Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet kezdeni <#eljen>#eljen>
Én meglibbentettem már pár helyen a Tibiát, de mindenki xarja le... Kényszeríteni nem fogok senkit 😞
Én meglibbentettem már pár helyen a Tibiát, de mindenki xarja le... Kényszeríteni nem fogok senkit 😞
Moszukét a Guuildbe! <#banplz>#banplz>
6. egyéb lehetõség: pl. külföldiek meghívása vice leadernek, vagy bármi egyéb
Thou art a very pleasant little rabbit.
Annyira pang a topic, hogy rossz nézni :-p
Szóval megpróbálom picit felpörgetni egy kérdéssel, ami egy ideje foglalkoztat:
Bár tudom, hogy most éppen elhárult a guild feloszlásának veszélye a guild fölül, de a tendencia a felé mutat, hogy akár a legrosszabb is bekövetkezhet, mert nem biztos, hogy mindig lesz elég prémis. Ha eljön a pillanat, hogy már nem tudunk kit odaállítani vice-leadernek, akkor:
1. aki aktív, õ keres magának másik guildot, a többiek meg guild nélküliek lesznek?
2. akit még elérünk, azzal egységesen megpróbálunk "bekéredzkedni" egy mûködõ, nekünk szimpatikus guildba általuk választott rangba?
3. akit még elérünk, azzal egységesen megpróbálunk "bekéredzkedni" egy mûködõ, nekünk szimpatikus guildba Pannon Guardian rangba?
4. aki aktív, õ keres magának másik guildot, a többiek bekéredzkednek random guildokba?
5. aki aktív, õ keres magának másik guildot, a többiek bekéredzkednek egy mûködõ, szimpatikus guildba?
6. egyéb lehetõség?
Szóval megpróbálom picit felpörgetni egy kérdéssel, ami egy ideje foglalkoztat:
Bár tudom, hogy most éppen elhárult a guild feloszlásának veszélye a guild fölül, de a tendencia a felé mutat, hogy akár a legrosszabb is bekövetkezhet, mert nem biztos, hogy mindig lesz elég prémis. Ha eljön a pillanat, hogy már nem tudunk kit odaállítani vice-leadernek, akkor:
1. aki aktív, õ keres magának másik guildot, a többiek meg guild nélküliek lesznek?
2. akit még elérünk, azzal egységesen megpróbálunk "bekéredzkedni" egy mûködõ, nekünk szimpatikus guildba általuk választott rangba?
3. akit még elérünk, azzal egységesen megpróbálunk "bekéredzkedni" egy mûködõ, nekünk szimpatikus guildba Pannon Guardian rangba?
4. aki aktív, õ keres magának másik guildot, a többiek bekéredzkednek random guildokba?
5. aki aktív, õ keres magának másik guildot, a többiek bekéredzkednek egy mûködõ, szimpatikus guildba?
6. egyéb lehetõség?
Thou art a very pleasant little rabbit.
Régi kliens, nem szaggat, nem dob ki, és stabilan tudok vadászni kevésbé forgalmas helyen.
Az nem lehet, hogy nálad a totál zsúfolt város miatt szaggat nagyon ?
Az nem lehet, hogy nálad a totál zsúfolt város miatt szaggat nagyon ?
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Nálam megy mind a kettõ mondjuk a flash csak 20 fps.

Ha nálam lenne ez, akkor megpróbálnék videokártya drivert frissíteni, újratelepíteni. Win7-et gondolom úgyse fogsz telepíteni, ha csak tibia nem megy...
Régi kliens, mert nincs kedvem minden update után fél óráig állítgatni a hotkeyeket. Nálam nincs gond a régi klienssel és másnak is jó, szóval nálad lehet a gáz.
szerintem akkor még "játszottál", le is fordítottam nagyjából a teasereket, talán még el is olvastad, meg írtál hozzá valamit... csak elfelejtetted
A nagy frissítés közben
1. tálcára nem tudom letenni..
2. nem tudom bezárni
ha végig ment a csík (egyszer), akkor Connecting failed
és gém óver 😄
1. tálcára nem tudom letenni..
2. nem tudom bezárni
ha végig ment a csík (egyszer), akkor Connecting failed
és gém óver 😄
[/spam]™
Régi natív klienssel játszok. Megy rendesen, tegnap töltött le new versiont, egybõl, minden gond nélkül fel is tette.
nekem is kétszer töltött le frissítést
Nekem augusztus óta nem...
Most harmadszorra kezdte letölteni a nyú program verzsönt.. -.-
Most harmadszorra kezdte letölteni a nyú program verzsönt.. -.-
[/spam]™
nem vettem észre semmit eddig, minden müködik rendesen 😄😛
régi
Szeretném azt megkérdezni, hogy ki játszik flash kliensrõl és ki a régirõl?
Csak mert én továbbra is a régi kliensrõl lépek be, amikor belépek és továbbra is nagyon lassú, sokszor befagy már az indításnál, illetve ciripel a gépem (nem tudom, melyik alkatrésze), ha a bejelentkezõ képernyõ megnyílik.
o Flash kliens
o Régi kliens
Csak mert én továbbra is a régi kliensrõl lépek be, amikor belépek és továbbra is nagyon lassú, sokszor befagy már az indításnál, illetve ciripel a gépem (nem tudom, melyik alkatrésze), ha a bejelentkezõ képernyõ megnyílik.
o Flash kliens
o Régi kliens
[/spam]™
http://tibia.wikia.com/wiki/Coal
Coal (Nuggets)
Dropped by😞Load %) Firestarter, Stone Golem, Jagged Earth Elemental, Earth Elemental, Muddy Earth Elemental, Fire Overlord, Blistering Fire Elemental, Blazing Fire Elemental, Carrion Worm, Dwarf Guard, Hellfire Fighter, Eternal Guardian.
Mennem kell gyakni 😊)))
Coal (Nuggets)
Dropped by😞Load %) Firestarter, Stone Golem, Jagged Earth Elemental, Earth Elemental, Muddy Earth Elemental, Fire Overlord, Blistering Fire Elemental, Blazing Fire Elemental, Carrion Worm, Dwarf Guard, Hellfire Fighter, Eternal Guardian.
Mennem kell gyakni 😊)))
[/spam]™
Köszi 😊

