Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thou art a very pleasant little rabbit.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
de akkor hogy támadott? foggal? 😊))
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerintem valójában CIP az összes cast sebzését csökkenti, csak ezt így nem merték leírni, ha nézzük a rúna + fegyver sebzés átlagát.
a 2kezes harc nem szerepel a mostani up tervei között...majd egyszer talán..
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
És négyét tegez, egyikben nyil a másikban nyíl...
[/spam]™
amúgy azért arra kíváncsi vagyok, hogy mire készül a Cip...😄
VAjon lehet majd 2 fegyverrel nyomulni..???
mert mi mást használna egy knight a másik kezében, ha nem pajzsot..szal nem igen világos nekem, hogy miért +x -el van ez a dolog jelölve, meg "ha" pajzsot használ az illetõ.
Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy biztos lesz majd olyan, hogy 2 egykezes fegyverrel lehet majd nyomulni? vagy van valakinek jobb ötlete? persze nem ezután az update után.. de egyszer majd..😄
De az is lehet, hogy hülyeség.😄
\"There is no worse death than the end of hope.\"
bár lehet le is tudja nyomni de azért elég cinkes
amugy én is simán hp-bol blokkoltam a herót amikor soloban nyomtam és olyan 2-5 körönként kellet csak gyógyitani persze majdnem fullos volt már akor az eq ami sokat számit
szal 80-90 lvl környékén simán lehet noymni sorcnak hpbol csak jobban oda kell figyelni
az egy kicsit gáz ha jön egy ds is de az se olyan vészes
szal a lovag itt valóban hátrányban van mert lényegesen késõbb tudja gyakni mint a sorc
a druid meg még keményebb ot a sio miatt mert jobban tudja magát gyógyitani
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
azok a plusszok a defensedhez adódnak hozzá, ha a másik kezedben pajzsot használsz..
[/spam]™
kép van?
Igazán lehetne bõvítani azokat a hunt helyeket, attól nem lagolna jobban a game, inkább ha more gamert engednek a szerverre...
[/spam]™
It can only be wielded properly by players of level 75 higher.
You see a royal axe (Atk:47 Def:25 +3).
You see a blessed spectre (Atk:47 Def:21 +3).
tudom, ilyenkor szokott jönni, hogy manapajzs...
lehet, hogy több "hp"-m van manapajzsal, csak míg a manapajzsom úgy 60-120 manánként tom tölteni 1 körben fluiddal, addig egy 100-as lovag sztem vagy 400-at gyógyít magán UH-val..és lassan a BP UH kevesebbe kerül, mint a bp fluid..legalábbis láttam már 1,5k-ért uh-t árulni csókát..és update után a druidok meg CSAK uh-t fognak gyártani eladásra, és a nájtok CSAK arra kell hogy költsék a manit, ergó tuti lemegy az ára..
és csak lev 125-tõl megy ez a bravúr, mert most tudok ds-t áttéríteni, eddig nem tudtam
hát igen itt sajna kijön hogy a knight menniyvel gyengébb mert elég lassan tudtad sajnos leölni😞
igen itt beismerem hogy ennyi idõ alatt simán bedarálom pedig 30 szintel kisseb vagyok😞
csak mig neked alig ment be sebzés addig nekem oda oda szokott vágni rendesen😊😊
tudom most utálsz😊😊😊
ezt nem teljesen értem..most a 2 mondatrész között ÉS vagy VAGY kapcsolat van ? csak mert a második az teljesülni fog.. és ahogy én hallottam, teszt szerveren 5-6 ütésbõl kinyír egy 60-70 környéki nájt 80as skillekkel egy dragit.. az meg a másik, hogy a "nyugodt dragizás" az nem tom hogy néz ki, mert nekem még nem jött össze marha nagy waste nélkül..bár valszeg csak én vagyok béna, mert nekem vamphellben se esik semmi..
abban viszont totál igazad van, hogy már nem lesz sehol se resp, mert ahol eddig az 50 alatti spellcasterek kontárkodtak, ott most az 50 alatti nájtok/palák is fognak.. meg a legyengített 100 környéki spellcasterek...
Tehát jelentkezzen az, aki Tutor és volt tesztszerveren és kipróbálta már hogy mennyit fog sebezni meg hogyan stb.
