Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én Thaisban az orkoknál kezdtem, majd Dara lárvák, Edron cycek, Kaz guardok.
Ha aktuális a guild téma akkor szóljatok és veszek premium scrollt 😊



Lehet, hogy inkább távol tartom tõle magam, mégha a spike shield vonzó is - 300 manámba került megölni 😄

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

rroolli
Ez dobja a spike shieldet, amit annyira reklámoztam a kicsiknek 😄

Eltévedve a mély kazi bányákban megöltem életem elsõ Corym Vanguard-ját. Aztán a kapott 980 exp és egy lvl 138-as ottléte meggyõzött, hogy talán nem az én szintemnek van kitalálva 😊

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

Én azért szerettem Foldát, mert van egyfajta hangulata, hogy a jéggé fagyott falak között mászkálok (és a Securás karim nevéhez is stimmelt 😄) - ezzel szemben a Thais-i troll barlangban nem is látsz egy szabad négyzetmétert, minden tele van dobálva, és gyakran lvl 50-esek is ölnek ott.

CattiBrie
õrült 😊😊

[/spam]™

rroolli
Ha jól emlékszek 2 ember ölt meg, de nem volt számottevõ veszteség és sok idõt megspóroltam. Ha foldára gyalogoltam volna és mindig 10-15 percet elvesz az életembõl az utazás, akkor sincs rá semmi garancia, hogy nem ölnek meg, viszont akkor mérgesebb lettem volna.
Nem mindegy, hogy egy gyors loot lepakolás az 10 perc, vagy 2.
Van, aki többször is megölt, de az azért volt, mert szándékosan visszamentem hozzá, hogy kapjon piros koponyát. Piros koponyás noobokat utána megölik a nagyobbak.

Mondjuk azzal érdemes vigyázni, mert arrafelé sok az õrült.

rroolli
én thais ancient temple-ben az orkoknál toltam fel magam level 20-ra. Nem mondom, hogy nem kell speart venni, de elég jól adják a lõszert.
Azért szerettem, mert közel van a városhoz.

rroolli
yalahar

Jó, de háromszor egymás után? 😮

Én mostanság Kazban.

CattiBrie
ork-arika? 😊

[/spam]™

Bobber
Pala lettem de egyszerûen még mindig nincs idõm belépni😞
Tegnap is este 9 re értem haza😞 Remélem ma hamarabb hazajutok és tudok egy kicsit trolkodni😊 õõ most jut eszembe hogy nem is a trollokat ölöm hanem kaz minó tornyot hogy legyen orkarikám 😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
valami új lab kéne.. ahol dobnak speart

úgy válogatok, mintha játszanék

Bobber: mi a kasztod? 😊

[/spam]™

Tygep
Általában egyelõre Dara és ankh környékén szoktam elõfordulni, néha yalaharon.

Most a scarabok állnak kézre a legjobban. Viszonylag jó xp és gp és nem ütnek túl nagyot, nem kell hozzá poti.

Bobber
én ab-ot választottam mert ott közel vannak a trollok és el lehet velük trolkodni😊 Viszonylag kevés a játékos és eddig csak 1 pk élményem volt😊
De majd én is átköltözöm venorba szerintem mert az elfeket akarom kicsit irtani szerintem de majd még kiderül. Lehet hogy majd kaz bányáiba veszem be magam. Nem tudtam még dönteni.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
Ki melyik városban van?
Vagytok Thaisban?

lvl 8 vagyok, a következõ néhány hétben megyek main-re 😄

[/spam]™

Nemvolt és nem vesztettem el😄 furcsa😄na midnegy, reménykedjünk nem is fogom😄

rroolli
Backpack mindig elveszik, ha nincs blessinged. Ha nem hagytad el, akkor nem tudom mi van, de ne hívd ki sokszor a sorsot 😄

nemvolt semmi és 2x egymáõs után😄

bless? :p



Valószínüleg félre értetted. Elõzõ ss-ig resetelhetnek max.



rroolli
Már egy éve nem resetelték a szervert és vannak 300+osok is, szóval kötve hiszem, hogy resetelni fogják.
Arról volt szó, hogy lagok, kickek lehetnek, vagy 1-2 üzemzavar, de az se jellemzõ. Illetve amikor nálunk kick volt, akkor a többi szerveren is.
Reset elõfordulhat, de max a reggeli server save-ig.

