Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rroolli
not safe for work 😄

<#hawaii>

&#63743;

Bobber
de hogy fel van pörögve a topik😊 A végén még megint napi toplistások leszünk😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
mondtam már hogy utállak?😊
De a görgetést is😊 nem tudom minek találták ki😊

Taj bezzeg értékelné 😄

&#63743;

Semleges

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

&#63743;

rroolli
Sorc druid

rroolli
Van eddig 1 lovag, 3 pala, 1 sorc és egy semleges 😄
Nekem is kéne a desert quest.

Tygep
nem kell, csak jól jönne az a kp a promohoz 😊

Támogatom, knighttal nyomulok.

&#63743;

Azt is vedd figyelembe, hogy nem tudsz egybõl támadni ha fellépsz egy szintet!

&#63743;

Bobber
szerintem a desertet majd egy szép kis magyar csapattal toljuk le😊
Már ha nem mindenki paladin lesz😊

Bobber
na akkor azt szeritnem letudom majd tolni de kell vinni egy pár potit 😊
ahogy nézem :
second: 4 Minotaur Guards, 4 Minotaur Archers szóval vannak azért bár remélhetõleg nem egy kupacba😊 Olyan régen jártam arra hogy már nem emléxem😊

Kell hozzá promo? Vagy nem értem az összefüggést 😄

&#63743;

Tygep
Nincs még, promotionra is gyûjtök még.

Nektek megvan a Desert Quest?

&#63743;

Még jó, hogy olyan sokfléle mino van. Nekem 300 mamut rohadt unal mas volt már 😄

&#63743;

Tygep
Igen,egy quest láda miatt kell, nem kell a teljes tetõ, elég a mining helmet, ami a második emeleten van.

rroolli
Ott voltam már, de miért kell felmenni a tetõre? 😄 Van ott valami quest láda?

Bobber
semmi extra csak fel kell menni kaz minótorony tetõre. Ott egy kicsit sok lehet nekem a minomage meg archer egyszerre. Securán meg tudtam oldani ha máshogy nem hát nagy karakterrel kitakarítottam és utána felsétáltam😊 De ez itt még nem megy😊
Amúgy nem tudom lesz e türelmem hozzá hogy az 5k minót leöljem de ha a lehetõséget is elszalasztom akkor tuti nem lesz meg😊

rroolli
Nem nagyon ismerem azt a questet, de valamelyik este én is besegíthetek, ha kell.

dafuq :p

&#63743;

Mintwallin?

&#63743;

rroolli
Nem olyan rosszak a frees helyek, sõt én úgy tapasztaltam, hogy thaisban és kazban kevesebben huntoltak, mint prémis helyeken. De még Mt. Sternumban a cyceknél is alig volt 1-1 ember. Securán ez mindig elképzelhetetlen volt.
Szerintem azért van, mert eleinte prémis szerver volt és sok frees nem regelt ide.

rroolli
Lonesome Greybeard, aka Berselius/TZson

és felfedeztem még egy magyar aurerás karaktert tibia.com-on, aki már egész nagy és akit mindannyian ismerünk. De még nem írt sg-re, úgyhogy nem tudom titkos-e 😄

Tygep
lehet kénytelen leszek frees helyen minozni,dara, yala eddig mindig foglalt volt amikor néztem, de kaz mino torony elég üres volt mindkétszer amikor arra jártam

Bobber
na akkor majd esténként nagyon sasolok😊
annakidején nekem is megvolt egyedül de mindig neccesen😊
lehet elkezdem majd és kiderül megy e a dolog😊

Amúgy ez rohadt idegesítõ, hogy így is alig bírom rávenni magam, hogy tanuljak erre tripla xp etc.... <#falbav>

&#63743;

Tygep
Én általában vagyok esténként, neccesen megoldottam egyedül is a tornyot, de segítek szívesen.

