Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Badogember
The trip includes two last missions of Banuta Quest.

We will go on Thursday 21th of June at 21:00 CET what is 12 hours after server save.

Meeting place: Depot in Port Hope

Members list:

1. Firilio
2. Darklord Tom
3. Silk Worm
4. Red dreadnugh
5. Xufuden
6. Abrock
7. Talas turi'el
8. Toriyoshu
9. Bastler
10. Red samurai
11. Arcor Dael
12. Husosfagyi
13. Secura Berserker
14. Tahirah
15. Agaxennon
16. Manygaa
17. Astronotus
18. Gwaldor
19. Valmir Soul
20. Muhana
21. Zak Dourden
22. Zoldorm si Yun
23. Took Baker
24. Toommyy
25. Shokier
26. Elder Niikos
27. Lord Goldner

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Shiwo
kérdés mivel lesz több ? mert ha csak SD-vel, akkor kössz szépen..de még az energy wave is sok mana...persze..lvl 100-on jó buli, meg ott van elég HP-d, jól lehet tolni vele a dögöket...de 70-80 között még megb@szhatom..
marad a hmm, ami most sem egy hûdejó..70-170 között tolok vele, de az esetek többségében inkább 100 alatt sebez..és ennél csak gyengébb lesz..a visem még használható 130-170 között sebez, átlag 14X..szal a ghost már néha 1bõl megfexik..de így fasza lesz, mert pont olyan lesz mint 10 szinttel ezelött, hogy csomó dög még épp túléli az 1 vist, vagy ha szívósabb akkor a 2 vist...

tudom-tudom..majd meglátom up után, de nyakam rá, hogy a cip elqrja és szopó lesz sorcnak lenni.. a jó dolgokból ugyis kimaradok mindig..szép lassan feltoltam a sorcom 50 fölé, erre jött az up, és utána már pikk-pakk fellehetett tolni..most végre kezdene olyan szintem lenni, hogy jól tudjak gyakni és neadjisten lassan eljutnék oda, hogy még profitom is legyen rajta, erre gyengítenek...kössz szépen..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szörnyet nem lehet exura siozni (gyógyítani), inkább egy player legyen a fal másik oldalán.

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

maerlyn
és hogy kell? mert odaálltam fal egyik oldalára, sio, és a másik oldalon nem történ semmi
vagy ott kell állni a monsztának, hogy történjen bármi is?

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

maerlyn
<#wow1> ezt megyek kipróbálom

Lehet, sõt úgy sioztam, hogy x <- csóka I fal I -> x én, és a két hely-nek nem volt közös része egyáltalán (Edron dragon cave).

Ezt viszont szomorúan hallom, mert jó dolog falon át siozni.
Remélem nem kell line of sight-ban lenni siozáshoz :/

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

maerlyn
miért, most lehet falon át siozni? :F

CattiBrie
.. level 20-on 😊

[/spam]&#8482;

<#duhos2>
mondjuk ha nekik többe kerül, akkor oké 😛
csak ne tudjanak warlockot gyakni szólóban profittal, amíg mi se tudunk :p

Thou art a very pleasant little rabbit.

Olyan kurvajó, hogy egy nappal elõtte szól...

&#63743;

Krog
Lehet, hogy csökken majd a magek sebzése a a lovagoké meg a paláké meg nõni de szerintem még így is többet fognak majd sebezni a magek mint mi.

\"Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.\"

Üdv,

Infó az Orzel-féle Banuta questrõl:

We will go on Thursday 21th of June at 21:00 CET what is 12 hours after server save.
(http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1682315)

Meeting place: Depot in Port Hope

szóval most csütörtök, este 9.

Uff, én szóltam.

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Shiwo
23:10 Nionder : err wtf?
23:10 Nionder : they say you cant sio thru walls anymore
23:10 Nionder : after updaet
23:10 Nionder : update
23:10 Nionder : o.o
23:11 Husosfagyi : oops
23:11 Shiwo : sux..

Shiwo
* Why not just reduce spell damage instead of doing this formula thing?

