Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rá lehet lépni? 😊
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Én is, habár nem tudok ilyen magas lvl-t felmutatni. 😊
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)



Hol vagy már Catti? 😄
Erre egy bot nem befoglalta a helyet kaz mellet a helyet?😊
de legalább a bolt-ot kidobta a földre igy 3.5 bag sima bolt meg vagy 200 piercing arrowt raktam bag-ba és dobáltam el kaz depóba😊 Azt hiszem lesz mivel lövöldöznöm😊 Megvan az alap muníció😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
😊
jaj, törnek fel az emlékek .. vááá
[/spam]™
egyszeregyen nincs idõm belépni😊
Sõt lehet egész jöv héten nem leszek😊 szóval ne félj😊

Viszont ma nem volt nagy meló délelõtt, beléptem fél órára 😄

És mindenképpen el kell mennem mert ma este beszéljük meg(próbálnak meggyõzni, hogy menjek) a jövõ heti 5 napos erdélyi barlangtúra körutat, hogy hogy mikor kivel stb megyünk😊 És ma mindenképpen dönteni kell mert az engedélyeket be kell szerezni és ma van a határidõ a létszám leadására😊
Azért igyekszek idõnként belépni fél órára, vagy 1 órára és céltudatosan lenyomni 1-1 szintet.
Viszont egyszerûen nincs idõm esténként belépni úgyhogy bocsi hogy nem vagyok😊
majd valahogy próbálok idõt szakítani de eddig nem nagyon jött össze😊 Ma is ha minden igaz megyek kajakozni😊
Aki volt már TS-en, az tudja, hogy igen zavaró volt, hogy nem lehetett egy GFB-t, vagy bármi területre ható cuccot ellõni akkor, amikor sok player mászkált a képernyõn. Sõt, ha team-ben huntoltunk és kialakult valami gáz szituáció és én elkezdtem lõni az UE-t, akkor a csapattársaim is sebzõdtek.
Erre most kitalálták a "dove" módot, ami egy kapcsoló a kliensben. Ilyenkor nem sebzi a playereket a területre ható spell, tehát olyan, mint ha non-pvp-n lennénk. Aztán van még a "white hand" mód, ami csak azokat sebzi, akik agresszíven viselkednek, tehát épp valakit támadnak. És a szokásos "pirosököl" mód, amivel mindenkit lehet gyepálni.
Aurera flash kliensben ezek már benne is vannak, a többi szerveren majd késõbb lesznek bevezetve.
Majd gondoskodom róla😊
de a karakterlap színesítésérõl is gondoskodtam😊
2 mino archer ha egymás utáni körben mind2 dög kritikált nyom az elég gáz😊

Ankrahmun surroundings: a terramite dungeon was added in the desert.
Nibelor: a new dungeon with ice golems and crystal spiders was added.
Port Hope - Tiquanda: a new carniphila dungeon can be found in the jungle.
Svargrond Barbarian Camp: a new hunting area with ice golems, crystal spiders, and ice witches was created.
Svargrond Formorgar Glacier: dungeons with stone golems, gargoyles, frost dragons, frost dragon hatchlings, crystal spiders, and quara scouts were added. Also, the environment was changed a bit.
Svargrond surroundings: a new special mammoth cave was added.
Yalahar: a new hunting ground with war golems was placed in the Factory Quarter.
Zao Muggy Plains: a new dungeon with lizard chosens was implemented.
Zao Steppe: a new area with gnarlhounds was added.
Próbáltam rakni képeket, hogy átláthatóbb legyen, de sg szerint max 10 kép mehet egy hsz-be, úgyhogy pár lényrõl nincs szemléltetõ ábra 😄
Rengeteg új dungeon.
Loot babrálás az alábbi lényekben:
Több loot:
betrayed wraith
blightwalker
crystal spider
Deathbine
gargoyle
hand of cursed fate
hellhound
ice golem
juggernaut
lost soul
mammoth
phantasm
quara scouts
stone golem
terramite
The Bloodtusk
thornback tortoise
Kevesebb loot:
Hide
tortoise
És NPC Buddel máshol fog lerakni, ha a barbár camp-hez menne valaki(ha jól értem, most már nem kell körbegyalogolni, hanem északon rak le.)
egyszerre 4 guard sok😊 az archerekrõl nem is beszélve😊
csúnyán verik a számat😊
Egyebkent miert titkolna barki a karijat?

Bocsi.
15:04 Your Distance Fighting skill changed from level 110 (with 84.82% progress towards level 111) to level 110 (with 89.00% progress towards level 111)
Igaz most securán is 2x skill bónusz van, de akkor se rossz.