Bobber
Na addig azért nem szeretnék várni😊

Én május 7-ig sajnos korlátozottan érek rá, leginkább éjszaka 1-2 után 😄

&#63743;

Bobber
Na a héten bele kéne vágni a minó questbe😊 mert igy hogy dupla meg tripla xp van elég necces lvl40 elõtt megcsinálni😊 szóval csapatot toborzok hogy kaz mellet minó torony questet megcsináljuk😊
amig azt nem toltam le szerintem én nem nagyon leszek mert kéne a horned fox😊 de nem akarom magam visszaöletni hogy lvl 40 elõtt meglegyen az 5k minó😊

CattiBrie
csábító gaz 😊

[/spam]&#8482;

<#worship>

Na akik eddig a vipemben vannak:
Hentmester
Merlin of Monroe
Nurain
Nyilas Misi

Még valaki? 😊

&#63743;

Én igényt tartanék az 1., 2. és 4. darabra, habár kétlem, hogy lenne rá mostanság pénzem :/

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

CattiBrie
jé, aszittem a dummik maradtak..
és látom lett élet a topikban <#eljen>

[/spam]&#8482;

rroolli
Szégyellem, hogy nekem kell helyettük csinálni a reklámot <#idiota>

rroolli
Az alábbi itemekre már nincs szükségem:

20:49: You see a spike shield (Def:28).
It weighs 59.00 oz.

20:49: You see plate legs (Arm:7).
It weighs 50.00 oz.

20:50: You see a belted cape (Arm:10).
It can only be wielded properly by paladins.
It weighs 35.00 oz.

20:50: You see a steel helmet (Arm:6).
It weighs 46.00 oz.

Ha valaki hordaná valamelyiket, szóljon!

Nekem jún. 21-ig még vizsgáim vannak :/

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

Ezt még a CipSoft is megirigyelné 😄

rroolli
...társadalmi célú hirdetés következik.

Kedves régi és új Tibiások!

Már rég kiszálltál, de még mindig megmosolyogtat, ha egy tibiás screenshot-ot látsz?
Idõnként úgy érzed hiányoznak a régi mókázások és a szuper közösség?

Szívesen játszanál, de...

...nincs már rá idõd
...félsz, hogy megint bekockulsz
...elég nagy szintû vagy, mindent láttál és meguntad
...nincs kedved trénelni
...nincs kedved monoton huntokhoz
...eleged van a sok lagból és halálból
...freesen nem akarsz játszani
...nincs már meg a közösség securán

Itt a megoldás: AURERA

Magyar játékosaink száma rohamosan emelkedik! 😄

Nincs több monoton gyakás: 2-3szoros xp és skill bónusz mellett minden izgalmasabb!

Az xp bónusznak és a "market" funkciónak köszönhetõen freesen is élvezetes! Könnyen beszerezhetõ az összes lõszer, rúna és ugyanígy eladható MINEN loot - anélkül, hogy prémis városba kéne menni, vagy djinn questet kéne csinálni.

Ám a tibia PRÉMISEN az igazi!

Nincs sok idõd játszani? Semmi gond, akkor is megéri prémiumot vásárolni.
Prémivel naponta 12 órára be lehet tenni a karaktert offline train-be. Ez kb 6 órányi "hagyományos" tréningnek felel meg. Nem kell hozzá semmilyen quest, vagy minimum szint, csak prémium.
Aurerán dupla sebességgel mennek a skillek, tehát akár nulláról indulva is 2-3 nap alatt megvan a 60/60, csak offline train-el.

Alig érsz rá játszani? Semmi gond, a skilled attól minden nap nõni fog és napról napra erõsebb leszel.

Nincs több bénázás small stones-al, meg knife-al. Nem kell többet sírni, hogy "kevés a skillem, de utálok trénelni". Csak a színtiszta játékélmény marad, 2-3-szoros xp bónusz mellett!

Nincs pénzed? Nem is kell feltétlen 1 év prémit venni. Elõször elég csak 1-1 hónapot fizetni 2200 forintért. Aztán késõbb akár legálisan is vásárolhatsz premium scrollokat 400k ingame pénzért!

Úgy érzed, már elég nagy szintû vagy és mindent láttál, meguntad a tibiát?
Vár rád egy csomó új item és új terület. Sõt, már maga a flash kliens is egy felfedezni való.

