Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

It will be disbanded on Oct 27 2011 if there are still less than four vice leaders then.
Megint nincs elég prémesünk?
tibiázni azért volt jó, mert a loginolástól kezdve a logoutolásig egyfolytában volt min röhögni, még akkor is, ha csak rúnagyár volt :-p
Thou art a very pleasant little rabbit.
Gameloft leárazás van, többek közt a N.O.V.A. 2 is 0,79€!

Épp a minap beszéltem a jó öreg demon intruder outfitrõl <#gonosz1>#gonosz1>

egyébként Firinek azonos szinten mindig több pénze volt picit, ami a játékstílusunkból adódott: õ ugye a munkájából adódóan fõleg munkaidõben volt online, állt egy dl resp mellett, lecsapott egy dl-t, afk-olt, lecsapott egy dl-t, afkolt stb. <-> ezzel szemben én gyaktam vmi szotyi lényeket, hogy aznap ne bukjak sokat, ettem valamit, majd elmentem nagy lényeket gyakni valakivel/valakikkel, és általában mégis buktam 😄 a legjobban a loot eladását utáltam, mert lovagként chain/scale armor eladásból szedtük a pénzt, hozzá voltunk szokva, hogy mindent összeszedünk, lootbagezünk, majd fél napig lootot adunk el idõnként, ha már megtelt a depónk, erre végre kaptunk vmi jó drága cuccot, és az istennek nem tudtuk normális áron eladni, mert a sok kis pl köcsög sajnálta a pénzt egy olyan cuccra, amit mi még tripla áron vettünk -.-
02:44 Loot of The Many: 3 gold ingots, a sacred tree amulet, a small sapphire, 3 strong mana potions, a stone skin amulet, a royal helmet
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

kívánok neked sok priestesst, és remélem valamelyik felcsatolhatóval úgy lerendez, hogy a proktológusnál ébredsz fel :-p

Van, ami nem neki való.
"Kardnak itt már nem veszed hasznát!"

<#eljen>#eljen> <#nyes>#nyes>
amúgy tibia-stats
1 Diigoo
2 Billy Paul
3 Shin Eiji
Most õ a legnormálatlanabb. 😊
[/spam]™
Én is elértem de 200+lvlt de nem hányódnak a k-k a bankban ha mindent eladok 1,5kkm ha kijön mit ha sikerül paccra költök.
a vitorlás jogosítványom meg elhagyta az NKH, illetve állítólag a vizsgaeredményeket, úgyhogy übereltem az utánfutós ámokfutásod Tygep :-p majd behívnak biztos újra, hogy akkor megint 6 elméleti vizsga + gyakorlat :|
nekem úgyis tárgytalan, mert egy fillérem se lenne rá, akkor se, ha vennék prémit, de gondolom lev 200 fölött már nem gyõzik hova tenni a milliókat, és akkor vállalható lovaggal is valahogy...
nem értem, miért nem tudnak olyan lényt kitalálni, amit reális lovagnak gyakni, mintha mindig ignorálnák a tényt, hogy a lovag kaszt is létezik :-p
demont csak pala és spellcaster szokott gyakni :-p
utolsó emlékeim szerint extra szívás demont gyakni lovaggal
ha például napi 10 demont lenyomnék, akkor 667 napig csinálnám a taskot, napi 20 demonnal egy év lenne, napi 20 demon szerintem napi 40+ bp uh + valamennyi mana az exorihoz/exori granhoz, aminek az árát ki se tudnám termelni naponta :|
izé, most jut eszembe, már nem uh van, hanem poti, de ugyanez a lényeg :-p
tekintve, hogy a gyógyító lötyi szinttõl függetlenül ugyanannyit gyógyít, kb. ilyen frankón menne a demon nekem is, hiába sebzek nagyobbat a fickónál, csak ott vagyok vele, ahol számoltam :|
• ruha +5 dist
• spec kaja +10 dist
• spell increases ... approximately 50% for 10 seconds
• meg egy alap 127-es dist 😛
• másik spell Raises ... by 3 for 2 minutes.
• +5 skills from the Bullseye Potion
valami ilyesmi.. 😊
[/spam]™
És igaz a dist növelõ cucc is. Van rá spec poti is meg vmi spec kaja is. És egy spell is, de az csak pár másodpercig él. De vannak ilyenek a lovagoknak is, maheknek is.