Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régi updatenél elsõk is 😊 És még mindig elõkelõ helyen vagyunk a gamer toplistán üzenetek terén.
Kér, hogy a kommentek száma már nem látszik sg-n.



Az elkövetkezõ 5 munkanapon 6 ZH-t fogok írni, úgyhogy kicsi rá az esély 😄

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

Leszel ma vagy hnap délelött online?😄

Egyébként az Efreet magyarul afrita 😊

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

vagy mondjuk ha szövetségese vagy a green djinneknek ugye ha kész a küldetés akkor többé ne támadjanak hanem maradjanak passivak számodra😄

Szerintem kis történelmet kéne belehozniuk a játékba, és ne csak lvl 200+os lényekel telepakolni egy uj helyet, ami anynibol áll h bemész, hunt hunt hunt és kész, oké hogy ez a lényege a játéknak de na, low lvl akár free-s helyeket, történeteket is belehetne rakni szerintem. Látná a nép hogy milyen premisen az élet, milyenek a premis küldik és többen kapnának kedvet hozzá. (fogalmazni meg nemtudok😄)

Jöhetne pár uj Raid is akár, djinnek támadján ankrahmunt akár😄

Jani Hun
Filmet lehetne belöle csinálni keményen😄 olyan Star wars szinten, minden fõbb város uj rész😄 Durva amugy, engem mindig is érdekeltek a játékokban a történetek, csak kár hogy a Cipsoft annyira nem jeleniti meg ezeket ingame😞

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

rroolli
Egy kis tibia történelem:

Ha lehet hinni a legendának, Kha'labal, az Ankrahmun és Darashia között fekvõ sivatag valaha gyönyörû vidék volt sûrû erdõkkel, termékeny földdel és tiszta vizû forrásokkal. A kezdetek kezdetén az istenek ajándékozták ezt a földet Banornak, aki az elsõ emberek vezetõje volt. A fiatal emberi faj virágzott. Az elsõ város, Ankrahmun még ma is elénk tárja az õsi telepesek dicsõ építészeti csodáit.
Éveken keresztül tartó áldás és harmónia után azonban a sötétség felütötte fejét. Vérengzõ ork és élõholt seregek érkeztek, akik káoszba és háborúba taszították Kha'labal vidékét, megmérgezve sok ember lelkét. Daraman segítségével Banor és az ankrahmuni fáraó felépítettek egy erõs emberi sereget, akiknek sikerült visszatartaniuk a gonosz hordákat.
Sajnos ekkor a hatalmas dzsinnek is beszálltak a háborúba, az embereknek pedig így már nem volt esélyük a gyõzelemre. Daramannak sikerült viszályt szítania a dzsinnek sorai közöt. Kirobbant a nagy dzsinn háború, mely két csoportra osztotta õket: Maridra és Efreetre. A Maridok szövetségre léptek Banorral és az emberekkel, míg az Efreetek a gonosz drefiai nekromanták oldalán küzdöttek.
Az emberek a Marid dzsinnek segítségével végül gyõzedelmeskedtek a gonosz felett, ám az örömöt hamarosan katasztrófa követte. Az Efreetek pokoli mágikus tüzet idéztek, mely terméketlen sivataggá emésztette a virágzó Kha'labalt.
A Kha'labali Krónikák szerint Banor és az emberi túlélõk többsége a történtek után maguk mögött hagyák a perzselõ hõséget, hogy új otthon után nézzenek. És ezzel megkezdõdött Tibia(mainland) kontinensének meghódítása...

Gyûrûk ura elbújhat 😄

CattiBrie
Igaz, voltunk harmadikok is. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Topikhalál, Sámli is megmondta 😊

Témák Üzenetek

1. World of Tanks
225662 db

2. Battlefield 2
170655 db

3. World of Warcraft
154781 db

4. Maffiózó
143806 db

5. Euro Truck Simulator
131787 db

6. Tibia
121080 db

7. Football Manager
120197 db

8. Eredeti játékaink
118826 db

9. Battlefield 1942
107285 db

:-)

[/spam]™

McCaféból nem megy a Tibia 😞



+1

Megvan a viszgám. Vagyis nem lesz meg, de már nem kell rá tanulni 😛



rroolli
Guildnév szerintem angol legyen, mert ez a hivatalos nyelv a játékban. Lehet adni magyar nevet is, csak mindenki ennyit fog érteni belõle: "fsdfs pgods".

Én pártolnám, ha az ilyen "turbo fighters" szerû semmitmondó nevek helyett most is valami hazai történelmi utalásos guild nevünk lenne.