Well the answer to this question is very simple: Reducing the damage of the spells would hit ALL mages using those spells. However, we balanced mages from Level 0-50 last time and what came out there was very good in our eyes. We do not want to reduce their damage at all. We do however want to reduce the damage of the high level mages significantly. That cannot be done without affecting the good low and mid levels if we only reduce the spell damage as such. The problem was not the overall damage of mages, the problem was the curve with which the mages damage rises. The beginning of the curve is good as it is, but the end of the curve is way too steep now.

* Removed rune damage for Paladins.

I repeat one more time: The balancing is not over yet. We will continue and in the next round, pay special attention to druids and paladins, but we have plans currently that will again affect ALL vocations and actually, very likely all to the better. Now imagine we had left the mages as they are and then introduced something next time to make them even better, we would again boost an already too high curve. I cannot tell you more except to wait and see.

* What can I do with an Assassin Star?

The advantage is that you can indeed heal while using it. You also save a lot of time not having to hit a key for every shot, and yes, you can still combine that with an SD. That is of course expensive, but loosing a battle is still more expensive than spending that money to win.

* PVP is dead?

Another of those reoccuring statements every year. Well, again, yes, PVP will change, but no, it is not dead. Yes, wars will become even more expensive. Maybe that will lead to wars being lead more carefully in the future and I expect it to be over more quickly because some party will simply run out of cash at some point before the other. This may be negative to you, but it can also be seen as a huge advantage.

Shiwo
* Originally we raised the physical attacks by knights and paladins quite a bit and started the testserver with that. Now, we have decided to not raise it that much. This does not mean that we actually lowered your current damage on real server. On the contrary, we have still raised the damage by a considerable amount, just not as much as we first thought would be good.

* We gave the paladins the assassin star as replacement for their old SD. However, that star was clearly too strong, so we also reduced the attack value of that weapon to fit better.

* Finally, we have increased the variance on the SD rune so that the peaks that can be reached with SD are higher with the same average damage. This is a direct reaction to all who said that their peak damage is the most important for them and that average was not important.

maerlyn
meg a lagtól

Shiwo
Zak, a bátor, aki nem fél a noob tolvajoktól...

Shiwo
oksi 😊

Doa
Ott még nem tartok. Még van egy kis dolgom majd késõbb de még ma

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

Shiwo
<#integet2>

remélem már azt nézed, hogy hány ember van elötted a belépésig 😊

Shiwo
megérzi, hogy 80-100zal kisebbet sebez vissel..és én is megfogom,már akkor is ha csak 10-20szal kevesebbet sebzek..

Shiwo
tibia.com - utolsó elötti news..a balance-os...

"Instead, every few levels you will receive a slight damage bonus, no matter if made with a weapon or with magic items or spells."

Shiwo..én tudom, hogy te tudod, nekem úgy tûnt Ram feledkezett meg róla kicsit 😊 azért mégis csak védenie kéne a mundért ...((én csak fecsegek) mert ugye ugysem én vagyok a döntnök...<#wow2>

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

Doa
Ram pajtikámat ne bántsa meg senki, ne okozzatok neki lelki törést, hisz olyan ritkán ír ide. Köszönöm
Akienke nem...

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

Ezen most nem fogok vitatkozni, mert én sem vagyok benne biztos 100%ig.. és sztem te sem. De ezt meg nem tudhatom.
Mindenesetre Tajjal dumáltam róla.. és szerinte is inkább a találati esély a valószínûbb a sebzés nem biztos, de persze nincs kizárva..
De a lényeg, hogy amíg nincs update, csak a tutoroknak a tesztszerver fölösleges siránkozni, meg örülni is azt hiszem.. mert mint azt láthattátok az elsõ benyomások hatására egybõl változtak a dolgok, és még a változás esélye egészen addig fennál amíg ki nem jön az update.

\"There is no worse death than the end of hope.\"

Shiwo
tudom , hogy utazó jack, de mégis csak én fordítottam le a legtöbb update-es cuccost, és csak tudom, hogy mi számít a sebzésbe...

izzik a izzik a...

