124119
-
#121272 Igazából az lényegtelen, attól még hallod mit kommunikálnak a többiek :) szégyellni meg nincs mit, szerintem senki se fog itt kinevetni mást a hangja miatt -
TZson #121271 Nekem is mondtad :)
Nekem nincs mikronofom, így nem tudom, jó ötlet lenne-e :D Meg kicsit én is szégyenlős is vagyok. :) -
TZson #121270 Persze, jó, csak nincs a gépeken flash, így kicsit nehéz :) -
#121269 Én speciel szívem szerint lvl 30-35 környékén irtottam volna a népet jó loot érdekében, de ha megalakul a guild akkor nem fogok senki nyakába bajt hozni (egyrészt mert nem akarom más játékát elrontani, másrészt meg örülök hogy összejött megint a magyar tibia közösség, és nem akarok konfliktust senkivel pár magánakció miatt). Viszont ahogy írtad, a skullosokat nem fogom én se kímélni ;p -
#121268 nem ertem a problemat, hat en evek ota linuxrol jatszom, az iceweasel meg egy normalis bongeszo :] -
Xing #121267 Jó ötlet. A pk-val kapcsolatban: azt nem támogatom, hogy szórakozásból random embereket támadjon meg bárki, akkor sem ha hasonló szintű. Mint guild ebből a többieknek is kára származhat. Pl nem tudsz játszani egy hétig mert Arcor unatkozott, lecsapott valakit és most a fél guildje azt nézi mikor online tőlünk valaki. Erre millió playert lehet találni skullal, korábbi sérelmek miatt kis bosszú etc. Viszont ha ad rá okot a player akkor nincs min vitázni. -
#121266 Ha nem is 40-50-esen, de 150-200 fele egy poi, vagy inqusition questnél hasznos lenne a teamspeak. Mindenesetre mi megcsináltuk a poit teamspeak nélkül is. Sokan szerintem szégyellősek, de tény, hogy a gépelésnél hatásosabb. -
constellus #121265 Velem beszeltel este csak felalomba voltál :D én támogatom, igaz nemtudnék sokat lenni rajta, de ha ugyhozná a sors szivesen felmennék -
#121264 Nem tudom már pontosan kivel, de felvetettem az ötletet ingame egy esetleges teamspeak szoba beüzemelésére. Szerver van, a tulajt ismerem szóval lenne egy privát szobánk. Mielőtt valaki azzal jön, hogy felesleges, mert ott a chat, annak most reagálnék is: pvp szeró, a top guildek is voip programokon keresztül kommunikálnak nagyrészt + megnézem hogy majd 1-2 hónap múlva ha 30-40+ lesz mindenki akkor ki hogy fog egy partyn belül lereagálni egy esetleges PK támadást. Elárulom: nem lesz idő beírni, hogy nyomj már XY helyre egy magic wallt, nem lesz idő beírni hogy kinek kell heal ha az ellenség tolja a burstöt.
Ötleteket/hozzáfűznivalókat várnék ezzel kapcsolatban =) -
Xing #121263 Az eddigiek közül nekem a Hungarian Horde tetszik the nélkül. -
#121262 Lehet, csak nem a depo mellett. Pl én kaz kajásbolt mellett balra egy kis 'mellékszobában' rúnázok tegnap óta, eddig 0 ember jött erre. (még chaten se látják ha írok, el van dugva) -
TZson #121261 Védett zónában lehet, nem? Csak mert láttam olyat, hogy a rúnák étrepültek a depón, de akkor lehet, hogy csak átrepülni tudnak, megállni nem :) -
#121260 én afkoltam, de még Rookon :) -
#121259 Enchanted spearről jut eszembe:
PVP-n ne akarjatok afkolni, mert templomban lesz az ébresztő :D -
constellus #121258 Hungarian Horseback Archers -
constellus #121257 adobe komolyan vályogtéglát jelent? ezt nemtudtam
(gondoltam magyar vályogvetők angolulra forditva :DD -
#121256 mondjuk amennyi a pala :) -
#121255 Hungarian Enchanted Spears -
TZson #121254 Péntek van, senki se akar dolgozni :D -
Xing #121253 59 komment, dafuq? -
#121252 Hungarian Cursors :D :D :D -
TZson #121251 "bolt, cursor, dart, indicator, missile, pointer, projectile, shaft, barb"
Ezeket dobta ki a szinonímaszótár :D -
#121250 tetszik az első kettő.. de nincs valami izgalmasabb szó az arrow-ra? -
#121249 csőcselék :) -
#121248 így igaz :D -
#121247 mondjuk tru, de a nevet kaphatja egy hódító csapat arról :) -
constellus #121246 Ez most kiütött :DD -
#121245 Kárpátia az egy rock banda. Esetleg egy paprika fajta is lehet.
Kárpátok van, vagy angolul "Carpathians". Carpathia pedig egy gőzhajó neve. -
TZson #121244 Akh Army?
/Ejj, megint csak erőltetett szóviccek jutnak az eszembe - nem is baj, hogy mindjárt ZH-t írok, végre lekötöm az energiáimat :)/ -
#121243 Black Army -
constellus #121242 Szerintem is eléggé gyakori és ezért hangozhat bénának, de ez egy eléggé fontos szó az angol nyelvben és helyettesiteni se lehet semmivel :/ -
#121241 The Hungarian Horde
Hungarian Arrows
Carpathian Curse
Curse of Attila
Hirtelen ennyi jutott eszembe -
#121240 Great Heroes Of Secura
Circle of Life
Made of Friends
Force of Light
Defenders of Ulthuan
Guild of Dark Magic
Csak ha a régi, nevesebb guildeket nézem.
Nem mondom, ettől függeltenül neked még lehet béna az of... -
TZson #121239 Én is csodálkoztam, hogy 3 óra alatt 28 új üzenet érkezett :D -
#121238 Ha nagyon kötekedünk, akkor azt is lehetne mondani, hogy nem kimondottan a kárpát hegységeket hódítottuk meg, hanem a kárpát medencét. -
constellus #121237 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
már 9. :D
1. Eredeti játékaink
2. World of Tanks
3. Internetes Fogadások, Tippmix +18
4. War Thunder (ex World of Planes)
5. Need for Speed World (MMORG)
6. Google Android
7. Neverwinter MMORPG
8. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
9. Tibia
10. League of Legends -
constellus #121236 addigra lehet kedvet kap még valaki, vagy ha más nem veszek(veszünk, veszel) ingame scrollt -
TZson #121235 Arcor az ötödik.
Ugyanakkor a prémium scroll 30 napos, és nem valószínű, hogy venni fogok utána prémiumot - ezért nem nagyon számolom magamat. -
constellus #121234 Rrooli, Tygep, te (leszel) én, szerintem va még valaki -
TZson #121233 Inplorers of Carpathia?
/Jó, ez csúnya vicc volt, bocs./