Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yap



rroolli
Aurorára kell menni, ugye?

rroolli
Nem csak premium scrollokat lehet benne tárolni? Mint ha azt írták volna, hogy onnan nem veszik el, de nem olvastam el mindent.

maerlyn
kozben megneztem, mi ez, sajnos csak prem scrollokat lehet belerakni 😞

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

maerlyn
igen, most volt frissites - amit ugy harangoztak be, hogy delutan negyig

Bobber
amúgy most történt valami mert ahogy néztem a szerver listákat az alapján alig van ember a szervereken.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

maerlyn

ez nekem uj 😄 gondolom sokan panaszkodtak, hogy arrow slotba mar nem lehet zsakot rakni

Bobber
hát ha csak premivel lehet regelni akkor tuti nem lesz karakterem ott egyelõre mert hogy annyi idõm nincs ami miatt megéri premit fizetni az tuti😞

Aki indít karaktert leírhatná ide a nevét aztan jatekban keressük egymast. Megbeszelhetnenk kezdõvárost is. Jól emlekszek hohu eleinte csak premivel lehet regelni? Miért lesz dupla xp?

pvp: Furora

Bobber
Mi a szerver neve? Csak hogy tudjam hova kell benézni majd😊
Nem mintha nagyon lenne idõm de lehet hogy majd bekukkantok😊 Csinálok egy kis lovagot hogy legyen aki blokkol😊
de premi tuti nem leszek😊

rroolli
Lehet, hogy akkor leszek én lovag. Dupla xp-n talán nem lesz olyan uncsi, meg legalább lesz pénzem.

Mondd meg a haverodnak, hogy a knight a legkirályabb kaszt 😄



Jaja kell egy csapat valoszinuleg jon egy ismerosom is. Viszont annyi hogy en is druidan gondolkoztam. Ha meg cdak spellcasterek leszunk az nem az igazi

Azért biztam benne, hogy ha Pucunak is lesz kedve játszani meg esetleg másnak akkor össze tudunk hozni egy gibbon csapatot 😄



rroolli
Az idegen csapattal vigyázni kell, legalábbis engem átcsesztek már párszor. Vagy legalábbis desert questre nem árt, ha többen megyünk 😄

Meg ha valahol akkor pvp-n kell a csapat, a csapat pedig ha választhat druid és sorc között akkor a druid jobban jön. Amúgy is béna lennék szerintem palával vagy knighttal.



rroolli
Palával se kell sokat tréningelned, meg dupla skill fejlõdés lesz.
Spellcaster amúgy a legjobb pvp-re, az elején legalábbis biztos. A palák meg a lovagok meg se tudnak ütni az eq miatt, te meg szépen karcolgatod beléjük a fix 6-9es sebzést körönként a leggagyibb varázspálcával. Késõbb meg az SD miatt király, fõleg csapatban.
De védekezni is nagyon jó spellcasterrel. Nem baj a kevés hp, valszeg nem fognak lekombózni, viszont gyógyulni meg nagyon szépen lehet.

Sorc most nem lennék, mert megutáltatták velem a kasztot a cooldownok miatt, meg hogy felturbózták a druidot... Meg pvp-n amúgy se olyan jók ezek a területi sebzések partyba.

Én is spellcaster akarok lenni mert tréningelni tuti nem lesz motivációm.
Druidon gondolkodtam én is de pvp-n megint más egy spellcaster. Ha nem álmodom meg ma este akkor feldobok egy pénzt :p

Amúgy erre én is kíváncsi leszek 😄



rroolli
Ja és aki jön, az milyen kasztot akar indítani? Szerintem én druid leszek.

rroolli
Akkor én holnap tolok magamnak 1 havi prémit és powergamelünk egyet... Tök zsír, hogy most senkinek nem lesz highlevel segítõ karija, mert így nem lesz senkinek 1kk a bankban indulásnak, meg semmi esztelen wastelés.
Szerintem ez epic lesz, ilyen még nem volt...

hehe 😊)

Holnap 5-tõl pont dolgozom, remélem hozzák a formájukat és este 10-ig nem lesz Tibia 😄



mjad mondjákok el h mi az uj falu neve 😄 ha mentek oda 😄

Nagyszerû! 😄
Kezdek is gondolkodni a karakternéven 😊



rroolli
Na hát ez gyors volt

maerlyn
Tomorrow, June 13, we will implement Premium Scrolls and start the preview game worlds. Therefore, all game worlds and the Tibia payment system will be offline from 10:00 CEST up to 16:00 CEST approximately. The website will also be temporarily offline.

rroolli
Nekem volt már olyan, hogy kb fél év kihagyás után álmodtam valami olyat, hogy én vagyok a karakterem és exori flamot lövöldözök... Utána vissza is jöttem játszani és prémit is vettem 😄

<#hawaii><#puszis>

CattiBrie
Már nincsenek Tibiában meghalok álmaim. Mondjuk elég régóta. :-)

[/spam]&#8482;

saját topikjában bolmalszt, beszarok <#idiota>

&#63743;

Te inkább gyere Diablo III. 😊

rroolli
Nekem a team huntok is jobban tetszettek kicsibe. Amikor level 50 körül lementünk ketten shadow tomb 4. szintjére, az sokkal emlékezetesebb volt, mint egy unalmas drakenezés. Vagy amikor level 25 körül bemerészkedtünk orc fortressbe és blokkoltam a berserkert.
Nincs az kikötve sehol, hogy X szinttõl jó a játék, az alatt meg szívhatod a fogad.

