Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
létezik olyan lovag, bármelyik serveren, aki ezt meg tudta csinálni?
btw épp most láttam egy palát, aki 1100 fölöttieket sebzett sea serpentbe assassin starral és elõtte vmi dist növelõ spellel, remélem ez is vicc :-p
Thou art a very pleasant little rabbit.
Nem részletezi hogy melyik fajták számítanak, vízalatti legyen az a lényeg csak, a leírás szerint legalábbis.
Most fél éves / éves prémhez adnak egy új mountot 😉
mert akkor veszek egy prémit és visszagyakom magam lev 129-re 😄
(de lev 129-ig lenyomni 400 nightmaret vagy 500 gs-t kicsit durva lenne lovaggal :-p)
ez a quest a demon legsért/rainbow shieldért?
500 Giant Spiders
300 Werewolves
400 Nightmares
600 Hellspawns
800 High Class Lizards
600 Stampors
500 Brimstone Bugs
400 Mutated Bats
Ezek közül lehet válogatni 80-129 level között. Mutated bat pl elég noob lény, nem is értem hogy lehet egy kategóriába sorolni a hellspawnal. De a nightmare, vagy a stampor se lehet gond. Brimstone bug is gyorsan hal, csak ott nem kell túl sok lootra számítani.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Amúgy nem tudom a választ. 😊
[/spam]™
17:55 Grizzly Adams: You've got a running task. Do you want to continue or delete it? Afterwards you can check its status by asking me about it.
17:56 Saiax the Druid <66>66>: continue
17:56 Grizzly Adams: Sorry, but water elementals aren't available as task any longer. Ask me for a new task.
Erre fogta és kitörölte az egészet. Nincs reward, nincs pont.
<#eljen>#eljen>
Azt nem vágom, hogy ki fog 80-130 között egyedül hellspawnozni. Mert ugye taskolni nem lehet partyba.

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

your payment for 180 Days Tibia Premium Time has arrived \o/

Kiegyeznék egy ilyenben 😊
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
már rendeltem 18 spanyol könyvet, azokkal kihúzom majd egy darabig 😛
@Zak: a zombis izéket nem szeretem, bár gondolom csak viccbõl írtad, mert biztos mondtam, hogy nem vagyok horror rajongó :-p hadd küldjek én is neked egy tippet 😛
@Sai: Firi másik guildban vice-leader szerintem, és továbbra is hallgat róla, hogyan lett ott az, kivel kellett hozzá szexuális kapcsolatot létesíteni 😛
Trónok Harca?

Orwell és Hemingway regénytáram már nem tudom bõvíteni (mert a magyar vállalkozók csak a leghíresebb 1-2 regényt hajlandók behozni), már a Gyûrûk Urát is kilõttem, pedig a hossza miatt korábban eszem ágában se lett volna, szart meg nem szeretek olvasni :-p
World: Secura
Created: 11-2002
Last update: 02-10-2011 07:10
Guilds: 96
People in guilds: 4390
Invited people: 26
Avg. people in guild: 46
Wars: 21
Current wars: 0
Players online: 194