Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
PVP-n ne akarjatok afkolni, mert templomban lesz az ébresztõ 😄
(gondoltam magyar vályogvetõk angolulra forditva 😄D
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

Ezeket dobta ki a szinonímaszótár 😄
Kárpátok van, vagy angolul "Carpathians". Carpathia pedig egy gõzhajó neve.
/Ejj, megint csak erõltetett szóviccek jutnak az eszembe - nem is baj, hogy mindjárt ZH-t írok, végre lekötöm az energiáimat 😊/
Hungarian Arrows
Carpathian Curse
Curse of Attila
Hirtelen ennyi jutott eszembe
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Circle of Life
Made of Friends
Force of Light
Defenders of Ulthuan
Guild of Dark Magic
Csak ha a régi, nevesebb guildeket nézem.
Nem mondom, ettõl függeltenül neked még lehet béna az of...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már 9. 😄
1. Eredeti játékaink
2. World of Tanks
3. Internetes Fogadások, Tippmix +18
4. War Thunder (ex World of Planes)
5. Need for Speed World (MMORG)
6. Google Android
7. Neverwinter MMORPG
8. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
9. Tibia
10. League of Legends
Ugyanakkor a prémium scroll 30 napos, és nem valószínû, hogy venni fogok utána prémiumot - ezért nem nagyon számolom magamat.
/Jó, ez csúnya vicc volt, bocs./
Carpathian Conquerors // Kárpátiai hódítók
[/spam]™
[/spam]™
Más kérdés, van valakinek máskaraktere is?
Még volt külön rang a rookgaardosoknak, a külföldieknek, meg volt még egy legfelsõbb szint is kasztonként(eagle-eyed, meg mittomén), ami még a vice-leader alatt volt. Meg valakinek volt külön rangja is. Szerintem ezek most nem kellenek, mert még kevesen vagyunk.
Szerintem egyelõre elég lesz 3-4 szintet csinálni(newbie, régebbi tagok, leaderek), mert kevesen vagyunk. Aztán ha többen leszünk, akár szét lehetne osztani a rangokat kasztonként is, mert szerintem jól hangzik 😄
Neven majd gondolkozok 😄
Ha teljesen "elinternacionalizálódunk" és mindig minden belsõ csevej angolul megy, akkor tényleg semmi értelme guildet alapítani, ennyi erõvel csatlakozhatnánk valami nagyobb, erõsebbhez.
Szóval nem vagyok rasszista, de szeretném megõrizni a magyar többséget, azok miatt is, akik nem tudnak, vagy nem szeretnek még házon belül is angolul beszélni.
Lords of the Carpathian Basin
Knights of the Carpathian Basin
A conquerors tetszik a legjobban.
nekem ez tetszik eddig😄
Together again
We lived in a JURTA
további ötletek?😄