124119
  • CattiBrie
    attól függ, hogy a PG membereiről lista
    vagy a guildek neveinek listája

:-)
  • Noodlee
    Catti azt hiszem szúrt be ide egy listát a guildről, de már nem emlékszem, hogy mikor volt.
  • Gyudron
    Nekem nincs, pedig valamikor még eszemben volt, hogy kéne csinálnom mentés a guild listáról :(
  • Gyudron
    Igen, van egy kisebb hely, ahova a hajós visz azt már bejártam, de van olyan is, ahol a deepling bossok vannak, azt még nem mapoltam teljesen, de alakul.
  • maerlyn
    a 19:00-as frissitestol kezdve csak secura letezik
  • maerlyn
    van valakinek listaja a magyar karakterekrol?
  • rroolli
    Azt a helyet bejártam, amihez steamboat-al lehet menni és néha árvíz alatt van. Nem volt túl nagy, kb 10 perc mapping.
  • Gyudron
    Népek, ti bejártátok a Deeplinges részeket ?
  • maerlyn
    http://hu.tibia.hu/news/1293/a_tibiahu_bezar

A tibia.hu bezár.

Első körben jövő héten vasárnap (július elsején) leáll Securán kívül az többi szerver figyelése, második körben valamivel később leáll az összes frissítés. Bizonytalan idővel később teljesen megszűnik az oldal.

Ha valaki szeretné folytatni a dolgot, az összes nem személyes információt készséggel átadom, ahogy az oldal forrását is. Kapcsolatfelvételi lehetőségek az oldal alján.

-- Tele
  • CattiBrie
    tudom, felismertem a helyet :)
    a 9-dobozos rész :D
  • Gyudron
    Ez elég régi hely, Svargrond-tól nyugatra, amerre a kristálypókok is vannak.
  • CattiBrie
    tök érdekes.. meg vicces :-)
    van mögé sztori meg küldetés?
  • Gyudron
    Formorgar bányák felé építettek lépcsőket a trollok :

• Aquir
    én először is a semmit láttam:) Referral denied. megnyit+enterre jó:)
  • CattiBrie
    hé, lenyúlták a képet a kommentemből :)
  • CattiBrie

the secret of a long existing alliance between the dwarfs and another underground dwelling race, the Gnomes
  • rroolli
    Target dummy helyett offline training. Persze ehhez nem kell semmi, csak prémi és level 8. Aki csak naponta 5 percre tud belépni, az durván napi 12 óra offline train-t tud csinálni. Arról nincs infó, hogy mennyire hatékony ez a training, de lassabban fejleszt, mint az online training. Ennyi infóból még sok nem derül ki, mert ugye a mountokra is azt hittük, hogy majd jól begyorsítanak, aztán semmi az egész.

De ez is csak egy újabb példa arra, hogy van egy koncepció, ami még szerintük is rossz(target dummy), de 3 évig nem tettek a javítás érdekében semmit, hanem csak vállvonogatva nézték ahogy elhúznak a skillekkel a cheaterek. Sőt, még legalizálták is a billentyű leragasztásos módszert, a GM-eket meg kivették, hogy véletlenül se akadályozza senki a csalókat. Most meg így ennyi év leszarás után abban látják a megoldást, hogy belerúgnak egy még nagyobbat a bilibe. Már csak azért se tetszik ez az ötlet, mert már rohadtul elegem van abból, hogy minden updattel valami olyat vezetnek be, aminek 600 feltétele, meg formulája van, hogy véletlenül se legyen egyszerű az élet. Régen volt AOL, most meg lehet számolgatni, hogy melyik slotnak hány % esélye van a megmaradásra, meg külön kalkulátor kell a blessingekhez is... Most meg az offline train-hez is kell majd fél oldal magyarázatot olvasni, mire megérti az ember. Szerintem nagyon gáz és egyre gázabb lesz.
  • maerlyn
    offline training, hat hulyek ezek :D
  • CattiBrie
  • maerlyn
    csak prem scrollt tudsz
  • CattiBrie
    üres.. de nem tudom beletenni a pénzem :D
  • CattiBrie
    hú, beléptem a játékba és találtam egy új ikont :)

open your purse :)
  • Xing
    Azért szépen lassan haladok. Durva az XP bónusszal csak a városhoz közeli helyeken sokan vannak.
  • rroolli
    Mainre van elég hosszú várólista, napközbe 600 is volt, de rookra viszont már egyből be lehet lépni... Ha netán valaki jönne még.
  • Xing
    320-as wait list :(
  • Xing
    Indul :D
  • CattiBrie
    vagy 3 évet vártam rájuk.. de lehet h van 5 is
  • Shiwo
    nekem csak kéne, de sopronban még nincs :(
  • CattiBrie
    tízre? :)
  • CattiBrie
    tőlem?
  • CattiBrie
    az smtp beállításával bajlódtam, de solved :)
  • maerlyn
    nekem ketto is :)
  • Xing

Nem találtál semmi érdekeset? Számítottam vagy 10 hsz-re tőled :D
  • CattiBrie
    megoldva :)

Igen, Securán is 10kor van a ss :)
  • Xing
    Wiki szerint Auroran 10-kor van a ss viszont hajnal 11kor még nem tudtam belépni :/ Securán is is 10kor van mostmár?
  • CattiBrie
    Üdvöz lett! :)
  • CattiBrie
    kinek van Digi netje?
  • Xing
    wb:)
  • CattiBrie
    Tibia
    (88 új üzenet)

Valakinek megfutott a keze. :D
  • Xing