67
-
#67 ideje lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#66 már jól lesz ha lesz valami -
#65 nem kellet volna keverni a sz@rt körülötte,nem így vélekednének róla -
FLeK0 #59 itt a lanos jatekhoz is Steam kell. a javitasok CSAK steamen fognak megjelenni, mashol keresheted, nem fogod megtalalni. ez egy ilyen rendszer, bele kell torodni, hogy ok kitalaltak vmi hatekonyabbat a letoltogetos emberkek ellen.- -
BlueGold #58 1. Nem is szeretnék InterNet-en játszani vele ( mással sem szoktam )nekem elég a LAN party is ( Sör+Rock'n'Roll+Far Cry ).
2. Van olyan játékom amilyen már 7-szer kellet keresni + javítást, de eddig még mindig találtam. -
FLeK0 #57 valoszinuleg egy regi lopott verzioval jatszik, ami nem hasonlithato a most elerheto 1.1-eshez . -
#55 1.: Pedig ilyen "interneten regisztrálásos pénzforgalombonyolításos civilizációs csecsebecse" már akad jópár (szinte az összes MMORPG). És tökéletesen működnek...
2.: Aki megveszi a már felhasznált kuponodat, az nem fanatikus, hanem láma. Lásd anno a dobozos HL kölcsönadása/eladása - aztán a tag nagyot csodálkozik, hogy nem tud CS-zni, mert már valaki használja a CD-kulcsot... -
FLeK0 #53 akar, csak azzal nem fogsz tudni neten jatszani, illetve frissiteni, es a valvet ismerve jo sokaig varhatok igazi ujitasok a megjelenes utan is a Steamen. -
BlueGold #52 3.Vagy keresel egy olyan skacot akinek vagy egy OEM ( Other Embertöl Másolt ) verziója tovább másolod és Have Nice Day. -
FLeK0 #51 Nem, Steam csak a halozatos jatekhoz, illetve a frissiteshez kell. Persze megveheted a Steamen is (olcsobban), es akkor csak azon jatszhatsz vele. -
#50 Ilyen nehéz a felfogásod? Olvass vissza...
Két féle képpen játszhatsz a HL2-vel:
1.: Megveszed a boltban, és utána korlátlanul játszhatsz vele
2.: Havidijat fizetsz és a STEAM-en keresztül letöltöd. Amíg fizeted a havidíjat, addig játszhatsz vele. -
#47 Én vigyáznék az ilyen kuponnal, ha - lel vagy - nélkül adják meg a licencelt nevet, már nem is kapsz semmit, hisz ma ez még nem létezik. -
#46 De azt lehetett frissíteni a warezes crackelt verzióval is. -
#42 Szvsz ha lesz is tört HL2, akkor az csak Single lesz, a multit nehezen tudom elképzelni (esetleg LAN-os megoldást valami STEAM emulálóval). Lásd a lent említett játékokat (Raven Shield, CS 1.6, stb.), én sem rajongok a STEAM-ért, de sajnos a VALVE lenyomja a torkunkon, tetszik vagy sem... -
#40 Nem, hideg felületeken lecsapódik :) -
#38 Te tudsz CS 1.6-os internetes crackról? Vagy CS:CZ full internetes crackról? Esetleg Raven Shield netes crackről?
A másik fele a VAC, ami olyan, amilyen. A CS alatt is azt igérték, hogy hú, most aztán annyi a csítereknek. Nos mégis vígan csítelnek sokan még mindig... -
#34 Nos akkor kifejtem, miért tartom marhaságnak:
Még 2003-ban volt róla szó, hogy kétféle kiadása lesz a HL2-nek:
-egy olcsóbb változat, amely csak Single Player, multi nélkül
-egy teljes változat, amely Single és Multi Player részt is tartalmaz (ez a változatot kapták kuponként a beetetett ATi vásárlók, mint én is:))
Akkor arról volt szó, hogy mindkét változatott meg lehet majd venni a STEAM-en keresztűl. -
#33 Nem negem kérdeztél, de szerintm: ;)
1. lesz a 10$/hó, amit ha fizetsz játhatsz majd "ingyen" a CS2-vel TF2-vel... stb.
2. megveheted boltban 20 rugóért kb., ingyen játszhatsz a játékkal és az ingyenes MODokkal...
