124119
  • Husosfagyi
    Hijnye!
    Ez bizony két szint... :(
  • Son Ice
    ...hogy jót is írjak. Múltkor dragiztam, volt egy player, nem volt nála nyúzó kés... megvárta, míg felmegyek a DL hullákat nyúzni, csak utána ment fel kinyírni... nehogy tüzet okádjon a hullákra... aztán rájött, hogy ledobhatja nekem a hullákat... ilyen is van.
    (Rendszeresen dobnak nekem oda dragon bőröket is... gondolom amiket kiszedtek hullákból)
  • maerlyn
    Xilly gz 55!
    Marci, te meg vigyázzá jobban a demonokkal :)
  • maerlyn
    ugyanott
    most csak azok, akik 29-e dél és 30-a dél közt voltak fenn utoljára
    rendezés: level desc, name asc
    perpill 658 kari
  • Husosfagyi
    uff.
    Ez aranyos :)

Esetleg kérhetek még egy olyan listát, amin olyanok vannak akiket 30-a dél óta nem láttunk és 29-e óta igen? (20-a helyett).
    Rendezés sorrendje lehet mondjuk level :)

így elég nehéz kiszűrni a vadakat, de nem lehetetlen.
    Találtam köztük banánevőt :)
  • Shiwo
    majd tán a jövő héten már nekem is gzolsz :)
  • maerlyn
    Laci gy 84!
    Andris hun paladin gz 56!

(hétvége van, komolyan toljátok :))
  • A Joco
    koszi
  • maerlyn
    Csibe gz 74!
    Silbor gz 51!
  • Catti
    14:39 Doa [86]: adori frigo ""Cicire runa Imádom :P
  • maerlyn
    én még később (korább?) is, de mi függők vagyunk, ő meg már egyszer kigyógyult, de látszólag most esik vissza :)
  • Shiwo
    én is léptem már szintet hajnali kettőkor :P
  • maerlyn
    Heu gz 17!
    Sai gz 96!
    Aquir gz 64! (hajnal kettőkor, te állat)
    Joco gz 55!
    Amah Oder (htf?) gz 41!
    Jana gz 41!
  • maerlyn
    )

csak hogy ne legyen később syntax error, mert ez lemaradt :)
  • maerlyn
    az összes olyan, lvl20 feletti kari, akik 30-a 12:00 óta nem voltak online, de 20-a SS óta igen (utóbbi feltétel nélkül ~12k kari lenne, így <4k
    http://ikon.inf.elte.hu/~fasiga/mindenmas/tibia/antibot.php
  • Arcor
    Proposal Board
  • Catti

Giant Spider

• Husosfagyi
    Szerintem ilyet nem fogunk látni sosem.
    Jelenlegi tudásunk szerint a külsős GM-ek sem látják hogy egy accounton milyen karakterek vannak.
    Továbbá, ha elrejted a karaktered, úgy a banishment sem fog látszani.
  • Son Ice
    Ezt örömmel olvasom... viszont akkor is hiányolom a nyilvános listát.
  • Husosfagyi
    Sonci!

Nem törölt.
    Viszont, tényleg kaptak 30 napos bant és final warningot, ami ellen fellebbezésnek helye nincs.
    A #102989-ben írtam konkrét három nevet a DI-ből akik tuti bannolva vannak :)
    Azzal, hgy egyelőre kevés a törölt account, azzal mindenki egyetért.
    Viszont, a rendszer folyamatosan működik, folyamatosan lesz kiszavazás :)
  • Son Ice
    Tegnap huntoltam kicsit Ape City-ben. Jött egy player és folyamatosan ölte le a lényeimet, ami persze nem meglepő, inkább idegesítő. Priviben elküldtem oda, ahova már valószínű a madár se jár. Meglepetésemre válaszolt... majd kicsit elbeszélgetve kiderült, azt hitte botter vagyok, ezért ölte a lényeimet... mondom: én meg azért küldtelek el, mert én is azt hittem botter vagy... a végén egész jól elbeszélgettünk. Említette, hogy a Cip állítólag törölt 5000 accot (ahogy itt is olvashattam fórumon), majd hozzátette nem hiszi el. Én is ezen a véleményen vagyok. Jó, ha ennek a század részét törölte.
    Akkor tegyen ki a Cip egy "szégyenlistát", vagy valami hasonlót, ahol a botterek neve szerepel és a bannolásuknak/törlésüknek az időpontja. Mellette pedig fedjék fel az összes karakterük nevét és azt is, hogy free-s vagy premi-s volt-e az illető.
  • A Joco
    Köszi
  • Aquir
    "You see Dracco Hunter (Level 127). He is a royal paladin. He is Leader of the Undead Shadows (Free itanz plx)"   xD
  • Aquir
    Catti, ne fáradj a Fire buggal :)
  • Aquir
    lol :/
  • Aquir
    :|
  • Bexter
    22:41 Demons Hunter hero [36]: food please

a hős...
  • Bexter
    azz
  • maerlyn
    Marci gz 89!
    Joco gz 54!
    Bex cyc sux :(
    Xilly gz 54!
  • Aquir
    htx a nagy tiszogatást xD
  • Shiwo
    mármint ma 6tól ? akkortól mikor írtad a kommentet ? mert akkor lemaradtam róla :) de még a 7 órásiról is.... tán este 10 fele jó lett volna ma :) holnap inkább jó ráérek, de addig gondolom letoljátok..
  • Bredan
    És olyan gyors volt a resp, hogy mire a hullák felét kilootolta az ember már jött is a következő adag monszta
  • Bredan
    Őszintén szólva akkora ott a tömeg, hogy 32-n lehetetlenség megcsinálni. Nekem olyan 60 körül volt a lovagom és elég komoly tüzérséggel mentem annó, de még úgy is húzós volt. Tömegével szakadnak az ember nyakába a dögök. eccerre minimum 6-8 soldier, 4-5 guardian meg 2-3 geo. És ez csak az első hullám volt. De míg beérsz tuti lesz legalább 8-10 ilyen hullám....
  • Aquir
    na de akkor veszélyes vagy nem? :P hány strong mana potiont hozzak? :)
  • Bexter
    lvl 32 es :)
  • Aquir
    ez tényleg olyan nehéz? ha blokkolnátok nekem az utat...
  • Bexter
    6 tól van gyülekező és amint mindeki megvan aki igérte megyünk. lehet lesz 7 is mire mindenki beesik :D
  • Shiwo
    mikor mennétek ? esetleg érdekel, ha jó az időpont..megoldás lehet a lelép - UE stílus
  • Shiwo
    tegnap sem működött már
  • Shiwo
    Greensiker/Drelnoc -ért és Ranigi -ért felelőséget vállalok, barátnőm uncsitesói, megbízhatóak.. Greensiker fiatal még, néha nehéz felfogásu, nézzétek el neki :)