124119
-
TZson #121513 -
#121512 igen, mikor ezek a témák feljönnek mindig a Te mondatod jut eszembe...:)
Mellesleg békés már a szerver (optional pvp megint) ? -
#121511 mert még mindig érvényben van, amit régen is mindig mondtam:
"prémisnek áll a világ"
kapitalista csürhe, nekik az a jó, ha minél több prémis van..
én még olyan mmo-val nem találkoztam, ahol van free meg fizetős játékos, és ne a fizetősnek lenne könnyebb, egyszerűbb, gyorsabb, stb. -
#121510 Ezt az offline training húzást nem értem miért kellett beiktatni, kb ellehetetlenítették ezzel a free playerek felzárkózását egy új szerveren..a pvp-ről meg ne is beszéljünk, mikor a 8-as pala belémpöffent egy szolid 80-100-at... -
#121509 kozben elkeszult a legutobbi 10 szintvaltozast mutato oldal is -
constellus #121508 Ja ifen es 0rol 18ra ment fel. Az elso 12ora alatt,durva :D -
constellus #121507 Csinaltam egy kis druidpt es bennhagyom par hetre offline trainen, akinek van prémje annak is ajanlom, kitudja ki mikor unja meg a main karakterét:D -
#121506 es meg is van, bar a pontossaga az ugye ketes - 10 perce vagyok online securan, de a whoisonline listaban nem latszom :D -
#121505 az olyanokra gondolsz, mint a "hűbammegezmajdnemelkapott" dübörgés a DL-eknél vagy a thaisi depo "qrv@nyádtóllejomoljá" morajlása ? -
#121504 vegulis nem hatalmas melo ezt megoldani, majd akkor ez lesz a kovetkezo, amit megcsinalok
annyi, hogy ugye mashogy mukodik, mint a regi tibiahu:
- a regi a whoisonline listat figyelte, es automatikusan gyujtotte be az uj karaktereket
- az ujba kezzel kell felvinnem az uj karaktereket, es csak ezeket frissiti (15 percenkent)
a kozosseg a lenyeg, amiatt szerettem meg ezt a jatekot! na meg a hangeffektek ;) -
Xing #121503 +1 Köszi :) -
#121502 Azt hiszem 15 perces intervallumokban frissül a "who is online" a tibia.com-on. Pskonejott.com is valahogy így csinálta a listáit.
Végül ez se lenne rossz dolog. Jó lehet megnézni mondjuk melóból, hogy épp ki van online(illetve ki volt, az elmúlt negyed órában).
Nem tudom mennyire nehéz ezeket lekódolni, de nagyon jó ez a minimal.tibia.hu már így is. Szerintem nagyon sokat dob a közösségi érzésen, hogy van egy ilyen lista/mérce.
Asszem sokak nevében megköszönhetem ezt az oldalt :) -
#121501 ez nem megoldhato, az eredeti tibiahun is ugy mukodott ez, hogy online volt-e a legutobbi frissiteskor -
TZson #121500 Majd lehetne valami online/offline oszlop is, ha megoldható :) -
#121499 azért ki tudja, mik vannak azon a weblapon, és találkoztam én már olyannal, aki úgy netezett XP-vel, hogy lényegébe semmi védelmet nem tett fel ...tehát valami régi IE, tán 5-ös, mellé meg valami alap windows tűzfal, oszt csókolom... ki tudja, hány ilyen szerencsétlen van a világon... meg lehet egy 8-10 éves, nem feltétlenül zseni gyerek is simán benyeli az ilyen trükköket.. néha még az értelmesebb felnőttek is.. -
#121498 azert ez semmilyen bongeszoben nem igy mukodik, csak ugy nem fog tudni telepiteni semmit -
constellus #121497 a Silkroad Online jatekvan volt/van olyan hogyha valami freeware botot hasznalsz vegleges bannot kapsz viszont hogyha egy bizonyos botot hasznalsz ami havi dijas akkor csak 1honapos bannt kapsz es hogyha ingame penzerbveszel valami pluszt akkor bannolnibse bannolnak.. Ergo lehet h a jatek fejlesztoi forgalmazzak a botot, itt se lepodnek meg hogy aki a goldot arulja nem e valami cip alkalmazott lenne.. Vegulis nam bizonyithato hogy nem ok csinaljak plusz haszonér.. -
TZson #121496 Én is sejtettem, csak az bizonytalanított el, hogy válaszolt, mert ezek általában nem szoktak. -
#121495 pont ez a lényeg hogy nagyon hasonló karakter neveket adnak meg és így a gyanútlan embereket csőbe is húzzák. De ez egy alapdolog mindenhol, hogy ingame semmilyen admin stb nem kér tőled semmilyen adatot ill nem fog linkeket adni amiket fel kell keresened mert különben irgum burgum. Szóval ezek szinte mindig hackerek akik az accodra pályáznak. -
TZson #121494 Oké, bocsánat, nem akartam rosszat. Nyugodtan törölheted (ha nem lehet utólag módosítani).
