Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
És a beépített tutorunk sincs sehol 😊
Mindenesetre én sem eröltetem a játékot 😊
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
végre lenne egy kis idõm hogy gyakjak és akkor folyamatos kickek vannak esténként😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
tegnap is igy volt ma is igy lett remélem holnap nem igy lesz
de én megint csak azt tudom mondani hogy remélem nem halt senki az ismerõsök közül és hogy nem lesz reset
Egyébként meg jelent sokat is😊
Csinálj print screent meg ilyenek.
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Nemrég 2 különbözõ helyen is gyakták, és lootolták a lényeimat a tagjaik.
<#szomoru1>#szomoru1>
<#wilting>#wilting>
<#help>#help>
Thou art a very pleasant little rabbit.
Július 12-20ig lesz Evezõs túra a dunán idén is😊 És akinek esetleg volna kedve, azt szívesen látjuk😊
A fõszervezõ idén is Csiga lesz. Jókat eszünk majd, jót evezünk majdnem minden nap.. sütkérezünk a napon meg ilyenek. Ott lesz Taj, Heux, Tele, Sámli és még sokan mások.. köztük jómagam is😊
Akinek van kedve lustulni kicsit a dunán csordogálva az csatlakozzon nyugodtan😄 Aztán ne nekem reklamáljatok, ha evezni is kell néha.. az csakis a kormányosok hibája lesz😄
Na, bármi kérdés van igyekszem válaszolni:p nem kell félni, nem veszélyes vállalkozás. Elõreláthatólag 20k pénzbe fog kerülni, ebben sokminden benne van.. inkább nem sorolnám most fel😊
Még mindig áll a lehetõség és mindenkit szívesen látunk. De azért próbáljátok meg 1-2 héten belül eldönteni please.
Nos. HAmmerlex írt, de azóta sem.. másvalaki?? Arcor.. például téged is szívesen látunk:p
Meg mindenkit:p CAttit is, meg Zaket is.. csak kár, hogy õk kb Teirannal fognak talizni majd.
Szal jelentkezni lehet:p mérlegeljetek, azt gyertek, jó buli nagyon:p
Ram
Hmm.. Mármint Dragenas guildjében? és Zak unokatestvére..gondolom akkor kb Franciaországban lakik. Nézd.. ha a testvére Dragon Riders-ben van, felõlem jöhet. Ki a testvére?? 😄
Ram
Szerintem a játékot amúgy mind a ketten több éve ismerik.
Csak amíg suli volt (igaz, még tart), addig nem játszhattak. Szóval elvileg most sem. 😊
[/spam]™
Mert felõlem jöhet. Persze ismerõsök élveznek némi elsõbbséget, de sajnálatos módon már volt negatív példa a múltban, tehát azért örülnék ha az akinek az ismerõse tudatná az illetõvel, hogy mennyi az annyi.
Remélem ezzel mindenki egyetért. Nem örülnék még egy olyan esetnek mint korábban. Persze azt azért hozzátenném, hogy senki se inveljen a házába olyat akit nem ismer elég jól. Ez a dolog másik fele.
Ram
http://tibia.wikia.com/wiki/Seeds
http://tibia.wikia.com/wiki/Flower_Pot
http://tibia.wikia.com/wiki/Watering_Can
[/spam]™
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.