124119
-
Xing #121112 Régi updatenél elsők is :) És még mindig előkelő helyen vagyunk a gamer toplistán üzenetek terén.
Kér, hogy a kommentek száma már nem látszik sg-n. -
TZson #121111 Az elkövetkező 5 munkanapon 6 ZH-t fogok írni, úgyhogy kicsi rá az esély :D -
constellus #121110 Leszel ma vagy hnap délelött online?:D -
TZson #121109 Egyébként az Efreet magyarul afrita :) -
constellus #121108 vagy mondjuk ha szövetségese vagy a green djinneknek ugye ha kész a küldetés akkor többé ne támadjanak hanem maradjanak passivak számodra:D
Szerintem kis történelmet kéne belehozniuk a játékba, és ne csak lvl 200+os lényekel telepakolni egy uj helyet, ami anynibol áll h bemész, hunt hunt hunt és kész, oké hogy ez a lényege a játéknak de na, low lvl akár free-s helyeket, történeteket is belehetne rakni szerintem. Látná a nép hogy milyen premisen az élet, milyenek a premis küldik és többen kapnának kedvet hozzá. (fogalmazni meg nemtudok:D) -
constellus #121107 Jöhetne pár uj Raid is akár, djinnek támadján ankrahmunt akár:D -
#121106 Filmet lehetne belöle csinálni keményen:D olyan Star wars szinten, minden főbb város uj rész:D Durva amugy, engem mindig is érdekeltek a játékokban a történetek, csak kár hogy a Cipsoft annyira nem jeleniti meg ezeket ingame:( -
#121105 Egy kis tibia történelem:
Ha lehet hinni a legendának, Kha'labal, az Ankrahmun és Darashia között fekvő sivatag valaha gyönyörű vidék volt sűrű erdőkkel, termékeny földdel és tiszta vizű forrásokkal. A kezdetek kezdetén az istenek ajándékozták ezt a földet Banornak, aki az első emberek vezetője volt. A fiatal emberi faj virágzott. Az első város, Ankrahmun még ma is elénk tárja az ősi telepesek dicső építészeti csodáit.
Éveken keresztül tartó áldás és harmónia után azonban a sötétség felütötte fejét. Vérengző ork és élőholt seregek érkeztek, akik káoszba és háborúba taszították Kha'labal vidékét, megmérgezve sok ember lelkét. Daraman segítségével Banor és az ankrahmuni fáraó felépítettek egy erős emberi sereget, akiknek sikerült visszatartaniuk a gonosz hordákat.
Sajnos ekkor a hatalmas dzsinnek is beszálltak a háborúba, az embereknek pedig így már nem volt esélyük a győzelemre. Daramannak sikerült viszályt szítania a dzsinnek sorai közöt. Kirobbant a nagy dzsinn háború, mely két csoportra osztotta őket: Maridra és Efreetre. A Maridok szövetségre léptek Banorral és az emberekkel, míg az Efreetek a gonosz drefiai nekromanták oldalán küzdöttek.
Az emberek a Marid dzsinnek segítségével végül győzedelmeskedtek a gonosz felett, ám az örömöt hamarosan katasztrófa követte. Az Efreetek pokoli mágikus tüzet idéztek, mely terméketlen sivataggá emésztette a virágzó Kha'labalt.
A Kha'labali Krónikák szerint Banor és az emberi túlélők többsége a történtek után maguk mögött hagyák a perzselő hőséget, hogy új otthon után nézzenek. És ezzel megkezdődött Tibia(mainland) kontinensének meghódítása...
Gyűrűk ura elbújhat :D -
#121104 Igaz, voltunk harmadikok is. :) -
#121103 Topikhalál, Sámli is megmondta :)
Témák Üzenetek
1. World of Tanks
225662 db
2. Battlefield 2
170655 db
3. World of Warcraft
154781 db
4. Maffiózó
143806 db
5. Euro Truck Simulator
131787 db
6. Tibia
121080 db
7. Football Manager
120197 db
8. Eredeti játékaink
118826 db
9. Battlefield 1942
107285 db
:-) -
Xing #121102 McCaféból nem megy a Tibia :( -
Xing #121101 +1
Megvan a viszgám. Vagyis nem lesz meg, de már nem kell rá tanulni :P -
#121100 Guildnév szerintem angol legyen, mert ez a hivatalos nyelv a játékban. Lehet adni magyar nevet is, csak mindenki ennyit fog érteni belőle: "fsdfs pgods".
