124119
  • TZson
    Sajnos nekem is.
  • rroolli
    Nekem még így is egy csomó szabad terület van az oszlopok mellett :D

Az új, szélesebb monitorok miatt már nagyon kellett ez a 2 oszlop szerintem.
  • TZson
    Ez jó ötlet, köszi :D
  • rroolli
    Jobb oldalt is nyithatsz egy oszlopot. Nálam is úgy van.
  • TZson
    Én laptopon játszom, úgyhogy a VIP lista mellett sajnos nem fér el.
  • rroolli
    Elfér bőven a képernyőn :D
    A cap számláló miatt kell, meg nekem a lőszer miatt is fontos. Neked meg ha rodokat kell cserélgetni, akkor érdekes :D
  • TZson
    Nem, Kazordoon alatt van.
  • maerlyn
    goblin hill?
  • TZson
    Nemrég jöttem rá, hogy az eq teljesen felesleges gyakás közben, így sosincs nyitva :)
  • constellus
    Kis hangulatos hely,lehet hogy levitate spellel járható:D(eq-dat persze eltakarod :D )
  • TZson
    Constellus kérésére, itt egy kedvcsináló képecske:

Gondolom, valami quest lehet :)
  • constellus
    szóval online vagy, most elkaplak:D
  • TZson
    21:04 Royal Soouzaa [99]: pk
    21:04 Royal Soouzaa [99]: ?

Milyen udvarias, hogy megkérdezi :D
  • TZson
    Egyébként #14291-től kb. #14999-ig található pár ötlet névre, azokat is érdemes meglesni ;)
  • TZson
    Pannon Guardians - Reloaded? :D Csak vicceltem...
  • constellus
    akkor kérdezek még:D Valaki gondolkozott e már a jövendőbeli guild nevén? Ki lesz az alapító?
  • rroolli
    Ahogy írtam, külön működik a kettő. A def-es értékek és a shielding skill max 2 lényig számítanak. A ruhák, vagyis az arm viszont minden ütést csillapít.
    Ingame ma nem leszek, de itt se árt a spam. Hátha látják a többiek, hogy mozgás van és jönnek játszani :D
  • constellus
    jah és ingame nemvagy elérhető? csakhogy ne itt spameljünkk:D
  • constellus
    aaaham, és a def és arm között an különbség vagy ugyan az, más névvel?
  • rroolli
    Ha van nálad shield, akkor csak annak a defje számít. Ha nincs nálad shield, akkor pedig a kardod defje. Amit + vagy - jellel ír defet a fegyvernél, az viszont hozzáadódik a shieldedhez.
    Pl ha wyvern fangot használsz, akkor +1 defed van bónuszba.
  • constellus
    köszi szépen, sosse tuttam hogy mikor füstöl vagy szikrázik :D
    és a kard és shield defje összeadódik vagy csak eggyik számit?
  • rroolli
    A 2-nél több lényes szituhoz még elfelejtettem írni, hogy ilyenkor célszerű hamar kiütni a leggyengébbeket. Főleg, ha egy erős lény futott be 3.-nak. De ez magától értetődő :D
  • rroolli
    Full attack teljesen jó, ha csapatban vagy és "blocker" vagy, akkor meg full defense.
    A pajzzsal(shield és shielding skill) egyszerre max 2 lényt tudsz blokkolni.

Ha pajzsodat ütik, akkor porfelhőt látsz magadon. Ha átütik a pajzsodat, akkor az eq(ruhák) armor értékeinek összegétől függően sebződsz. De az eq teljesen is meg tudja fogni az ütést, ilyenkor nem porfelhőt látsz, hanem valami szikra szerűséget.

Ha viszont már 2 lény üt téged és jön egy harmadik, akkor azt már nem tudod védeni pajzzsal, hanem közvetlenül az eq-dat fogja ütni. Ezért kell nagyon vigyázni 2-nél több lénnyel. Van, aki ilyenkor mozog erre-arra, hogy egyszerre csak 1-2 lény érje el.

A varázs sebzések(fire, ice, earth, energy, death, stb) pedig simán átmennek shielden és armoron, csak a speckó cuccok tuják védeni, amikre az van írva, hogy pl "fire +5%". Ezért(is) kell vigyázni pvp-ben a spellcasterekkel, mert te nem biztos, hogy meg tudod ütni(simán lehet jó eq-ja és full defben mászkálnak), ő viszont fixen sebez.
  • TZson
    Ja, bocsánat, a nevem : Lonesome Greybeard (rövidebb nem jutott az eszembe :D)
  • constellus
    Ingame mi a neved? :D majd rádirok ha látlak online, cycezhetünk, én blokkolom te lövöd:D
  • TZson
    Ma este megpróbálok legalább 1 lvl-t felhúzni, hogy közelebb érjek a 30-hoz, aztán egy kis időre átmegyek rúnagyárba :)
  • constellus
    természetesen, de nagyonsok nemfog kelleni, csak nemtudok tuljutni egy kriptának egy termén mert van benne vagy 3 stalker és folyton eltünnek és leütnek low hpra :P
  • TZson
    Majd ha lvl 30-ra érek, akkor elkezdem az Avanalche gyártását, remélem megfelel :)
  • TZson
    Jó, de te léptél 4 szintet, ő viszont a jelek szerint még a kezdő questet se csinálta meg :)
  • constellus
    Érdemes full attackrol vissza venni balancedre ha körbevesznek? vagy alapbol balanceden toljam?
  • constellus
    hát igyekszem:D, Oasis tomb -2nél 80k/h-t csináltam és semmi spellt nemhasználtam:D szerintem meglesz ma a 25-26 minimum

30ason meg megyünk Tygep-el Bright sword küldire ^^
  • CattiBrie
    én is csak egyszer léptem be eddig :-)
  • rroolli
    Crimson sword-öt 610gp-ért tudok venni npc-től.
    Persze, ha estére már 30 leszel, akkor nem lényeges :D
    Meg ahogy közeledsz a 25-höz, egyre többet fog sebezni a wyvern fang.
  • constellus
    próbáltam megkeresni de nemjött össze valahogy:D wikiás mapon tudnál mutatni pontosabb pozíciót?:D
  • constellus
    Csak az a baj hogy a crimson sword drágább, és amugy is hamar cserélnem kéne:D viszont igy hogy nem drasztikusan csökkenti jobban megérte szerintem nagyobb szintüt venni.
  • rroolli
    Nem ismert erről a pontos formula, de elméletileg nagyobbat kéne ütnöd egy crimson sword-el.
  • constellus
    ha runát gyártanál, pár aoe runát majd vennék, stalker, ghost kicsit idegesit :D
  • TZson
    Azta, grat :)

Én akkor le se írom, hogy mekkorákat sebzek - lassan nekem is rá kellene állnom a mlvl training-re :)
  • constellus
    10:19 A nomad loses 142 hitpoints due to your attack.

nemszoltam :D
  • constellus
    a fegyverekhez a szint mennyire számit? 20ason egy 25 ös wyvern fangot nagyon legyengitene?