Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont nem õ az egyetlen driád, ki ebben a hónapban feltünik. Kissé agresszívabb fajtársai a greenpeace nevében megmozdulásokat szerveznek az erdõkben (Port Hope-on és Edronban tuti). Lelkes segítségükkel a vigyázatlan erdõjárók fejleszthetik a talaj humusz-tartalmát.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
However, Rosemarie is not the only dryad that is visiting Tibia this month. Unfortunately, not all of her dryad sisters are as friendly and peaceful as Rosemarie. Some of them are rather aggressive on their mission to protect the life of all plants. So better beware if you run across one of those wild dryads these days.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Felõlem simán lehet.
Új accountja van. Most kezdte újra a gémet.
Véleményeket várok.
Zakét is meg mondjuk Ramét..
[/spam]™
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
13:08 Dryads have returned to protect the forest north of Edron.
Nem találom erigen. o0
[/spam]™
Zak: valszeg kihagytál valami csókot, vagy bebugzódtál:p lényeg a lényeg, hogy neked már megvan a banshee csók így is úgy is.
sry:S
egyébként ha csak a csók kell azt simán letolod egyedül is.. 2 exori gran azt fekszik az összes banshee lent😄 lejutni meg nem nehéz.. csak legyen nálad egy enchantolt fegyó a ghostok ellen:p
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Én arra gondoltam (könnyen lehet, hogy tévedek), hogy az egészet fel lehet úgy fogni, hogy a Banshee quest elõfeltétele a röfi questnek.
[/spam]™
Lehet, hogy kihagytál valami másik csókot...
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Már volt valamelyik questben ilyen?
Elvileg ez az utolsó rész a questben, de a coca nem adja oda a jutalmamat 😞
Ha kissing the pig questet csinálod, akkor banshee queent felejtsd el, mert nem fog neked kelleni.
\"There is no worse death than the end of hope.\"
pedig még nagyon tudnék aluka😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
...nem polákok és swe-k lootolgatnak...
Kaptuk a mailt a melóhelyen, hogy a hétvégén nagytakarítás lesz az épületben.. lehet, hogy a szerver a helyemen van? <#fejvakaras>#fejvakaras>
[/spam]™
De gondolom, amit én pötyögtem, már semmit nem küldött el. 😄
[/spam]™
ha nyomnak egy resetet akko nagyon mérges leszek😞
akkor az egész délutánu huntom kárba ment😞
21:03 GM Amarth Secura <2>2>: It seems several game-worlds located in Germany are experiencing lags and kicks. I would suggest to stay in a safe area for now - take care!
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D