Igaz a felfedezés élménye már nincs meg annyira, de az már ígyis-úgyis elveszett.

Amúgy nem kell feltétlen a top 10-be lenni. Lesznek akik elhúznak, de nem fogja mindenki napi 12 órába tolni.

Bobber
Egyet tudok érteni Arcor hozzászólásával. Én is azt tapasztaltam hogy alacsony szinten élvezetesebb volt a game. Persze amikor nagy team huntok voltak azok magas szinten voltak jók. Viszont azt se szabad elfelejteni hogy azért is tetszett részben jobban alacsony szinten mert akkor még teljesen ismeretlen volt minden és nem tudtuk hol mi van mit hogy kell csinálni stb. ettõl függetlenül szerintem én is élvezném most egy alacsony szinten indított új karakterrel a játékot, viszont tudom hogy annyi idõm nem lenne hogy aktívan nyomassam és mivel nagyon hamar lemaradna az ember így inkább én el se kezdem a karakter felhúzását. Arról nem is beszélve, hogyha az ember belekóstolt a premis élet elõnyeibe akkor csak úgy akar játszani mert úgy lehet haladni😊
Viszont ha nincs idõ játszani akkor meg minek fizessen?😊

Szóval ördögi kör😊

Én is sajnálom Arcort, de nem feltétlen a high level karakter a cél. Sõt nekem minél magasabb volt a karakterem annál inkább untam...
Régen is sokkal jobbam szórakoztam low levelként plusz most egy szinten lennénk és a pvp is nyújtana egy kis új játékélményt. Itt nem feltétlen a pk-ra gondolok hanem csapathenten is oda kell figyelni egymásra és ez sokkal reálisabb izgalmasabb (gondolom).

&#63743;

CattiBrie
A Tibia topik tibiásoknak van.. 😊
(úgyhogy tessék olvasni a fórumot) :-)

[/spam]&#8482;

Hali 😊
Nos hat nagyon jol hangzik ez az uj szerver dolog meg a premium scroll habar ezt nem tudom hogy mukodik jatekban penzert lehet megvenni vagy IRL penzert? Na m1 sajnos nekem mar nem lenne turelmem egy uj karaktert kezdeni nagyon nem is jatszom mar egy jo ideje abba hagytam a Tibiat valahogy elvesztette mar azt a regi feelingjet ami volt igy anyira mar nem tetszett 😞 Sajnalom a karimat amit felhuztam es ott hagytam jo volt nyomni vele de mar egy ugyan olyan es akkora karaktert nem tudnek csinalni oda jo sok turelem kell meg rengeteg ido. Igy hat csak anyit tudok mondani nektek sok sikert az uj szerveren talan egyszer benezek 😊
Sziasztok Udv: Attila 😊 vagyis Krapi 😛

Új szerver esetén min egy 30 napos prémire beruházok.
Aztán ha minden jólmegy Arcor pénzébõl lehet vásárolgatni a scrollokat 😄

&#63743;

Amilyen sûrûn csak tudom figyelem a tibia.com-ot ha lesz szerver tuti azonnal indítok egy karit, majd írok ide aztán meglátjuk, hogy mennyien leszünk.

Új szerver lehet Mathiast is érdekli.

&#63743;

Ment privben a mail címem.

Én is erre alapoztam meg arra, hogy az összes ház üres lesz és nem mindenki pörög annyira yalaharra. (lehet ti sem? 😄 )

&#63743;

rroolli
Mivel zárt szerver lesz, ha idõbe összegyûlünk és aktívkodunk az elsõ pár napban, akkor simán tudunk venni házakat yalaharon, ha más nem akkor egy kis összefogással.

Azon gondolkoztam, hogy kéne e-mail címeket összegyûjteni azoktól, akiket kicsit is érdekel a játék az új szerveren. Ha meglesz a nyitási idõpont, akkor lehetne értesíteni mindenkit. Vannak, akik amúgy is csak elvétve jártak sg-re, így tibiázás nélkül meg pláne.

Az új szerveren be kéne laknunk yalahart mint régen Kazt 😊

&#63743;

+1

&#63743;

Sziasztok! Nagyon reg jartam mar itt es csak most lattam hogy a PG
Megszung 😞 van meg aktív magyar jatekos egyaltalan. Ha ez premium
scroll elfogadhato aron lesz lehet hogy visszaterek. Es ahhogy latom
lesz uj server is ha lenne ra egy kissebb csapat azon is tehetnenk
Egy probat.

CattiBrie
5 éves terv <#hehe>

[/spam]&#8482;

rroolli
Nem emlékszek, hogy pontos idõpontot adtak volna.

Premium Scrolls... Cool 😊

Arról van infó mikor jön az új szerver amirõl korábban szó volt?

&#63743;

Aquir
miért, mennyi mondatot kell lefordítani magyarul? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
tök jó ötlet! legyen! 😊
minitibia.hu 😊

a kalkulátorok az nem tárhelynövelõ, az jó

[/spam]&#8482;

maerlyn
Ja meg annyi, hogy nyari terveim kozt szerepel egy toredek funkcionalitasu minimal tibiahu osszerakasa, ezuttal csak magyarul.

Ertsd: lesz egy lista a karakterekrol, amiket figyel (felkerules egyenkent, keres alapjan), es azoknak meglesz a most leginkabb hasznalt, szintlepesfigyelo funkcio. Termeszetesen a mostani tibiahu adatbazisanak megfelelo resze at lesz emelve.

Ami igyeny eseten szinten elkepzelheto: guildekre ugyanez, kalkulatorok.