Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha aktuális a guild téma akkor szóljatok és veszek premium scrollt 😊

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Nem mindegy, hogy egy gyors loot lepakolás az 10 perc, vagy 2.
Van, aki többször is megölt, de az azért volt, mert szándékosan visszamentem hozzá, hogy kapjon piros koponyát. Piros koponyás noobokat utána megölik a nagyobbak.
Azért szerettem, mert közel van a városhoz.
Tegnap is este 9 re értem haza😞 Remélem ma hamarabb hazajutok és tudok egy kicsit trolkodni😊 õõ most jut eszembe hogy nem is a trollokat ölöm hanem kaz minó tornyot hogy legyen orkarikám 😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
úgy válogatok, mintha játszanék
Bobber: mi a kasztod? 😊
[/spam]™
Most a scarabok állnak kézre a legjobban. Viszonylag jó xp és gp és nem ütnek túl nagyot, nem kell hozzá poti.
De majd én is átköltözöm venorba szerintem mert az elfeket akarom kicsit irtani szerintem de majd még kiderül. Lehet hogy majd kaz bányáiba veszem be magam. Nem tudtam még dönteni.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Vagytok Thaisban?
lvl 8 vagyok, a következõ néhány hétben megyek main-re 😄
[/spam]™


Arról volt szó, hogy lagok, kickek lehetnek, vagy 1-2 üzemzavar, de az se jellemzõ. Illetve amikor nálunk kick volt, akkor a többi szerveren is.
Reset elõfordulhat, de max a reggeli server save-ig.
Egyébként valahol olvastam hogy fullresetelhetik a szervert, ez igaz? Nem lenne jó kihúzni egy 40-es maget aztán elbukni az egészet...
Nurain a nickem 😊 ma veretem is 3-ig szerintem, nagyon örülök hogy van rendes kliens is ehhez a szeróhoz
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
nemtudom fog e müködni, ha nem akkor bejelentkezel>baloldalt account>download client> és ottwan h Download preview game client, vagy valami hasonló😄
You have 198 years, 12 months, 29 days, 14 hours in Tibian time.
gatyaég 😄
[/spam]™
[/spam]™
http://www.guildstats.eu/tibian-years?nick=arcor+dael
http://tibia.wikia.com/wiki/Demon%27s_Lullaby/Spoiler
23:05: A strange demon has been sighted in the Jakundaf desert!
[/spam]™


Nem rossz így se, csak kicsit kerekebb lenne a dolog, ha a régi sztorikat és legendákat aknáznák ki jobban, mert még azokat se ismeri szinte senki.

