31
-
#31 Jó volt az. -
#30 ez igen gyenge volt -
#29 Fent van csak titkos.. -
#27 Te meg ne a havi félmilliós fizetésekkel foglalkozz, hanem majd akkor törődj ezzel, ha eljön az ideje, most a tankönyvet forgasd ilyen bőszen, komám! -
#24 Neked biztosan havi 500e ft-os fizud van, hogy minden programot megvegyél és minden filmet moziban nézzél meg ami érdekel ?
Sajnálod mástól a pénzt azért, mert másnak ezzel jót tesznek ..... ? -
#23 simán, a kulcsár is megússza és az összes komcsi haverja -
Güzüke #21 Max ennek a 10%-a. Az eladási ár sok mindent takar (rezsi, ÁFA, munkabér, nyereség stb.). A szerzői jogdíj ilyen termékek esetén min. 10% szokott lenni. Ezért szoktam mondogatni, hogy a kár a megállapított összeg kb. 10%-a. -
#20 kiskereskedelmi eladási áron.
sajnos én is tudom...
1 db Autodesk 3d Studio
350.000,- Ft
-
#16 na jó bódog eu-t mást most ne mírok -
Cat #12 maximálisan egyetértek
freeweb és ultraweb 50 GIGA(!) tárhelyet ad ahonnan csak fizetősen lehet cuccot letölteni, nyilvánvaló hogy csak és kizárólag a warezosoknak készítették ezt, belőlük huznak hasznot
Ha igazán meg akarnák szüntetni rájuk kéne lecsapni, nem pedig 18 éves gyerekekre -
shabba #11 Nem igazán tudom sajnálni azokat akik warezen nyerészkednek, az ilyen megérdemi ha fennakad a hálón. Persze nem ez lenne a legfontosabb bűnügy, sok más lenne ami kiemelt priorítást élvezne, persze azokkal meg nem foglalkoznak vagy nem is tudunk róla.
Azért érdekes az az otthon ahol szerver üzemeltetéshez elégséges netkapcsolat található. Gyanítom ez a "szerver" inkább csak otthoni gyűjtőhely volt a tényleges szerver valami sms-webet üzemeltető freewebtár szolgáltatón keresztül ment. Az is röhej hogy teljesen nyíltan üzemeltetik ezt a fajta nyerészkedést ezek a cégek, mégsem történik semmi. Márpedig a fizetős szolgáltatás lehetővé tevő cégek is ugyanúgy benne vannak ebbe az egészbe ahogy a telefonszolgáltatók és még maga az állam is hisz a befolyt bevételen ez a négy cinkostárs osztozik. -
enrico #7 mert az csak úgy megy, hogy van két ember akik önként és dalolva elviszik a balhét... ;-) -
enrico #4 Melyik server volt ez? -
#2 az viszont erdekes, hogy milyen netjuk volt otthon ? :)gigabit ? -
#1 heheh hany evet kapnak ? :)