Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bobber
na shiwo ami dragi hentem😊

3 woi 2 dshield 1 dhammer 4 broeadsword 4 steelshield 1.5 bp xbow és 10k zs
és még maradt 1 ora a csizmámban
szóval szerintem eléggé megérte
nem használtam mf csak a csimma és folyamatosan tudtam gyakni
szóval tudom biztonságra mést de szerintem lassan neked is kéne a süsüt gyakni mert ha ugymond a biztonságra megy az ember akkor sose megy süsüre mert még lvl 10 on is ha nem figyel az ember 2 süsü simán lenyomja 3 kör alatt ha midnen összejön szal gyerünk gyakni

(csak tdnám minek gyõzködök másokat hogy menjenek a süsüzõhelyemre gyakni nem vagyok normális??😊)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Czdano
Mióta? Amióta a keksz pilóta xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

CattiBrie
Vááááááááááá!! Ez tök jó! 😊))

Bár a lux nem tom mióta támadó 😛

[/spam]™

Shiwo
elõször a rúnákat ajánlottam...késöbb a gyûrûket és a mana fluidokat..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Czdano
Hmm..te szerintem a manafluidot ajánlottad.. ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Shiwo
annó még én javasoltam, nem ? legalábbis nálam régóta rendszeresítve van 1 ilyen pakk

Czdano
Aham..
Nekem van 1 túlélõ packom amely tartalmaz sd-t durva esetekre (lureolt gs)
gyûrûket (time, life, stealth, dwarven) és természetesen manafluidot

maerlyn
Ha már hunt a téma: általában biztonságra megyek én is (mint Shiwo) azaz inkább lassan fejlõdök, de ne haljak. Másrészt ha lehet, én is egyedül hentelek (mint Ketti), ha elég nagy a hely, esetleg +1-2 ember belefér, ha normálisak. Pl. még mindig szeretek eljárni libertyre rotizni, fél óra alatt ~5k xp, meg egész gyorsan összejön a bp gp is, kaját nem kell vinni, kapok eleget, és egész biztonságos is (nem halok meg, ha kidob/lagolok/restartol a gépem).

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Czdano
Manashield..

maerlyn
20-22 sec után dob ki
más: van eladó heaven blossomod?

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
Tök jó lez, majd aha a szpellkaszterek saját maguk gyártják a runát, saját maguknak...

Én mindent magamnak.. ezért soha nem nézem azt, hogy mennyire megtérülõ egy hunt, mert nekem ilyen nincs. Viszek nyilat vagy boltot, viszek hmm-et, viszek más nagoybb runákat még.. tök jó mindet ellövöm, jól érzem magam, fejlõdök, meg esik loot. De az h menniy, vagy minimum mennyi loot kellett volna ahhoz, hogy jó leszek.. SOHA nem nézem.
Na jó! Néha veszek, viszek mf-t, de azt nem tudom máshogy megoldani mint venni.

És inkább megyek kevés xp, kevés loot, sok nyil/bolt/runa elhasználásával olyan helyre, ahol egyedül tudok lenni, nincsenek polákok, békén hagynak...
Dehát, kinek mi számít...

[/spam]™

Ha tudsz talán érdemes másik karakterrel visszalépni, nehogy úgy járj, mint én Gyuddal guardozás közben 😞

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

basszus dragizás közben kivágott ésmost nemenged vissza remélem nemhalok meg <#confused> <#rinya>

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Bobber
jaja azért egy kicsit még fejlõdnöd kell de lassan tolhatod summon nélkül
még vagy 20 szint😊

Több manám menne el siozásra, mint rodozásra, és 1 kombóból kinyír simán, még nem az igazi.

Czdano
Helyedben már sommun nélkül tolnám..3 bp mana, tempest rod pár bp hmm és irány venore! Lvl 40 környékén én is igy csináltam (még most is :p, csak nem roddal ugyebár...😄)

Ez a kemény, hogy lvl 38 druiddal simán dragonozom én is, igaz még kell summon, de így is tiszta haszon ha fluidból idézem a lényeket.

Gyudronnal meg elég sok uh megy el egy sárkányra 😞

Shiwo
tudom, láma vagyok meg nyuszi, de nekem ilyen a játékstílusom... lehet, hogy hosszútávon kifizetõdött a Hoki-féle megyünk, fejlõdünk 1000L, néha meghalunk bele, de nem baj, mert gyorsan fejlõdünk stílus, de nem az én stílusom...én inkább a lassan de biztosan híve vagyok, aki minimálisan kockázat..

Shiwo
az tény..de én nem bízok meg annyira a gépemben, pláne a chelloban..egy ici-pici lag (ami azért be-befigyel) és a dragi elpárologtat...vagy rosszul fogom ki az ütemet és nyom két duplát..