Czdano
Nem akarok sokat gyalogolni..akkor már inkább venore swamp trolls, kaja van, pár ghoul-skeleton is spawnol, késõbb amazon camp, dragon lair.

Egyébként valahol olvastam hogy fullresetelhetik a szervert, ez igaz? Nem lenne jó kihúzni egy 40-es maget aztán elbukni az egészet...

Nurain a nickem 😊 ma veretem is 3-ig szerintem, nagyon örülök hogy van rendes kliens is ehhez a szeróhoz

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jah igen és neved?😄

szerintem carlint megcélozhatod, folda biztos északon a 3 fagyos sziget biztos eléggé elhagyatott a távolság miatt 😄

Czdano
Aaaa köszönöm, már csapatom is! 😊 Még egy kérdés, most melyik várost válasszam kezdésnek? Thais, Carlin szerintem bukó a PK campek miatt, gyorsan valahol kikell húzni magamat 20-ra aztán dirr durr 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

http://static.tibia.com/download/tibiapreview994.exe

nemtudom fog e müködni, ha nem akkor bejelentkezel>baloldalt account>download client> és ottwan h Download preview game client, vagy valami hasonló😄

Czdano
Hol lehet letölteni klienst? 😮

Srácok, lepkzott egy lvl 8as (100fölött sebzett full defbe rám!) és nemvesztettem semmi itemet, miért?

CattiBrie
Catti-bia

You have 198 years, 12 months, 29 days, 14 hours in Tibian time.

gatyaég 😄

[/spam]™

CattiBrie

[/spam]™

Ez csak az account-odat mondja meg:

http://www.guildstats.eu/tibian-years?nick=arcor+dael

Már vége :/

Egyébként errõl van szó, még 48 perc és vége:

http://tibia.wikia.com/wiki/Demon%27s_Lullaby/Spoiler

CattiBrie
ez most a semmibõl jó nagy laggal

23:05: A strange demon has been sighted in the Jakundaf desert!

[/spam]™

Nekem is kiírta ezt már délután 😊

CattiBrie
buli van

20:41: A strange demon has been sighted in the Jakundaf desert!

[/spam]™

6 online! kezdünk gyülni 😄

Meg van még valahol az a kalkulátor ami megmondja mennyi idõs a karid tibia idõ szerint?



olvastam fórumon hogy valami 300 tibiai év telt el és a Ruthless Seven akik anynira rettegésbe tartják a világot, le se szarnak 😄

CattiBrie
biztos õk sem 😄

[/spam]™

nekem is .)



rroolli
Sok dinamikus tartalmat beraktak a játékba az utóbbi idõben(pl world change, world quest), szóval le a kalappal. Viszont én is jobban örültem volna, ha ezekben az eseményekben visszaköszönne kicsit a tibiás mitológia, amirõl annyit lehet olvasni a könyvtárakban. Ehelyett csupa új dolgokat találtak ki, mint pl devovorga, vagy kazban a víz szivattyúzás.
Nem rossz így se, csak kicsit kerekebb lenne a dolog, ha a régi sztorikat és legendákat aknáznák ki jobban, mert még azokat se ismeri szinte senki.

rroolli
A darashiás cikkben van az egyik hasábban, mint érdekesség és nagyon megtetszett.

CattiBrie
vagy wikián 😊

[/spam]™

Könyvtárakban érdemes turkálni SS után már ha tényleg érdekel.



Ez a Nemezisben van? :o



maerlyn
elvileg a kolibol sem, de megis megoldhato 😄 otthon pakolj ossze egy vpn szervert es kesz is vagy

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő