Half-Life 2 látnivalók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Van olyan játékom amilyen már 7-szer kellet keresni + javítást, de eddig még mindig találtam.
2.: Aki megveszi a már felhasznált kuponodat, az nem fanatikus, hanem láma. Lásd anno a dobozos HL kölcsönadása/eladása - aztán a tag nagyot csodálkozik, hogy nem tud CS-zni, mert már valaki használja a CD-kulcsot...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Két féle képpen játszhatsz a HL2-vel:
1.: Megveszed a boltban, és utána korlátlanul játszhatsz vele
2.: Havidijat fizetsz és a STEAM-en keresztül letöltöd. Amíg fizeted a havidíjat, addig játszhatsz vele.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A másik fele a VAC, ami olyan, amilyen. A CS alatt is azt igérték, hogy hú, most aztán annyi a csítereknek. Nos mégis vígan csítelnek sokan még mindig...

Még 2003-ban volt róla szó, hogy kétféle kiadása lesz a HL2-nek:
-egy olcsóbb változat, amely csak Single Player, multi nélkül
-egy teljes változat, amely Single és Multi Player részt is tartalmaz (ez a változatot kapták kuponként a beetetett ATi vásárlók, mint én is😊)
Akkor arról volt szó, hogy mindkét változatott meg lehet majd venni a STEAM-en keresztûl.
1. lesz a 10$/hó, amit ha fizetsz játhatsz majd "ingyen" a CS2-vel TF2-vel... stb.
2. megveheted boltban 20 rugóért kb., ingyen játszhatsz a játékkal és az ingyenes MODokkal...
sztem
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Reméljük itt lessz az még augusztus elõtt, mert 2005 karácsonya esetén beállok az elavult grafika.... sorba.

Lehet válogatni. Én normálon szoktam és szerintem direkt jó, hogy sok gojót kérnek, mert beléd soknak kell férnie, és így fer.
2.: Egy apróság a cikkhez: MP5-öt nem látunk a képeken, csak MP7-et...
Ha pl. LAN-ban akarsz CS-zni most, akkor az kell, hogy legyen internet kapcsolata MINDENKINEK, mindenki Steam-en at futtatja a game-t. Egy LAN partyn. Szerintem elegge elcseszett otlet.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Mindenki stReam-et (folyam) ír, pedig STEAM (gõz) a cucc neve 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Úgy érzem most értékelõdött fel a Doom 3 meg a STALKER. Illetve tuti lesz valami crack hozzá, mert kicsit durva lenne az a havi 2000 a game-ért, fõleg ha azt nézzük hogy lesznek karbantartások (nem játszhatok akkor amikor szeretnék)
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Az a program a legborzalmasabb Windows programok kozott van. Megelozte az ICQ Pro-t is. Egyszeruen felelmetesen rossz (sebesseg, eroforrasok, halozati kommunikacio, megvalositas). 😊
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
2. csúszás: a 2005-ös csúsztatás az fake hír, ez viszont hivatalosabbnak tûnik, mivel a Valve mondta. Persze biztos megjelenés úgysincs, majd kiderül. 😉
3. City17: már régen ez a neve, nemtom melyik találta ki elõbb...
Pláne 2005-ben igencsak mindennapos lesz már ez a szintû grafika. Remélem a sztori és a játékmenet lesz azért olyan jó, mint a HL1, mert akkor van esélye!
A fizetõs steamrõl meg annyit, hogy sztem teljesen rendben van, így próbálják meg a kalózkodást kivédeni. És ha belegondolsz, egy hónapra 2000 Ft-ba kerül a game.
1 hónap alatt meg csak végigtolja az ember 1x, 2x??
És ha rendszeresn játszik vele az ember neten, akkor sem sok havonta 2000 Ft. (egy db mozijegy kukoricával és kólával) Ráadásul:
"A pénzünkért persze nem csak ezt az egy játékot kapjuk, hiszen erre a grafikai motorra több játékot is fog készíteni a Valve."