124119
  • TZson
    A név mellett még egy dolog van, ami fontos és kellene: az 5. prémis...
  • CattiBrie
    Carpathia Conquerors // Kárpátia hódítók
    Carpathian Conquerors // Kárpátiai hódítók
  • constellus
    Szeritem a Carpathian Conquerors megálja a helyét:D
  • CattiBrie
    az of az béna guildnévebn
  • constellus
    Explorers of Carpathia :P
  • CattiBrie
    mondjuk én nem kárpátiában élő embrerkről beszéltem volna, hanem a magyarok akik a kárpátia elfedezők...
  • constellus
    Leader vice leader megmarad vagy átneveznéd azokat is?
    Más kérdés, van valakinek máskaraktere is?
  • rroolli
    PG-ben volt egy rang az újonnan felvetteknek, aztán 4 magasabb rang kaszttól függően(Bladedancer, Sharpshooter, Friend of the nature és valami sorcos) és végül a vice leaderek és a leaderek.

Még volt külön rang a rookgaardosoknak, a külföldieknek, meg volt még egy legfelsőbb szint is kasztonként(eagle-eyed, meg mittomén), ami még a vice-leader alatt volt. Meg valakinek volt külön rangja is. Szerintem ezek most nem kellenek, mert még kevesen vagyunk.

Szerintem egyelőre elég lesz 3-4 szintet csinálni(newbie, régebbi tagok, leaderek), mert kevesen vagyunk. Aztán ha többen leszünk, akár szét lehetne osztani a rangokat kasztonként is, mert szerintem jól hangzik :D

Neven majd gondolkozok :D
  • constellus
    Na akkor szerintem ez jó lesz:D a Rangokat is meglehet ilyenre csinálni szerintem, ja és kilesz a Leader?
  • rroolli
    de úgy kell, csak elírta
  • constellus
    nem CarpathiaN? nem értek hozzá ennyire de ha már hungariaN akkor szerintem az az N oda is kell (ismétlem nemtudom, csak feltételezem)
  • CattiBrie
    Carpathia Conquerors
  • CattiBrie
    szerintem túl hoszzú.. de a
    Conqueror szó tetszik
  • rroolli
    Ettől függetlenül nem mondom, hogy ne jöhessen olyan, aki nem beszél magyarul, de szeretném, ha többnyire magyar szó lenne látható a guild chaten.
    Ha teljesen "elinternacionalizálódunk" és mindig minden belső csevej angolul megy, akkor tényleg semmi értelme guildet alapítani, ennyi erővel csatlakozhatnánk valami nagyobb, erősebbhez.
    Szóval nem vagyok rasszista, de szeretném megőrizni a magyar többséget, azok miatt is, akik nem tudnak, vagy nem szeretnek még házon belül is angolul beszélni.
  • constellus
    Döntöttünk. :D
  • rroolli
    Ha hiszed ha nem, én is a carpathian basin-en gondolkoztam a héten :D
    Lords of the Carpathian Basin
    Knights of the Carpathian Basin

A conquerors tetszik a legjobban.
  • constellus
    Conquerors of the Carpathian Basin
    nekem ez tetszik eddig:D
  • constellus
    HUNtsmen:D
    Together again
    We lived in a JURTA

további ötletek?:D
  • CattiBrie
    azt mondtam, hogy nekem tetszik :)
  • rroolli
    Ha úgy állnánk neki, hogy "nem magyarozunk", akkor már rég alapíthattunk volna guildet lengyelekkel, vagy brazilokkal, vagy felvételt kérhettünk volna valahova...
  • rroolli
    Egyelőre minden leendő guildtag magyarul beszél.
  • rroolli
    De ebből honnan jön az, hogy magyar? :D

Nem biztos, hogy mindenkinek fontos a hazai utalás, de szerintem méltóbb lenne a Pannon Guardians és a Followers of the Mystic Deer után követni ezt a "hagyományt" :D
  • CattiBrie
    mondjuk én annyira nem magyaroznék, mert aztán fele társaság nem is magyar lesz.. akkor meg semmi értelme

