124119
  • CattiBrie
    :D :D
  • Czdano
    Ezen most felnevettem :DDDD
  • TZson
    Azt álmodtam, hogy hárman voltunk guild chat-en :D
  • constellus
    Nem a kezfejek drefian :D tetstik a stilusa csak bincs ido a fenebe mar!:D
  • TZson
    Mármint azok a rosszul ápolt entek? Ha ők is sok exp-et adnának, akkor lehetne őket láthatatlanul ölni
  • constellus
    Nekem meg idöm nincs, dolgozok késö délutánig aztán meg növel vagyok inkább , másnap ugyanez, mondjuk szerdán meg csütörtök délelött tudok majd játszani:D aztán kidutja megint mikor sajnos, pedig van kedvem, föleg hogy jön az update.

Néztem videót youtubon test szerverröl, és drefia nekem pont jó lenne, soksoksoksok vámpir, meg azok az uj lények, kb sárkány szintüek, csak drain life, meg erösebb meele sebzés, szal várom már:D
  • Czdano
    Általában felnézek, de nincs fent soha senki :(
  • TZson
    Már én is észrevettem.

Nem volt jobb dolgom, a Guild Chat-et spammeltem tele - igaz, csak én voltam fent, így nem zavart senkit
  • rroolli
    leült a hangulat
  • rroolli
    Az arany színű pajzs a guild társakat jelöli, a fehér pedig más guildek tagjait.
  • constellus
    Valaki am eltudná magyarázni mi az az arany szinü pajzs szerü iré a nevem melett belépve? az mutatja h vice vagyok egy guildba?ha jol láttam egy g betü van rajta
  • TZson
    Vam még rá 40 szintnyi időd, hogy összejöjjön :)
  • rroolli
    Dehogynem :D 31-es lovagomnak már 81/74, pedig csak hébe-hóba rakom be trénelni és normál szerveren van.
    Egyébként offline train-ben nem érzékelni, hogy gyorsabban fejlődne a distance, mint a melee. Online viszont biztos gyorsabban megy.
  • constellus
    Gratu szepen haladsz :D nekem 82\81 kb 100soselesz:DDD
  • rroolli
    09:18 You advanced to distance fighting level 100.

Ez is megvan :)
  • CattiBrie
    Lusták kedvéért mint amilyen én is vagyok:

a login :)
    https://secure.tibia.com/account/?subtopic=accountmanagement
  • Aquir
    csak ha nincs mást enni a szigeten.. megvárod amíg feltörnek egy kókuszt amit elviszel, aztán az egyiket bedobod egy nagy forró vizes edénybe, lesz husi és gyümi. A páncélját meg valamivel magadra ragasztod:)
  • Atisz #121779
    De hát ha egyszer kell az a fránya xp :)

(egyébként meg nehogy már valami rákféle falja fel azt a finom kókuszt)
  • rroolli
    Aktív a guild.
    Most már tényleg van guild chat is. Csatlakozzatok minél többen - én is és a vice leaderek is tudnak meghívót küldeni.

Guild leírásra, ikonra, rangok nevére nem voltak javaslatok, úgyhogy gyorsan kitaláltam valamit. De ha nem jó, át lehet írni.

Ja és lehet egyéni címeket kérni, ami zárójelben jelenik meg a név mellett.

• Xing
    Betehettek vice-nak, tegnap megvettem a prémit és akkor így már megvagyunk ^_^
  • CattiBrie
    Köszönöm szépen a meghívást!
  • CattiBrie
    Welcome to the Sagittae Hungarorum!
    You have joined the guild.

:-)
  • Aquir
    oks :)
  • rroolli
    Meghívtalak. Nem kerül semmibe. Ha már egyszer megvan az 5 prémiumos és sikerült megcsinálni a guildet, akkor akármennyien lehetünk.
  • Aquir
    gratula! :)  van egy használhatatlanul minimális druidom, csak ha semmibe nem kerül, hozzáadhatjátok azt is:) - Remirou
  • rroolli
    Ezért jobb őket dárdával dobálni, vagy spellel lőni. Na jó, nem :D
  • Aquir
    egyébként azért a földön lévő állatkákhoz lehajolni és ütni őket elég morbid önmagában:)
  • Atisz #121769
    Hát, ha a Tibián kívül is van élet, akkor igen ;)
  • TZson
    Csatlakoztam :)

Viszont a chat-et még nem látom.
  • TZson
    Te még élsz? :)
  • constellus
    ket perc es promotálhatsz:D
  • rroolli
    Tévedtem, majd akkor lesz guild, amikor csatlakozott mind a 4 prémis :D
  • rroolli
    Megalapult a guild.
    Meghívtam minden ismert magyar karaktert(legalábbis akit jegyez a minimal.tibia.hu). Nurain kivételével, mert ő másik guild tagja.

Majd kitalálhatunk nevet a rank-oknak, meg képet és leírást is lehet beállítani a guildnek.

Elvileg már most is üzemel a guild chat és 3 nap türelmi idő van, hogy 4 prémis csatlakozzon a guildhez.
  • Atisz #121763
    Viccnek jó, de azért aki ismeri a képen szereplő rákot (pálmatolvaj), az nem biztos, hogy elneveti magát, elég csak abba az igencsak figyelemre méltó képességére gondolni, hogy az egyetlen állat, ami fel tudja törni a kókuszdiót ;)

Én inkább a patkányzúzást tettem volna ki, mint állandó lvl 1-es feladatot.
  • Atisz #121762
    Ejha gratula :)
  • TZson
  • Tygep
    Nekem is tetszik ez a név, úgyhogy hajrá :)
  • constellus
    Akkor hagyszoljon, csinalhatod is es fogadom is az invet xddd
  • rroolli
    Sagittae Hungarorum, oké :D

Akkor felőlem lehet ilyen névvel guildet csinálni, nekem tetszik :D
  • Aquir
    nincs két g, két t van!:D egyébként úgy néz ki :)