124119
-
TZson #121836 Tényleg, a héten voltatok a híradóban :) Pontosabban csak a dinnyéitek :) -
TZson #121835 Technikai kérdés:
Ha lejár a prémim, a prémis depókban lévő cuccaim megmaradnak? -
#121834 Régebben kerestem erre formulákat, de nagyon kevés infót találtam. Amit Constellus is mondott, nem mindegy, hogy mennyivel vagy kisebb, mint a fegyver "ajánlott" szintje.
Ha pl 70-esen jobban megéri 80-as fegyvert használni, mint 70-eset, akkor nem sok értelme van az egésznek. De elképzelhető... -
constellus #121833 Mondjuk ha a korlat 50es akkor 45 a legalacsonyabb amikor megeri 44 es alatta olyan szinten csokkenti hogy 25os wyvern fang jobb lenne -
Xing #121832 Találtam egy rohadt jó helyet. Darából átvezető hágótól délre ahol régen csak dragonok voltak most van egy tomb. Mondjuk gondolom csak nekem új de özönlenek valami nomád szerű sírrablók. 110.000 Xp/óra lev 37-en :)
Nekimentem az első dragonomnak is. 2100 Xp volt. Kb 25 darab/szint :)
Erről van valami stat, hogy megéri-e magasabb levelkorlátos fegyverrel nyomulni vagy sokkal rosszabbul járok mint mondjuk egy alacsonyabb attackkal rendelkező de a szintemnek megfelelő baltával? -
#121831 karaj -
#121830 az lehet :) -
Xing #121829 Vagy 3 óta próbálokozom de mindig vannak lent vagy 4-en :/ -
Xing #121828 Köszi! -
#121827 Eddig ankrahmun vált be nekem is, meg a többieknek is.
Viszel pár manát, aztán mondjuk Peninsula Tomb -2. szintjén(itt, és itt kell ásni) aprítasz egy kicsit. Ha vannak spelljeid(exori, exori hur) akkor külön élvezet lesz. Ghostok, stalkerek nincsenek.
-
Xing #121826 Ma végre nem dolgozom, nem kell tanulnom, sem magamnak sem másnak nem kell hivatalos ügyeket intéznem, barátnőm dolgozik, így a napomat a Grafika Borozó 20 megás netjének a társaságában töltöm :D
Elég rég játszottam meg inkább csak Yalahart ismerem ahová még nem tudok utazni.
Tudtok nekem javasolni pár jó helyet ahol hasznosan tölthetném a szabadidőmet? -
#121825 Nekem még nincs meg desert quest, de nem hiszem, hogy ma ráérek. -
Xing #121824 Ma tudtok velem desszert questet csinálni? :$ -
#121823 Akkor nem csak nekem volt furcsa :) -
#121822 Summer update.
Tessék nyugodtan befáradni és megnézni az új karakter járkálás animációt. -
olattila #121821 csak nem Inqurol emlekszel ra? :P -
#121820 emlékszem erre a lila fickóra.. :) -
#121819 Hand of Cursed Fate:
Gravedigger:
-
#121818 Nagy Addams Family rajongók lehetnek a készítők. -
#121817 Vége a mókának teszt szerveren. -
constellus #121816 Tomorrow, July 16, we are going to release the first part of the summer update on our preview game worlds Aurora and Aurera. Therefore, both game worlds will be offline from 10:00 CEST up to 12:00 CEST approximately.
Hopp:D -
#121815 ha meglesz, kérünk képet! :)
mármint ha neked lesz meg és te ülsz rajta :) -
#121814 de jópofa :)
de régen láttam ezeket a pixeleket :) -
#121813 Nem hinném, de freesen is be lehet lépni teszt szerverre. Depo körül megtalálható minden városban a testserver assistant, aki a "money" szóra ad 100k-t és bármennyiszer lehet kérni.
Templomban ingyen blessing kérhető. -
#121812 Remélem ezekből jut majd a cyc-hill alatti undead cavebe is :) -
Bár nem pont ilyen egyszerű az út, mert a hegy belsejében, meg a föld alatt kacsázni kell kicsit, de nagyjából erre van. Felszínen sok demon skeleton és stalker van. Lejjebb meg demon skeletonok, ghostok és necrok. -
#121810 The Gravedigger of Drefia Quest
Inkább mászkálósnak néz ki. Csak olyan lények vannak, amikkel egy sima drefia mappoláskor is számolni kell. A régi pentagramma cave-et átalakították és most tele van necroval. Meg van néhány blood priest, de nem sokkal erősebb, mint a necro. A gravedigger se ütött túl nagyokat.
Ha jól látom, drága itemek se kellenek. Csak jó lenne várni, amíg teljes lesz a leírás. Aztán csapatot is lehetne csinálni. -
#121809 Ab'dendriel bejáratától nem messze van egy kis bánya:
Elég idegesítő lények(4sqm-ről lőnek, láthatatlanok, részegítenek), 1100-1800 xp-t adnak és jó nagyokat ütnek. Sajnos utólag rájöttem, hogy ilyenek már az update előtt is voltak :D -
#121808 60+ questnek néz ki, nem tűnik vészesnek. -
Xing #121807 HÁTEZMEKKORA :D Instantget. Nehéz? -
TZson #121806 Eléggé morbid :D -
#121805 Van új quest is a felújított drefián. Viszonylag hosszú és ilyet lehet szerezni vele:
-
Xing #121804 Jól néznek ki! :) -
constellus #121803 Drefia ugye Darashia melettvan ha jol emlékszem, a dombon tul, nem? -
#121802 Felújított drefia, meg néhány új lény:
A szürke necro elég gyenge és a piros se sokkal vészesebb, mint a sima necro. A kéz se nagyon erős, csak sok a hp-ja.
Vannak még ezek, amiket nem sikerült lekapnom:
A zöld ghost gyengébb, mint az eredeti, a másik meg olyasmi, mint a wisp(kicsiket lő messziről, láthatatlan, idegesítő), csak ezt nem viszi a melee. -
#121801 Az új járkálás animáció jól néz ki hóban. -
#121800 Leteszteltem még pár dolgot:
Ha kevés életed van és csúnyát mondasz a venore-i őröknek, akkor meg lehet halni.
És aki piros koponyás, az mindent dob. BP és összes eq a hullájába kerül. -
#121799 Most már tudom, hogy ezt is menne:
12:23 You see a golden goblet.
It weighs 15.00 oz.
It is given to the courageous victor of the barbarian arena in warlord difficulty.
Awarded to Hentmester. -
#121798 Be lehet lépni teszt szerverre. Lustábbak kedvéért:
https://secure.test.tibia.com/account/?subtopic=downloadclient -
#121797 Ma pont hárman voltunk :D