Hun-team :D
  • CattiBrie
    Tibioids
    nekem tetszik :)
  • rroolli
    Szóval én egyelőre csak azokat a questeket fogom megcsinálni, amik kis idő alatt sok rewardot adnak, vagy feltétlen szükségesek a közlekedéshez(pl yalahar, liberty, svargrond).
  • rroolli
    Elég hosszú. 2-szer megcsináltam a postmant. Majd 100 felett esetleg, ha gyorsabban futok, akkor nekiállok. Amúgy se csoportos quest.
    A paradox is kissé genyó quest. Ad egy kis rewardot, de úgy kell elképzelni, hogy ha azt az időt huntolással töltöd, sokkal több pénzt keresel...
  • constellus
    csak nem hosszu?:D
  • rroolli
    paradox towert és postmant én nem fogok csinálni :D
  • rroolli
    Gondoltam én is anno, hogy milyen jó lesz a flash, hogy majd a nagy könyvtárban tudok tibiázni 2 előadás között. Ezzel szemben kiderült, hogy a gépeken flash 10.2-es van és normál userként semmi lehetőség nincs frissíteni, tibiának meg csak flash 11.2 jó.
  • constellus
    nemszámit:D mellesleg egy desert /paradox tower / postman / service of yalahar küldiket kellene csinálni :(
  • TZson
    Info oran, linuxrol kicsit bonyolult lenne :D (Meg rendes bongeszo sincs a gepeken, csak egy Iceweasel nevu Firefox-demo.)
  • constellus
    logoljál felfele és akkor közelebb leszel hozzá:D
  • TZson
    Azt mar en is neztem, de meg kicsi vagyok hozza :)
  • constellus
    ns énmeg akkorra megyek:P
  • rroolli
    Én este 6-7ig dolgozok, utána ráérek.
  • constellus
    Valaki ráér ma 2-ig? a Crusader elmet quest-et kéne mecsinálni:D lvl35+
  • rroolli
    Azért rendes pvp-n nem olyan laza a helyzet, mert ha úgy állsz neki a játéknak, hogy pk-zni akarsz, akkor kb 1 órán belül megölhetsz 3 ember és az már piros koponya. De ha alapból agresszív valaki és támad össze-vissza, mert X haverját, meg Y haverját megölték és ide bosszú, meg oda bosszú, akkor egy héten lazán összejön az 5 pk, főleg, ha 1 személyt többször is megöl.
    Piros koponyásból viszont alig-alig látni néhányat és azok is ilyen 1-2 hetes noob karakterek, meg a 100+osok között is van pár piros koponyás, mert azok már bevállalhatják. Fekete koponyát meg egyet se láttam eddig.

De ez a mértékletesség a gyakorlatban is látszik, mert egy frekventált hunt helyen(pl yalahar dragonok) sokan egymás lényeibe lőnek és nincs vérengzés... Inkább visszalő ő is, vagy elkerülik egymást, de koponya senkinek se kell. Van mindig kivétel, de ahogy elhagytam azt a bizonytalan noobokkal kikövezett level sávot(kb 8-30ig), engem azóta se támadott meg senki, pedig már 30 szint megvolt azóta.
  • TZson
    Erdekes, hogy kb 1 eve szunt meg a PG.
  • rroolli
    Ilyen ötleteid nincsenek? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083145784&no=121100]#121100[/URL]
  • Bobber
    a PK-val azért kell vigyázni mert tényleg nagy guild háborúk robbanhatnak ki belőle. Mivel az egész csapat kicsi így elég necces lehet a dolog:) Viszont ha értelmes a társaság és most nem csak magunkra hanem az estleges ellenséges guildre gondolok a végén még jó is kisülhet belőle. Természetesen erre nem lehet alapozni mert lehet hogy egy örök háborúvá válna az egész :)
    Szóval én azt mondom hogy a PK-val óvatosan kell bánni.
    Igaz nem ezen a szerveren hanem full pvp-n de jártam úgy hogy nem tudtam hetekig belépni mert amint beléptem már jöttek is hogy leöljenek, pedig ott tényleg nem csináltam semmit mert alapból nem szeretem az oktalan öldöklést :)