859
Battle for Europe 1939-1945
  • m1garand
    nem de a torrentnek ez a neve(Faces of War 2 Brothers on the weapon RUSSIAN, vagy VTV2 ...., az oroszoknál az 1c adja ki ez a mostani vmi addon náluk, nyugaton mindíg más kiadó mindíg más név, hogy euban mi lesz a neve az se biztos még abban 2 addon lesz benne új játékként
    ja és a lényeg a multi az cd kulcsos lesz
  • Axon
    Kis káosz van most bennem ezekkel a játékokkal kapcsolatban (rendet rakhatnál benne).
    Volt az Outfront, amit kiadtak Soldiers HoWW néven. Majd jött a Soldiers HoWW 2, amit kiadtak Faces of War néven. Most pedig jön az Outfront 2, amit (állításod szerint) Faces of War 2 néven fognak kiadni?
  • m1garand
    volt beta teszt, igértek demot is dehát ezek oroszok sok gonduk van a számokkal ill. dátumokkal
  • m1garand
    de beütöd a googlebe 'faces of war 2'
  • Axon
    Nem tudod, hogy honnan lehetne lehúzni az Outfront 2 orosz verzióját? Vagy van esetleg demó belőle?
  • WolfKrieger
    Az outfront 2 valóban elég pofás kis játék de nem egészen az a stílus mint a TOW. A videókat elnézve azért volt néhány dolog ami elég fura. Biztos meg fogom szerezni azt is ha majd megjelenik.
  • m1garand
    BÚÉK van itt
  • Feró Flex
    Mi van itt!
  • Rehom
    B.Ú.É.K.
  • Jeffjohnson
    viccet félretéve nagyon nincs miböl választani mert az Outfront 2 kijöveteléig ,ami a drágajó ruszki barátainknál már kint van de a
    kiadó szerint EUba és a világ többi felére más lesz szal addig marad a FOW néha RO. Egyébként ameddig volt OF2 béta addíg csak azt toltuk nem mondom ,hogy tökéletes mert nem az ,volt is ezért nem kevés vitánk a készzítökkel ill. azzal aki a forumra irogat de aztán beletörödtünk de a ToW nál 1000x realisztikusabb remélem a végleges verzio nem lesz rommábutítva. TOWra azért haragszom mert megint egy ruszki módra megvalósított játékot kaptunk jó 5let borzalmas kivitelezés ahogy kijött a demó még aznap végigtóltam de el is ment töle a kedvem szörnyü ,hogy még azt sem tudták tökéletesre megcsinálni nem a grafika a problémám mai napig szivesen játszom a CC sorozattal (3-5) hanem az ,hogy azt a sok infót amit összeszedtek nem sikerül a játékba "beleültetni" meghogy az AI ról ne is beszéljünk...ígyhát ez is egy ruszki tucatjáték lett különösebb siker nélkül. Mindezzel csak az a baj ,hogy a COH ami nulla realitással rendelkezik learatja a babérokat pedig sokkal nehezebb dolga lett volna egy tökéletes TOW vagy FOW ellen dehát a ruszkiknak csak a mennyiség a lényeg IL-2 óta nem csináltak semmi igazán jót...
  • Jeffjohnson
    World of Warcraft
  • WolfKrieger
    Mondják már meg professzor urak hogy önök ugyan milyen eget verdesően realisztikus játékkal szórakoztatják magukat?!? Ha azt mondjátok sudden strike, akkor sírva fakadok a röhögéstől...
  • m1garand
    pedig az egy korabeli filmhíradó az 1000.-ik zenéje nem kell szeretni de, hogy szar legyen az talán nem igaz, sőt felháborító ez a történelem része
    http://youtube.com/watch?v=mI29XAyWhcI
  • m1garand
    látod akit érdekel a téma mit meg nem talál, sőt van tigrishez is azt Jeff találta meg
  • bgabor
    Ez tök jó! Eredeti panther user's manual?
  • bgabor
    Bizony, ami szar az szar.
  • bgabor
    Én se fogom egynél többször végigvinni, ne aggódj. De azért üde színfoltnak tartom a játékot. Mivel nem vártam sokat tőle, nem is kellett csalódnom benne. Várható volt hogy egy ötéves motorral renelkező orosz fejlesztésű játék nemfog eladási csúcsokat döntögetni.
  • m1garand
    egy lehetséges megoldása a feladványnak:
    http://www.panther1944.de/Panther/fibel/1-.htm
  • m1garand
    ha jogra jársz talán tanulsz magyar történelmet is majd a Rákóczi indúlót hallgasd meg!
    "szörnyű magyar zene, ezt a rémséget kelljen hallgatnom'
  • Jeffjohnson
    már megint gondjaid vannak a szövegértelmezéssek szép kis egyetemista vagy te már ha egyáltalán az vagy de javaslom fordulj orvoshoz mert komoly gondokkal küzdesz....... én azt kérdeztem "mekkora páncélátütö képesség kell (mm-ben) a T-34/85 es frontpáncéljának átütéséhez 30 fokos becsapódási szög esetén?" ehhez képest te megint baromságot válaszolsz... sött még azt sem vetted észre ,hogy nem írtam távolságot...ez is bizonyítja ,hogy semmit sem tudsz róla! Pak-40 meg nem hogy nem pattan le mondjuk 50m röl hanem kettétépi a T-34 est olvasgasd többet a netet vagy kérd meg a nagyidat hátha ö tudja....de a kérdés még mindíg adott de sztem nem tudod a választ!
  • Hecker007
    érdekes hogy ilyen kérdésekben csak te vitatkozol velünk senki más...
    de mindegy, nem számít, játszál ezzel a csodálatos játékkal oszt kész, játszanék énis ha nem lenne tele idegesítő hibákkal, nem lenne nagyon buta az ai, nem lennének ennyire könyű missönök...stb.
  • bgabor
    El hát. Legalább annyira mint amennyire nem értek a haditechnikához.
  • bgabor
    Igen, itt is sok az efféle büfészak(bölcsészek stb), és valóban, még a jogon is szoktak hányni az emberek adott körülmények között.

