Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
szóval..a virágok hava van..bekerült egy Rosemarie nevü driád npc port hope-tól délre. Valami spéci magok kellenek neki, amit hunt alatt lehet találni, cserébe ad egy cserepet, amit rendszeresen öntözni kell. Ha jól csinálod a dolgot, akkor szép virág nõ ki belõle idõvel.

Viszont nem õ az egyetlen driád, ki ebben a hónapban feltünik. Kissé agresszívabb fajtársai a greenpeace nevében megmozdulásokat szerveznek az erdõkben (Port Hope-on és Edronban tuti). Lelkes segítségükkel a vigyázatlan erdõjárók fejleszthetik a talaj humusz-tartalmát.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
Have you stumbled across seeds during your Tibia adventures lately? Now the time has come where they might come in handy. This month, the dryad Rosemarie is residing in a little hut, south of Port Hope. Like most dryads, she has dedicated her life to the protection of plants. For this reason, she is always looking for rare seeds. In addition, she is very keen about sharing the beauty of plants with others. Therefore, she has a special offer for you. If you give her some of the seeds that you have found during your hunts, she will give you a flowerpot containing a seedling. Use a watering can, available in Tibia's most popular garden centre, to water it regularly. Take good care of your plant and it will grow into a beautiful flower after some time.

However, Rosemarie is not the only dryad that is visiting Tibia this month. Unfortunately, not all of her dryad sisters are as friendly and peaceful as Rosemarie. Some of them are rather aggressive on their mission to protect the life of all plants. So better beware if you run across one of those wild dryads these days.

David?
Felõlem simán lehet.

CattiBrie
Zak unokaöccse Aero Wolf (lvl 21 pala) szeretne újra guildtag lenni.
Új accountja van. Most kezdte újra a gémet.

Véleményeket várok.
Zakét is meg mondjuk Ramét..

[/spam]™

CattiBrie
http://tibia.wikia.com/wiki/Dryad

dryad - erdei tündér

[/spam]™

Son Ice
Sima fire sword is viszi a ghostokat (3-4 ütés).

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
Ez meg mi?

13:08 Dryads have returned to protect the forest north of Edron.

Nem találom erigen. o0

[/spam]™

CattiBrie
-tak

[/spam]™

nem vagyok benne biztos.. mert hallottam olyan emberekrõl akik banshee csók nélkül csinálták végig a questet.. még jóval lvl60 elött..és a csókhoz a banshee kéri a lvl60at..

Zak: valszeg kihagytál valami csókot, vagy bebugzódtál:p lényeg a lényeg, hogy neked már megvan a banshee csók így is úgy is.
sry:S

egyébként ha csak a csók kell azt simán letolod egyedül is.. 2 exori gran azt fekszik az összes banshee lent😄 lejutni meg nem nehéz.. csak legyen nálad egy enchantolt fegyó a ghostok ellen:p

\"There is no worse death than the end of hope.\"

Bexter
kik kufircolnak a mostani raktárban? 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie

[/spam]™

CattiBrie
Hogy repkednek itt a csókok... 😊

Én arra gondoltam (könnyen lehet, hogy tévedek), hogy az egészet fel lehet úgy fogni, hogy a Banshee quest elõfeltétele a röfi questnek.

[/spam]™

A Banshee queen csókja része a Banshee questnek.
Lehet, hogy kihagytál valami másik csókot...

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Asszem akkor lemaradtam. Miért nem fog kelleni?
Már volt valamelyik questben ilyen?

Elvileg ez az utolsó rész a questben, de a coca nem adja oda a jutalmamat 😞

Ennek semmi értelme.. a csõrözést nem lehet többször megcsinálni.

Ha kissing the pig questet csinálod, akkor banshee queent felejtsd el, mert nem fog neked kelleni.

\"There is no worse death than the end of hope.\"

CattiBrie
Lag van, visszafekszem.. 😊

[/spam]™

Shiwo
hát nekem is kikellett kellnem -.-

Arcor
én is 😊

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Bobber
én meg sajnos kikeltem az ágyamból😊
pedig még nagyon tudnék aluka😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Son Ice
...juhúúú, eljutottam az ágyamig. 😄

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Arcor
Bobber nyugi már 😄

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Bobber
na tuti reset lesz mert folyamatos kick van😞

Son Ice
Jah, a házunk elé jöhetnének polákok meg swe-k... rengeteg fri itenz plx van most. (IRL) 😄

...nem polákok és swe-k lootolgatnak...

CattiBrie
Na jó.. feladom..

[/spam]™

CattiBrie
Kezd ez nekem gyanús lenni...
Kaptuk a mailt a melóhelyen, hogy a hétvégén nagytakarítás lesz az épületben.. lehet, hogy a szerver a helyemen van? <#fejvakaras>

[/spam]&#8482;

Son Ice
Annyira megterhelõ a szervernek az AFK-olásunk, hogy ezt már nem tudja lekezelni. 😄

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
Bent voltam 3 mp-t!!!

[/spam]&#8482;

Son Ice
Nagytakarítás van Cip-éknél. 😊

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
Lehet, hogy az én beloginolásom árt a szervernek D:

[/spam]&#8482;

Son Ice
Kölcsönösen megijedtünk egymástól 😄 A köszönésem után azonnal kivágott. :S

CattiBrie
Sonic: megijedtem a köszönésedtõl és kiléptem 😄
De gondolom, amit én pötyögtem, már semmit nem küldött el. 😄

[/spam]&#8482;

Bobber
ehh aludni nem tudtam elmenni mert megint kivágott

Bobber
ehhh
ha nyomnak egy resetet akko nagyon mérges leszek😞
akkor az egész délutánu huntom kárba ment😞

21:03 GM Amarth Secura <2>: It seems several game-worlds located in Germany are experiencing lags and kicks. I would suggest to stay in a safe area for now - take care!

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

Son Ice
21:03 GM Amarth Secura <2>: It seems several game-worlds located in Germany are experiencing lags and kicks. I would suggest to stay in asafe area for now - take care!

Son Ice
...bent.

Bexter
kérdés vért hogy lehet üvegbe beteni?

Bexter
Probálkoztam én is de inkább a köv tétel után 😄

én már connectingelek. de semmi több 😊

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

azért, hogy újból ki is vágjon..

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

CattiBrie
De nagy a csend.. biztos be lehet lépni.. 😄

[/spam]&#8482;

Son Ice
Biztos bug volt a loot-odban... Te vagy a hibás!

Son Ice
Jah, én meg lom(b)talanítok... 😊 ...vagyis kéne.

Tygep
Éppen lootot pakoltam le a házamban, úgyhogy remélhetõleg nem halok. 😊

CattiBrie
de én még afk.. kicsit késõbb 😊
meg úccse enged a rencer 😊)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
én annyira nem akartam visszalépni 😄DD

(ha olvastad miket írtam csenölre.. :]])

[/spam]&#8482;

Son Ice
Azért megpróbálok visszalépni...

Bobber
szerencsére afk voltam igy nem halok reméletõleg

Repültem..de látom más is 😞 még jó , hogy afk voltam..de még vissza sem tudok lépni..<#szomoru1>

CattiBrie
pedig még beszélni szerettem volna veled.. :S

[/spam]&#8482;