124119
  • Bobber
    bár a mai világban ezt már nem lehet tudni:)
  • Bobber
    hogyne szeretné a kontyokat:) Csak nem a hajába:)
  • Czdano
    onnan hogy őneki valószínűleg pénisz van a lába közt és emiatt nem szereti a kontyokat :O
  • CattiBrie
    honnan tudod, hogy a hátsónak kisebb kontyja van?
  • Bobber
    A kis kontyost én is szívesen megmasszíroznám:)
  • TZson
    Ilyennel?

• constellus
    Mindjárt meg is lesem, már csak kikéne egésziteni private massage funkcióval:D
  • rroolli
    Találtam egy jó android appot: Tibia character spy

Lehet csinálni vip listát és mobilról megnézni, hogy ki van online és mekkora szintű.
  • rroolli
    Én is haladtam, csak megmurdeltem kifelé jövet. Hét közbe meg munka van.
  • TZson
    Basszus, pont most, hogy lenne időm játszani, leálltak a szerverek :(
  • Czdano
    Én nagyon rákattantam most =) Mellesleg beléptem az exiled force guildbe, elég korrekteknek tűnnek. Amíg nincs nagyobb magyar aktivitás/guild addig köztük tevékenykedek :)
  • TZson
    Lelkesedés az van, de vizsgaidőszak is :D

Amúgy meg mind Tygep, mind Cz szépen jön felfelé :)
  • constellus
    Csak én vettem eeszre hogy lankadt a lelkesedes sracok?:P
  • Jani Hun
    Munka miatt nekemis annyi a játék h kétnqponta pár avalanche, meg offline train, de jovőhéten lehet elkezdek egy kiskarit aureran, szerintem sorc lesz,olyan még sose volt :D
  • Bobber
    lol nem is tudtam hogy játszogatsz újra:)
    Aztán nehogy valami butaságot csinálj mert még a végén azt a keveset se merem majd játszani:)
    igaz vagy 3 hete be se léptem:) és még most egy darabig nem is lesz időm:(
  • constellus
    Jaha az a lényege :D. De am jobban megéri az exori min flammer sokkal kevesebb mana, tobb targetre persze hur a jobb, ha eltalálod őket :D
  • TZson
    Nekem 20-nál nagyobbat eddig még nem ütött, míg az exori frigo hur 40 körül sebez :D
    A rodomra éppen immunis lényekre szoktam használni, vagy ha valami nagyobb dög jön, akkor növelve a rodom sebzését néha használom.
  • rroolli
    freesek is kapnak. Kíváncsi lennék, hogy nagyobb magic levellel mennyit sebez, mert akár elég megérős is lehet ilyen pénzgyűjtős, takarékosabb huntokhoz.
  • constellus
    Az exori min flam amit kapsz island of destiny-n az freeseknek is van? csak mert akk ott egy spell Tzson:D 6 mana talán, 2 másodpercenként, igaz keveset sebez de nemrosz azér
  • constellus
    Ténsleg eldugott helyen voltál,de ugylátszik nem eléggé :P. Most énse tudok jászani mer elég tré a jövőheti beosztás, de addig legaláb trénel:P am nyuti, majd meglesz a 70 és offline trained is lesz, promótol.jobban jon majd a mana, na meg premi helyen is van pár eldugodt terület :D
  • TZson
    Én eddig azt hittem, hogy ez jó hely :(
  • Czdano
    Simán lehet, csak jó helyen ;-D
  • TZson
    Szerencsére "csak" a nálam lévő 20 mana potit, meg a 150 avalanche rúnát vitte el, de a kötelemet meg az ásómat meghagyta.

És miután ráírtam, csak annyit válaszolt: "bot".
  • TZson
    Ma végleg meggyőztek, hogy mégse olyan jó ötlet PvP szerón afk-rúnagyárt játszani - megölt egy 16-os sorc...

Úgyhogy a vizsgaidőszak végéig szigorúan eltiltom magamat a játéktól, nehogy mégegyszer ilyen előforduljon.
  • TZson
    Gondoltam :/
  • Tygep
    A merianahoz nincs korlát, de kell hozzá prem és a shattered isle quest, az lvl 35.

Van eladó light shovel és pirate bp is.
  • Xing
    Van level korlát?
  • Xing
    Ezek csak gibbonkodni jók :P
  • Jani Hun
    A druidé a föld leglegnormálisabb lengyele, a paláé pedig angol:P am ja van premim es securan egy 102es druiddal huuntolgatok
  • Tygep
    Akit érdekel a meriana quest, van hozzá pirate ruhám, meg tudok segíteni.
  • TZson
    Akkor ezek szerint prémis vagy? Csak mert kell majd egy ötödik ember a guild-hez :)
  • Jani Hun
    Akkor lehet benevezek egy druiddal majd, a sio sokat számit pvpn :D
  • TZson
    Én alapvetően ilyen naiv/békés lélek vagyok, így amíg nem velem teszel valami rosszat, addig semmi problémám sincs veled.

(Anno 2010 körül Moszukével is sokat beszélgettem :P)

Úgyhogy én személy szerint szívesen látlak :)
  • Jani Hun
    Egyértelmüen kölcsön nem is kérnék, inkább adnék és segitenék minnél többet amikor csak lehet, persze nem várom el hogy akárki is megbocsásson, csak jó lenne magyar közösségben, barátokkal játszani
  • TZson
    Druidként csak exevo frigo hur meg exevo tera hur van.
  • Xing
    A többi általam ismert fizetős játékhoz képest a Tibiának szerintem egész széleskörű a free része is arra, hogy megismerd a játékot. Bár spellcastereknek lehetne legalább egy attack spellje freesen is, nem tudom most létezik-e ilyen vagy csak a wand.
  • Xing
    Neked biztosan megérné ingyen üzemeltetni egy szerverparkot csak hogy idegeneket szórakoztass szerte a világban akiknek sok 2000 Ft egy hónapra :)
  • Xing
    Én úgy emlékszem nem is nagyon akartad bebizonyítani, hogy nem te voltál, hanem egyszrűen csak eltűntél. Én várlak szeretettel Aurerán is csak nem adok kölcsön semmit :P
  • Jani Hun
    És bocsánat hogy eddig még nem tudtam "bemutatkozni" Bobber rokona vagyok, régen játszottam csak volt egy "kis" félreértés és nem igen kedvelnek.(tömören: feltörtek, accomon keresztül Mathiast lényegében kiüritették. Fiatal voltam még, nemvigyáztam eléggé és bebizonyitani se tudom hogy tiszta vagyok) Ennek ellenére még securán aktivoskodom néhanapján ha van idöm, Aurérán meg tuti nem fogadnátok be :(
  • Jani Hun
    Az

és mellesleg én is rühellem az offline traint, unfair eggyértelmüen. knighton is 75/75 és még életembe nem traineltem vele:D

nyári updateröl valaki tud valamit? én azt hallottam hogy a knightokat fogják erősiteni(én szivem szerint széthuznám az egész knight rendszert blocker/dps részre) olyat is hallotam hogy két 1kezes fegyvert hordhatnak és a two handed weaponokon is huznak majd fel.(a dual-wield, ergo két egykezest szerintem 110% hogy nem hozzák be soha sajnos.)