A kérdésednek nem fogok utánaolvasni, de ha tippelnem kéne, a lepattanásra tippelnék a frontpéncélzat állászöge miatt.
  • Hecker007
    elvagy szálva magadtól nagyon, vedd észre magad szerintem!
  • bgabor
    Pedig igen, az előbbire,már harmadik éve. És rossz szövegértelmezéssel roppant nehezen boldogulnék itt.

Na, kösz ezt az épületes társalgást, rendkívül szórakoztató volt.
  • Jeffjohnson
    inkább arra válaszolj amit én kérdeztem vagy ezt nem lehet megtalálni 3mp alatt a panzerkeilen?

Baráti társaságomban nem egy orvos és ügyvéd van és annyira én nem hözöngnék ezzel a helyedben ,hogy milyen kemény az orvosi egyetem meg a jogi mert hétvégenként volt ,hogy én tartottam a haját a csajnak ,hogy ne a cipöjét "fesse ki" vizsgaidöszak kemény a többi meg lightosabb mint a középiskola.......mellesleg barátnőm meg molekuláris biologia szakra jár és egy nagy büfészak az egész
  • m1garand
    Na látod az a baj, hogy a készítők (drága elvtársak) se adnak erre a tudásra pedig mi azért fizetünk, hogy olyan tankot "készítsenek" ami megegyezik a nevével. Pedig nekik mindenből van egy vagy több példányban de mindíg elferdítik a valóságot.
  • Hecker007
    "énmeg megpróbálok valami értelmesebbet csinálni"-ebben hol van az hogy beszéljünk máshol?, kíváncsi vagyok hogy írsz dolgozatot hogyha a szövegértelmezésed 0
  • Hecker007
    eztis tudom képzeld el, de rólad nem feltételezem hogy ilyen helyre járnál
  • bgabor
    Terelni? Talán nem te javasoltad, hogy beszéljünk értelmesebb dolgokról?
    Persze tőlem kur*aanyázhatunk is, ha az jobb.

