Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20-dikan lehet veszek premit habar ez a gyerektol fugg aki adja el de ugygondoltam hogy 6 honapot veszek szoval egy darabig marad meg a guild ha osszejon 😛

Tygep
Cipit tegnap este betettük vice-nak, de tény, hogy nagyon megfogyatkoztak az aktív játékosok. Ha jól látom, most pont 5 prémes guild tag van. De nem tudom kinek hány napja van még.

Nincs 5 prémi acc a guildben?



Tygep
PG

It will be disbanded on Oct 27 2011 if there are still less than four vice leaders then.

Megint nincs elég prémesünk?

CattiBrie
<#eljen> <#eljen> <#eljen>

[/spam]&#8482;

óóó, nekem egyfolytában eszembe jut valami :-p
tibiázni azért volt jó, mert a loginolástól kezdve a logoutolásig egyfolytában volt min röhögni, még akkor is, ha csak rúnagyár volt :-p

Thou art a very pleasant little rabbit.

Off:

Gameloft leárazás van, többek közt a N.O.V.A. 2 is 0,79€!

&#63743;

Miután elküldtem a kommentet nekem is ez jutott eszembe 😄
Épp a minap beszéltem a jó öreg demon intruder outfitrõl <#gonosz1>

&#63743;

ha jól tudom 2500 körûl lehet de majd ha online lesz megkérdem és úgy 3kk ból indult de ez sem biztos 😄

pedig ez még szóba sem került...

vagy te a démonokra gondoltál?

csak óvatosan az ilyen idézetekkel, mert aki a Snoopy-t ennyire ismeri, az biztosan nem 18 éves :-p lebuktál! :-p

jó-jó, de a mézesmadzag elõttem történõ elhúzása után kérek egy pontos számot: hány db demont ölt meg FIRI a 6666-ból? mert én is nagyon tudtam ám demonokat ölni, csak hol hárman álltak mögöttem, hol nem :-p

egyébként Firinek azonos szinten mindig több pénze volt picit, ami a játékstílusunkból adódott: õ ugye a munkájából adódóan fõleg munkaidõben volt online, állt egy dl resp mellett, lecsapott egy dl-t, afk-olt, lecsapott egy dl-t, afkolt stb. <-> ezzel szemben én gyaktam vmi szotyi lényeket, hogy aznap ne bukjak sokat, ettem valamit, majd elmentem nagy lényeket gyakni valakivel/valakikkel, és általában mégis buktam 😄 a legjobban a loot eladását utáltam, mert lovagként chain/scale armor eladásból szedtük a pénzt, hozzá voltunk szokva, hogy mindent összeszedünk, lootbagezünk, majd fél napig lootot adunk el idõnként, ha már megtelt a depónk, erre végre kaptunk vmi jó drága cuccot, és az istennek nem tudtuk normális áron eladni, mert a sok kis pl köcsög sajnálta a pénzt egy olyan cuccra, amit mi még tripla áron vettünk -.-

CattiBrie
Mi írva áll, az itt szabály. 😊

[/spam]&#8482;

Jé, ilyen is van 😊

02:44 Loot of The Many: 3 gold ingots, a sacred tree amulet, a small sapphire, 3 strong mana potions, a stone skin amulet, a royal helmet

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Telhetetlenek vagytok <#gonosz1>

&#63743;

Amúgy egyet értek 😛

<#wow1>

Szep kivansag 😊)

Nekem meg az a véleményem, hogy ezzel a "Snoopy gyere haza!" címû mesébõl üzented nekem a "nincs itt helyed, távozz te eb!" beszólást, de azért szeretlek :-p

kívánok neked sok priestesst, és remélem valamelyik felcsatolhatóval úgy lerendez, hogy a proktológusnál ébredsz fel :-p

Mar akkora vagyok hogy 1 utesbol sehogy sem tud megolni a demon mar probaltam oda altam blokolni es megoltem. Ha 1-et olok akkor jo az exori frigo de ha mar 2 jon akkor avalance es akkor mar kell futni is legalabb az egyik demon korul 😛

rroolli
Ja, én spellekkel gyaktam démonokat, 3 sqm távolságból kicsit nehezebb. De neked már az is menne szerintem. Olcsóbb, meg jobban megy a magic, de veszélyesebb. Yalaharon még nem öltem sokat, lehet hogy még jobb is mint edronon, mert ott nincs elég hely futtatni.