Grat a házhoz!

Úgy látom, hogy ez már így volt nyári update óta, csak nem vettem észre... Meg ezek szerint más se. Wiki nem ír túl bõbeszédûen errõl, még azt se találtam, hogy mennyibe kerül. De emlékezetem szerint 125 gp-ért vitt el venoreból thaisba.
Meg találtam még egy "új" frees szigetet, amin csomó érdekes lény van. Nem értem még pontosan hogy lehet odajutni, az biztos, hogy 200 coalt kell adni valamelyik steamboat-os npc-nek, de elég szegényesen fogalmaz wiki... a thaisi steamboat randomba le tud rakni erre a szigetre, de hogy lehet-e direkt odamenni, vagy csak a sunken mines-ban levõ steamboat-tól lehet olyat, azt nem tudom... Manapság mindent nekem kell kideríteni, tiszta elhanyagolt a tibia.wiki... elegem is lett belõle :/
Meg találtam még egy "új" frees szigetet, amin csomó érdekes lény van. Nem értem még pontosan hogy lehet odajutni, az biztos, hogy 200 coalt kell adni valamelyik steamboat-os npc-nek, de elég szegényesen fogalmaz wiki... a thaisi steamboat randomba le tud rakni erre a szigetre, de hogy lehet-e direkt odamenni, vagy csak a sunken mines-ban levõ steamboat-tól lehet olyat, azt nem tudom... Manapság mindent nekem kell kideríteni, tiszta elhanyagolt a tibia.wiki... elegem is lett belõle :/
Én is úgy tudtam... Kijöttem venore-ból a lépcsõ mellett ott volt egy lovarda. Beszéltem az npc-vel, azt mondta, hogy bérelhetek lovat, vagy lóval elvihet Thaisba. A másodikat választottam kíváncsiságból és átteleportált a thaisi lovardához 😄
Nem tudom, eddig úgy tudtam csak a régi jeges szigetekre utazhattak freesek. De bérelhetnek lovat õk is, azt tudom 😊
még sor kerülhet arra, hogy cip azt mondja, aki fizet X összeget, az tutor lesz...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
sõt, a sok hülye l. is, akik oda-vissza lájkolják majd egymást
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szal lehet lájkolgatni a segítségeket(thank you) és ha elég összegyûlik akkor automatikusan tutor lesz az emberbõl. Aztán meg csillagocskákat lehet gyûjteni, amik megjelennek a fórum hozzászólások mellett.
Akkor most már az is lehet tutor, akinek van valami fingja a játékról, de nem tudja szóról szóra az "Extended Tibia Service Agreementet", vagy a többi ilyen faxságot 😄
Sõt, talán az ilyeneknek több csillagjuk is lesz, mint azoknak, akik level 12-esen beseggelték a sok hülyeséget a teszthez 😊
A "please ask it on english-chat" beszólásokért ugyebár nem jár sok lájk...
Akkor most már az is lehet tutor, akinek van valami fingja a játékról, de nem tudja szóról szóra az "Extended Tibia Service Agreementet", vagy a többi ilyen faxságot 😄
Sõt, talán az ilyeneknek több csillagjuk is lesz, mint azoknak, akik level 12-esen beseggelték a sok hülyeséget a teszthez 😊
A "please ask it on english-chat" beszólásokért ugyebár nem jár sok lájk...
[/spam]™
Köszi!

Minden nap írni kell Neked itt fórumon valamit, hogy minden nap idenézz = ideszokj 😄
[/spam]™
Rendkívül gyors reagálással beállítottam 😊
Gyud, titlenek kérhetem a Quara bait-et?
Már ha engedi beállítani.
Már ha engedi beállítani.

/OFF a bannerbõl ki lehetne venni a Silent Hunters-t, ahogy nézem megszûnt ? /ON
Majd szóljatok nyugodtan, ha valakinek lesz prémije és pakolászni kell a guilden belül.
van még 50 napom és ha minden összejön akkor ma v holnap kapok 270 et.