Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rroolli
Nem lehetett rálépni és megnézni se. Még nem láttam ilyet 😄

Mintha rémlene, hogy láttam már ilyet, de nem esküdnék meg rá.

Rá lehet lépni? 😊

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

rroolli

rroolli
Na ez vajon mi a manó?

Grat! 😊

Én is, habár nem tudok ilyen magas lvl-t felmutatni. 😊

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

rroolli
Ma este is toltam 1 laza órát:

rroolli
Nyilas Misi is fent volt 😄

Azért az megjegyzendõ, hogy mindkétszer én voltam az 😄

rroolli
Ma megesett, hogy channelt kellett nyitni, mert "sokan" voltunk online!

Én knight, blokkolom majd nektek a jóságokat



Nagyon helyes! 😄



<#hawaii>

&#63743;

rroolli
22:56 Lonesome Greybeard <20>: amúgy tök jó lenne, ha Catti is jönne 😊

Hol vagy már Catti? 😄

rroolli
2-szer beléptem ma és mindkétszer volt fent valaki. Lassan megérjük, hogy többen is fent leszünk egyszerre és channelt kell nyitni! 😄

Ja, akkor bocsi Krapekk! 😊

rroolli
Annyival jobb a helyzet, mint securán, hogy nagyobb karival oda lehetne menni és legyakni a botot 😄 Csak a gond, hogy nem vagyunk még nagyok 😄

rroolli
De, Brumi Maci, level 19 😄

Elvileg sorc még nincs 😉

Bobber
na gondoltam belépek egy kicsit minózni😊
Erre egy bot nem befoglalta a helyet kaz mellet a helyet?😊
de legalább a bolt-ot kidobta a földre igy 3.5 bag sima bolt meg vagy 200 piercing arrowt raktam bag-ba és dobáltam el kaz depóba😊 Azt hiszem lesz mivel lövöldöznöm😊 Megvan az alap muníció😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

rroolli
Az ne zavarjon, GS-ezni sok palával is lehet 😄

CattiBrie
ööö asszem túltengés van :S

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ja, egyszer így nyírtam ki egy csajt TS-en, aztán még én sajnáltam :S

😊

jaj, törnek fel az emlékek .. vááá

[/spam]&#8482;

CattiBrie
amúgy mi van a target dummys hely helyén?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
milyen kasztok vagytok?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
én éppen neven gondolkodom 😊😊

[/spam]&#8482;

Bobber
ne félj én tuti nem😊
egyszeregyen nincs idõm belépni😊
Sõt lehet egész jöv héten nem leszek😊 szóval ne félj😊

Mire levizsgazom lehagytok :| 😊

&#63743;

rroolli
Nálunk 78 mázsa volt, lassan kész a fele.

Viszont ma nem volt nagy meló délelõtt, beléptem fél órára 😄

Bobber
Hehe nekem is van még 10 mázsa fa az udvaron ami mára volt betervezve hogy összehasogatom de elcsábítottak kajakozni😊
És mindenképpen el kell mennem mert ma este beszéljük meg(próbálnak meggyõzni, hogy menjek) a jövõ heti 5 napos erdélyi barlangtúra körutat, hogy hogy mikor kivel stb megyünk😊 És ma mindenképpen dönteni kell mert az engedélyeket be kell szerezni és ma van a határidõ a létszám leadására😊

rroolli
Én meg fát hasogatok esténként, az kevésbé egészséges sport. De hátha egyszer elfogy. Napközbe meg elég necces belépni.
Azért igyekszek idõnként belépni fél órára, vagy 1 órára és céltudatosan lenyomni 1-1 szintet.

rroolli
Bekapcsolhatod a vip listán a playereket, ha "white dove" módban vagy, akkor nem tudod becélozni õket, meg sebezni se. Viszont nekem alapból battle listán van az egér, mert ott szoktam célozni a lényeket és ha megjelenik valami player, akkor gyorsan meg tudom nézni, hogy hányas szintû 😄 Ha nálam kisebb, akkor nem érdekel, ha sokkal nagyobb, akkor gondolkozok másik hunt helyen 😄

Bobber
igen én úgy is állítottam be hogy alapból a battle listán ne is jelenjenek meg a playerek. Csak az jelenjen meg aki koponyával rendelkezik. Szóval míg valaki nem lát valakit még véletlenül se támadjam meg😊 Viszont ha üt vissza tudjak támadni. Nem mintha sok jelentõsége lett volna mert elkente a számat a kis lovag a múltkor de azért részemrõl egy biztonság érzetet ad😊
Viszont egyszerûen nincs idõm esténként belépni úgyhogy bocsi hogy nem vagyok😊
majd valahogy próbálok idõt szakítani de eddig nem nagyon jött össze😊 Ma is ha minden igaz megyek kajakozni😊

rroolli
Utána olvastam milyen újdonságot is tesztelünk most éppen Aurerán.