200 felett mar nincs gond a dmonokal 😛 ha csak nem jon egy lag "mint az utolso demonozasomnal megbotlotam a lecsobe es a demon letapodott" 😊 Mar probaltam yalaharon is a demonos respet ahol 5 respel es azzal sincs problema mar 200 felett siman lehet futni elotuk es km tavolsagbol az avalancet nyomod rajuk 😛 eleg hamar meghalnak csak el kell jutni odaig druidal is 😛 2 eve hogy a taskot elkezdtem es csak 64 pontom van meg csak 😛

CattiBrie
lol

[/spam]&#8482;

Ebben egyetértek. Lehetne knightoknak mondjuk 6666 Fáraó 😄

&#63743;

rroolli
Csak a démon task helyett nem lehet mást csinálni. Furcsa is, hogy ehhez nem nyúltak... Biztos túl kevés ember jutott el 50(100) pontig, hogy szembesüljön ezzel a problémával és panaszkodjon. Cipnek meg nincs esze ahhoz, hogy magától rájöjjön dolgokra, csak ha 2 évig anyáznak valamiért proposalson...

Nekem meg az a véleményem, hogy knight ne akarjon mindent gyakni...
Van, ami nem neki való.

"Kardnak itt már nem veszed hasznát!"

&#63743;

rroolli
Ja, iciclével lehet, hogy tudják gyakni, ha 200 km távolságból lövöldözik 😄 Csak akkor is, ha valamiért utolér, akkor lehet nyomkodni az exura vitát és imádkozni, hogy ne üssön nagyot.

CattiBrie
Normális embernek nincsenek olyan skilljei.

<#eljen> <#nyes>

amúgy tibia-stats

1 Diigoo Danera 132
2 Billy Paul Calmera 130
3 Shin Eiji Guardia 129

Most õ a legnormálatlanabb. 😊

[/spam]&#8482;

Firivel ha szerencsénk van úgy 100 démont egy hunt alatt le tudunk tolni és néha profittal, habár már elég rég nem jártunk arra. daruiddal 150 felett már lehet egyedül nyomulni yalaharon az 5 ös reszpben és szerintem egy sorc is boldogulna persze míg be nem toppam egy 200+ akárni.
Én is elértem de 200+lvlt de nem hányódnak a k-k a bankban ha mindent eladok 1,5kkm ha kijön mit ha sikerül paccra költök.

rroolli
Sokan veszik a gp-t... Mondjuk relatíve kevesen, mert eladóból még több lenne... A nagyobb átlag level, meg a sok botter, meg nemtom még mi miatt elég keveset ér a gp, lassan 1 hónap prémi áráért 1kk-t lehet venni. Szóval sok embernek, fõleg a nagyobbak, függõbbek között nem téma wastelni egy kicsit.

rroolli
Ja és sea serpentek azok extra weakek physicalra, fõleg a young. Ezekbe a lényekbe Firi is tol 450-eket naturál, axe-al. És akkor még nem volt semmi skillnövelõ spell, semmi exori gran.

'jóccak!

de nem is veszek prémit, holnap már szállítják a spanyol könyveim, és elkezdek felsõfokra készülni, májusig-júniusig elleszek :|

a vitorlás jogosítványom meg elhagyta az NKH, illetve állítólag a vizsgaeredményeket, úgyhogy übereltem az utánfutós ámokfutásod Tygep :-p majd behívnak biztos újra, hogy akkor megint 6 elméleti vizsga + gyakorlat :|

rroolli
A dist növelõ spellt senki nem használja, max screenshotokhoz meg videókhoz. Lerántja a fél manáját a palának, kb 2-3 körig tart a hatása, közbe mozogni nem lehet. És semmi garancia, hogy nem 50-et fog sebezni mind a 2-3 körben. Akit néztél a videón az gondolom Digoo vagy valami ilyesmi neve van... Kb 120-as distance fightingja lehetett már akkor is. Normális embernek nincsenek olyan skilljei.

jó, köszi az infót :-)

nekem úgyis tárgytalan, mert egy fillérem se lenne rá, akkor se, ha vennék prémit, de gondolom lev 200 fölött már nem gyõzik hova tenni a milliókat, és akkor vállalható lovaggal is valahogy...

rroolli
Yalaharon szoktak démonozni, 4 respel asszem és elég gyorsan. Ritka hogy szabad, de azért viszonylag sokat le lehet gyakni pár óra alatt, nem 10-et.

