Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Nekem mondod? 😊
Aki lvl 30-ig egy darab parcelt nem vásárolt? 😄

[/spam]™

Hát.. biztos.. de annyira csak nem volt gáz..dl-ek meg minden más nem lett felkötelezve..azért az durvább mikor 1-2 dl kerül fel lentrõl..

\"There is no worse death than the end of hope.\"

maerlyn
nem lógsz te nekem egy emaillel? 😛

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Bredan
Hát Ram azt kell mondjam mule-ok közt azér volt valami noob is. Mer jópárszor elõfordult hogy visszalöködött minket valaki a port túloldalára és nem lehetett tudni ki az...

\'Eccer élünk....

ugyanakkor azért ha sokat üzletel sok pénzt spórol ám meg vele..gondolj csak bele, ha van napi 10 utad átlag 300gp az 3k naponta.. és ez még nem igazán mondható soknak😄

hát inkább csak lusta de sokat üzletel😄

CattiBrie
Ez beteg!!! 😄

3. Master Trader Ab'Dendriel Secura
4. Master Trader Ankrahmun Secura
5. Master Trader Carlin Secura
6. Master Trader Darashia Secura
7. Master Trader Edron Secura
8. Master Trader Kazordoon Secura
9. Master Trader Liberty Bay Secura
10. Master Trader Port Hope Secura
11. Master Trader Rookgaard Secura
12. Master Trader Svargrond Secura
13. Master Trader Thais Secura
14. Master Trader Venore Secura

[/spam]™

CattiBrie
nem onlány.. de oké

[/spam]™

hmm.. hát jó kérdés, szerintem csak beszélj Master Playerrel.

Bexter
15:02 Orix Toda : TRY YOUR LOCK !LOSS 100 GPS WIN 500 , LOSS 500 WIN 1.5K !

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
Ram: melyik topikban kérhetem meg õket, hogy tegyék fel SCL-t magyarul? 😊

[/spam]™

maerlyn
õ ment tegnap annira is

maerlyn
5-6-án?

maerlyn
lesz, de csak privát.

CattiBrie
Ram, ha jól látom SCL magában foglalja a botolást is!!! Tehát lehet reportolgatni a bottereket!!! 😊)

[/spam]™

de ott volt Paro😊 szal 😊

nem volt jellemzõ.

Bexter
polgárõrség? 😄

Az az utolsó eshetõséget jelenti, ha valaki már annyira átfordult a sötét oldalra, hogy nem lehet rá hatni. De csak egy kijelölt emberekbõl álló csapatnak van engedélyezve, hogy kövesse mindenhova, ölje a lényeit és ne hagyja kibontakozni.

kb ennyi

rroolli
mit jelent ez a mondat?

"Shadowing should only be done by an authorized SGA Shadow Detail and towards players where other means have failed."

CattiBrie
Télleg! Nem jár végkielégítés a kickek miatt?

[/spam]™

CattiBrie
Nem a gyakó társaságra gondolok. Hanem olyan, hogy dl felkötelezése, egymás lökdösése.. meg hasonlók..

[/spam]™

4 óra alatt letoltuk..tippelj:p

CattiBrie
ancient scarabot nem toltál? :o

[/spam]™

CattiBrie
Tegnap nem volt gond POIn? Nem volt valami über noob? Tényleg csak SGA tagok voltak? Nem volt rendetlenkedés?

[/spam]™

én anno csak paintballoztam (de drága volt, szal hagytam a 'csába), sose toltam as-t 😛
viszont Máté + Arcor komolyan tolja airsoftot, õket lehet ilyesmivel zaklatni, más kérdés, hogy nekik meg gondolom vannak állandó klán ellenfeleik, és nem kell hozzájuk fél napot utazni 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

megegyezés lehetséges minden spawn-nál.. de az már más téma

Bexter
2 hét mulva 7végén szervezek egy nagyobb as megmozdulást mifeléánk, ha gondoljátok gyertek el.

Egyébként pár szóban. SGA = securás guildek szövetsége - a blacklist segítségével az scl betartására törekvõ szövetség. A köteléket a guildbe tartozás jelenti, ami alatt annyit értek, hogy az SGAs guildek tagjai igyekeznek nem bajba kerülni, mert ugye ha már tagja vagy az adott guildnek nem szeretnél kirugattatni illetve nem szeretnéd, hogy a guildednek miattad kelljen elhagyni az SGA-t. Igyekszik az SGA a tibia rules betartására is, de ugye a bottereket kiszûrni szinte lehetetlen. (ld Farloék is tagok)...
Ezek mellett questeket szervez az SGA többnyire meg mittomén.
Még nem elég népszerû, de fejlesztések várhatóak, mint például olyan blacklistes emberek akik kivizsgálják majd nem SGA-ás guildtagok vagy játékosok ügyeit és ha úgy találják blacklistelik a bûnösöket. Mert ugye per pillanat csak SGAsok használhatják a blacklist funkciót és minden guildnek megvan a maga 1-2 blacklistese aki intézi a reportolást. Nálunk mint az köztudott én vagyok ez😊

Ram

CattiBrie
Jó, köszi!

És ha van, aki rendes ember, de nem SGA-s, és SGA megszavazza, hogy az adott resp külön foglalható, de ez a 'single hero' egyedül gyakik ott és szeretné foglalni mindkét helyet, akkor mi van?

[/spam]™

Sga-ról van egy topic ugyancsak guild boardon.. meg a blacklistrõl és a mûködésérõl. EGyiket Syddaki másikat Master Player írta.

