Theatre of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
online boltot adtam ahonnan meg lehet venni én is onnan vettem meg és nagyon korrektek. a játék meg frankó. tettem föl pár képet ízelítõ gyanánt akit érdekel itt megnézheti:
http://www.tokyoexchange.org/tow/
http://www.tokyoexchange.org/tow/
Akkor most van valahol használható crack? Ha igen akkor a linkjét rakja már fel valaki.
Vagy egy online boltot ahonnan meg lehet rendelni.
Vagy egy online boltot ahonnan meg lehet rendelni.
Akkor majd toljuk egymás ellen<#violent>#violent>
Csak megerõsíteni tudlak. Szerintem nagyon jó a játék, örülök hogy megvettem.
Amúgy utánanéztem ennek a játéknak és azt kell mondjam nagyon állat. Asszem ki is ruccanok érte szlovákiába, gondolom a boltokban is kapni nem csak rendelni lehet.
úúúh vazze
bocs
Keresõn keresztül jutottam ide és azt hittem az a a shock force topicban vagyok. Nézem nincs hozzá crack hát nehogymár, találtam egyet és jöttem jófejkedni.
Sorry... :)
bocs
Keresõn keresztül jutottam ide és azt hittem az a a shock force topicban vagyok. Nézem nincs hozzá crack hát nehogymár, találtam egyet és jöttem jófejkedni.
Sorry... :)
Izé....A link mögött a Combat Mission Shock Force crackje van. A világon semmi köze ehhez a játékhoz... Vagy valamit nem veszek észre?
Ja igen bocsi nem volt túl egyértelmû. Ez egy crack a játékhoz, néhány linken keresztül lehet eljutni hozzá és kicsit ugyan körülményesen, de ingyen letölthetõ. Nekem sajnos egy hardware-es hiba miatt crc hibával érkeznek a file-ok szal nem tudtam kipróbálni, de ti esetleg hasznát vehetitek.
"vajon"
a demóval naponta, szerintem jó,ahogy tudom beszerzem<#conf>#conf>,a találatok nyomai nagyon szépek.Nagyon jó ahogy lepattan a pc.tõrõ a v.tigris homlokpc.-ról,de még rengeteg javítaní való van rajta,multiban valyon milyen lehet...
van még valaki aki játszik ezzel a gémmel?
Pl: Lock On flaming cliffhez máig nem jelent meg crack.
Nekem is eredeti CM-em van,nagyon kéne v.lami normális rts'már mert régóta fenem a fogam v.mi ilyesmire és be akarom szerezni én is csak itthon kicsit bonyis sajna,lásd CMSF<#rolleyes>#rolleyes>...
Köszi a hozzászólás várok még hátht lesz
Tudomásom szerint nincs hozzá crack. ezért is vettem meg. keringett hozzá 2db réges-rég lejárt licensz kulcs, de azokkal talán az elsõ 10embernek mûködött. Azóta semmi sincs. Most hogy kiadták DVD-n is talán lesz majd használható release.. talán, bár a régebbi starforce -szal védett játékoknál sem volt igazán használható crack.
Nem tud senki sem segiteni??
Sajnos mostanában kevés idõm lesz játszani tegnap is 2x1órám volt rá. A játékkal szemben elfogult vagyok mivel szeretem az ilyen játékokat és a régebbi alkotásuk (Combat Mission) is eredetiben van meg. Gondolom kipróbáltad a demót szóval olyan a játék:-). Kicsit lassan tölt pedig van alatta gép rendesen. Amúgy továbbra is azt mondom, hogy nekem ennyi pénzt megért ez a program. Majd még leszedem az addont hozzá ami van. Pár dologt ami tetszett a CM-ben azt sajnos itt nem találom, de ezt nem panaszként írtam.
KIRÁLY infó jöhet furdal a kiváncsiság
Hazaértem, kibontottam. A mauál az cseh/szlovák nyelvû, a játék installálása is, de maga a játék az angol. Tök jól megy, azt hiszem nekem 3500forintot bõven megért.
Nagyon kiváncsi vagyok várom az infókat,nekem szimpi a game de nagyon kell még foltozgatní,király a sérülésmodellezés csak a lánctalp túl könnyen és sokszor sérül szereintem.AI átlát mindenen sajnos...
Megjött a DVD. itt a cím ahonnan rendeltem: http://www.gameexpres.sk/product_info.php/products_id/5255
Az egyik munkatársam szlovák, az õ címére rendeltem és most hozta el nekem. Majd otthon ha megnézem leírom, hogy milyen a játék. Ami a borítóján van: Másolásvédelem: StarForce.
Az egyik munkatársam szlovák, az õ címére rendeltem és most hozta el nekem. Majd otthon ha megnézem leírom, hogy milyen a játék. Ami a borítóján van: Másolásvédelem: StarForce.
Hello
Hogy lehet elinditani ?? Creck van hozzá?
Hogy lehet elinditani ?? Creck van hozzá?
Nzmark!Leírnád majd a honlap címét ahonnan rendelted?
Sziasztok! Megrendeltem a gépet jövõ héten szerdán kapom meg. 450sk ~3500FT ebbe benne van minden költség. Majd írok ha meglesz.
nem nagyon fogod hallani a nevét mert szerintem egy kis bukás lett belõle jónak látszott aztán......... na mind egy talán a következõõõõõ???
Ezt a ramaty játékot jól levédték....csak azt nem értem minek ...a demo kiprobálása után nem is kell.........a tank 3-4 km-rõl már lö gépuskával, full gagyi,a tankok meg mint a csigák ,jujjjjj...teljessen felidegesitett......nem is irok többet de még a nevét se akarom meghallani!!!!!!Ezt le kellet irnom!
Engem érdekelne ez a cseh-szlovák verzió.
A letöltõs full angol verzió 45USD (8000Ft). Nincs postaköltség, nem kell rá várni...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
szerintem az angol manuál akár a hivatalos oldalról is letölthetõ, vagy máshonnan. az szerintem nem olyan nagy gáz már.
A manual az cseh. És sajna az gáz. De az is lehet, hogy többnyelvû.
Nálunk senki sem forgalmazza?
Nálunk senki sem forgalmazza?
A medve nem játék.
Utánajárok, hogy ez mennyire teljes verzió, nehogy az legyen hogy megveszem és ugyanúgy license key-t fog kérni amit még külön meg kell hozzá venni és mindezt szlovákul vagy csehül :-) Esetleg ha valaki mást is érdekel az ügy vége mert ezt a ~3000FT-ot nem tartja soknak a gémért, akkor majd szóljon.
Egy dokumentum filmben láttam ilyeneket. Addig én sem tudtam, hogy léteznek. Állítólag szörnyen hatásosak voltak. Nagyon gyorsan tudtak mozgatni csapatokat a hatalmas hóban. A légcsavar miatt pedig nem akadt el sehol. Orosz csodafegyver :-)
Találtam egy linket ahol megvásárolható DVD-n http://www.gameexpres.sk/product_info.php/products_id/5255
Ha megveszem ennyiért ami nem túl drága, akkor még pluszban license keyt is vennem kell hozzá? Vagy ez a verzió már mûködik rendesen? Esetleg megvan valakinek mûködõ, hivatalos formában?
Ha megveszem ennyiért ami nem túl drága, akkor még pluszban license keyt is vennem kell hozzá? Vagy ez a verzió már mûködik rendesen? Esetleg megvan valakinek mûködõ, hivatalos formában?
és az orosz verziót honnan lehet beszerezni? ;-)