Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
és csakoyák dobnak olyan halakat amik kellenek..
de elég ritkán:S
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Thou art a very pleasant little rabbit.
Ez mekkora fasság:
"a) Ahhoz hogy a tied legyen egy spawn, mindig sorban kell állnod (neked és valamennyi csapattagodnak). Ha elhagyod a spawn környékét, vagy kijelentkezel, mialatt mások állnak utánad a sorban, elveszted a jogodat, hogy te légy a következõ, aki birtokba veszi a helyet."
Hero-nál harmadik vagyok a sorban, akkor ott álljak 6 órát???
Ez azért érdekes..
[/spam]™
Szóval van, de végül errõl dumáltunk ingame.
Azt a dw lyukat lehet megnézem ma. Már save elõtt meg kellett volna, csak elfelejtettem. :/
[/spam]™
Ez hogy mûködik? Nekem kell egy az egyben egyedül? Vagy az nyer, aki a többet sebzi benne, vagy mi? :S
[/spam]™
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Levajaztam neked egy randit Taj!
18:56 Chief Grarkharok: Hrhrhrhr! Me no fear of human! Me Chief Grarkharok!!
18:56 Zak Dourden : lady
18:56 Chief Grarkharok: You help?? Human know troll lady for Grarkharok??
18:56 Zak Dourden : yes
18:56 Chief Grarkharok: What name of troll lady??
18:56 Zak Dourden : Tajpan
18:56 Chief Grarkharok: Tajpan ?!? Sound good! Bring troll lady to Grarkharok!! Here, give troll lady! Take take! Bring lady to Grarkharok for make tribe!! Now GO!
Az a thief guildos vagy mi.
Elf könnyû köteles.
Az inkvizítor kveszt addig, hogy legyaqktam a démont.
Az orcos, amíg tüzet kell gyüjtani a katapultoknál meg ezeknél. Kb ennyi.
Ha jól láttam van egy olyan is ahol különbözõ halakat kell leadni?
Ha igen, hol lehet szerezni olyan halakat? Rendelnék valakitõl aki gyakik vagy vesz vagy nem tom hol van olyan és hoz nekem.
Köszi😊 árban megegyezünk szerintem😛
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
a bpemet ne nézzétek 😄
16:12 Storkus: They are quite hard to find. If ye' stumble across one of them and manage to kill it, it will surely drop some token that proves his death. Bring me these tokens. ...
16:12 Storkus: If ye' kill enough of them, I might have a little surprise for ye'.
Errõl semmi nincs erigen!!!
Ha valaki fejtegetni szeretne....
[/spam]™
15:14 You see a moldy cheese.
It weighs 4.00 oz.
[/spam]™
15:05 Tim, the guard: Ah, well. Just this morning my new toothbrush fell into the toilet.
😊))))))))))
[/spam]™
Könnyû kötelet ad, és lvl-on is egyedül megcsinálható.
[/spam]™
ilyenkor még elég képlékenyek ezek a kvesztek 😄
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Modified Crossbow or Spellbook of Warding or Assassin Dagger
[/spam]™
Leírom én is tapasztalataimat:
• Az van írva az oldalon, hogy a tûz naponta áll vissza és csak akkor lehet megcsinálni. SS után.
• Képzelhetitek, hogy ma mekkora volt a tömeg orctress felé.. velem együtt.
Ott léptem ki. És 5 mp-en belül léptem be (amin lehett). És mivel azonnal ott álltam, láttam, hogy már égnek a csúzlik. Tehát errõl ennyit, a quest bugos.
• Mellesleg tegnap még respelt 2 warlord (az a legnagyobb orc) a Balist izéknél, ma már nem. Tiszta köcsögség. Igen is legyen ott kemény lény!
Össze vissza napról-napra változtatgatják a dolgokat.. nem értem, hogy lehetnek ennyire bénák,. hogy nem tudják elsõre kitalálni, hogy mi kell.
[/spam]™
Majd lesz kép. 😊😊
[/spam]™
[/spam]™
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
de túléltük de nem sokon múlott a dolog 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
[/spam]™
06:35 Baxter: The orcs are moving their troops. We need to know what they are up to! Go to the orc fortress. There should be some kind of blackboard somewhere. Study it and tell me their plans!
Oda kell menni a Baxterhez és mondani war plan...
Ha esetleg nem csináltad meg és csinálod, jegyezd piciny elmédben a folytatást, mer pár napig szerintem nem leszek és szeretnem én is megcsinálni..
Thief guilds vagy milyen kvesztet megcsináltam... Kb 10-15k ment el utazással midennel együtt durván.
Ha kell valakinek onnan ittem akkor kihozom jó pénzért😛 Nekem nincs szükségem egyikre sem.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?
04:57 Anarchizerg : ??
04:57 Anarchizerg : hehehe?D
04:57 Anarchizerg : û😄
miért nincs senki se onlájn hát széép😄😄 hol marad aa tibia a szellem😄😄
majd tibivel ma qesstezek csak írd meg mikor mert fent leszek nah csõõ csuma meg viszlát és köszi a halakat😄 hi😊
Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?
Mert most olvastam tibianews-on,hogy sikeresen megcsinálták páran a demon Oak-os wustet,s kaptak egy demon leget. Így ez már nem lesz annyira rare. Ezen jó sokan nyöszörögnek a fórumban.
A vicc az egészben pedig az,hogy a CIp pont errõl írt legutóbb a gazdaságról,ielltve arról,hogy kellenek a rare itemek,hogy a tömegek ne unják el a játékot.
Szal valaki vázolná ezt nekem?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Rainbow shield a neve.. És fel lehet enchantolni. Gondolom olyan hogy felenchantoltad egyszer és úgy marad.. de elég kajak enchantok vannak rá.
A new shield introduced in the summer update 2008.
Enchantable (Various enchanting effects: Increases Def: 36-39, Increases Speed +10, Increases Shielding +3, Faster Regeneration).
kell az a leg..meg a többi cucc amit lehet még szerezni😄