124119
  • Czdano
    Igazából az lényegtelen, attól még hallod mit kommunikálnak a többiek :) szégyellni meg nincs mit, szerintem senki se fog itt kinevetni mást a hangja miatt
  • TZson
    Nekem is mondtad :)

Nekem nincs mikronofom, így nem tudom, jó ötlet lenne-e :D Meg kicsit én is szégyenlős is vagyok. :)
  • TZson
    Persze, jó, csak nincs a gépeken flash, így kicsit nehéz :)
  • Czdano
    Én speciel szívem szerint lvl 30-35 környékén irtottam volna a népet jó loot érdekében, de ha megalakul a guild akkor nem fogok senki nyakába bajt hozni (egyrészt mert nem akarom más játékát elrontani, másrészt meg örülök hogy összejött megint a magyar tibia közösség, és nem akarok konfliktust senkivel pár magánakció miatt). Viszont ahogy írtad, a skullosokat nem fogom én se kímélni ;p
  • maerlyn
    nem ertem a problemat, hat en evek ota linuxrol jatszom, az iceweasel meg egy normalis bongeszo :]
  • Xing
    Jó ötlet. A pk-val kapcsolatban: azt nem támogatom, hogy szórakozásból random embereket támadjon meg bárki, akkor sem ha hasonló szintű. Mint guild ebből a többieknek is kára származhat. Pl nem tudsz játszani egy hétig mert Arcor unatkozott, lecsapott valakit és most a fél guildje azt nézi mikor online tőlünk valaki. Erre millió playert lehet találni skullal, korábbi sérelmek miatt kis bosszú etc. Viszont ha ad rá okot a player akkor nincs min vitázni.
  • rroolli
    Ha nem is 40-50-esen, de 150-200 fele egy poi, vagy inqusition questnél hasznos lenne a teamspeak. Mindenesetre mi megcsináltuk a poit teamspeak nélkül is. Sokan szerintem szégyellősek, de tény, hogy a gépelésnél hatásosabb.
  • constellus
    Velem beszeltel este csak felalomba voltál :D én támogatom, igaz nemtudnék sokat lenni rajta, de ha ugyhozná a sors szivesen felmennék
  • Czdano
    Nem tudom már pontosan kivel, de felvetettem az ötletet ingame egy esetleges teamspeak szoba beüzemelésére. Szerver van, a tulajt ismerem szóval lenne egy privát szobánk. Mielőtt valaki azzal jön, hogy felesleges, mert ott a chat, annak most reagálnék is: pvp szeró, a top guildek is voip programokon keresztül kommunikálnak nagyrészt + megnézem hogy majd 1-2 hónap múlva ha 30-40+ lesz mindenki akkor ki hogy fog egy partyn belül lereagálni egy esetleges PK támadást. Elárulom: nem lesz idő beírni, hogy nyomj már XY helyre egy magic wallt, nem lesz idő beírni hogy kinek kell heal ha az ellenség tolja a burstöt.

Ötleteket/hozzáfűznivalókat várnék ezzel kapcsolatban =)
  • Xing
    Az eddigiek közül nekem a Hungarian Horde tetszik the nélkül.
  • Czdano
    Lehet, csak nem a depo mellett. Pl én kaz kajásbolt mellett balra egy kis 'mellékszobában' rúnázok tegnap óta, eddig 0 ember jött erre. (még chaten se látják ha írok, el van dugva)
  • TZson
    Védett zónában lehet, nem? Csak mert láttam olyat, hogy a rúnák étrepültek a depón, de akkor lehet, hogy csak átrepülni tudnak, megállni nem :)
  • CattiBrie
    én afkoltam, de még Rookon :)
  • rroolli
    Enchanted spearről jut eszembe:

PVP-n ne akarjatok afkolni, mert templomban lesz az ébresztő :D
  • constellus
    Hungarian Horseback Archers
  • constellus
    adobe komolyan vályogtéglát jelent? ezt nemtudtam

(gondoltam magyar vályogvetők angolulra forditva :DD
  • CattiBrie
    mondjuk amennyi a pala :)
  • rroolli
    Hungarian Enchanted Spears
  • TZson
    Péntek van, senki se akar dolgozni :D
  • Xing
    59 komment, dafuq?
  • CattiBrie
    Hungarian Cursors :D :D :D
  • TZson
    "bolt, cursor, dart, indicator, missile, pointer, projectile, shaft, barb"

Ezeket dobta ki a szinonímaszótár :D
  • CattiBrie
    tetszik az első kettő.. de nincs valami izgalmasabb szó az arrow-ra?
  • CattiBrie
    csőcselék :)
  • CattiBrie
    így igaz :D
  • CattiBrie
    mondjuk tru, de a nevet kaphatja egy hódító csapat arról :)
  • constellus
    Ez most kiütött :DD
  • rroolli
    Kárpátia az egy rock banda. Esetleg egy paprika fajta is lehet.
    Kárpátok van, vagy angolul "Carpathians". Carpathia pedig egy gőzhajó neve.
  • TZson
    Akh Army?

/Ejj, megint csak erőltetett szóviccek jutnak az eszembe - nem is baj, hogy mindjárt ZH-t írok, végre lekötöm az energiáimat :)/
  • rroolli
    Black Army
  • constellus
    Szerintem is eléggé gyakori és ezért hangozhat bénának, de ez egy eléggé fontos szó az angol nyelvben és helyettesiteni se lehet semmivel :/
  • Czdano
    The Hungarian Horde
    Hungarian Arrows
    Carpathian Curse
    Curse of Attila

Hirtelen ennyi jutott eszembe
  • rroolli
    Great Heroes Of Secura
    Circle of Life
    Made of Friends
    Force of Light
    Defenders of Ulthuan
    Guild of Dark Magic

Csak ha a régi, nevesebb guildeket nézem.
    Nem mondom, ettől függeltenül neked még lehet béna az of...
  • TZson
    Én is csodálkoztam, hogy 3 óra alatt 28 új üzenet érkezett :D
  • rroolli
    Ha nagyon kötekedünk, akkor azt is lehetne mondani, hogy nem kimondottan a kárpát hegységeket hódítottuk meg, hanem a kárpát medencét.
  • constellus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

már 9. :D
    1. Eredeti játékaink
    2. World of Tanks
    3. Internetes Fogadások, Tippmix +18
    4. War Thunder (ex World of Planes)
    5. Need for Speed World (MMORG)
    6. Google Android
    7. Neverwinter MMORPG
    8. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
    9. Tibia
    10. League of Legends
  • constellus
    addigra lehet kedvet kap még valaki, vagy ha más nem veszek(veszünk, veszel) ingame scrollt
  • TZson
    Arcor az ötödik.

Ugyanakkor a prémium scroll 30 napos, és nem valószínű, hogy venni fogok utána prémiumot - ezért nem nagyon számolom magamat.
  • constellus
    Rrooli, Tygep, te (leszel) én, szerintem va még valaki
  • TZson
    Inplorers of Carpathia?

/Jó, ez csúnya vicc volt, bocs./