Bobber
tudom már soxor megbeszéltük de akkor se értek egyet veled a lootbaggal kapcsolatban
nekem is nyulták márt le a lootbagomat és én is akkor éppen ideges voltam de mondjuk 50 esetböl egyszer nyulják le és az mondjuk akkor abban az esetben 10k veszteség pl
de a maradék 49 esetben bevttem mondjuk alkalmanként 10k-t ami szerintem nem elhanyagolható de ne menjek el ennyire mert csak legyen 5k az értéka az se elhanyagolható
illetve arrol nem is beszélve hogy igy rengeteg kaját tudok felvinni ami megint jóljön
szóval szeritnem a lootbag megéri mert ha nem probálod meg az tényleg olyan mint ha midenn esetben lenyulták volna

a gyakásra meg anyit hogy a dl-t pl nekem se éri meg gyakni és nem is szeretem de a süsü az rendesen bejött nekem és igaz most valameik nap anikor nyomtam nekem se adtak semmi komolyat de még igy is megérte mert csak lóvéból összejött vagy 5k meg volt egy kis apró loot is amit felvittem bagban és csak másfél óra softbootsot nyomtam el
a vampot vamphelben szeretem xp miatt de ott nekem is szar a loot a nekrót viszont utálom mert sose adott még semit szar a loot is meg az xp se jött be nekem annyira
de az szerintem az én noobságom miatt van😊
amugy még egy dolog sajnos neked is rá kell szokni arra hogy nem használsz mana shieldet mert az sokat ront a pénzügyi helyzetén az embernek

Shiwo
3szor voltam süsüzni.. a 3 alkalom alatt esett 1 szál woi..amúgy elment 1 rakat fluidom.. és negyed óránként jött valami marha, hogy õ akat ott gyakni..

DL-t is megjártam 2szer..nah az végképp nem adott semmit..

nekró is 4bõl 1szer adott 1 skull staffot és semmi más lényegest..és ott is lassú volt az xp..

de ettõl függetlenül lehet én vok béna, vagy csak qrva peches.. vampok se adtak vamp shieldet még soha, pedig abból is öltem már jópárat..

amúgy nem azt mondom, hogy nem jön vissza a gyakás ára, de túl sok pluszt nem keresek rajta... ha meg jön, akkor az xp lassú... pl huntereknél jól jött a mani, csak az xp volt lassú..

lootbagem meg 3szor lopták el, szval kössz, de többet nem idegeskedek miatta...

Czdano
Nemtom..nekem 1 bp manafluid elég volt 5-6 körre (ghostlandon) és 3,3k jött vissza..soft boots nélkül..igaz nektek már enyhén szolva kevés az az xp mennyiség ami ghostlandon van :p

Shiwo
gyakóhelytõl függ..általában elég az 1ik..

Bobber
hát nem tudom ki hogy van vele de alapbol én is azt mondomhogy a lovag lehet a leggazdagabb karakter ha ugy nézzük hogy csak a capot használja ki hisz õ bir el a legtöbb cuccot
de ha lootbagot rak az ember akkor ugye bárki elhozhat mindent szal ugyanannyi lóvét tud gyüjtteni mint a lovag mind a sorc stb
csak az a kérdés hogy kinek mi menyibe kerül mert a lovag csak az uh-t veszi (ami persze nem elhanyagolhato mondjuk egy démon hentnél) mig a sorcnak kell a rengeteg fluid mert ha kemény lényt gyak akkor kell a manashield
ill ott rengeteg rúnát is el kell lõnie amit vagy van ideje legyártani vagy vennie kel
ha õ gyártja akkor kiba sokat kell afkolni éás nincs idõ gyakni ha veszi akkor meg mondjuk az sd kiba drága
szal inenn kezdve a lovag megint lóvésabb karakter
szóval én pénz terén a lovagot jelölöm meg befutónak

Shiwo nem tudom te hogy csinálod de mindig arra panaszkodsz hogy nem térül meg a gyakás
de szerintem valamnit akkor nagyon nem jól csinálsz mert nekem mindig megtérül szinte
nagyon ritka az hogy egy softbootsot ugy nyomjak el hogy ne jöjjön vissza legalább 2x esen az ára
de általában az elsõ órában a süsüknéál vissza szokott jönni annyi loot csak a nagyokbol hogy megérje és a köv 3 óra már tiszta nyereség és akkor még a lootbagot nem is néztem
szóval lehet hogy neked is el kéne felejteni a piratokat és egyéb ilyen jellegü lényeket és ráálni a süsüre ill hasonlo kemény lényekre

Na igen, nekem még nincs soft boots, és ha még fluid is megy mellé, akkor az drága mulattság 😞

Czdano
14:12 Anton Evena <66>: BUY 2 BP GFB

Fél év után elõször látok ilyet o.0

Shiwo
akkor csak én vok béna, de én örülök, ha visszajön a gyakás ára (fluid vagy a soft boots feltöltése..)

Ahhoz képest a 21 szinttel kisebb Xillyvel majdnem több pénzt és xp-t szedek össze 1 óra alatt 😛

Shiwo
40 mana lesz az a képesség..

amúgy meg nehogy belehaljon egy kis plusz capba meg költségbe a legerõsebb/leggazdagabb kaszt..

