124119
-
#121596 Nekem ezek újak:
Wand of Dimensions
Wand of Defiance
Wand of Everblazing
Muck Rod
Glacial Rod -
#121595 tech support boardon a vegtelen update miatti panaszkodas kozt van 2 szal, ahol emlitik ezt, ugyhogy igen: kliens bug -
#121594 nekem a 17-es korlat valt be - ez nekem mar eleg folyamatos, es a gepnek is marad boven szabad eroforrasa -
#121593 Tényleg nálam lehet valami gond, ha csak nem valami új bug.
Ha 30 fps fölé állítom a grafikát, akkor felugrik 90-100 fps-re(gondolom ez a max), ezért fogyasztott sokat. Ha 30 fps alá veszem, akkor viszont csak 15-20 fps-el megy. -
#121592 Talán rájöttem mi a gond. Hiába volt 30 fps-re állítva, 90-en ment.
Most 20-25% körül használ, így már jobban fest a helyzet. -
#121591 Nem bonyolultabb a grafikája, mint ennek:
http://cdn.appcraver.com/wp-content/uploads/2008/10/picture-26.png
Egy kicsit szebb, de a lényeg ugyanaz, egyszerű 2d kockákból kirakja a képet. Nincsenek sok ezer poligonból álló 3d objektumok élethű fény effektekkel, meg tress-fx hajjal.
Ahhoz képest a régi gépemen pl elfutott 30 fps-el a COD2, a tibia pedig csak 15-19 fps-el döcögött. Igaz, a videókártya nagyon gyenge volt a gépbe, de 2ghz dual-core -al röhögve kellett volna szoftveresen is renderelni az egészet.
Most B970 2.3-as processzorom van és valami tényleg nincs rendben, mert az előbb indítottam flash klienst és az csak 25%-on használta a processzort(gondolom, akkor az egyik magot 50%-on). A rendes kliens meg most is 45-50% között használ. -
#121590 ezt a kickekre irtam :) egyebkent securan is gondok voltak, idonkent lagoltam, ilyen eleg reg volt utoljara
Az aknakeresos osszehasonlitas eros - ugyan nem tulbonyolitott a grafikaja, de a mukodteto motor szempontjabol mindegy, milyen kepeket mozgat, neki ugyanannyit kell (nagyjabol) szamolnia. Akkurol nem probaltam meg, de nekem 20-25% procit hasznal (maximum, de inkabb 20 alatt) hent kozben. -
#121589 Szerintem akkor is tök jó lenne a játék, ha mindig ingyen blessing lenne. Pont elegendő az xp és skill veszteség úgy is, hogy ne akarjak meghalni. Csak nagyobb eséllyel fel lehet állni 2 halál után. Emlékszek régen voltak páran, akik meghaltak(nem saját hibából) és több heti skillük veszett oda, ráadásul kölcsön kellett kérni valakitől, mert blessingre se volt pénz. Ezek nem normális dolgok szerintem, főleg, ha maga cipsoft se tudja biztosítani a 100% üzembiztonságot a saját dolgaiban. -
#121588 nem tudom, én úgy gondolnám, hogy nem kéne több erőforrást felélnie egy tibia kliensnek, mint egy pofásabb aknakeresőnek.
Ehhez képest az assassin's creed 3-al vetekszik fps-ben és akkuhasználatban, pedig 2007-óta már több gépen és több oprendszeren volt alkalmam játszani vele. -
TZson #121587 Remélem, visszahozzák újra az ingyenes blessinget :) -
#121586 nem hiszem, hogy ez a kliens hibaja -
#121585 igen, de kickek vannak -
#121584 mi a fene, most mar aurerara is be lehet jelentkezni ugyanazzal a klienssel, amivel securara -
#121583 "FAQ: Optimierung? Was ist das?" -
#121582 Durva ez a tibia kliens. Megszoktam már, hogy 4-4.5 órát tudok folyamatosan gépezni akksiról úgy, hogy wifiről netezek, háttérbe torrent fut, meg néha youtube videót hallgatok. Ha intenzíven használom, akkor 3 óra.
