Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Constellus kérésére, itt egy kedvcsináló képecske:

Gondolom, valami quest lehet 😊

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

szóval online vagy, most elkaplak😄

21:04 Royal Soouzaa <99>: pk
21:04 Royal Soouzaa <99>: ?

Milyen udvarias, hogy megkérdezi 😄

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

Egyébként #14291-tõl kb. #14999-ig található pár ötlet névre, azokat is érdemes meglesni 😉

Pannon Guardians - Reloaded? 😄 Csak vicceltem...

akkor kérdezek még😄 Valaki gondolkozott e már a jövendõbeli guild nevén? Ki lesz az alapító?

rroolli
Ahogy írtam, külön mûködik a kettõ. A def-es értékek és a shielding skill max 2 lényig számítanak. A ruhák, vagyis az arm viszont minden ütést csillapít.
Ingame ma nem leszek, de itt se árt a spam. Hátha látják a többiek, hogy mozgás van és jönnek játszani 😄

jah és ingame nemvagy elérhetõ? csakhogy ne itt spameljünkk😄

aaaham, és a def és arm között an különbség vagy ugyan az, más névvel?

rroolli
Ha van nálad shield, akkor csak annak a defje számít. Ha nincs nálad shield, akkor pedig a kardod defje. Amit + vagy - jellel ír defet a fegyvernél, az viszont hozzáadódik a shieldedhez.
Pl ha wyvern fangot használsz, akkor +1 defed van bónuszba.

köszi szépen, sosse tuttam hogy mikor füstöl vagy szikrázik 😄
és a kard és shield defje összeadódik vagy csak eggyik számit?

rroolli
A 2-nél több lényes szituhoz még elfelejtettem írni, hogy ilyenkor célszerû hamar kiütni a leggyengébbeket. Fõleg, ha egy erõs lény futott be 3.-nak. De ez magától értetõdõ 😄

rroolli
Full attack teljesen jó, ha csapatban vagy és "blocker" vagy, akkor meg full defense.
A pajzzsal(shield és shielding skill) egyszerre max 2 lényt tudsz blokkolni.

Ha pajzsodat ütik, akkor porfelhõt látsz magadon. Ha átütik a pajzsodat, akkor az eq(ruhák) armor értékeinek összegétõl függõen sebzõdsz. De az eq teljesen is meg tudja fogni az ütést, ilyenkor nem porfelhõt látsz, hanem valami szikra szerûséget.

Ha viszont már 2 lény üt téged és jön egy harmadik, akkor azt már nem tudod védeni pajzzsal, hanem közvetlenül az eq-dat fogja ütni. Ezért kell nagyon vigyázni 2-nél több lénnyel. Van, aki ilyenkor mozog erre-arra, hogy egyszerre csak 1-2 lény érje el.

A varázs sebzések(fire, ice, earth, energy, death, stb) pedig simán átmennek shielden és armoron, csak a speckó cuccok tuják védeni, amikre az van írva, hogy pl "fire +5%". Ezért(is) kell vigyázni pvp-ben a spellcasterekkel, mert te nem biztos, hogy meg tudod ütni(simán lehet jó eq-ja és full defben mászkálnak), õ viszont fixen sebez.

Ja, bocsánat, a nevem : Lonesome Greybeard (rövidebb nem jutott az eszembe 😄)

Ingame mi a neved? 😄 majd rádirok ha látlak online, cycezhetünk, én blokkolom te lövöd😄

Ma este megpróbálok legalább 1 lvl-t felhúzni, hogy közelebb érjek a 30-hoz, aztán egy kis idõre átmegyek rúnagyárba 😊

természetesen, de nagyonsok nemfog kelleni, csak nemtudok tuljutni egy kriptának egy termén mert van benne vagy 3 stalker és folyton eltünnek és leütnek low hpra 😛

Majd ha lvl 30-ra érek, akkor elkezdem az Avanalche gyártását, remélem megfelel 😊

Jó, de te léptél 4 szintet, õ viszont a jelek szerint még a kezdõ questet se csinálta meg 😊

Érdemes full attackrol vissza venni balancedre ha körbevesznek? vagy alapbol balanceden toljam?

hát igyekszem😄, Oasis tomb -2nél 80k/h-t csináltam és semmi spellt nemhasználtam😄 szerintem meglesz ma a 25-26 minimum

30ason meg megyünk Tygep-el Bright sword küldire ^^

CattiBrie
én is csak egyszer léptem be eddig :-)

[/spam]&#8482;

rroolli
Crimson sword-öt 610gp-ért tudok venni npc-tõl.
Persze, ha estére már 30 leszel, akkor nem lényeges 😄
Meg ahogy közeledsz a 25-höz, egyre többet fog sebezni a wyvern fang.

próbáltam megkeresni de nemjött össze valahogy😄 wikiás mapon tudnál mutatni pontosabb pozíciót?😄

