124119
  • TZson
    Jó, de háromszor egymás után? :O
  • TZson
    Én mostanság Kazban.
  • CattiBrie
    ork-arika? :)
  • Bobber
    Pala lettem de egyszerűen még mindig nincs időm belépni:(
    Tegnap is este 9 re értem haza:( Remélem ma hamarabb hazajutok és tudok egy kicsit trolkodni:) őő most jut eszembe hogy nem is a trollokat ölöm hanem kaz minó tornyot hogy legyen orkarikám :)
  • CattiBrie
    valami új lab kéne.. ahol dobnak speart

úgy válogatok, mintha játszanék

Bobber: mi a kasztod? :)
  • Tygep
    Általában egyelőre Dara és ankh környékén szoktam előfordulni, néha yalaharon.

Most a scarabok állnak kézre a legjobban. Viszonylag jó xp és gp és nem ütnek túl nagyot, nem kell hozzá poti.
  • Bobber
    én ab-ot választottam mert ott közel vannak a trollok és el lehet velük trolkodni:) Viszonylag kevés a játékos és eddig csak 1 pk élményem volt:)
    De majd én is átköltözöm venorba szerintem mert az elfeket akarom kicsit irtani szerintem de majd még kiderül. Lehet hogy majd kaz bányáiba veszem be magam. Nem tudtam még dönteni.
  • CattiBrie
    Ki melyik városban van?
    Vagytok Thaisban?

lvl 8 vagyok, a következő néhány hétben megyek main-re :D
  • constellus
    Nemvolt és nem vesztettem el:D furcsa:Dna midnegy, reménykedjünk nem is fogom:D
  • rroolli
    Backpack mindig elveszik, ha nincs blessinged. Ha nem hagytad el, akkor nem tudom mi van, de ne hívd ki sokszor a sorsot :D
  • constellus
    nemvolt semmi és 2x egymáős után:D
  • Xing
    bless? :p
  • Xing
    Valószínüleg félre értetted. Előző ss-ig resetelhetnek max.
  • rroolli
    Már egy éve nem resetelték a szervert és vannak 300+osok is, szóval kötve hiszem, hogy resetelni fogják.
    Arról volt szó, hogy lagok, kickek lehetnek, vagy 1-2 üzemzavar, de az se jellemző. Illetve amikor nálunk kick volt, akkor a többi szerveren is.
    Reset előfordulhat, de max a reggeli server save-ig.
  • Czdano
    Nem akarok sokat gyalogolni..akkor már inkább venore swamp trolls, kaja van, pár ghoul-skeleton is spawnol, később amazon camp, dragon lair.

Egyébként valahol olvastam hogy fullresetelhetik a szervert, ez igaz? Nem lenne jó kihúzni egy 40-es maget aztán elbukni az egészet...

Nurain a nickem :) ma veretem is 3-ig szerintem, nagyon örülök hogy van rendes kliens is ehhez a szeróhoz
  • constellus
    jah igen és neved?:D
  • constellus
    szerintem carlint megcélozhatod, folda biztos északon a 3 fagyos sziget biztos eléggé elhagyatott a távolság miatt :D
  • Czdano
    Aaaa köszönöm, már csapatom is! :) Még egy kérdés, most melyik várost válasszam kezdésnek? Thais, Carlin szerintem bukó a PK campek miatt, gyorsan valahol kikell húzni magamat 20-ra aztán dirr durr :D
  • constellus
    http://static.tibia.com/download/tibiapreview994.exe

nemtudom fog e müködni, ha nem akkor bejelentkezel>baloldalt account>download client> és ottwan h Download preview game client, vagy valami hasonló:D
  • Czdano
    Hol lehet letölteni klienst? :O
  • constellus
    Srácok, lepkzott egy lvl 8as (100fölött sebzett full defbe rám!) és nemvesztettem semmi itemet, miért?
  • CattiBrie
    Catti-bia

You have 198 years, 12 months, 29 days, 14 hours in Tibian time.

gatyaég :D
  • CattiBrie
    itt van egy ilyen

http://www.guildstats.eu/tibian-years
  • TZson
    Ez csak az account-odat mondja meg:

http://www.guildstats.eu/tibian-years?nick=arcor+dael
  • TZson
    Már vége :/
  • TZson
    Egyébként erről van szó, még 48 perc és vége:

http://tibia.wikia.com/wiki/Demon%27s_Lullaby/Spoiler
  • CattiBrie
    ez most a semmiből jó nagy laggal

23:05: A strange demon has been sighted in the Jakundaf desert!
  • TZson
    Nekem is kiírta ezt már délután :)
  • CattiBrie
    buli van

20:41: A strange demon has been sighted in the Jakundaf desert!
  • constellus
    6 online! kezdünk gyülni :D
  • Xing
    Meg van még valahol az a kalkulátor ami megmondja mennyi idős a karid tibia idő szerint?
  • constellus
    olvastam fórumon hogy valami 300 tibiai év telt el és a Ruthless Seven akik anynira rettegésbe tartják a világot, le se szarnak :D
  • CattiBrie
    biztos ők sem :D
  • Xing
    nekem is .)
  • rroolli
    Sok dinamikus tartalmat beraktak a játékba az utóbbi időben(pl world change, world quest), szóval le a kalappal. Viszont én is jobban örültem volna, ha ezekben az eseményekben visszaköszönne kicsit a tibiás mitológia, amiről annyit lehet olvasni a könyvtárakban. Ehelyett csupa új dolgokat találtak ki, mint pl devovorga, vagy kazban a víz szivattyúzás.
    Nem rossz így se, csak kicsit kerekebb lenne a dolog, ha a régi sztorikat és legendákat aknáznák ki jobban, mert még azokat se ismeri szinte senki.
  • rroolli
    A darashiás cikkben van az egyik hasábban, mint érdekesség és nagyon megtetszett.
  • CattiBrie
    vagy wikián :)
  • Xing
    Könyvtárakban érdemes turkálni SS után már ha tényleg érdekel.
  • Xing
    Ez a Nemezisben van? :o
  • maerlyn
    elvileg a kolibol sem, de megis megoldhato :D otthon pakolj ossze egy vpn szervert es kesz is vagy