Az a vicces, hogy tibia.com-on rákeresve tényleg van hasonló nevű reportoló emberke, de neki Craban on Aurera a neve. -
constellus #121493 Szerintem vicces hogy "manager" es alapveto helyesirasi szabalyokat nrm tart br, meg rovidit, ilyenkor vissza se iej inkabb -
#121492 1. Ha ilyen hack gyanús dolgot kapsz valakitől sose klikelj rá mert nem tudhatod hogy milyen kémprogit nyom a gépedre az oldal és annyi az accodnak.
2. Ha már mégis megosztod velünk hogy kaptál valami ilyen jellegű szöveget akkor a linket csak részben jóformán teljesen kixxxxxelve illik betenni ide, nehogy valaki ráklikkeljen.
így ha nem sértődsz meg akkor kérem Zak majd töröld a linkeket tartalmazó hszt.
Ja ha megsértődsz is kérem :) -
TZson #121491 Hmmm...
14:55 Lonesome Greybeard [30]: 14:54: Thank you for reporting Crabaan Aurera Mannager. Your report will be processed by customer support as soon as possible. You can find the result of your report at your account page. ;)
14:55 Crabaan Aurera Mannager [1]: Look ... i was so good with u ... why u did this to me??
14:55 Crabaan Aurera Mannager [1]: I AM A REPORT CHECKER , i will check ur reports
14:55 Crabaan Aurera Mannager [1]: I CHECK THEM ALL
14:55 Crabaan Aurera Mannager [1]: u are a child i told u
14:57 Lonesome Greybeard [30]: I just can hardly believe anyone, there are so many thiefs.
14:57 Crabaan Aurera Mannager [1]: Okay.!
14:57 Crabaan Aurera Mannager [1]: The problem is , I can't ignore :(
14:57 Lonesome Greybeard [30]: Okay, I won't message you more, I promise!
14:58 Crabaan Aurera Mannager [1]: Okay. u will be deleted also.
Holnap 10-kor kiderül, hogy igaza volt-e, avagy sem. -
TZson #121490 14:33 Crabaan Aurera Mannager [1]: Okay... dont log there ! It's your problem , after tommorow server save!! many players will be deleted on aurera and aurora. -
TZson #121488 Szuper :) -
#121487 meg is van, minden oszlop rendezheto, tessek a fejlecre kattintgatni -
#121486 Tibia a top 10-ben :D :D
grat -
TZson #121485 Már megoldódott :) -
TZson #121484 Valaki, aki van Aurerán, be tud lépni nekem egy kicsit segíteni? Előre is köszi! -
constellus #121483 mondjuk az is igaz, 80, 100 fölött meg már vékkép nemfognak annyira belédkötni, és néha néha kisszintüeket is megrémiszthetsz egy3-400 as hittel :D -
#121482 Erre voltak régen a combo botok.
De igen nehéz összehozni és koordinálni egy ilyen csapatot. Nekünk még 4 főt is nehéz összeszedni egy desert questhez...
Szóval elég kevés az esélye, hogy pont egy ilyen csapatba fut bele valaki és pont őt fogják ok nélkül támadni.
Meg ha leölnek, akkor mi van? Level 40 alatt semmi. Nekem 10k-ba kerülne a blessing és durván semmit nem vesztenék semmiből(mivel unfair fight volt), csak a pénzt sajnálnám. De pár óra alatt az is visszajön.
Viszont meg van az az élmény, hogy a kisebbek tisztelnek. Ez non-pvp-ről abszolút hiányzik.
-
constellus #121481 Na igen nétem broadcastot és volt amikor sajátjukat lőtték :DD
viszont láttam youtubon videót amikor tsen egy mber irányitott, tele volt a screen playerekkel és annyi volt az egyész hogy
One..Two..Three!!!4
3-ra meg mindenki sdvel elkezdte löni a célt, és folyamatosan hulltak az emberek, na az megvolt szervezve :D -
#121480 Ja, közben informálódtam hogy mi hogy van :) -
#121479 engem nem érdekel a muppets, megcsináltam 66 szintet anélkül, hogy bármi közöm lett volna hozzájuk és megcsinálok még egyszer ennyit, ha kell. felőlem háborúzhatnak más nagy guildekkel.
Egyébként meg minden ilyen nagyonnagy guild hátránya, hogy a tagok nem ismerik egymást, mindenki idegen és szétszórt az egész. -
TZson #121478 Azért vannak a channelen érdekes dolgok :D
21:56 Phantum Feng [15]: Impact is Inviting Members to guild Message me 60+ -
#121477 du. 3kor volt reset.
Most már ne ökörködjetek aurerán :DDDDD -
constellus #121476 bejönne, ha nem lenne ennyire guildorientált(értelmes ez a szó?:D) az egész, a muppets 80+ állandó online taggal van, oké hogy most hardcore, de elötte se voltak valami békések, érted..
Énis a bosszutol félek, de eggyértelmüen a pvp is érdekelne, hisz sose öltem még le senkit:D -
#121475 Hát jó :/ Mellesleg láttam hogy pár kommentbe megjelent secura megint, nem jön be a PvP nektek? :S -
TZson #121474 Én nem merek ölni senkit - félek a bosszútól.
(És ha mondjuk a megölt személy belép egy olyan guild-be, mint amilyen a Muppets, akkor kész, meg leszel ölve.) -
#121473 Akkor holnap reggeli server saveig lehet "élni" úgymond? :DDD valaki nem lép be ökörködni egy sort velem? :(