Erre most itt tibiázok és 10 perc alatt kb 10% merül. Kb ugyanolyan ütemben merül, mint amikor a far cry 3-al játszottam. Megnyitom a feladatkezelőt és látom, hogy a tibia kliens fullosan járatja az egyik processzor magot. Tök mindegy, hogy 20, vagy 120 fps-en megy maga a játék, akkor is az egyik mag 100%-on jár.
Tudtam én, hogy nincs agyon optimalizálva, de azért ez már művészet. -
#121581 sejtettem, hogy ilyesmi, de akkor meg nem volt kinn ez az info -
#121580 Jun 05 2013 -
Due to a critical bug, all game worlds will go offline within a few minutes. A downtime will follow in order to prepare an emergency bug fix. At the moment, we cannot tell how long this will take. Of course, we will try to fix this as quickly as possible.
Így lenne 5-öm a lottón :) -
TZson #121579 Aurerán is :/ -
#121578 Szerintem csak szokás szerint nem ment simán az update és most emergency bugfixet nyomnak :) -
#121577 securan ilyenkor server save, mi a fene, tibia.com-on semmi -
Noodlee #121576 Totál ugyan olyan a bal oldali outfitje, mint az enyém volt :) -
#121575 -
constellus #121574 Láttátok, tibia.com-on az uj teasert?:D Nekem bejön, ilyen stílusu ujitás még nem volt, na meg az undeadeket már igyis felkelett dobni kicsit:D Szerintem nagyon hangulatos a dizájnja, az uj outfitekre meg kiváncsi vagyok, bár biztos túl bonyolult, összetett és ezek miatt csúnya lesz :( -
TZson #121573 Igen, Aurerán, ami preview szerver, ezért PvP (habár volt már non-PvP és hardcore is), dupla exp és skill van folyamatosan, és néha van néhány bug :D
De amúgy kellemes. Szeretettel látunk :) (Legalábbis én :P) -
#121572 Hali.
Új szerveren játszotok? -
#121571 Ez volt az igazi tibia...:) -
TZson #121570 Kis nosztalgia, azon barátom galériájából, aki megismertette velem a játékot :)
-
#121569 A loot mennyiségből ítélve már jó ideje gyakott, és a potija se fogyott el, hiszen kilootoltam. Valamiért bekattant az exurázós rész a botban, vagy ilyesmi és nem gyógyult. -
#121568 dragon leölte -
TZson #121567 És hogyan halt meg? -
#121566 Mai rekord
19:12 A hydra loses 423 hitpoints due to your attack.
-
#121565 -
#121564 Ha valakinek kell a boh 30-ért, szóljon. -
#121563 Meghalt mellettem egy botter.
Dobott 1 boh-ot, 17k lootot, meg 130 strong manát. -
constellus #121562 Amugy nemtud valaki belenyülni a kliensbe?:DD olyan opció kéne nekem hogy mindenki nevét lássam, csak a sajátomat ne, vagy legyen kicsit magasabban a mount miatt.
Valahogy nemlehet megoldani?:D -
constellus #121561 Remélem sikerül a képet berakni:D Nembirtam ellen állni, és amit találtam hullában lootot, kicsit átforgattam és felújítottam a külsömet:D
ha nemmenne -
#121560 Nekem a draptoros jobban tetszett és ahhoz csak 3 hónapot kellett venni... de azt se vettem :D
Most a kingly deer tetszik legjobban. -
#121559 Catti, a regi tibia.hu helyet lemondod? Meg az is erdekelne, anyagilag hogy allunk azzal. Csinaltam most egy teljes adatbazis-mentest, szoval mindne eddig osszegyujtott anyag megmarad, regi karakterek lepeseit akar at is tudom vinni az uj, minimal oldalra ha van ra igeny. -
constellus #121558 "If you buy a package of 6 or 12 Premium Scrolls between May 31, 2013, 15:00 CEST, and June 14, 2013, 23:59:59 CEST, you will get the crimson ray mount as a bonus in addition to the premium features. "
Nagy a kísértés:D -
#121557 :DDD