sztem -
#32 hajrá hl2 :DD egyre közelebb kerül aaaaa .. nem, nem a célhez , hanem hogy kapjanak pár millió mailt hogy "monggyon le!" -
#30 Ez marhaság. -
#29 Az OFP ilyen téren nagy etalon, csak a Rainbow Six játékok versenyezhetnek vele (mondjuk a SWAT 4-et még nem láttam :)). De a HL2 nem is reál játék, hanem inkább arcade... -
#28 nem ajánlom nekik, ha megcsinálnák elég nagy visszhangja lenne. ;) -
#27 háát, mérlegelni kell, mondjuk én ha már fizetek vmiért, akkor szeretem magamnál tudni... -
#26 Ja, de mijik karácsony
Reméljük itt lessz az még augusztus előtt, mert 2005 karácsonya esetén beállok az elavult grafika.... sorba. -
#24 very easi/easi/medium/hard/very hard
Lehet válogatni. Én normálon szoktam és szerintem direkt jó, hogy sok gojót kérnek, mert beléd soknak kell férnie, és így fer. -
#22 És akkor a 19990Ft (vagy +/- mittoménmennyi) hejett csak 2000Ft egy embernek a játék? Mert ugye ha nekiesik a spórlós ember és 1 hónap allatt kijátsza magát. -
#21 Anno még 2003 szeptemberében már volt szó az előfizetéses rendszerről. Ennek lényege, hogy ilyen 10$ körüli havidijért az összes Valve játékkal játszhatsz (Half-Life 1-től kezdve mindegyikkel)... -
#19 1.: A Grafikája szerintem még mindig nagyon jó. Tény, hogy a FarCry után már nem olyan ütős, de még mindig szép. És ebben a szép nagy külső tereken is lehet nyomulni (a Doom3 elismerten a belső tereket fejleszti tökélyre, a külterekel kevésbé fog tudni megbírkózni).
2.: Egy apróság a cikkhez: MP5-öt nem látunk a képeken, csak MP7-et... -
#18 meg lehet venni a gémet majd boltban is ha jól értettem, csak elő is lehet fizetni. ha valaki nem akar akkor megveszi dobozban és kész. nem kell előfizetni. -
#16 Egy MMORPG-re elöfizetsz ugyanennyiért havonta, és az nem 1 honapig nyujt ujdonságot..... -
Frenzy #15 Szerintem ha megveszed CDn, akkor jatszhatsz vele net nelkul is. De az update-hez mostmar a Steam csoda szukseges.
Ha pl. LAN-ban akarsz CS-zni most, akkor az kell, hogy legyen internet kapcsolata MINDENKINEK, mindenki Steam-en at futtatja a game-t. Egy LAN partyn. Szerintem elegge elcseszett otlet. -
#14 Ezt röhögöm möst is!
Mindenki stReam-et (folyam) ír, pedig STEAM (gőz) a cucc neve :D -
k0zi #13 Fizetős game?
Úgy érzem most értékelődött fel a Doom 3 meg a STALKER. Illetve tuti lesz valami crack hozzá, mert kicsit durva lenne az a havi 2000 a game-ért, főleg ha azt nézzük hogy lesznek karbantartások (nem játszhatok akkor amikor szeretnék) -
#12 Biztos kellemes játékélmény lesz. A marioland-nél izgalmasabbnak tűnik. Természetesen biztos van ennél jobb játék is, de legyen ez is, mert hát ki mit szeret. Az első rész szenzációs élményt nyújtott. -
#11 Csinálj jobbat.... -
Frenzy #10 Ez a Steam azert eleg nagy elbaszas a reszukrol szerintem. En Half-Life/CS kapcsan probaltam ki.
Az a program a legborzalmasabb Windows programok kozott van. Megelozte az ICQ Pro-t is. Egyszeruen felelmetesen rossz (sebesseg, eroforrasok, halozati kommunikacio, megvalositas). :) -
#9 Elég gagyik a képek.... -
#7 1. ha jól vettem le, akkor meg lehet vásárolni a boltban is a gémet és nem kell havi díj, csak lehet havi díjjat fizetni és akkor előfizetsz a Valve játékokra. De nem biztos, hogy jól értem. ;)
2. csúszás: a 2005-ös csúsztatás az fake hír, ez viszont hivatalosabbnak tűnik, mivel a Valve mondta. Persze biztos megjelenés úgysincs, majd kiderül. ;)
3. City17: már régen ez a neve, nemtom melyik találta ki előbb... -
#6 Mondjuk az tény, hogy amennyire leesett az állam tavaly a screeneket látva, úgy a Far Cry után már nem tartom olyan csúcsnak a HL2-ét....
Pláne 2005-ben igencsak mindennapos lesz már ez a szintű grafika. Remélem a sztori és a játékmenet lesz azért olyan jó, mint a HL1, mert akkor van esélye!
A fizetős steamről meg annyit, hogy sztem teljesen rendben van, így próbálják meg a kalózkodást kivédeni. És ha belegondolsz, egy hónapra 2000 Ft-ba kerül a game.
1 hónap alatt meg csak végigtolja az ember 1x, 2x??
És ha rendszeresn játszik vele az ember neten, akkor sem sok havonta 2000 Ft. (egy db mozijegy kukoricával és kólával) Ráadásul:
"A pénzünkért persze nem csak ezt az egy játékot kapjuk, hiszen erre a grafikai motorra több játékot is fog készíteni a Valve." -
#1 Hóppá. Ez a stream-es fizetős játék nem csak 04.01-es "tréfa" volt??