Jó, és most aki nem Tutor és nem volt tesztszerveren, az akár el is csendesedhet az update-ig azt hiszem. Köszönöm
Ami meg a sebzésbeli egyenlõséget illeti.. hát talán akkor egyenlõ lenne a knightok/palák és a casterek sebzése, ha a casterekét nem akarnánk butítani, hogyha a knightoknak paláknak a skill mellett a lvl-tõl is függene a sebzésük. Hmm.. kiba jó lenne.. asszem sima bolt-al 500 felett sebeznék.. és hogy mi lenne a hátránya: mindenhol és ismétlem mindenhol legalább 5 player foglalná a respet. NEM lenne olyan, hogy valaki egy helyen EGYEDÜL gyakhasson.
Tehát. Jó lenne, ha senki nem örülne és senki nem sírna az update miatt amíg ki nem jön. MERT millió oka van a változásoknak, és biztos vagyok benne, hogy még alakulnak a dolgok az update-ig. Addig kérek szépen mindenkit, hogy forduljatok már magatokba és kicsit csak egy kicsit hagyjatok fel az önsajnálattal.
Senkit nem állt szándékomban megbántani, kérlek ne haragudjatok ha bármi nemû sértés vagy kellemetlen dolog el is hangzott a fent leírtakban. Én igyekszem korrekten kezelni ezt a dolgot, és rávilágítani néhány fontos dologra. Remélem nem lesz harag emiatt.
\"There is no worse death than the end of hope.\"
ezzel szemben ahogy én most érzem a sorc nagyon el lesz gyengítve arrol nem is beszélve hogy mondjuk ha olyan nagyon mlvl függö lesz a sebzés akkor megint csak rába***s van mert ugye nekem most kb egy hónap mire nõ egyet az mlvl
tudom ez a knigtokra is igaz hogy nagyon lassan nõ a skiljük de akkor is az átlag 60 mlvl az szerintem kiba hamar elérhetõ és onnan kezdve alig változik majd az ember
ill ahogy shiwo is említette egy kissé idegesítõ hogy most mondjuk up után olyan lesz a sorcom mintha 10-15 szintet visszaesett volna😞
szóval ez egy kicsit flusztráló érzés
a high lvl -röl meg nem is beszélve mert ha mondjuk lvl 170 sorc 100 al kevesebbet sebez vissel az majdnem olyan mintha visszaesne 80 ra mert én most tolok olyan 207 körül max akkor õ is ha visszaesik csak enit fog tolni az meg egyszerüen katasztrófális az elõzményekhez képest
szóval ha enyire drasztikusan lenyomják a sorcokat szerintem kiba sokan abbahagyják a játékot mert sokhónapos kemény munkájuk vesz kárba a chip egy laza mozdulata miatt😞😞😞😞
ja és könnyen mondtad hogy mi majd alig érezükk hisz csak 10-20 al csökken a sebzésünk
csak ne feledd el hogy most ha valameikünk szintetlép (legalábbis én ilyen vagyok lehet hülye) akkor kiba örülüönk hogy végre egy kicsit jobban sebzek igaz csak 1 el de akkor is
szal ezentúl a highlevel sorcok is csak kis csicskák lesznek mert a hp az ugye a sorcnak kevés és mostmár a sebzése is kicsi lesz szal csak blokkerel tud ujra gyakni
én is végre elérem hogy nem kell folyamatosan köyörgönöm tajnak firinek akárkinek hogy menjünk gykani mert nem csak ghoult akarok gyakni mert azt merek egyedül és akkor most megint ott leszek hogy jaj taj ugyanmár gyere már el nekem patkányt blokkolni mert annak se merek neki menni
tudom eltúloztam a dolgot de akkor is egy kcisit igy érzem hogy iszonatosan meg lesznek szopatva a sorcok😞
szal ha bejön az up akkor taj fir készüljetek hoyg egy perc szabad idõtök se lesze mert az összes sorc ismerõs titeket fog cseszegetni hoyg ugyan gyere már blokkolni mert eddig tudtam simán tolni valamit de mostmár nem tudom😞
na azsem hirtelen enniy.)
de majd folytatom ha valami még eszembe jut
You recognize Bexterke. He was killed by a slime.
Cucc megvan
http://bexter.hu Szép Fényeket!
[/spam]™