67
  • Kori
    ideje lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • MaSzKa
    már jól lesz ha lesz valami
  • pilsner
    nem kellet volna keverni a sz@rt körülötte,nem így vélekednének róla
  • FLeK0
    itt a lanos jatekhoz is Steam kell. a javitasok CSAK steamen fognak megjelenni, mashol keresheted, nem fogod megtalalni. ez egy ilyen rendszer, bele kell torodni, hogy ok kitalaltak vmi hatekonyabbat a letoltogetos emberkek ellen.-
  • BlueGold
    1. Nem is szeretnék InterNet-en játszani vele ( mással sem szoktam )nekem elég a LAN party is ( Sör+Rock'n'Roll+Far Cry ).
    2. Van olyan játékom amilyen már 7-szer kellet keresni + javítást, de eddig még mindig találtam.
  • FLeK0
    valoszinuleg egy regi lopott verzioval jatszik, ami nem hasonlithato a most elerheto 1.1-eshez .
  • [NST]Cifu
    1.: Pedig ilyen "interneten regisztrálásos pénzforgalombonyolításos civilizációs csecsebecse" már akad jópár (szinte az összes MMORPG). És tökéletesen működnek...
    2.: Aki megveszi a már felhasznált kuponodat, az nem fanatikus, hanem láma. Lásd anno a dobozos HL kölcsönadása/eladása - aztán a tag nagyot csodálkozik, hogy nem tud CS-zni, mert már valaki használja a CD-kulcsot...
  • FLeK0
    akar, csak azzal nem fogsz tudni neten jatszani, illetve frissiteni, es a valvet ismerve jo sokaig varhatok igazi ujitasok a megjelenes utan is a Steamen.
  • BlueGold
    3.Vagy keresel egy olyan skacot akinek vagy egy OEM ( Other Embertöl Másolt ) verziója tovább másolod és Have Nice Day.
  • FLeK0
    Nem, Steam csak a halozatos jatekhoz, illetve a frissiteshez kell. Persze megveheted a Steamen is (olcsobban), es akkor csak azon jatszhatsz vele.
  • [NST]Cifu
    Ilyen nehéz a felfogásod? Olvass vissza...
    Két féle képpen játszhatsz a HL2-vel:
    1.: Megveszed a boltban, és utána korlátlanul játszhatsz vele
    2.: Havidijat fizetsz és a STEAM-en keresztül letöltöd. Amíg fizeted a havidíjat, addig játszhatsz vele.
  • janos666 #47
    Én vigyáznék az ilyen kuponnal, ha - lel vagy - nélkül adják meg a licencelt nevet, már nem is kapsz semmit, hisz ma ez még nem létezik.
  • janos666 #46
    De azt lehetett frissíteni a warezes crackelt verzióval is.
  • cifuatwork
    Szvsz ha lesz is tört HL2, akkor az csak Single lesz, a multit nehezen tudom elképzelni (esetleg LAN-os megoldást valami STEAM emulálóval). Lásd a lent említett játékokat (Raven Shield, CS 1.6, stb.), én sem rajongok a STEAM-ért, de sajnos a VALVE lenyomja a torkunkon, tetszik vagy sem...
  • cifuatwork
    Nem, hideg felületeken lecsapódik :)
  • cifuatwork
    Te tudsz CS 1.6-os internetes crackról? Vagy CS:CZ full internetes crackról? Esetleg Raven Shield netes crackről?

A másik fele a VAC, ami olyan, amilyen. A CS alatt is azt igérték, hogy hú, most aztán annyi a csítereknek. Nos mégis vígan csítelnek sokan még mindig...
  • cifuatwork
    Nos akkor kifejtem, miért tartom marhaságnak:
    Még 2003-ban volt róla szó, hogy kétféle kiadása lesz a HL2-nek:
    -egy olcsóbb változat, amely csak Single Player, multi nélkül
    -egy teljes változat, amely Single és Multi Player részt is tartalmaz (ez a változatot kapták kuponként a beetetett ATi vásárlók, mint én is:))

Akkor arról volt szó, hogy mindkét változatott meg lehet majd venni a STEAM-en keresztűl.
  • M@TriX
    Nem negem kérdeztél, de szerintm: ;)
    1. lesz a 10$/hó, amit ha fizetsz játhatsz majd "ingyen" a CS2-vel TF2-vel... stb.
    2. megveheted boltban 20 rugóért kb., ingyen játszhatsz a játékkal és az ingyenes MODokkal...

