Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
ennek is vége 😞
Viszont az õ tárhelyüket csak úgy lehet használni, ha átkerül hozzájuk a domain, aminek náluk kb évi 3000 a fenntartási díja. De ha jó lenne az ingyen tárhely amit adnak, akkor megéri.
a javaslatom:
- kirakok holnap (angolul és magyarul) egy hírt, hogy elsején leáll az oldal
- elsején leáll az oldal 😊
adatbázisból persze rakok el példányt.
pedig a nagy pvp kaland eddig kimaradt, Xerenán és Infernán is lev 20 alatt álltam meg szerintem, de a Xerenás karim valahogy törlõdött, úgyhogy már nem emlékszem
Thou art a very pleasant little rabbit.
amiket írtak a playerek, az alapján éppen olyan lesz a szerver, mint a többi, sõt...még annál is durvább :-p
a rooki respeket és az Orákulumot ugyanúgy blokkolni fogják, mint ahogy beviszik a többi pvp-n szokásos szívatást, úgyhogy lesz ott bõven hajtépés :-p
mire átengednek mainre, már lev 35 fölötti pk csapatok fognak várni a templomnál sd-vel/warhammerekkel/enchanted spearrel 😄
egyébként nekem is lenne kedvem hozzá, biztos rengeteg pvp trükköt tanulnék a saját halálaimból 😄


Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Engem érdekel a dolog...
ehez hozzá tudnék szokni 😊
[/spam]™
11:23 You see Saiax the Paladin (Level 165). He is a paladin.
[/spam]™
08:41 A target dummy loses 39 hitpoints due to your attack.
08:41 A target dummy loses 33 hitpoints due to your attack.
08:41 A target dummy loses 51 hitpoints due to your attack.
😄
[/spam]™

Üdvözlet 😊
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
It is currently active, but has too few vice leaders.
It will be disbanded on May 06 2012 if there are still less than four vice leaders then.
The official homepage is at tibia.hu.
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Pannon+Guardians
[/spam]™
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n