Ram ne feledd Utazó Jack...és amúgy meg hiába minden szócséplés, mert ugye nem sok beleszólásunk van...mindenestre senki nem szeretne rosszabbul járni, mint eddig...de majd elválik mi lesz.<#szomoru1>

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

Shiwo
"zal nem a sebzés nagysága fog növekedni hanem a találat esélye a szinttel..ami más tészta.."

mindkettõ nõni fog

CattiBrie
Szpemmer születik.. <#wow2>
Látszik, hogy mostanában sokat priviztem Rammal.

😊))

[/spam]&#8482;

Cipi, lesz egy csomó új fegyver knightoknak..

csak annyit kell tudni, hogy annihi fegyverek maradnak a legerõsebbek továbbra is, és erigre olyan ütemben kerülnek fel az új fegyverek, ahogy a tutorok kiverik a testszerveren a lényekbõl😊 legalábbis szvsz

Erre csak annyit mondanék, hogy ha olvastad mit írtam, akkor tudod mi a véleményem😊
Ami a high lvl kaszterek veszteségét illeti az nagyon szomorú, de nem érzem igazságtalannak. A példádon meg látszik.. 130as szint.. õk már egyértelmûen meg kell érezzék a dolgot, mert a szintjük elég sok bónuszt hordozott eddig, aminek csak kis részét kapják vissza a magic új bónuszával. Amúgy meg amíg nincs update addig semmi sem biztos. A Cip folyamatosan változtatja a dolgokat. várjuk ki a végét

bocsika.. de el vagy tévedve Shiwo.. nem ártana ha nem felületesen olvasnál.
Én tudom, mint ahogyan azt írtam is, hogy a szint is számítani fog.. de te rosszul tudod persze amellett hogy belémkötsz..szal nem a sebzés nagysága fog növekedni hanem a találat esélye a szinttel..ami más tészta..
ami meg engem illet csak Bobber felvetésére reagáltam. amit írtam azt õ mondta.. és csak hozzáfûztem, hogy nem lenne gáz, és engem nem zavarna a dolog, ha megszenvedett érte az a 70es vagy 80as vagy mittomén mekkora knight.. no, errõl ennyit, azért én azt hiszem többnyire korrekt maradtam, de te mintha kicsit elfogult lennél, és kötekedõ.

http://tibia.erig.net/Demonrage_Sword

valami új kard? mert ez eddig nemvolt 😊

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Shiwo
azt nem, csak azt, hogy mennyivel sebez kisebbet egy lvl 130-as 76os magic levelü sorc...

sokkal..

Shiwo
nyugodtan mondhatjuk, hogy átlag feletti, ugyanis aki securán a top 300-ban van a magicével, az az összes többi szerveren is bennelenne a top 300-ban...

az, hogy mennyivel fogok kisebbet sebezni, az más tészta..bár épp ezaz, hogy cipészék azt mondták, hogy olyan 50-70 környéken még nagy változás nem lesz valószínüleg..nahmármost ha én a kiemelkedõ magicemmel 20-30cal kevesebbeket sebzek már 70en, akkor k@pja be a cip..

Shiwo
"lletve sztem egyáltalán nem gáz, ha egy lvl80as akkorát üt sov-al mint egy lvl140es ha a skilljük ugyanakkora"

elvagy tévedve de nagyon...a nájtok (is) kapnak bónuszsebzést a szintjük után...ergó egy lvl 140es és lvl 80as nájtnál azonos skillel a 140-es nagyobbakat fog leosztani...sztem legalább 20-40 hp-val..

Hát ezt mivel tudod alátámasztani?😄

Parappa
Figyelj én csak abból indulok ki, hogyha egy egy 170es sorc 70-80as magic-kel kisebbet sebez mint most én... Talán akkor énis észreveszem majd a változást... <#whatever>

De majd meglátjuk, mindenesetre nem vagyok túl optimista! <#schmoll2>

És nem kötekedni akarok.. csak k lassu a resp😄 és elütöm az idõmet. Illetve csak fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy bár valóban gyengül a sorci, meg a druid.. de nem tudjuk hogy mennyire, és mikortól érezhetõ stb. eddig én spec csak Orzelrõl hallottam meg Warlock of the Chaosról... de õk 170+osok.. ti tudtok valamit a 80-90-100as casterek sebzésérõl?😄
Remélem senkit nem bántottam meg a beszólásaimmal vagy ilyemsi. ha mégis, akkor sorry.. csak süketelek

