281
DOBD A CIGIT reloaded
  • Puskapor
    Én lassan 6 hónapja nem gyujtottam rá elötte 6 évig dohányoztam nekem az a módzser segített h sok folyadékot nyomtam, tea pl. , kell egy cigi nyomj egy csésze teát :) hülyén hangzik de bevált eszembe se jut h rágyujtsak.
  • Aquir
    bocs, nem láttam hogy válaszoltál mert nem vettem fav-ba föl a topikot

Különösen veszélyes anyagaink

A veszélyes anyagok között is vannak különösen veszélyesek.

Igen veszélyes a dohányfüst. Nem csupán a benne lévő nikotin és kátrány származékok, hanem a szén-monoxid tartalma, nitrogén-oxid szennyezései, a dohányból égéskor felszabaduló higany, kadmium, stb. is veszélyes, mégis leszívják a tüdőbe. Ezek zöme akadálytalanul átjut a cigaretta cellulóz füstszűrőjén! ( A dohányzó ember átlagos életkora 14 évvel rövidebb a nemdohányzókhoz viszonyítva.) Nem véletlen, hogy egyre terjed a dohányzás tiltása. Már nálunk is vannak munkahelyek, ahol az alkalmazás feltétele a nikotin mentesség!

Kábítószerek az emberi akaratot, tudatot, személyiséget, élettartamot befolyásoló vegyületek. (Az LDS halálos adagja 0,0007 gramm csupán!) A társadalom pusztulását eredményezhetné, ha nem korlátoznák a használatát. A kábítószeres "karrier" átlagosan 4 év!!! (Fejlett helyeken a WC elfolyó vizében folyamatosan detektálják a kábítószer nyomokat, és a munkahelyi alkalmazás feltétele a teljes mentesség!)
  • Pisti1026
    Ki beszélt itt higanyról?
  • Pisti1026
    Milyen higanyról beszélsz?
  • Aquir
    Csak úgy mellesleg :) annak higanymennyiségnek a fele, ami ezzel együtt bejut a szervezetbe, 40 év alatt ürül ki. Egy cigis akkor már hiába mondja hogy már abbahagyta a dohányzást, mert a higany attól még a kezdetektől benne marad és rombolja a szervezetet
  • Pisti1026
    Jó neked én ég nem, de én még hála nem vagyok olyan vészes, hiszen napi 2 átlagba kivéve buliba, ! DE EGY JÓ TANÁCS AKI LE AKAR SZOKNI( ÉN IS AZZAL PRÓBÁLKOZOK ÉS JÓ, A USZU(NAPARFÓRGÓMAG)!!!)
  • bld
    ezek szerint mindenki leszokott:D the topic was succesfull:D
  • Rózsalány
  • bld
  • PResident Evil
    én csakis világos kék... :)
  • PAYNE
    igen a szofi nem rossz cigi! de én a világoskéket nem szeretem, nekem a barna jön be a legjobban! ma például olyat vettem mert nem vót pall mall! és kimondottan finom!
  • Match
    ahh....ezt nem kellett volna :D
    fő az egészséges élet :D
  • Aspyrin
    -15 évesen szoktam rá szakközépben
    -21 évesen karácsonykor 40fokos lázam lett, akkor szívtam el az utsót
    -most 26 vok és csak röhögök magamon mekkora idióta voltam 6 éven át
  • bld
    mer' akkor kemény dohányos lehetnél, így meg csak simán kemény vagy:))
  • PResident Evil
  • Match
    mér? :D
  • bld
    kár:))))
  • Match
    mellesleg nem cigizek :D
  • bld
    akkor te mindent elszívsz csak papírba legyen h meggyulladjon:))
  • Match
    betonszofi über alles...
    a többi meg szűrő élkül elmegy...
  • bld
    világoskék szofi a tuti
  • bld
    arra még nm jártam majd benézek:)thx
  • PResident Evil
    ott az idióta szmájli... tehát nem komolyan írtam...

a másik topicba pedig azért írom, mert az a téma :)
  • PAYNE
    csak annyit tok elmondani hogy:

PIROS PALL MALL RULEZ!!!
  • bld
    csak a hozzászólásodból következtettem...kicsit tipikus vagyánykodósra sikeredett aki felvág azzal h szív és hogy mennyit mennyiszer, az ilyeneket nm kedvelem(és akkor finom voltam és nőies)
  • PResident Evil
    asszem rossz helyen tapogatózol ;)
  • bld
    a mértéktelen dohányzás tényleg káros de ha megfelelő korlátok mellett csinálod nm olyan káros, örülök h neked sikerül(őben van) én egyenlőre nm tervezek leszokást, soha nm is próbáltam a leghosszab idő cigi nélkül egy hét volt de észre sem vettem( egy külföldi nyaralás volt a szülőkkel)
  • zoli80
    2hete nem gyujtottam rá.nem hittem volna hogy eddig kibirom.semmi akarateröm semmihez.14ves korom ota szivom ezt a szart!kb 30szor probáltam leszokni.azt hiszem most sikerülni fog,tegnap pl elmentem a haverokkal iszogatni,beszélgetni.kurva nehéz volt két whiskey után,föleg hogy 7en bagoztak mellettem de sikerult.sokkal tobb az energiam,jobb a kozerzetem,stb..
    minden bagosnak uzenem hogy érdemes szenvedni a leszokásért!
  • bld
    maj' lesz:)) ami késik az a vonat
  • bld
    ...seggbedugnak a gumibottal
    [csak a dalból idéz]
  • Narcotic Syntax
    még nem volt rá precedens.
  • bld
    neszívjál füvet mert elvisz a rendőrség
  • bld
    csak nm még egy "májer"-füves.....
  • Narcotic Syntax
    neszivjál füvet mer olyan leszel mint én!
  • PResident Evil
    szívjatok füvet...de az másik topic
  • bld
    szar:) mivel nins benne dohány így nm tartalmaz nikotint sem
  • PAYNE
    és milyen íze van?
  • PAYNE
    tudom ajánlani a rajzlapba tekert rajzlapt amint átitatod valami alkohollal! :D
  • PAYNE
    14éves korom óta dohányzom. de mért nem akarok leszokni róla??? tiszta jó érzés szívni a füstöt, főleg télen! mert mikor kifújod (már ha odakint vagy) nehéznek töménynek látszik a füst és szinte gomolyog :))))
  • bld
    és abba mi a poén? teafüvet tekertél be:))) nekem volt egy csop társam anno aki ilyeneket nyomot a citromfűnél messzebb azért ő sem ment de jópár jegyzetőmbpapírba tekert baromságot szívott el:))