Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kér, hogy a kommentek száma már nem látszik sg-n.

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Szerintem kis történelmet kéne belehozniuk a játékba, és ne csak lvl 200+os lényekel telepakolni egy uj helyet, ami anynibol áll h bemész, hunt hunt hunt és kész, oké hogy ez a lényege a játéknak de na, low lvl akár free-s helyeket, történeteket is belehetne rakni szerintem. Látná a nép hogy milyen premisen az élet, milyenek a premis küldik és többen kapnának kedvet hozzá. (fogalmazni meg nemtudok😄)
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Ha lehet hinni a legendának, Kha'labal, az Ankrahmun és Darashia között fekvõ sivatag valaha gyönyörû vidék volt sûrû erdõkkel, termékeny földdel és tiszta vizû forrásokkal. A kezdetek kezdetén az istenek ajándékozták ezt a földet Banornak, aki az elsõ emberek vezetõje volt. A fiatal emberi faj virágzott. Az elsõ város, Ankrahmun még ma is elénk tárja az õsi telepesek dicsõ építészeti csodáit.
Éveken keresztül tartó áldás és harmónia után azonban a sötétség felütötte fejét. Vérengzõ ork és élõholt seregek érkeztek, akik káoszba és háborúba taszították Kha'labal vidékét, megmérgezve sok ember lelkét. Daraman segítségével Banor és az ankrahmuni fáraó felépítettek egy erõs emberi sereget, akiknek sikerült visszatartaniuk a gonosz hordákat.
Sajnos ekkor a hatalmas dzsinnek is beszálltak a háborúba, az embereknek pedig így már nem volt esélyük a gyõzelemre. Daramannak sikerült viszályt szítania a dzsinnek sorai közöt. Kirobbant a nagy dzsinn háború, mely két csoportra osztotta õket: Maridra és Efreetre. A Maridok szövetségre léptek Banorral és az emberekkel, míg az Efreetek a gonosz drefiai nekromanták oldalán küzdöttek.
Az emberek a Marid dzsinnek segítségével végül gyõzedelmeskedtek a gonosz felett, ám az örömöt hamarosan katasztrófa követte. Az Efreetek pokoli mágikus tüzet idéztek, mely terméketlen sivataggá emésztette a virágzó Kha'labalt.
A Kha'labali Krónikák szerint Banor és az emberi túlélõk többsége a történtek után maguk mögött hagyák a perzselõ hõséget, hogy új otthon után nézzenek. És ezzel megkezdõdött Tibia(mainland) kontinensének meghódítása...
Gyûrûk ura elbújhat 😄
Témák Üzenetek
1. World of Tanks
225662 db
2. Battlefield 2
170655 db
3. World of Warcraft
154781 db
4. Maffiózó
143806 db
5. Euro Truck Simulator
131787 db
6. Tibia
121080 db
7. Football Manager
120197 db
8. Eredeti játékaink
118826 db
9. Battlefield 1942
107285 db
:-)
[/spam]™

Megvan a viszgám. Vagyis nem lesz meg, de már nem kell rá tanulni 😛

Én pártolnám, ha az ilyen "turbo fighters" szerû semmitmondó nevek helyett most is valami hazai történelmi utalásos guild nevünk lenne.
túléltük de kicsit necces volt amikor a keresztes viperákba futottunk bele😊 medvére számítottunk kígyókra nem😊
Szóval esténként majd szerintem én is elõfordulok és ha végre lesz idõm gyakni akkor fejlõdgetek kicsit én is😊 De olyan maximálisan aktív gamer sajnos úgyse leszek, mert nem lesz idõm annyit gyakni😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
[/spam]™
Atisz, holnap délután leszek ha gondolod mutatok még pár helyet 😄
Egy élmény volt és most legalább már tudok fejlõdni is (nem csak üvegvisszaváltásból fog állni a játék 😉)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
na és egy idöpontot kéne még lebeszélni,
Tygep-el szerintem már elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy megcsináljuk a crusader helmet questet. Persze csak ha neki is lesz kedve hozzá.
Az is lehet, hogy valami frees 80-100-as ott fog huntolni és csak végig kell futni.
Aztán engem még a koshei quest érdekel, az 50+-os, blue legsért.
HP fog kicsit gyorsabban regenerálódni, de nem egy durván észrevehetõ változás.
Halál szempontjából érdekes, mert kevesebb xp-t és skillt buksz.
Meg a legfontosabb lovag spellt is így tudod csak megvenni. Ez a "Challenge". Arra jó, hogy magadra állítsd a lényeket. Tehát ha csapatban vagyunk és téged üt valami nagy bazi pók, de gondol egyet és elkezd szaladni a gyenge fizikumú varázslók felé, akkor vissza tudod állítani magad ezzel a spellel.
Szerintem ráér még a promotion. Helyette megéri inkább jó fegyvereket venni, vagy esetleg jobb felszerelést, mert ezek megtérülnek.
Az új, szélesebb monitorok miatt már nagyon kellett ez a 2 oszlop szerintem.
A cap számláló miatt kell, meg nekem a lõszer miatt is fontos. Neked meg ha rodokat kell cserélgetni, akkor érdekes 😄