sztem
  • [HUN]PAStheLoD
    hajrá hl2 :DD egyre közelebb kerül aaaaa .. nem, nem a célhez , hanem hogy kapjanak pár millió mailt hogy "monggyon le!"
  • cifuatwork
    Ez marhaság.
  • cifuatwork
    Az OFP ilyen téren nagy etalon, csak a Rainbow Six játékok versenyezhetnek vele (mondjuk a SWAT 4-et még nem láttam :)). De a HL2 nem is reál játék, hanem inkább arcade...
  • M@TriX
    nem ajánlom nekik, ha megcsinálnák elég nagy visszhangja lenne. ;)
  • M@TriX
    háát, mérlegelni kell, mondjuk én ha már fizetek vmiért, akkor szeretem magamnál tudni...
  • janos666 #26
    Ja, de mijik karácsony
    Reméljük itt lessz az még augusztus előtt, mert 2005 karácsonya esetén beállok az elavult grafika.... sorba.
  • janos666 #24
    very easi/easi/medium/hard/very hard
    Lehet válogatni. Én normálon szoktam és szerintem direkt jó, hogy sok gojót kérnek, mert beléd soknak kell férnie, és így fer.
  • janos666 #22
    És akkor a 19990Ft (vagy +/- mittoménmennyi) hejett csak 2000Ft egy embernek a játék? Mert ugye ha nekiesik a spórlós ember és 1 hónap allatt kijátsza magát.
  • cifuatwork
    Anno még 2003 szeptemberében már volt szó az előfizetéses rendszerről. Ennek lényege, hogy ilyen 10$ körüli havidijért az összes Valve játékkal játszhatsz (Half-Life 1-től kezdve mindegyikkel)...
  • cifuatwork
    1.: A Grafikája szerintem még mindig nagyon jó. Tény, hogy a FarCry után már nem olyan ütős, de még mindig szép. És ebben a szép nagy külső tereken is lehet nyomulni (a Doom3 elismerten a belső tereket fejleszti tökélyre, a külterekel kevésbé fog tudni megbírkózni).
    2.: Egy apróság a cikkhez: MP5-öt nem látunk a képeken, csak MP7-et...
  • M@TriX
    meg lehet venni a gémet majd boltban is ha jól értettem, csak elő is lehet fizetni. ha valaki nem akar akkor megveszi dobozban és kész. nem kell előfizetni.
  • SZEG007
    Egy MMORPG-re elöfizetsz ugyanennyiért havonta, és az nem 1 honapig nyujt ujdonságot.....
  • Frenzy
    Szerintem ha megveszed CDn, akkor jatszhatsz vele net nelkul is. De az update-hez mostmar a Steam csoda szukseges.

Ha pl. LAN-ban akarsz CS-zni most, akkor az kell, hogy legyen internet kapcsolata MINDENKINEK, mindenki Steam-en at futtatja a game-t. Egy LAN partyn. Szerintem elegge elcseszett otlet.
  • RelakS
    Ezt röhögöm möst is!

Mindenki stReam-et (folyam) ír, pedig STEAM (gőz) a cucc neve :D
  • k0zi
    Fizetős game?
    Úgy érzem most értékelődött fel a Doom 3 meg a STALKER. Illetve tuti lesz valami crack hozzá, mert kicsit durva lenne az a havi 2000 a game-ért, főleg ha azt nézzük hogy lesznek karbantartások (nem játszhatok akkor amikor szeretnék)
  • Loxa
    Biztos kellemes játékélmény lesz. A marioland-nél izgalmasabbnak tűnik. Természetesen biztos van ennél jobb játék is, de legyen ez is, mert hát ki mit szeret. Az első rész szenzációs élményt nyújtott.
  • Omegared
    Csinálj jobbat....
  • Frenzy
    Ez a Steam azert eleg nagy elbaszas a reszukrol szerintem. En Half-Life/CS kapcsan probaltam ki.

Az a program a legborzalmasabb Windows programok kozott van. Megelozte az ICQ Pro-t is. Egyszeruen felelmetesen rossz (sebesseg, eroforrasok, halozati kommunikacio, megvalositas). :)
  • Magnetic
    Elég gagyik a képek....
  • M@TriX
    1. ha jól vettem le, akkor meg lehet vásárolni a boltban is a gémet és nem kell havi díj, csak lehet havi díjjat fizetni és akkor előfizetsz a Valve játékokra. De nem biztos, hogy jól értem. ;)
    2. csúszás: a 2005-ös csúsztatás az fake hír, ez viszont hivatalosabbnak tűnik, mivel a Valve mondta. Persze biztos megjelenés úgysincs, majd kiderül. ;)
    3. City17: már régen ez a neve, nemtom melyik találta ki előbb...
  • papabear
    Mondjuk az tény, hogy amennyire leesett az állam tavaly a screeneket látva, úgy a Far Cry után már nem tartom olyan csúcsnak a HL2-ét....
    Pláne 2005-ben igencsak mindennapos lesz már ez a szintű grafika. Remélem a sztori és a játékmenet lesz azért olyan jó, mint a HL1, mert akkor van esélye!

A fizetős steamről meg annyit, hogy sztem teljesen rendben van, így próbálják meg a kalózkodást kivédeni. És ha belegondolsz, egy hónapra 2000 Ft-ba kerül a game.
    1 hónap alatt meg csak végigtolja az ember 1x, 2x??
    És ha rendszeresn játszik vele az ember neten, akkor sem sok havonta 2000 Ft. (egy db mozijegy kukoricával és kólával) Ráadásul:
    "A pénzünkért persze nem csak ezt az egy játékot kapjuk, hiszen erre a grafikai motorra több játékot is fog készíteni a Valve."
  • janos666 #1
    Hóppá. Ez a stream-es fizetős játék nem csak 04.01-es "tréfa" volt??