124119
-
constellus #121716 Na tibia.com azt irja hogy a nyári update-el több mint 50 új raid lesz!:D ennek örülök, söt rmeélem a gyakoriságban is érezhetö változás lesz. -
#121715 Egyébként ha egyből megtámadnak, akkor nincs logout. De nem is azért írtam, mert azóta se tudtam kikövetkeztetni a helyes megoldást, hanem mert biztos van aki még nem tudja, hogy erre is kell számítani.
De azért köszönöm, captain hindsight :)
-
#121714 nyilván te is tudtad 2 hét egyedül játszás után az összes szabályt -
Noodlee #121713 -
#121712 Deserten a reward roomban nem kilépünk? Mármint ez a "szabály"? :) -
Xing #121711 Nah akkor legkésőbb elsején tudok prémit venni :) Tájékoztatlak majd benneteket! -
constellus #121710 Tzson, Tygep, Rrooli es en premisek vagyunk, marcsak meg 1 kene es jonne a guild :D -
Xing #121709 :D -
#121708 Így tanul az ember. Engem is megszivattak párszor. Volt olyan, hogy partiba hívtak és megöltek, venore mocsárban elállták az utam, kazban guardokat húztak fel. Legdurvább, amikor szimpatikus egyének hívtak desert questre, aztán reward roomban megöltek. Még egy csomó mindent én se tudok, de minden halállal tanultam valamit. Legfőképp azt, hogy nem kell állandóan bújkálni, meg parázni, mert nem ér semmit, viszont nem árt mindig észben tartani egy menekülési útvonalat. Ja és ha laggolva mész sárga hp-ban, az már szinte provokálásnak számít :D -
TZson #121707 Nálam is mindig ez van - szépen eltervezem, hogy legközelebb mit fogok csinálni, aztán juszt se sikerül :) -
#121706 de bevallom hogy én voltam a pancser:) -
#121705 nem mert míg addig nem voltak minok de mikor elkezdett ütni voltak ill nem is tudtam sajnos 100%ban oda figyelni mert melóban vagyok:) ma már kicsit máshogy csinálnám. Amúgy érdekes volt mert akárhogy is próbáltam tényleg nem tudtam előle elszaladni szóval lehet hogy volt rajta boh mert folyamatosan rajtam volt -
#121704 nem tudtál elfutni egy 20-as lovag elől? -
#121703 Na kicsit beléptem játszani:)
erre nem kinyírtak:) Egy kis pöcs akivel még beszélgettem is és egy idő után nekem esett a kis köcsög spanyol. mondjuk vinni nem tudott semmit mert volt blessem de a nyaka nyúljon meg:)
főleg hogy amúgy is pont lépni akartam de mondom még egy kicsit nyomom vagy 10 percet:) Nem kellett volna:) -
TZson #121702 Gondolkodás nélkül belépnék egy magyar guildbe, ha lenne :) -
#121701 Mondjuk szerintem nem individualistáknak, hanem guildeknek kedvez elsősorban az ilyen szerver:) -
TZson #121700 Én is kicsit szívbajos vagyok itt Aurerán - ha valaki szembejön, inkább félreállok, főleg ha valami állat hátán és meglepően gyorsan :) -
#121699 Mostanában Securán mentem druiddal, a summon tök jópofa, optimális esetben gyógyítanom sem kell és lehet rúnákat csinálni közben. Nem tudom, azért nyugodtsággal tölt el hogy itt nyugodtan végig lehet huntolni egy hosszú periódust. -
#121698 A következő lesz, hogy hangokat csinálnak :D
-
Xing #121697 Kurvajóak ezek az új mozgáskultúrák :D -
#121696 Tipikus. Mikor beküldtem, akkor még jó volt, aztán hol megjelenik, hol nem. Valamiért bajos tibia.com-ról képet linkelni, de hirtelenjében nem volt kedvem leszedni és felrakni őket másik megosztó oldalra. -
#121695 a cím végére kérdőjel, enter:) vagy máshova feltölteni -
Noodlee #121694 Én egyiket sem látom. Ezek szerint tibia oldaláról nem lehet linkelni? -
#121693 Mondjuk az más kérdés, hogy ezt csak akkor fogjuk látni, ha paralizálnak -
#121692 Ez az új assassin:
És mindegyik outfittel megcsinálták több frame-esre az animációt. -
#121691 Én ettől leteszem a hajam:
-
#121690 nekem van szamaram :D -
TZson #121689 Szerintem most inkább a felszínre fognak koncentrálni, bár ki tudja :) -
TZson #121688 Nem tudom, hová tűntek a képek - tegnap este még látszódtak. Fura... -
#121687 Fields of Glory??? az a kedvenc labirintusom!!! mármint ami alatta van :)
Jó, mondjuk POI sem kutya :) -
#121686 Bag of Apple Slices
Donkey
-
TZson #121685 Hmmm... úgy tűnik, hogy Ab mellett Fields of Glory is új külsőt fog kapni, pár új lénnyel :)
És még a láthatatlanságra is immunisak lesznek :) -
#121684 Kiléptem training statue-nél a depoban tegnap este. Most belépek és a dragonoknál vagyok, a bp-im meg félig tele vannak lootal. Wtf?
Aztán kiderült, hogy resetelték a szervert :D -
#121683 :)))) -
Noodlee #121682 Én is :) -
#121681 csak nehogy valami végtelenített flash-sel próbálkozz (: -
#121680 nem vagy vele egyedül:):) -
-
#121678 https://www.youtube.com/watch?v=a247R3mNs5A ! -
#121677 lehet, hogy furcsa.. de én végighallgattam :)