Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csigalom nyugavér...
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
nem tudom miért nem enged be az ok hogy nem volt letöltve az új kliens de fel se ajánlotta letöltöttem feltettem de csak áll a connetingnél😞
mi lehet a hiba?????
pls help nagyon bosszant
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
19:56 Hammerlex : mi a nagy helyzet?
19:56 Sir David Hun : ölés van
19:57 Hammerlex : tudom te okos itt vagyok vled
😊😊😊😊
[/spam]™
nesztek:p Serby csinált egy eléggé kifejezõ képet utolsó terembõl.. a demonok amiket láttok nem adtak expet, de amint megöltél egyet respelt a következõ valamilyen csontkapun keresztül. Délen kicsit látszik a csücske.. 4 ilyen kapu volt asszem összesen. és a Serby mögött lévõ magic wallt kellett elpusztítani vagy ilyesmi.. 3*20 sec kellett tehát 1 perc mire mindenki el tudta pusztítani. 3szor kellett useolni rajta a holy watert.. na most annyit lehet könnyíteni ELVILEG hogy mindenki odébb áll az elsõ use után, és addig másik is tudják useolni, így nem kell 1 perc/fõ, de ebben nem vok annyira biztos.
\"There is no worse death than the end of hope.\"
[/spam]™
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Az msn-címem:[email protected]
Szívessen állok rendelkezésedre
Nah lassan lessz minden féle spike swordom már csak jeges kell. :D
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Mi leginkább a Secura szerveren vagyunk!
Gyere indíts ott karaktert! 😊
Van sok magyar (30+). 😊
Bár Non-pvp (igaz most nem tom h a Nova PVPs-e).
Catti
[/spam]™
...és tényleg!! <#wow1>#wow1>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
08:34 Bafion : hey
08:34 Bafion : i have a question
08:36 Bafion : message me when your not when you get back
08:36 Catti ❤️1>: hi
08:36 Bafion : ok
08:36 Bafion : i have a question
08:36 Bafion : may i use your ank to see if i have any blessinga
08:37 Bafion : blessings*
08:37 Catti ❤️1>: if we trade you can?
08:37 Bafion : ok
08:37 Bafion : trade what?
08:38 Catti ❤️1>: the ankh
08:38 Bafion : ok
08:38 Bafion : can we then?
08:38 Bafion : please
08:38 Catti ❤️1>: i dontknow, we can try, i said if can then yes
08:38 Bafion : ok
08:39 Bafion : :/
08:39 Bafion : it didnt work
08:39 Bafion : ty tho
😞
[/spam]™
Más sem csinált a csapatból? nem hiszem el,hogy senki sem csinált
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.


[/spam]™
Annyit tudok csak mondani, hogy katasztrófa.. túléltem .. pedig iszonyatos sokszor kaptam kicket.. olyat amikor a játékból nem dob ki, de a képernyõ kifagy aztán egyszer csak kidob és visszalépek.. volt hogy úgy kellett a csapat után futnom meg az utolsó teremben az utolsó boss után nem egyszer kidobott pedig az ott.. igazi daráló, maga a pokol..
a demon bossokhoz eljutni meg a demon bossokat leölni nem volt valami nagy szám, de a nexus kristályt eltörni. Hát bakker az komoly volt. Folyamatos demon respawn 4 kapun keresztül. Jöttek Juggerek és Furyk mellé.. csak én 2bp magic wallt lõttem el, és azért nehéz, mert 1 percre van szükséged, hogy megcsináld a kristály elrontását vagy mit.. nagyon durva volt.
Ezeket azért írtam le, mert sajna tibicamet nem tudtam csinálni, nem volt uptodate md file sajnos.
Üdv
Ram
Sajnos az a helyzet, hogy valamiért a fiatalabb játékosok újra és újra elõrukkolnak valami baromsággal, és néhanéha elgondolkodunk, hogy tényleg jó volt-e felvenni õket.. nem szeretnék neveket mondani, de légy türelmes, akikkel együtt játszol esetleg azokkal így is együtt játszhatsz.. és valaki mindig nyit olyan channelt, ahova megvan hívva mindenki azt hiszem mint a FAgyi channel...
Catti: ass starral meg is tudnád ölni a demont, de azért vigyél 2-3 bp potit is:p
Nah lassan lessz minden féle spike swordom már csak jeges kell. :D