Jaa.. és még valami😊
Az egy dolog, hogy egy knight 7 ütésbõl meg fog tudni ölni egy dragont.. de a dragonban a kard olyan mint kés a vajban..tudom pocsék hasonlat, de csak arra célzok, hogy egy Quara Princher továbbra is kibeb.szott nagy szíves lesz mind a knightoknak mind a paláknak, mert a lények defense változatlan marad. 100as distance-al ma egy princherbe a max amit sebezni tudok az olyan 80 körül mozog bolt-al.. szal csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy a casterek ezeket a lényeket továbbra is könnyedén fogják például darálni. míg nekem a max sebzésem 160 lesz körülbelül, ugyanakkor egyáltalán nem fixen.. szal az átlag olyan 80an lesz egy princherbe míg most olyan 40-50 körül lövöm átlagban

uhm.. a félisten contra noob megközelítés helytelen.. neked és a guildben a legtöbb sorcinak átlagon felüli a magic lvl-etek..vagy épp pont normális.. szerintem nem kéne az update-et addig leszólni, amíg nem derül ki, hogy vajon mekkorát is fogtok sebezni.
Véleményem szerint te, Hoki, Shiwo meg a többi caster igencsak nem fogjátok észrevenni a változást. max 10-el fogtok kevesebbet sebezni a mostanihoz, ha egyáltalán kevesebbet fogtok sebezni. lehet fogadni velem😄

a casterek gyengítése azért van, mert nekik a sebzésük 140es szinten jóval magasabb mint 100as szinten mondjuk, még ha a magic lvljük mondjuk csak 5el magasabb.. nem tudom hogy sikerül-e jól rávilágítanom, de az a helyzet, hogy a knightok meg a palák nem kapnak bónusz sebzést a szintjükre per pillanat.. csak ezt veszik el a sorcitól.. és a magic lvl-tõl jobban függõvé teszik a sebzést.ami azt jelenti, hogy a szint kevésbé fog számítani, de ez nem jelenti azt, hogy a magic a régi számítás szerint fog beszámítani.
Én úgy gondolom, hogy más képletet kaptak a casterek a sebzésre..szal jó lenne ha kivárnátok a végét.. mert az egy dolog, hogy a 140-240es caster tutorok kevesebbet sebeznek testszerveren.. de azt tudjátok, hogy mennyit sebez egy 70-90lvl körüli 70 mlvl körüli caster? Ezt próbáljátok meg kideríteni, és utánna lehet sírni ha nem tetszik.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Bobber.. ad 1: a fegyvereknek szintjük lesz.. igaz csak lvl80-90ig..de akkor is..
ad 2: a sebzés gyakorisága vagy a nagysága.. nem tudom pontosan, de Taj tudja.. szal valamelyik vagy mindkettõ függeni fog a lvl-tõl is..
mint ahogyan a castereknél is lesz egy kevés lvl függés továbbra is, csak a hangsúly a skilleken lesz..

illetve sztem egyáltalán nem gáz, ha egy lvl80as akkorát üt sov-al mint egy lvl140es ha a skilljük ugyanakkora.. szerintem fair dolog..mert ha már egyszer annyit traingelt.. a training olyan mint a sorciknak a runagyártás..😄

ha hülyeségeket beszélek csak akkor ne is figyeljetek rám😄 nem olvastam el mindent, cska kontár módon kötekszem amivel csak tudok😄DD

Kicsikiraly
18:01 Nomad scouts have been sighted close to the gates to Ankrahmun.

Ez milyen raid?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bexter
Akkor a törrel hatékonyabb leszek mint egy avengerrel? 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Bredan
CSak azt felejted el hogy a fegyvereket is beszintezik. ha nincs meg a szükséges szint az avenger is sokkal kevésbé lesz hatékony...

\'Eccer élünk....

Bobber
<#vigyor2>

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
Lehet.. de azért <#puszi>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
nahát.. ha visszaolvasol a topikba anno én is pont így számoltam az én átlagomat a heroba... 😛

[/spam]&#8482;

CattiBrie
De miért csak Secura? 😊
Nem lehet más? 😊)

[/spam]&#8482;