ó anyám😄 szóval az egy két ember azok ilyenek mint: placeholder aki az SGA-ás viceok meg leader.. mert ugye más guildben nem lehet.. aztán a szervezõk, akik hirdetik az SGA-t meg akik a találkozókat szervezik ki legyen.

ami a blacklistet illeti, arról volt szó körülbelül(már nem voltam ott).. hogy kelljen-e fizetni mindenkinek aki felkerül valami pénzdíjat SGA-nak illetve ugye az anki dl és dragon spawnokról volt annyi, hogy az scl-ben eddig csak északi és déli volt, de igazából 3 spawn hely van ankban illetve a különbözõ szintek együtt vagy külön foglalhatók az egyes helyeken.

Egyébként meg tibia.com-on a guild boardon van vagy lesz összefoglaló. néha nézz fel és meglátod majd ha van:p

ez olyan, mintha elmondhatnád, hogy 7-szer lõtted seggbe Mátét közvetlen közelrõl airsoft közben, mielõtt rájött, hogy nem az ellenség snipere lövi, hanem te ökörködsz a szomszéd bokor tövén
😄
(bakker, nem tudok visszaemlékezni, aprítottuk-e egymást swat4-ben anno, vagy csak mesélted, hogy mindig szopattad Mátét ott is 😛)

Thou art a very pleasant little rabbit.

CattiBrie
Vagy elérted a lvl 100-at. Kit mi motivál. Kinek milyen az értékrendje. Kinek mi fontos.

[/spam]™

Bexter
Én megértem õket, mert a kör amiben mozognak ez presztist jelent.
Leforditva olyan mintha te azzal dicsekenél hogy megcsináltad anni-t. Ez azoknál jelent nagy szémot akik a te körödben mozognak...

Ezeket az embereket én se értem...

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Arcor
Mindegy én akkor is furcsállottam 😛

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Bexter
Hu szegény nem lennék helyében. Hálisten én bejutottam mind3 film premierjébe

Arcor
Update után úgyis kiderül minden.

Errõl az jut eszembe, amikor elmentem anno megnézni a Mátrixot a moziban.
Hazafelé a buszmegállóban állt egy pufi szemüveges srác kólával a kezében és a cimborája. 15 percen keresztül taglalta mennyire sajnálja és szinte már nem is tud igy teljes életet élni, hogy csak premier után 2 nappal látta a filmet és nem jutott be az elsõ napon. <#wilting>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

CattiBrie
😊)

[/spam]&#8482;

Bexter
tele szerint a héten igen.
remélem szorgosan nyomkodja majd a printscreen gombot 😄

CattiBrie
Itt meg itt, ezt nézzétek meg:

Meg a környékét.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Most lesz tesztszerver?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Esetleg ha valakinek tengernyi az ideje, akkor ebben a topikban is visszaolvashat, mert volt róla szó korábban is..

[/spam]&#8482;

Bexter

CattiBrie
SGA - Securan Guild Alliance

Sokan azt sem tudják, hogy mi az az SGA, pedig egész guildünk tagja. Ez lehet, hogy így nem szerencsés. Nem követelem, hogy legyen 3 oldalas leírás, hogy mi az, de azt szeretném, hogy hol lehet utána olvasni. Innen nehezítés akkor jön, ha csak angolul van infó. Esetleg, ha valakit érdekes és beszél angolul és vállalná, hogy utánaolvas majd ide kerekít egy szép összefoglalót, azt azt hiszem mind megköszönnénk. (Jé, ez akár én is lehetnék - ha nem lenne még "pár" vizsgám.) Nem feladatokat szeretnék osztogatni, mint valaki, aki vezetõnek érzi magát, csak inkább kérés, hogyha nagyon unod a süsüzést és van kis idõd, kedved, kíváncsi vagy, szeretnél tájékozódni, akkor ne tartsd vissza magad. 😊)

És ha egy ilyen megtörténne, akkor már csak a fejleményekbe kéne beavatódnunk.

Tegnap én - jogom révén - próbáltam olvasni SGA topikot, de nem nagyon találtam leírást a megbeszéléssel kapcsolatban. Vagy persze megint én voltam a vak. 😄 Mármint a megbeszélés eredményével kapcsolatban.

Tegnap pont egy ilyen blacklist mûködését szerettem volna pár kommentben leírni, hogy hogyan is mûködik, hogy néz ki... de nem igen sikerült osztott figyelemmel (pszichológia tanulás közben). 😞

Securan Community Law
Most látom, hogy SCL fordítására is lenne igény!
http://sga.tibiacity.org/SCL
Ehhez segítség, hogy ennek egy jó része már fent van magyarul a tibia.hu-n (gondolom).

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ha nem annyira tájékoztatsz, mert lusta vagy 😛P, akkor hol lehet olvasni az eredményekrõl?

"megszavaztunk 1-2 embert.."

Amúgy szeretném tudni, hogy a számomra ismeretlen nevû megszavazott játékosok kicsodák? Mert láttam, hogy ilyen meg olyan szavazás, de azt sem tudom, hogy kik õk. :S
Legyen róluk rövid jellemzés. Kor, nem, város.. 😊

"egyébként meg blacklistrõl volt még szó asszem, meg anki dl respekrõl meg ilyenek."

Az, hogy elindult újra a blacklist? Vagy mi azon belül? A menete a blezés menete?
ÉS mi van a dl respekkel kapcsolatban?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
dejó pajzs! 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
igazából nem mindegy? azért lvl 120 felett mindenkinek ugyanaz 😄

[/spam]&#8482;

maerlyn
csak egy hint: mikor legközelebb sshotot küldesz, vágd meg úgy, hogy csak a játéktér legyen rajta. senkinek semmi köze ahhoz, hogy milyen eq-d van.
és fújfúj norton 😊