Aki volt már TS-en, az tudja, hogy igen zavaró volt, hogy nem lehetett egy GFB-t, vagy bármi területre ható cuccot ellõni akkor, amikor sok player mászkált a képernyõn. Sõt, ha team-ben huntoltunk és kialakult valami gáz szituáció és én elkezdtem lõni az UE-t, akkor a csapattársaim is sebzõdtek.

Erre most kitalálták a "dove" módot, ami egy kapcsoló a kliensben. Ilyenkor nem sebzi a playereket a területre ható spell, tehát olyan, mint ha non-pvp-n lennénk. Aztán van még a "white hand" mód, ami csak azokat sebzi, akik agresszíven viselkednek, tehát épp valakit támadnak. És a szokásos "pirosököl" mód, amivel mindenkit lehet gyepálni.

Aurera flash kliensben ezek már benne is vannak, a többi szerveren majd késõbb lesznek bevezetve.

Bobber
na ebben a vip-ben vannak olyan nevek amik nekem nincsenek😊
Majd gondoskodom róla😊
de a karakterlap színesítésérõl is gondoskodtam😊
2 mino archer ha egymás utáni körben mind2 dög kritikált nyom az elég gáz😊

rroolli
Elvileg most ennyi magyar van Aurerán:

Gyertek még többen! 😄

rroolli
Hálistennek nálunk csak 3x xp bónusz van 😄

Hálistennek. Hihetetlen, hogy tanulnék és nem nyugszanak.. :p

&#63743;

rroolli
Aurerán még nincs patch, mert nálunk most valami mást tesztelgetnek 😄

rroolli
Na már akkor az új hunt helyeket is kiírom ide:

Ankrahmun surroundings: a terramite dungeon was added in the desert.

Nibelor: a new dungeon with ice golems and crystal spiders was added.

Port Hope - Tiquanda: a new carniphila dungeon can be found in the jungle.

Svargrond Barbarian Camp: a new hunting area with ice golems, crystal spiders, and ice witches was created.

Svargrond Formorgar Glacier: dungeons with stone golems, gargoyles, frost dragons, frost dragon hatchlings, crystal spiders, and quara scouts were added. Also, the environment was changed a bit.

Svargrond surroundings: a new special mammoth cave was added.

Yalahar: a new hunting ground with war golems was placed in the Factory Quarter.

Zao Muggy Plains: a new dungeon with lizard chosens was implemented.

Zao Steppe: a new area with gnarlhounds was added.

Próbáltam rakni képeket, hogy átláthatóbb legyen, de sg szerint max 10 kép mehet egy hsz-be, úgyhogy pár lényrõl nincs szemléltetõ ábra 😄

rroolli
Új patch!

Rengeteg új dungeon.

Loot babrálás az alábbi lényekben:

Több loot:

betrayed wraith
blightwalker
crystal spider
Deathbine
gargoyle
hand of cursed fate
hellhound
ice golem
juggernaut
lost soul
mammoth
phantasm
quara scouts
stone golem
terramite
The Bloodtusk
thornback tortoise

Kevesebb loot:

Hide
tortoise

És NPC Buddel máshol fog lerakni, ha a barbár camp-hez menne valaki(ha jól értem, most már nem kell körbegyalogolni, hanem északon rak le.)

Bobber
gyõzelem😊😊 kicsit neccesen de megcsináltam😊😊😊😊😊

Bobber
kezdem úgy megitélni hogy egyedül nem szerzem meg a sisakot😊 elég kemény felmennem már a második szintre is😊
egyszerre 4 guard sok😊 az archerekrõl nem is beszélve😊
csúnyán verik a számat😊

Yay, tobbiek azt fogjak hinni update van 😊 Mondjuk mar az sem akkora hajp mint regen 😊
Egyebkent miert titkolna barki a karijat?

&#63743;

Most nézem, benne vagyunk a top 10-ben - ilyet is régen láttam már 😊

Én vagyok az említett druid, bár nem tudom, ráérek-e mostanában :S

rroolli
Szerintem igen 😄

*nem

Bocsi.

Én is találtam egy lvl 16-osat, enm tudom, ugyanazt találtuk-e meg 😄

Ismerõs :S

rroolli
Kíváncsiságból beraktam a securás palámat is offline trainre(több karaktert is lehet egyszerre):

15:04 Your Distance Fighting skill changed from level 110 (with 84.82% progress towards level 111) to level 110 (with 89.00% progress towards level 111)

Igaz most securán is 2x skill bónusz van, de akkor se rossz.