy van más módja is, ami elkerülte a figyelmemet a tippek között?

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

king arthur role playing wargame eladó akit érdekel kérem írjon ide: [email protected]
grebber
Ki is jött az új jövevény: Lionheart Kings Crusade

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

A játék megjelenésekor kipróbáltam, de akkor teli volt buggal. Mivel alapvetõen tetszett, és ráadásul honi fejlesztés, ezért úgy gondoltam idõvel visszatérek rá.
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg melyik patchnél tart a játék (valahol 1.04-et olvastam)? Továbbá -mivel kipróbálni szeretném elsõ körben- ezért érdeklõdnék, hogy az új patchez van e crack?

Köszi elõre is!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Inkább nincs kihez csatlakozni.

De. A Gamestaros 2000 Ft-ért jogtiszta változatban bizony elindul, csak nincs mihez csatlakozni. Azt reméltem, hogy akik megvették legalább néha utánanéznak, de semmi.
Nem mert el sem indul!
Gyerekek! Multit nem játszik senki?
sziasztok egy problémám van ugyan az mint:rodzsinak csak nekem xp-ém van.
rodzsi😞sziasztok. egy olyan problémám van h steam-en van meg nekem a king arthur, de nem akar elindulni, akárhányszor is rakom ujra. eddig nem volt probléma, most h win 7em van nem indul csak folyton vibrál az indulo kis ablakja, mintha ujra és ujra be akarná tölteni.... valaki?)

most akkor mit csináljak?

S.O.S
L OuiSe
Ha a Saxons-ra gondolsz sajna még nem.

A felelős én vagyok.

Szisztok!
A kiegészítõ magyar nyelven is tud?
ok, lehet, de még akkor is marad a zavaró gomolygás, a nagy és sok zászló és pár egység nem láthatú effektus.Gondolom Te is játszottál Total Wart, akkor érted mire gondolok amikor a csatákról beszéltem.De mindegy majd belejövök.Amúgy a stratégiai pontok elfoglalása tettszik nagyon.
Nyugis
van formáció. igaz a legelején az alap egységekkel mindösszesen két féle. lesz az több is! 😄

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

köszi, tolom.Persze hogy rájön az ember sokmindenre menet közben is...úgy az igazi.Viszont 1 valami nem tetszik.A csaták.Mivel Total War fan vagyok és az abban lévõ csaták után ez ebben a játékban gyenge! Pl nem is látok néhány egységet csak a zászlókat felettük...(saját és nem erdõben vannak)
A sok és túlméretezett zászlók miatt amúgy is nehéz látni a csapatokat. nincs formáció és ha összecsap néhány egység csak egy nagy gomolyag a egész+ a rengeteg zászló...ehhh kár érte!
Nyugis
én csak az offical oldalt ismerem.
Tudni kell, (mint ahogy azt szerintem mindenki tudja), hogy a játékot magyarok csinálták. Na gondoltam poénból beírok nekik a fórumra magyarul!
Na apám azt a herotozást amit kaptam!! 😄D
Egyébként jó a fórumuk tele van hasznos infóval.

Egy javaslatot adnék a játékhoz ha megengeded: játssz! majd menet közben rájössz úgy is, és ráadásul mindig vannak tool-tippek,az új funkciókhoz amik menet közben bejönnek.
A kiegre még nem volt idõm, a beszerzése is még csak folyamatban van!

Ha valaki már próbálta akkor mesélhetne róla!

Szevasztok!
Csak tegnap tettem fel ezt a játékot, valahogy kimaradt eddig.Felpeccseltem 1.03 ra+magyar szinkron stb.Most megy fel a kieg is rá.Valaki tolta már a kieggel? Ez egy külön kampány lesz majd vajon?
Bár itt is sok infót lehet olvasni de tudna valaki még olyan oldalt ahol részletes leírások tippek stb találhatóak a játékról? Nem akarok itt minden részletre rákérdezni mert már elég rég kijött a game és unhatjátok egy kezdõ kérdéseit.Ezért lenne jó valahol olvasni róla több infót.Van a King Arthurnak saját magyar rajongói oldala?
Köszi.
Nyugis
igen létezik ez a kieg..
éppen most "szerzem be" khmmm..
aztán kezdem elölrõl az egész játékot! 😄