Én pártolnám, ha az ilyen "turbo fighters" szerű semmitmondó nevek helyett most is valami hazai történelmi utalásos guild nevünk lenne. -
#121099 na én is hazatértem a fincsi kis erdélyi utamról:)
túléltük de kicsit necces volt amikor a keresztes viperákba futottunk bele:) medvére számítottunk kígyókra nem:)
Szóval esténként majd szerintem én is előfordulok és ha végre lesz időm gyakni akkor fejlődgetek kicsit én is:) De olyan maximálisan aktív gamer sajnos úgyse leszek, mert nem lesz időm annyit gyakni:) -
#121098 guildnév:
Csapat
:-) -
#121097 váo, ez tök jó :-) :-) -
#121096 mobilról kerestem more infót az aurera szerverről, de wikia elég szűkszavú volt -
#121095 ja, mivel 2 eve nincs premim :D -
constellus #121094 Dolgozni 10re :D
Atisz, holnap délután leszek ha gondolod mutatok még pár helyet :D
-
TZson #121093 Nagyon szívesen, máskor is :) -
#121092 Köszönöm a ma délutáni segítséget Constellusnak, Lonesome Greybeardnek és Hentmesternek :)
Egy élmény volt és most legalább már tudok fejlődni is (nem csak üvegvisszaváltásból fog állni a játék ;)) -
TZson #121091 Megyünk valahova ma este? :) -
TZson #121090 Nekem még Alexander Rosee is bent van a VIP-emben, habár nem tudom, ő mennyire lesz aktív. -
#121089 Újabb lista a magyarokról:
-
constellus #121088 postman, service in yalahart, és ilyen egyéb rohangálósokat pedig társasággal szeretném csinálni, de énis várok vele mig gyorsabb nem leszek, nameg hogy ne üssenek le 1 ütésböl:D -
#121087 A hosszabb questekkel, ahol körbe kell járni a kontinenst, azokkal várok kicsit, míg gyorsabb lesz a kari. -
#121086 Segítek szívesen, kedv az van, szeretek questelgetni. Kosheiből 2 db már megvan a dara uszodai, meg a romoknál lévő. -
constellus #121085 csatlakozok, igaz csak 29es vagyok egyelöre, de holnap 35 szerintem:D
na és egy idöpontot kéne még lebeszélni, -
#121084 Prémisek level 35 felett!
Tygep-el szerintem már elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy megcsináljuk a crusader helmet questet. Persze csak ha neki is lesz kedve hozzá.
Az is lehet, hogy valami frees 80-100-as ott fog huntolni és csak végig kell futni.
Aztán engem még a koshei quest érdekel, az 50+-os, blue legsért. -
constellus #121083 meg emg, elszaladtam :DD 37es pala meghajigált, lett volna spell tanulva meg poti nállam lecsapom, de igy nem mertem :D -
TZson #121082 Hirtelen azt hittem, ott van Tele, az is durva lenne :D -
TZson #121081 De azért megvagy? :) -
constellus #121080 Uh bameg, gondoltam segitek Atisznak, erre leakartak pkzni:D -
#121079 Mondjuk így belegondolva nem biztos, mert a fire sword viszi a ghostot is. Ez akkor érdekes, ha olyan helyeken is mászkálsz. De alapjába véve a bright sword erősebb és azzal nem vagy rákényszerítve, hogy tűzre érzékeny lényeket ölj. -
constellus #121078 igenis értettem:D, amugy nagyon meglepödtem hogy ebben a pillanatban TELE van ankhrahmun depot, durva... -
#121077 Bright sword :D -
constellus #121076 akkor inkább eq, csak nemtudom h fire sword vagy bright sword:D minden esetre egy Desert quest sokat segitene:D -
#121075 Annyira nem fontos, mivel a manád nem fog gyorsabban regenerálódni, tehát magic level szempontjából teljesen mindegy, hogy hamarabb, vagy később veszed.
HP fog kicsit gyorsabban regenerálódni, de nem egy durván észrevehető változás.
Halál szempontjából érdekes, mert kevesebb xp-t és skillt buksz.
Meg a legfontosabb lovag spellt is így tudod csak megvenni. Ez a "Challenge". Arra jó, hogy magadra állítsd a lényeket. Tehát ha csapatban vagyunk és téged üt valami nagy bazi pók, de gondol egyet és elkezd szaladni a gyenge fizikumú varázslók felé, akkor vissza tudod állítani magad ezzel a spellel.
Szerintem ráér még a promotion. Helyette megéri inkább jó fegyvereket venni, vagy esetleg jobb felszerelést, mert ezek megtérülnek. -
constellus #121074 Knightnak nagyon fontos hogy Elite legyen? vagy inkább cuccra költsek ?:P -
constellus #121073 Srácok a flash klienst nemlehet kiszedni a böngeszőből? Max igy cserélném a normál klienst.