Egy egyetemen kevesebbet kell tanulni mint egy műszaki középiskolában?
    Ezt nem gondolod komolyan! A jogi meg orvosi karokat köztudomásúan lehetetlen überelni ebből a szempontból.
  • bgabor
    Mégis mit számít hogy tudom e?
    Ma az interneten kábé három másodpercig tart utánanézni az ilyen adatoknak, mellesleg a http://panzerkeil.dre.hu kedvenc olvasmányom.
    Emiatt még a nyolcvanéves nagyanyó is félpercalatt megtudhatja, mi az a Marder hármas páncélvadász, milyen célra építették milyen körülmények miatt, milyen alvázra, milyen löveggel, a háború melyik szakaszában, és mik voltak a hátulütői.

Sajnos ezt a fajta tudást nemigazán tudja kamatoztatni az ember, kivéve, ha esetleg a nemzetvédelmi egyetemre jár. De oda meg csak olyanok járnak, akik mindent tudnak ezekről a harceszközökről, szóval ott is nehéz kítűnni ezzel.

• Hecker007
    am meg nem kéne terelni!
    jah meg egy egyetemen kevesebbet kell tanulni mint egy műszaki középiskolában, kíváncsi vagyok hogy egy villanykörtét ki tudsz-e cserélni, vagy egy leszakadt vezetéket vissza tudsz-e forrasztani, erről ennyit
  • Hecker007
    jobban is teszed, lehet hogy azt hiszed hogy ezzel engem fel lehet húzni de hidd el nem, azt elfelejtettem hogy van egyetemen tanító történelem tanár a családban úgyhogy tudom hogy mi van egy egyetemen
  • bgabor
    "ki a kis pöcs hmm, mikor 2.vh-t én mesélem töritanárnak"

Hát ezen jót mulattam. Majd meglátod, ha elkerülsz egy komolyabb egyetemre, hogy a középiskolás tanárok, sőt maga a középiskola is semmi a leggyengébb egyetemhez/főiskolához is. Sajnos tíz magyar középiskolás tanárból kilencnél nem nehéz okosabbnak lenni.

Mellesleg az érettségin sem csak második vh lesz.
    És az is hamar kiderül minden elsőéves egyetemista számára, hogy a középiskola az egyetemhez képest csak egy vicc volt.
    Például itt nálunk az egyetemen egy átlagos tárgyból egy félévre másfél könyvnyi az átlagos tananyag. És itt szép 500 oldalas könyvekre kell gondolni. És van átlagosan nyolc-kilenc vizsgánk egy vizsgaidőszakban.
    Egy félévben kábé két tárgyból tanulunk annyit, mint a középsuli négy éve alatt az összes tárgyból.
    Az ember kínjában röhögve gondol vissza azokra az időkre, amikor a középiskolában csak néhány oldalnyit kellett megtanulni.

Na megyek inkább, aztán "vakarom amit lehet".
  • Jeffjohnson
    csak sajnálni tudlak arckapitány látom semmit sem tudsz a PAK-40 röl meg egyáltalán semmiröl ami ww2 csak ismételni tudom magam PAK-40 50m röl nem lövi ki a T-34-est inkább arra válaszolj okoska hogy mekkora páncélátütö képesség kell (mm-ben) a T-34/85 es frontpáncéljának átütéséhez 30 fokos becsapódási szög esetén?
  • Hecker007
    marder 3 micsoda meg kiknek volt??? (én tudom, kíváncsi vagyok hogy a kispajtás tudja-e?)
  • m1garand
    kiskomám nem tudod te kikkel szórakozol
  • Hecker007
    jah azt elfelejtettem hogy bekaphatod!!!
  • Hecker007
    hallod mondom hogy ezt inkább hagyjuk, kb 2-hónapig csak ilyesminek olvastam utánna a neten, könyvtárban, azt hogy ki a kis pöcs hmm, mikor 2.vh-t én mesélem töritanárnak, de mindegy, szerintem inkább mennyél oszt vakard amit lehet, énmeg megpróbálok valami értelmesebbet csinálni minthogy egy ilyen szűk látókörű lámával vitatkozzak
  • bgabor
    Persze hogy nemértek hozzá, már a másik tizenéves kis pöcs is megmondta.