Tygep
A mageknek van sok olyan ruhája ami csökkent adott típusú sebzéseket. De a paláknak és lovagoknak is össze lehet szedni pár darabot. Valamint az sb és a roh kombó is segít a gyógyulásban.

rroolli
Elég sok lovag megcsinálta már. Lassan olyan, mint a desert quest... Druiddal a legkönnyebb(strong, ultimate ice strike, stb), ha blokkerrel megy még szint se kell hozzá. Sorccal se vészes, de kell legalább level 220, vagy több, vagy fizetni a blokker marhadrága uhp-jét. Palának is kell szerintem legalább level 200 hogy ne legyen waste. Lovaggal meg szenvedés, akármilyen szinten. Ettõl függetlenül akinek lovagja van, az nem mondta, hogy "akkor én nem taskolok", szal jópár lovagnak kész van.

én is belegondoltam, de demon resp szerzés, demon resp várás, mindig druid hívás -> azért ez a quest jó sokáig húzódik szerintem + akkor is szívás :-p

nem értem, miért nem tudnak olyan lényt kitalálni, amit reális lovagnak gyakni, mintha mindig ignorálnák a tényt, hogy a lovag kaszt is létezik :-p

demont csak pala és spellcaster szokott gyakni :-p

Tygep
És mellé még sebez is iszonyatosan, pikk-pakk levakar rólam 4-5 hs-t 😊 De ma questeltünk banuta alatt és a medusákkal sem volt sok gondja 😊

Tygep
Igen, egy jó druid csodákra képes, én kedvenc druidom is szokott 1000-1100 hp-kat gyógyítani belém 😊

CattiBrie
Firinek druidja van és nem fél használni 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
fõleg, ha elõtte kapok egy puszit a kés-van-a-hátamban lénytõl 😊))

[/spam]&#8482;

azért ez a demon task nagyon durván hangzik :-p
utolsó emlékeim szerint extra szívás demont gyakni lovaggal

ha például napi 10 demont lenyomnék, akkor 667 napig csinálnám a taskot, napi 20 demonnal egy év lenne, napi 20 demon szerintem napi 40+ bp uh + valamennyi mana az exorihoz/exori granhoz, aminek az árát ki se tudnám termelni naponta :|

izé, most jut eszembe, már nem uh van, hanem poti, de ugyanez a lényeg :-p

tekintve, hogy a gyógyító lötyi szinttõl függetlenül ugyanannyit gyógyít, kb. ilyen frankón menne a demon nekem is, hiába sebzek nagyobbat a fickónál, csak ott vagyok vele, ahol számoltam :|

Tygep
Plusz még ha hozzávesszük, hogy az adott lény weak-e a fizikai sebzésre, akkor az is növeli a sebzés nagyságát.

CattiBrie
• AS atk 65
• ruha +5 dist
• spec kaja +10 dist
• spell increases ... approximately 50% for 10 seconds
• meg egy alap 127-es dist 😛
• másik spell Raises ... by 3 for 2 minutes.
• +5 skills from the Bullseye Potion

valami ilyesmi.. 😊

[/spam]&#8482;

Tygep
Sajna nem vicc, tényleg 6666 demont kell lecsapni. Már jópáran megcsinálták, Firi is dolgozik már a demon taskon. Asszem lovag is csinálta már meg, de ebben nem vagyok biztos.

És igaz a dist növelõ cucc is. Van rá spec poti is meg vmi spec kaja is. És egy spell is, de az csak pár másodpercig él. De vannak ilyenek a lovagoknak is, maheknek is.

Analia (enforced pvp) :-p

hehe, a youtube-on megszûnt a copyright probléma, megint van hangja az anni questnek :-p kár, hogy töröltem a camet, jó lenne most hd-ben újravágni

CattiBrie
"épp most láttam"

Te melyik szerveren tolod? 😊))

[/spam]&#8482;