Bobber
na én is hazatértem a fincsi kis erdélyi utamról😊
túléltük de kicsit necces volt amikor a keresztes viperákba futottunk bele😊 medvére számítottunk kígyókra nem😊
Szóval esténként majd szerintem én is elõfordulok és ha végre lesz idõm gyakni akkor fejlõdgetek kicsit én is😊 De olyan maximálisan aktív gamer sajnos úgyse leszek, mert nem lesz idõm annyit gyakni😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
guildnév:
Csapat

:-)

[/spam]™

CattiBrie
váo, ez tök jó :-) :-)

[/spam]™

CattiBrie
mobilról kerestem more infót az aurera szerverrõl, de wikia elég szûkszavú volt

[/spam]™

maerlyn
ja, mivel 2 eve nincs premim 😄

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Dolgozni 10re 😄

Atisz, holnap délután leszek ha gondolod mutatok még pár helyet 😄

Nagyon szívesen, máskor is 😊

Atisz
Köszönöm a ma délutáni segítséget Constellusnak, Lonesome Greybeardnek és Hentmesternek 😊
Egy élmény volt és most legalább már tudok fejlõdni is (nem csak üvegvisszaváltásból fog állni a játék 😉)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Megyünk valahova ma este? 😊

Nekem még Alexander Rosee is bent van a VIP-emben, habár nem tudom, õ mennyire lesz aktív.

rroolli
Újabb lista a magyarokról:

postman, service in yalahart, és ilyen egyéb rohangálósokat pedig társasággal szeretném csinálni, de énis várok vele mig gyorsabb nem leszek, nameg hogy ne üssenek le 1 ütésböl😄

Tygep
A hosszabb questekkel, ahol körbe kell járni a kontinenst, azokkal várok kicsit, míg gyorsabb lesz a kari.

Tygep
Segítek szívesen, kedv az van, szeretek questelgetni. Kosheibõl 2 db már megvan a dara uszodai, meg a romoknál lévõ.

csatlakozok, igaz csak 29es vagyok egyelöre, de holnap 35 szerintem😄
na és egy idöpontot kéne még lebeszélni,

rroolli
Prémisek level 35 felett!
Tygep-el szerintem már elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy megcsináljuk a crusader helmet questet. Persze csak ha neki is lesz kedve hozzá.
Az is lehet, hogy valami frees 80-100-as ott fog huntolni és csak végig kell futni.

Aztán engem még a koshei quest érdekel, az 50+-os, blue legsért.

meg emg, elszaladtam 😄D 37es pala meghajigált, lett volna spell tanulva meg poti nállam lecsapom, de igy nem mertem 😄

Hirtelen azt hittem, ott van Tele, az is durva lenne 😄

De azért megvagy? 😊

Uh bameg, gondoltam segitek Atisznak, erre leakartak pkzni😄

rroolli
Mondjuk így belegondolva nem biztos, mert a fire sword viszi a ghostot is. Ez akkor érdekes, ha olyan helyeken is mászkálsz. De alapjába véve a bright sword erõsebb és azzal nem vagy rákényszerítve, hogy tûzre érzékeny lényeket ölj.

igenis értettem😄, amugy nagyon meglepödtem hogy ebben a pillanatban TELE van ankhrahmun depot, durva...

rroolli
Bright sword 😄

akkor inkább eq, csak nemtudom h fire sword vagy bright sword😄 minden esetre egy Desert quest sokat segitene😄

rroolli
Annyira nem fontos, mivel a manád nem fog gyorsabban regenerálódni, tehát magic level szempontjából teljesen mindegy, hogy hamarabb, vagy késõbb veszed.
HP fog kicsit gyorsabban regenerálódni, de nem egy durván észrevehetõ változás.

Halál szempontjából érdekes, mert kevesebb xp-t és skillt buksz.

Meg a legfontosabb lovag spellt is így tudod csak megvenni. Ez a "Challenge". Arra jó, hogy magadra állítsd a lényeket. Tehát ha csapatban vagyunk és téged üt valami nagy bazi pók, de gondol egyet és elkezd szaladni a gyenge fizikumú varázslók felé, akkor vissza tudod állítani magad ezzel a spellel.

Szerintem ráér még a promotion. Helyette megéri inkább jó fegyvereket venni, vagy esetleg jobb felszerelést, mert ezek megtérülnek.

Knightnak nagyon fontos hogy Elite legyen? vagy inkább cuccra költsek ?😛

Srácok a flash klienst nemlehet kiszedni a böngeszõbõl? Max igy cserélném a normál klienst.

Sajnos nekem is.

rroolli
Nekem még így is egy csomó szabad terület van az oszlopok mellett 😄

Az új, szélesebb monitorok miatt már nagyon kellett ez a 2 oszlop szerintem.

Ez jó ötlet, köszi 😄

rroolli
Jobb oldalt is nyithatsz egy oszlopot. Nálam is úgy van.

Én laptopon játszom, úgyhogy a VIP lista mellett sajnos nem fér el.

rroolli
Elfér bõven a képernyõn 😄
A cap számláló miatt kell, meg nekem a lõszer miatt is fontos. Neked meg ha rodokat kell cserélgetni, akkor érdekes 😄

Nem, Kazordoon alatt van.

maerlyn
goblin hill?

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Nemrég jöttem rá, hogy az eq teljesen felesleges gyakás közben, így sosincs nyitva 😊

Kis hangulatos hely,lehet hogy levitate spellel járható😄(eq-dat persze eltakarod 😄 )