King Arthur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg, hogy NE balra menj elsõ lépésként, hanem jobbra!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sir Dagonet küldetését szeretném megcsinálni, de a labirintusban leakadtam. Nemtudom mi a helyes sorrend. Valaki légyszíves segítsen!
A választ elõre is köszönöm!
meg van a gamestar-os verzió és feltettem a kiegeket, de mindig exe hibával kilép
A csataknal az a semmit sem csinaltunk meg, de elfogy a moral elfoglalos hulyeseg kikeszit.
Nem lehet rendesen taktikazni emiatt, allandoan rohanni kell.
Nem lehet ezt kikapcsolni valahol ?
Lehet tudni valamit hogy steamen mikor fog megjelenni a Druids kiegészítõ?
Én nem találtam róla semmit.
For the Empire!
Közben rájöttem, hogy a toborzáshoz meg kel csinálnom az Excaliburos küldetést. De az infód, akkor is hasznos volt. Köszönöm!
fõvárosod kell legyen, akk tudsz csak edót kivetni
toborozni és feltölteni, pedig csak akk lehet ha egy falura vagy városra mész a seregeddel
Segítséget kérek, mert nem tudok sereget feltölteni és toborozni sem! Olvastam, hogy kéne lenni egy seregfeltöltés gombnak, de nálam nincs. A gazdaságot sem tudom befolyásolni. Nem tudok adót kivetni, stb. Huszonvalahanyadik körnél tartok, Balin elintézve, 3 lovagom van...
Tetszik a játék, de ezek nélkül mit sem ér.
Next PC upgrade: 2022
legyenek lovagok ne könnyûlovasság azok jók helyszíneket elfoglalni de egy csport ijász 1-re belövi az összeset meg persze legyen pár gyalogos is pajzstörõk meg meg feltartók!
Miként lehet elõcsalogatni a MENÜ-t?
Én csak Alt F4-el tudok kilépni.<#rinya>#rinya>
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
hogy oldjátok meg nekem már nics elég hõsom hogy mindenhol ott legyenek 😞
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Hogy juthatok újabb lovagokhoz?Csak a történet során állnak be mellém, vagy van más módja is, ami elkerülte a figyelmemet a tippek között?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
A játék megjelenésekor kipróbáltam, de akkor teli volt buggal. Mivel alapvetõen tetszett, és ráadásul honi fejlesztés, ezért úgy gondoltam idõvel visszatérek rá.
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg melyik patchnél tart a játék (valahol 1.04-et olvastam)? Továbbá -mivel kipróbálni szeretném elsõ körben- ezért érdeklõdnék, hogy az új patchez van e crack?
Köszi elõre is!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
rodzsi😞sziasztok. egy olyan problémám van h steam-en van meg nekem a king arthur, de nem akar elindulni, akárhányszor is rakom ujra. eddig nem volt probléma, most h win 7em van nem indul csak folyton vibrál az indulo kis ablakja, mintha ujra és ujra be akarná tölteni.... valaki?)
most akkor mit csináljak?
S.O.S
A kiegészítõ magyar nyelven is tud?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
A sok és túlméretezett zászlók miatt amúgy is nehéz látni a csapatokat. nincs formáció és ha összecsap néhány egység csak egy nagy gomolyag a egész+ a rengeteg zászló...ehhh kár érte!
Tudni kell, (mint ahogy azt szerintem mindenki tudja), hogy a játékot magyarok csinálták. Na gondoltam poénból beírok nekik a fórumra magyarul!
Na apám azt a herotozást amit kaptam!! 😄D
Egyébként jó a fórumuk tele van hasznos infóval.
Egy javaslatot adnék a játékhoz ha megengeded: játssz! majd menet közben rájössz úgy is, és ráadásul mindig vannak tool-tippek,az új funkciókhoz amik menet közben bejönnek.
A kiegre még nem volt idõm, a beszerzése is még csak folyamatban van!
Ha valaki már próbálta akkor mesélhetne róla!
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Csak tegnap tettem fel ezt a játékot, valahogy kimaradt eddig.Felpeccseltem 1.03 ra+magyar szinkron stb.Most megy fel a kieg is rá.Valaki tolta már a kieggel? Ez egy külön kampány lesz majd vajon?
Bár itt is sok infót lehet olvasni de tudna valaki még olyan oldalt ahol részletes leírások tippek stb találhatóak a játékról? Nem akarok itt minden részletre rákérdezni mert már elég rég kijött a game és unhatjátok egy kezdõ kérdéseit.Ezért lenne jó valahol olvasni róla több infót.Van a King Arthurnak saját magyar rajongói oldala?
Köszi.