...ééés, Aurera egy PVP szerver! Ismerd meg a Tibia IGAZI arcát!
Tudtad, hogy a szerverek túlnyomó része PVP és a Tibia eredetileg is PVP volt? Többet nem fognak level 8-asok "leave"-ezni, meg lootot lopni tõled. Sõt, érezni fogod a rettegést a levegõben, amikor 30-asan elsuhansz egy noob mellett. De ugyanúgy téged is elkaphatnak, ha okot adsz rá, vagy nem vagy elég óvatos. Ez a TIBIA.
(nagyon parázni azért nem kell: ha player öl meg, kevesebb xp-t vesztesz és xp bónusszal hamar visszajön. 20-30 felett pedig nem fognak már piszkálni és elmenekülni is könnyebb).

...

Aurera remek lehetõség arra is, hogy kipróbálj egy új kasztot!

Éld át régi szép Tibiás emlékeidet újra! Tapasztaltabb fejjel, gyorsabb fejlõdés mellett, kihagyva az unalmas tréningeket!

Várunk szeretettel Aurera-ra, ahol a fû zöld és a lányok szépek!

rroolli
Látom elakadtál a démonnál 😄
Mielõtt pánikba esnél, nem vesztettél semmit. Ha visszalépsz, a templom felett leszel egy npc-nél, aki visszatölti az xp-det és kapsz egy ajándék fa kardot is.

Ha nincs kedved sokat ölni, meg pénzt gyûjteni, cuccokat tradelgetni, akkor a fõépületben felveheted a nagy rookgaardos questet. Jószerével csak mászkálgatni kell ide-oda, ahova küldenek és kapsz ingyen mindenféle fegyvert, shieldet, stb. Még pénzt és potionokat is, szóval arany életed lesz rookon amíg a questet csinálod. Mire vége a questnek már bõven level 8 leszel(ez max 1 óra, attól függõen, hogy milyen gyorsan csinálod).
Island of destiny-n pedig kapsz teljes eq-t, meg ingyen exurát és világítós spellt. Ha druid, vagy sorc leszel, akkor kapsz valami gyenge tüzes spellt is(exori min flam), ami 6 manát fogyaszt és wand/rod erõsségût lõ az elején.

Ha kijutottál mainlandre, akkor feltétlen menj a legközelebbi templomhoz és mondd az npc-nek, hogy "blessing". Most ingyen megkapod az összeset. Kapsz twist of fate blessinget is, szóval ha player öl meg, akkor még kevesebb xp-t és skillt vesztesz.

Ha végigcsináltad a rookos questet, akkor elvileg kaptál drágaköveket, meg pár eladható cuccot, azokból van egy kis pénzed. A depóban találsz egy "market" ikont, ahol vásárolhatsz magadnak eq-t. Érdemes megnézni az új itemeket, mert van amelyik olcsó és egész jó(pl spiked shield).
Bár nem feltétlen muszáj eq-t vásárolni, 15-20ig simán eljutsz island of destiny-s felszerelésben is.

Ha ezekbõl valamit már tudtál, akkor sorry. A többieknek is szól, akik új karaktert indítanának. Mindenkit várunk szeretettel, egyre többen vagyunk Aurerán! 😊

Czdano
Regeltem aurera-ra, de csak flash clienttel indul. Ez normális?

Nurain a nickem amúgy, aki benne lenne majd kisebb pvp bulikban az vegyen fel VIP-be 😉

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

rroolli
még kéne 2 prémis a guildhez

Majus 7 vege a tanulasnak veszek premit es guildba gyujtelek titeket :p

&#63743;

rroolli
már 5-en vagyunk aurerán

Penz & Sárm :p

&#63743;

rroolli

Azt mondd neki, hogy key :p

&#63743;

Beszélgettem vele, de csak ajándékcsomagot követelt.

Amúgy nem is tudtam, hogy a Rook északi hídján lévõ, mára már feleslegessé vált korlátozást (azaz hogy csak lvl 2-n lehet kimenni a városból) ki lehet játszani egy alagúton keresztül 😄