Még szerencse, hogy sok a cap-unk, sok mana fluid befér .)

Shiwo
amúgy sztem a 7végén up...lehet már holnap..

Shiwo
pont ezért kapnak spéci támadási formákat..mint pl a whirlwind thrown, ami a hümmöt váltja ki..

Azért kevertem bele, mert az addig szép és jó, hogy knightnak nõ a fegyverers sebzése, de rúnával okozott sebzése sokkal jobban csökken, mint a magek rúnás sebzése.

Update után majd tesztelem mennyivel megy könnyebben a dragn és kiderül.

Shiwo
sztem független, hogy mi van nála és hogy mennyire nehéz kinyírni..volt olyan, hogy mikor DL-eztünk, a köcsög vagy 3szor átállt rám, állandóan gyógyított és mégis üres volt.. a lootnál 1szerüen megvan sztem határozva, hogy erre 10% ,arra 5% amarra 1%, van amire meg 0,3%

CattiBrie
szerintem azt a viselkedést, amikor mi meghalunk, ugyanazt generálják a lények is

elõször is respnél valamilyen felszereléssel és esetleg bizonyos keretek közé esõ skillel fel van ruházva a lény
és az volt rajta amit dob - bár ez azt jelentené h ha plate armort dob, akkor azt könnyeb megölni, minta mikor knight armort dob - persze elvileg lehet h télleg ngyobbakat sebzel
illetve a legtöbb lénynek bag van a hátán, amiben benne a loot.. és nekik vagy nem 100% h eldobja azt ami a hátán van, vagy esetleg alapból nincs a hátán tatyó annak a lénynek, amelyik nem dob bagot...

... hm, vagy valami ilyesmi 😊))
(aztán lehet, h full nem :])

[/spam]&#8482;

CattiBrie
gyûrûje van 😄

[/spam]&#8482;

Shiwo
az könnyen meglehet...sõt, van 1 olyan sejtésem, hogy a ghost nem csak immu az ütésre, hanem valamennyi ellenállása van az energia vagy mágia ellen...mert míg pirate skeloba gyakran lövök 150 fölött vissel, addig ghost 80%-ban túléli pár hp-n...

Shiwo
nahja..és jó hogy javítják..

CattiBrie
De azt nem lehet h a generátor algoritmusa jó, csak a lények védelme miatt sebzünk esetleg kevesebbet?

[/spam]&#8482;

Shiwo
lovagnál nem tom...sorcnál 1 magic level ~ 1,5 szint jelenleg..

azt is megértem, ha többet lõ..tegye nyugodtan..nem szeretem hümmöt...jó nekem a vis..csak azt is gyengítik 😞

palákhoz meg annyit, hogy azt szeretik elfelejteni, hogy arrow mellett tudnak sd-t, hmm-et vagy gyógyítást lõni... spellcasternek marad a wand/rod, ami 1részt kicsi sebzésü, másrészt közel kell lenni az ellenhez..

CattiBrie
az a baj h kb szégyen, hogy hmm-mel jobb vagyok, mint nyillal 😞

[/spam]&#8482;

de akkor annyit sem lõ a lev 100 lovag, amennyit a generátor ír
meg úgy tudom, hogy 2 szint vált ki 1 magic levelt kb., szóval ha elég magas szintû egy knight, akkor többet is lõhet hmm-mel, csak + 120 szint kell hozzád képest 😄

Thou art a very pleasant little rabbit.

CattiBrie
nem tudom 😊

[/spam]&#8482;

Shiwo
amúgy az tényleg elkél, hogy erõsítsék palát meg nájtot...csak a spellcastereket nem kéne gyengíteni, és úgy lenne jó..de így cip átfog esni a ló túloldalára...

Shiwo
100 nyil legyártása neked mennyi idõ vagy mennyibe kerül ha veszed ?

CattiBrie
Amúgy a gykorlat meg azt mutatja (mert azt látom), hogy hmm-mel jobban sebzem a lényt.

[/spam]&#8482;

Shiwo
ha max hümm sebzésrõl beszélsz, akkor utána miért kavarod be az átlag pofont ? amúgy amennyire irogatták, azon a szinten nõni fog az átlag vagy 50-nel...

CattiBrie
HMM
maximum hmm-mel: 98
nekem 74 az átlagom hmm-mel most

ARROW
maximum nyillal: 146
ha a nyillal való sebzés átlagát a max felének vesszük, az: 73

hát ha így nézzük, igencsak elkél azaz up..

[/spam]&#8482;

Shiwo
generátor jobb értékeket hoz ki átlagra, mint a valóság...nekróba 10-bõl vagy 7szer 100 alatt ment a hümmöm.. de néha ment 160+-os is..

enyém: Heavy Magic Missile: 81 54 108

Thou art a very pleasant little rabbit.