Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ezzel sehol nem kompenzálják a kick miatti halálokat.
És a visszaállítás sem megoldás. (Bár akkor még elég korrekt, ha visszaállítás x nap, és plusz x darab prémi napok.)
De ez meg olyan lehet, mint a dupla xp hét, ha valakinek pont akkor nincs ideje, az elmúlt lagos-kickes x napon meg tökjósok ideje lett volna játszani..
[/spam]™
gondolkodtam reggel, hogy esetleg talán jól felkelek és ölök valami cukit, de ezexerint jobban tettem hogy aludtam még egy órát 😊
[/spam]™
Én egy kedves nyugodt nõnek érzem magam , aki igyekszik nem elveszteni a türelmét..de az égáldja meg a Cipet..hát !!!
Jun 04 2008, 05:31:33 CEST Died at Level 103 by a hunter
megyek mert már soulom sincs, gondolom valamit ölök, erre végignézem, hogy Vackort kilõvik ..mert semmmit nem tudok csinálni..templom, síricsend, jó runázok, hamár szívtam de nem ...mert kivág a játék... de én egy nyugod nõnek érzem magam, nem -nem emeltem fel a hangom és még csak nem is vagyok mérges már csak gúnyosan mosolygok az egészen és azt hiszem nagyon kezd elegem lenni az egész játékból!
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
szóval nem tudom mi lehet a gond de jó lenne ha tele valamit kiderítene😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Ha bent van, akkor még nem halt meg.
Ha nincs bent, akkor nem tud meghalni.
<#pardon1>#pardon1>
[/spam]™
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
=Kick
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
Thou art a very pleasant little rabbit.
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
ügyes vagy😊
este leszek és mászok majd csinálni a trollhulla már nálam van ill ma már leszállítottam oda a farkast is elvileg az már helyben vany😊
csak sajna megjött a fõnök ugyhogy nem tudtam tovább csinálni😞
de mondom ha van kedv akkor este szórakozhatunk egy kicsit vele
a kardot azt már eltüntettem szóval csak ki kell szedni valami ládábol😊
Elvileg nem mindegy melyik tetemet honnan szedjük.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Ram
\"There is no worse death than the end of hope.\"
ma este már otthon leszek, majd rendbeteszem a dolgokat 😉
ezt nem hiszem el minden kis szaros polák meg nem tudom mi csak azt hajtogatja hogy adjak nekik mace meg stb és közben eldobálják az összes cuccot amire lehet mászni😞
ilyenkor alakul ki bennem az iszonyatos embergyülõlet és ha pk világ lenne akkor már mind halott lenne de sajnos nem lehet öket megölni de aszem most az egyiket ki fogom csináltatni
rmélem megdöglik ez a kis szaros csak egy 3 as szintü köcsög de szerintem az életkora is max anyi a noobnak
remélem megdöglik
az tuti hogy hozzá is adtam a viphez és ha tudom akkor mindig pk-ra is viszem a gyereket
10:44 You see Ishbin (Level 4). She has no vocation.
és szerintem egyre több lesz belõlük😞
nemt udom mit lehet tenni de utálom a noobokat
Ram ebben te vagy a szakértõ
10:31 You see Kril Aranti (Level 5). He has no vocation.
történet
rookgard
csinalom spikesword quest és gyüjteném a ládákat stb hogy tudjak falramászni erre jön a csóka és elkezdi kidobálni a ládákat még a városban a kukába
mindent amire fel lehet mászni elkezdett összeszedni és bedobálta kukákba mikor látta hogy gyüjtöm
tudom kicsi a karakter meg nem is tuom érdemes e vele foglalkozni de engem nagyon felidegesített😞
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????