Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Lehet, csak nem a depo mellett. Pl én kaz kajásbolt mellett balra egy kis 'mellékszobában' rúnázok tegnap óta, eddig 0 ember jött erre. (még chaten se látják ha írok, el van dugva)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Védett zónában lehet, nem? Csak mert láttam olyat, hogy a rúnák étrepültek a depón, de akkor lehet, hogy csak átrepülni tudnak, megállni nem 😊

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

CattiBrie
én afkoltam, de még Rookon 😊

[/spam]™

rroolli
Enchanted spearrõl jut eszembe:

PVP-n ne akarjatok afkolni, mert templomban lesz az ébresztõ 😄

Hungarian Horseback Archers

adobe komolyan vályogtéglát jelent? ezt nemtudtam

(gondoltam magyar vályogvetõk angolulra forditva 😄D

CattiBrie
mondjuk amennyi a pala 😊

[/spam]™

rroolli
Hungarian Enchanted Spears

Péntek van, senki se akar dolgozni 😄

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

59 komment, dafuq?



CattiBrie
Hungarian Cursors 😄 😄 😄

[/spam]™

"bolt, cursor, dart, indicator, missile, pointer, projectile, shaft, barb"

Ezeket dobta ki a szinonímaszótár 😄

CattiBrie
tetszik az elsõ kettõ.. de nincs valami izgalmasabb szó az arrow-ra?

[/spam]™

CattiBrie
csõcselék 😊

[/spam]™

CattiBrie
így igaz 😄

[/spam]™

CattiBrie
mondjuk tru, de a nevet kaphatja egy hódító csapat arról 😊

[/spam]™

Ez most kiütött 😄D

rroolli
Kárpátia az egy rock banda. Esetleg egy paprika fajta is lehet.
Kárpátok van, vagy angolul "Carpathians". Carpathia pedig egy gõzhajó neve.

Akh Army?

/Ejj, megint csak erõltetett szóviccek jutnak az eszembe - nem is baj, hogy mindjárt ZH-t írok, végre lekötöm az energiáimat 😊/

rroolli
Black Army

Szerintem is eléggé gyakori és ezért hangozhat bénának, de ez egy eléggé fontos szó az angol nyelvben és helyettesiteni se lehet semmivel :/

Czdano
The Hungarian Horde
Hungarian Arrows
Carpathian Curse
Curse of Attila

Hirtelen ennyi jutott eszembe

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

rroolli
Great Heroes Of Secura
Circle of Life
Made of Friends
Force of Light
Defenders of Ulthuan
Guild of Dark Magic

Csak ha a régi, nevesebb guildeket nézem.
Nem mondom, ettõl függeltenül neked még lehet béna az of...

Én is csodálkoztam, hogy 3 óra alatt 28 új üzenet érkezett 😄

rroolli
Ha nagyon kötekedünk, akkor azt is lehetne mondani, hogy nem kimondottan a kárpát hegységeket hódítottuk meg, hanem a kárpát medencét.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

már 9. 😄
1. Eredeti játékaink
2. World of Tanks
3. Internetes Fogadások, Tippmix +18
4. War Thunder (ex World of Planes)
5. Need for Speed World (MMORG)
6. Google Android
7. Neverwinter MMORPG
8. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
9. Tibia
10. League of Legends

addigra lehet kedvet kap még valaki, vagy ha más nem veszek(veszünk, veszel) ingame scrollt

Arcor az ötödik.

Ugyanakkor a prémium scroll 30 napos, és nem valószínû, hogy venni fogok utána prémiumot - ezért nem nagyon számolom magamat.

Rrooli, Tygep, te (leszel) én, szerintem va még valaki

Inplorers of Carpathia?

/Jó, ez csúnya vicc volt, bocs./

A név mellett még egy dolog van, ami fontos és kellene: az 5. prémis...

CattiBrie
Carpathia Conquerors // Kárpátia hódítók
Carpathian Conquerors // Kárpátiai hódítók

[/spam]™

Szeritem a Carpathian Conquerors megálja a helyét😄

CattiBrie
az of az béna guildnévebn

[/spam]™

Explorers of Carpathia 😛

CattiBrie
mondjuk én nem kárpátiában élõ embrerkrõl beszéltem volna, hanem a magyarok akik a kárpátia elfedezõk...

[/spam]™

Leader vice leader megmarad vagy átneveznéd azokat is?
Más kérdés, van valakinek máskaraktere is?

rroolli
PG-ben volt egy rang az újonnan felvetteknek, aztán 4 magasabb rang kaszttól függõen(Bladedancer, Sharpshooter, Friend of the nature és valami sorcos) és végül a vice leaderek és a leaderek.

Még volt külön rang a rookgaardosoknak, a külföldieknek, meg volt még egy legfelsõbb szint is kasztonként(eagle-eyed, meg mittomén), ami még a vice-leader alatt volt. Meg valakinek volt külön rangja is. Szerintem ezek most nem kellenek, mert még kevesen vagyunk.

Szerintem egyelõre elég lesz 3-4 szintet csinálni(newbie, régebbi tagok, leaderek), mert kevesen vagyunk. Aztán ha többen leszünk, akár szét lehetne osztani a rangokat kasztonként is, mert szerintem jól hangzik 😄

Neven majd gondolkozok 😄

Na akkor szerintem ez jó lesz😄 a Rangokat is meglehet ilyenre csinálni szerintem, ja és kilesz a Leader?

rroolli
de úgy kell, csak elírta

nem CarpathiaN? nem értek hozzá ennyire de ha már hungariaN akkor szerintem az az N oda is kell (ismétlem nemtudom, csak feltételezem)

CattiBrie
Carpathia Conquerors

[/spam]™

CattiBrie
szerintem túl hoszzú.. de a
Conqueror szó tetszik

[/spam]™

rroolli
Ettõl függetlenül nem mondom, hogy ne jöhessen olyan, aki nem beszél magyarul, de szeretném, ha többnyire magyar szó lenne látható a guild chaten.
Ha teljesen "elinternacionalizálódunk" és mindig minden belsõ csevej angolul megy, akkor tényleg semmi értelme guildet alapítani, ennyi erõvel csatlakozhatnánk valami nagyobb, erõsebbhez.
Szóval nem vagyok rasszista, de szeretném megõrizni a magyar többséget, azok miatt is, akik nem tudnak, vagy nem szeretnek még házon belül is angolul beszélni.

Döntöttünk. 😄

rroolli
Ha hiszed ha nem, én is a carpathian basin-en gondolkoztam a héten 😄
Lords of the Carpathian Basin
Knights of the Carpathian Basin

A conquerors tetszik a legjobban.

Conquerors of the Carpathian Basin
nekem ez tetszik eddig😄

HUNtsmen😄
Together again
We lived in a JURTA

további ötletek?😄

CattiBrie
azt mondtam, hogy nekem tetszik 😊

[/spam]™

rroolli
Ha úgy állnánk neki, hogy "nem magyarozunk", akkor már rég alapíthattunk volna guildet lengyelekkel, vagy brazilokkal, vagy felvételt kérhettünk volna valahova...