Csak az a baj hogy a crimson sword drágább, és amugy is hamar cserélnem kéne😄 viszont igy hogy nem drasztikusan csökkenti jobban megérte szerintem nagyobb szintüt venni.

rroolli
Nem ismert errõl a pontos formula, de elméletileg nagyobbat kéne ütnöd egy crimson sword-el.

ha runát gyártanál, pár aoe runát majd vennék, stalker, ghost kicsit idegesit 😄

Azta, grat 😊

Én akkor le se írom, hogy mekkorákat sebzek - lassan nekem is rá kellene állnom a mlvl training-re 😊

10:19 A nomad loses 142 hitpoints due to your attack.

nemszoltam 😄

a fegyverekhez a szint mennyire számit? 20ason egy 25 ös wyvern fangot nagyon legyengitene?

És azt se tudom, hogy a sorc mikor elérhetõ.

Krapekk (a.k.a. Brumi Maci), ha ezt olvasod, légyszíves, jelezz! 😊

Mehetünk többször is felõlem, csak szoljatok idõben 😄

És milyen néven, ha szabad megkérdezni? 😊

Én inkább hétköznap játszom, ill. amikor nem megyek haza hétvégén.

Bocsi, én ma délután vonatozok, kb. 9-fél 10 körül érek Pestre, utána lehetek csak fent :/

rroolli
hoppá, én kérek elnézést 😄

Tegnap este én is lvl20as lettem. Ma délután szetintem fogok játszani ha gpnroljátok egy desert questet összedobhatunk, de ha mégse lennék fenn ne várjatok rám 😄 de azér igyekszek

Aurerához lehet letölteni klienst de a flash eltekintve arról, hogy flash jobb szerintem :p

&#63743;

rroolli
De nem aurerán.

Jani Hun
cáfolom, stand alone kliensen nyomom😛

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

rroolli
Mivel csak flash klienst lehet használni ezen a szerveren, a hagyományos botok biztos nem mûködnek, szóval a botok száma lényegesen kevesebb lehet. Személy szerint nem is találkoztam egy olyan karakterrel se, akirõl biztosra tudnám mondani, hogy bot. Bár vannak gyanús esetek...

Mindenki offline 😞 😄 botter mennyi van mostanság? régen emlékszem volt bõven..

:/ Legközelebb vigyázz magadra!

Én úgy tudom, hogy a bankot behelyezték a depóba, így most nem kell kimenni a depóból pl. pénzt váltani, mint régebben.

Igen, a depó elõtt sokszor megölik az embert, ezért érdemes alternatív útvonalakat kitalálni, ahol kevesen járkálnak - pl. Thais esetében én a keleti kaput használtam + nem a fõ utcán jártan, hanem az azzal párhuzamos délebbin, és így végül nyugatról mentem be a depóba. Potit venni meg pl. úgy jártam, hogy a depóból nyugat felé mentem ki, majd a déli úton végig, és a McDonald farmon átvágva jutottam el a boltig. Igaz, hogy jóval hosszabb, de legalább arra nem jár senki, így kisebb az esélye, hogy egy gyilkos természetû emberrel találkozz.

Atisz
Engem nyugodtan lehet "listázni", nem vagyok szívbajos 😊
Ma hajnalban kicsit akartam tápolni, erre 5x egymás után levertek, mint vak a poharat... és hiába írta ki, hogy nem vesztettél sokat, mivel esélyed sem volt a túlerõ ellen, azért csak visszafejlõdtem 9-re és elvesztettem az összes pénzem, cuccom. Azt persze mondanom sem kell, hogy mindez a bank bejárata elõtt történt...

Kicsit jobb lett volna, ha messzirõl látom, hogy az a nagy épület a bank (mert egyébként kerestem, hogy megszabaduljak "értékes terhemtõl"), akkor talán sunyin odalopakodva nem lettem volna ekkora csali.
A végére azért legalább a páncélom nagy részét sikerült visszaszereznem.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

#120878 szerintem sokat segít, + akik még vannak (remélem el szabad árulni a neveket 😊)

Cattiger
Attisz
Alexander Rosee (habár õ még csak egyszer lépett be 😊)

Ab és kaz között pedig orc berserkerek és leaderek várják az ínyenceket 😊

Tygep
Prémeseknek: dara-ankh között a sivatagban, ancient tombtól dk-re van egy újabb nomad tábor, csaj nomádok, ládában drágakövek. Egy kis ingyen pénz 😊

Tygep
jah és prémem is van 😊

Tygep
Merlin of monroe néven futok itt. hétköznap esténként ill hétvégén szoktam elõfordulni. Pala vagyok, ez illik legjobban hozzám, de mindegyik kasztot kipróbáltam már.

CattiBrie
Szívesen lennék a noobimmal guildtag 😊

[/spam]&#8482;