124119
  • CattiBrie
    én akkor még nem is játszottam.. persze 2004-től 7 éven át jó sokat gyűjtöttem össze..

néha még hiányzik is a játék :$
    :)
  • TZson
    Most posztolta valaki az English Chat-be, hogy várja a 2003, vagy korábbi screenshot-okat a [email protected] címre :)

Itt vannak az eddigiek, lehet szemezgetni :)
  • TZson
    Általában esténként fellépek, de csak afkolok/rúnát gyártok :) (Kb. egy hónapja minden potinak megemelték az árát vagy 30%-al, így muszáj valahonnan pénzt szereznem...)

Prémis vagyok, mert a múlt hónapban a guild tagok összedobták a 250 tibia coin-t (lehet a játékban is prémit venni, elvileg magasabb szinteken össze is jön rá a pénz egy hónap alatt, ha minden este elmész a boss-okhoz, amik értékes itemeket dobálnak), mert a leader megsajnált, hogy mindig csak a GH-ban üldögélek :) Most meg pont a Lighbearer közben járt volna le, és így nem tudtam volna felvenni a reward-ot, így befizettem még egyre.

Andris szokott az utóbbi időben fel-fel nézni, meg talán Jocókát is láttam hébe-hóba, de nem sokat.
  • CattiBrie
    Minden nap játszol?
    Prémis vagy? // Már nem tudom olyan könnyen megállapítani. :)
  • TZson
    Hát ez is eljött, mindössze 11 évbe telt... (Összehasonlításként, a jelenlegi guild-emben van egy új tag, ő 11 napja kezdte és már nagyobb, mint én... :D )

• CattiBrie
    csak bronz?
    vajon kié a többi hely? :D
  • Xing
    01:42 You see a bronze goblet.
    It weighs 15.00 oz.
    Arcor Dael has written: Gz for 3rd place in the Gay Beauty Contest 2006!
  • Xing
    Kaptam e-mailt, hogy nézzek be adnak pérmiumot :)
    Nem semmi, hogy ennyi idő után még fejből tudtam az azonosítóm a belépéshez, pedig csak számokból áll.
  • CattiBrie
    akkor ideje :)
  • Bexter
    You Are Dead...
    5 év múlva ujra belépek.
    Kb ezt volt 7-8 éve? :D
  • Shiwo
    én max a tibiatalik csinos hölgyeire emlékszem ;-P amúgy olyan az agyam, mint a szita...
  • CattiBrie
    Én tök jól emlékszem és néha be is szoktam lépni. :)
  • piloyd
    Családos ember. Őrület. Gratula. Én se játszok már. Néha néha veszek egy hónap prémiumot ha épp nincs sok dolgom. De már annyi újdonság van hogy egyszerűen megunom pár nap után. Hiányzik a régi 7.1/7.4/8.0 verzió.
  • piloyd
    Sziaaa!
  • Shiwo
    hát, történt pár dolog az elmúlt 5 - 10 évben.. (:
    jelenleg családos emberként akkor se lenne időm Tibiázni, ha még emlékeznék a belépéshez szükséges adataimra :D
  • CattiBrie
  • piloyd
    De jó hogy ti meg mindig itt vagytok. Egyébként már ezer éve hogy találkoztunk (: Veled mi újság?
  • Shiwo
    haeső, hanapsütés (:
  • piloyd
    Hahó
  • TZson
    Közben találkoztam egy régi ismerőssel is :)

• TZson
    Most posztolta Eowyn Lady of Rohan (visszakeresve a topikot itt talán többen ismertétek még régről, most vele vagyok egy guildban), hogy a halálról is készít :D
  • Bexter
    Tul sok kép készült volna :D
  • Shiwo
    viccessebb lenne halállal.. Bexterről mennyi jó kép készült volna :D
  • TZson
    Biztosan be lehet állítani valahol, az alapértelmezett mappa a szokásos AppData/stb. hely, ahol a mapod fájljai is vannak.
  • CattiBrie
    micsoda??? ez az én fícsöröm, nekem tették bele :D

remélem, közben rákérdez, hogy hova mentse meg milyen néven.. :D
    így csak raton szabad szintet lépni :)
  • TZson
    A legérdekesebb új funkció a játékban, hogy minden lvlup-ot lefényképez (skillnél is) :D
  • CattiBrie
    nem fér semmi a depómba (Thais)
  • CattiBrie
    Na, ma beléptem. Tegnap nem sikerült.
    Persze frissítgetések meg minden.
  • Bobber
    de jó hogy van aki még követi hogy mikor van update :)
  • CattiBrie
    Summer Update 2018
  • CattiBrie
    "Automatic screenshots, a fancy status bar and many additions to the Bestiary... check out our latest summer update teaser on www.tibia.com to find out more!"
    :O :)
  • rroolli
    Amíg új, addig kicsit versenyeznek egymással. Plusz egy apropó, hogy lehessen költeni a tibia coint a gyors fejlődésre. Most látom, hogy már skilleket is lehet venni.
  • CattiBrie
    Hogyan lett kaki?
  • Moszuke
    Kaki lett a Tibia. Van egy 30 napos scrollom de nem akarom felhasználni, nincs értelme, nem olyan már a Tibia mint régen volt, nagyon le lett butítva.
  • TZson
    Cip annak ellenére, hogy néhány hete több szervert is összevont, most újakat nyitott - így néz ki Dawnport a nyitást követően:

• rroolli
    Nekem egyáltalán nem tetszik ez az irány, amibe a PC-s (vagy telefon, konzol, tökmindegy) világ halad. Egyre több reklámot tolnak a képünkbe, amik között egy csomó spyware, adware is van. Olyan, hogy ingyenes, már szinte nincs, vagy az is csak a reklám része. Ha fizetünk, akkor meg egyre többet (többször!) kell fizetni és egyre kevesebbet kapunk érte. Rájött az "ipar", hogy ugyanannyi, ha nem több pénz van az átverésben, lehúzásban, mint a jó minőségű szoftverekben.

Hogy kapcsolódik ez ide?
    Pont tegnap gondolkoztam, hogy ebben a zajban, amiben most élünk, felüdülés egy játékot, vagy programot látni abból a korszakból, amikor még minden más volt...
  • CattiBrie
    annyira lovely ez a gagyi grafika

lehet, hogy furcsa ez a beütésem :)
  • rroolli
    Belekukkantottam pár gameplay-be és tényleg hasonlít, mozgás közben is. De érdekes, hogy már a 90-92-es ultimák is fejlettebbek voltak sok tekintetben a tibiánál. Pl. már akkor volt külön animációja néhány mozdulatnak (felvesz, kinyit, leül, üt, stb), meg lehet benne repülni, van felhő és villámlás effekt, robbanás, stb.
    És tényleg rengeteg sprite-ot nyúltak le belőle. A beholder is egy az egyben ugyanaz, meg egy csomó növény, tereptárgy....

Ha lesz egy kis időm, ki kell próbálnom az ultima 6-7-et...
  • TZson
    Igen, ez nyílt titok, hogy konkrét elemeket vettek át belőle :)
  • rroolli
    Tudtam, hogy hasonlít, bár én nem játszottam soha az ultimával, de mások már írták fórumon, hogy arról másolták a Tibiát. De még így is meglepett, hogy néhány item nem csak hasonlít, hanem konkrétan ugyanaz, pixelre pontosan.