Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
ez nekem uj 😄 gondolom sokan panaszkodtak, hogy arrow slotba mar nem lehet zsakot rakni
pvp: Furora
Nem mintha nagyon lenne idõm de lehet hogy majd bekukkantok😊 Csinálok egy kis lovagot hogy legyen aki blokkol😊
de premi tuti nem leszek😊



Spellcaster amúgy a legjobb pvp-re, az elején legalábbis biztos. A palák meg a lovagok meg se tudnak ütni az eq miatt, te meg szépen karcolgatod beléjük a fix 6-9es sebzést körönként a leggagyibb varázspálcával. Késõbb meg az SD miatt király, fõleg csapatban.
De védekezni is nagyon jó spellcasterrel. Nem baj a kevés hp, valszeg nem fognak lekombózni, viszont gyógyulni meg nagyon szépen lehet.
Sorc most nem lennék, mert megutáltatták velem a kasztot a cooldownok miatt, meg hogy felturbózták a druidot... Meg pvp-n amúgy se olyan jók ezek a területi sebzések partyba.
Druidon gondolkodtam én is de pvp-n megint más egy spellcaster. Ha nem álmodom meg ma este akkor feldobok egy pénzt :p
Amúgy erre én is kíváncsi leszek 😄

Szerintem ez epic lesz, ilyen még nem volt...

Kezdek is gondolkodni a karakternéven 😊


Nincs az kikötve sehol, hogy X szinttõl jó a játék, az alatt meg szívhatod a fogad.
Igaz a felfedezés élménye már nincs meg annyira, de az már ígyis-úgyis elveszett.
Amúgy nem kell feltétlen a top 10-be lenni. Lesznek akik elhúznak, de nem fogja mindenki napi 12 órába tolni.
Viszont ha nincs idõ játszani akkor meg minek fizessen?😊
Szóval ördögi kör😊
Régen is sokkal jobbam szórakoztam low levelként plusz most egy szinten lennénk és a pvp is nyújtana egy kis új játékélményt. Itt nem feltétlen a pk-ra gondolok hanem csapathenten is oda kell figyelni egymásra és ez sokkal reálisabb izgalmasabb (gondolom).

Nos hat nagyon jol hangzik ez az uj szerver dolog meg a premium scroll habar ezt nem tudom hogy mukodik jatekban penzert lehet megvenni vagy IRL penzert? Na m1 sajnos nekem mar nem lenne turelmem egy uj karaktert kezdeni nagyon nem is jatszom mar egy jo ideje abba hagytam a Tibiat valahogy elvesztette mar azt a regi feelingjet ami volt igy anyira mar nem tetszett 😞 Sajnalom a karimat amit felhuztam es ott hagytam jo volt nyomni vele de mar egy ugyan olyan es akkora karaktert nem tudnek csinalni oda jo sok turelem kell meg rengeteg ido. Igy hat csak anyit tudok mondani nektek sok sikert az uj szerveren talan egyszer benezek 😊
Sziasztok Udv: Attila 😊 vagyis Krapi 😛
Aztán ha minden jólmegy Arcor pénzébõl lehet vásárolgatni a scrollokat 😄


Én is erre alapoztam meg arra, hogy az összes ház üres lesz és nem mindenki pörög annyira yalaharra. (lehet ti sem? 😄 )

Azon gondolkoztam, hogy kéne e-mail címeket összegyûjteni azoktól, akiket kicsit is érdekel a játék az új szerveren. Ha meglesz a nyitási idõpont, akkor lehetne értesíteni mindenkit. Vannak, akik amúgy is csak elvétve jártak sg-re, így tibiázás nélkül meg pláne.


Megszung 😞 van meg aktív magyar jatekos egyaltalan. Ha ez premium
scroll elfogadhato aron lesz lehet hogy visszaterek. Es ahhogy latom
lesz uj server is ha lenne ra egy kissebb csapat azon is tehetnenk
Egy probat.
Arról van infó mikor jön az új szerver amirõl korábban szó volt?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
minitibia.hu 😊
a kalkulátorok az nem tárhelynövelõ, az jó
[/spam]™
Ertsd: lesz egy lista a karakterekrol, amiket figyel (felkerules egyenkent, keres alapjan), es azoknak meglesz a most leginkabb hasznalt, szintlepesfigyelo funkcio. Termeszetesen a mostani tibiahu adatbazisanak megfelelo resze at lesz emelve.
Ami igyeny eseten szinten elkepzelheto: guildekre ugyanez, kalkulatorok.