Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Lizárdoknál gyakok 2. napja... van ott még rajtam kívül 2-3 player. Simán "elférünk" egymás mellett, senki nem öli szándékosan a másik lényét. Volt, hogy véletlen beleütött a lényembe, de utána a következõ körnél otthagyott nekem egyet a saját lényeibõl. <#dumcsi>#dumcsi> Senki nem nyúzza a másik lizárdját. Egyik playernél nincs nyúzó kés... azon is megosztozunk, hogy ki mikor nyúzza.
Így is lehet játszani. <#taps>#taps>
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
\"There is no worse death than the end of hope.\"
ÉS akkor nem kell Ramot hívni tehertaxinak mert csak átlootbagezed az egészet hozzám 😛
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Thou art a very pleasant little rabbit.
Thou art a very pleasant little rabbit.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
álítólag tegnap vagy mikor marcit lopáson érték. potikat rakott el egy másik player alol aki hely hiányábam maga alákapta a vett árut.
pg sek közölték evle hogy ez igy nem jo stb. erre jött az a mondat ami okozott nekem egy álmatlan szar éjszakát. valami ilyesmi volt hogy, amikor bexter parcelt lopot a depoban a postaládárol akkor neki nem szólt senki.
az igazságtalan tolvaj cim rámruházás nagyon zavart és reggelre kideritettem mi is ez az egész.
kifaggatam marcit hogy mi is ez az egész, érdekes modon reggelre már nem azokat a szavakat használta amit másnap.
"10:25 Marci hun the pala : nem láttalak ,hanem egyszer írtad csanelre hogy valaki nem tudta a parcelrt használni és a postaláda tetejére dobta és nem tûnt onnan el"
parcel "lopásos" sztori:
thais és kaaz közöt léptem ki, másnap oda belépve afk voltam. ez akörül volt amikor hazajöttem és szakdogát védtem meg álamviszgára készültem. néha kicsit mozogva láttam hogy egy parcel van a postaláda tetén, benne pár k értékü szotyi cuccok. benne a cimke nem volt megcimezve ezért nem küldte el. afk voltam tovább és mivel senki nem jött érte eltettem.
Kis rugdalás után azért marci bocsánatott kért
"10:33 Marci hun the pala : oké ,bocsi ,legközelebb jobban figyelek"
Mostanában kicsit sok a félreértés és kezdem ugy érezni a magyar guild kezd higulni. ha lehet a felvételnél kicsit szigorubban kéne nézni a kort is.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Teccik: majd mondom.. 1/2 3 ugye?:p bakker lehet elötte jó volna ha megcsörögnél..ezt képes leszek és elfelejtem😄 azért igyekszem nem elfelejteni😄
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
üzenetet megkaptam. Azt hiszem utolsó dobás körül járunk.
Érdekelne a BEx-es parceles dolog. Arról mit lehet tudni?
bottereket törlõ thread
[/spam]™
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
<ölte azt a lényt, ami engem támadott, 1 xp-vel többet kapott érte :S>ölte azt a lényt, ami engem támadott, 1 xp-vel többet kapott érte :S>
16:21 Catti-bia : ..
16:21 You see CM Gandareva on Secura (Level 2). She has no vocation.
16:21 Catti-bia : (:
16:21 CM Gandareva on Secura : Hello, Elite Bosanac!
16:21 Elite Bosanac : utani hur
16:21 Elite Bosanac : hi
16:21 CM Gandareva on Secura : How are you, Elite Bosanac?
16:21 Elite Bosanac : im fine, you?
16:21 CM Gandareva on Secura : Me too ^^
16:21 CM Gandareva on Secura : Any problems here?
16:21 Elite Bosanac : okay fine.D
[/spam]™
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Volt, hogy nem jutottunk messzebb pár lépésnél a teherautótól mert ment a sokkoló paprika spré meg minden 😄
Egyszer sokkolás közben Matias belehalt a verésbe 😄
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
21:47 Elite'royalz :=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=
21:47 You are now ignoring player Elite'royalz.
[/spam]™
21:46 Snus Mumriken : här
21:46 Snus Mumriken : ta
21:46 Snus Mumriken : köpte fel-.-
[/spam]™