Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek Secura rookon van karaktere? Csak, mert akkor lehet kezdenek Securan, ha tudna segiteni, hogy ne kelljen a cuccok osszeszedesevel az idot toltsem...

I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.

Szamoljatok?<#mf1>
Ki mennyinel tart? Ki szamolja? Nem lesz belole <#boxer><#violent>???

Bexter
csak kerülj elém meglátjuk ki vigyorog jobban 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

amúgymeg beszélni magyarul az csak egy dolog ,írni meg egy másik😄<#nyes><#vigyor2>

"Bexter helyesírási hibái: 157 (1000-nél kapok egy csokit)"

én még csak 5-6nál tartok igaz Fagyi?😛P<#crazya>

Hat nincsenek nagyok, legnagyobb karim egy 40 sorc... A tobbi csak ilyen-olyan kezdemeny... Elysian pl. csak rookon jatszok 😄
Harmonian most kezdtem...😊) Igazabol nincs sok idom jatszani... csak gondoltam van par magyar...

Bexter
szerókon? Próbálj normál magyarul beszélni!

Így igaz mi securaiak vagyunk ,miért azokon a szerókon mekkora karijaid vannak és mi a nevük?😊

Kar...😊

Bexter
only secura 😄

Harmonia, Hiberna esetleg Elysia valaki?😊

Classical ölök mert nekem az a jó.

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

nem classic controlt kell használni és ha alt+klikkel nyomsz mellé nem történik semmi😛

battle ablakot azért nem szeretem mert ha partyban ölünk akkor nem akarok a másikra rákattintani ,hátmég pvp-n 😊 meg a gyors és nagy lényeket mikor ölöm ,ami elõl futni kell és véletlen battle ablakban egy másik lényre nyomnék rá ,vagy bele fut valami gyerek a képbe és egyrészt véletlen õrá kattintok másrészt meg elém áll és addig nem enged tovább míg nem válaszolok a jólismert pl?!?!?! kérdésre.

De nekem teljesen mind1 ki hogyan öl ,én az alt+klikket ajánlom ,nekem bevált eddig.

AnarchiZerg
Hát szijasztok!
CSak anyni hogy a nálalm lévõ tibia partyt át rakjuk jövõ hónapra szerintem emrt senki sem bír el jönni a Szegedieken kívûl és így kcskit nehéz tibia találkozót csinálni!SZóval szerintem jövõ hónapba elssz ha esetleg akkro emg tudjuk oldani vagy valami hasonló
További szép napot mindenkinek

Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?

rroolli
mióta pala vagyok én is a battle ablakot használom(miután párszor mellékattintottam és odafutottam a crypt shamblerekhez)

Arcor
Kinek hogy. Emlékszem én nagyon nehezen szoktam le a jobb klikk-bal klikk comborol. Mondjuk én csak a létrát használtam így nem tudom miért.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

én mindig alt+klikkel szoktam gyakni

Shaman
jogos,ha nagy hent van sok emberrel akkor így van!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
sokkal egyszerübb sztem amit én használok.

Most komolyan szted melyik a jobb? kikeresed a képernyõn a lényt,jó esetben eltalálod jobb click aztán attack.
Vagy egyszerüen a battle ablakban ráklikkelsz?

Nos melyik a jobb??

maerlyn
mert jobban szeretem a ctrl+alt+shiftes mókát, mint a sima jobbklikkelést, aztán találja ki, mit akarok

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

rroolli
de jó ez a patch, már megint nem megy a stat.

Czdano
Nem értelek titeket classic tibia controlt miért nem használjátok ha van?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Arcor
exp thief palák :p

ezzel én is így vagyok😄 bár nagy questeken mindig az Alt- funkciót kell használni különben lemaradsz az exprõl😄 lelövik mire 30 ember mellett megtalálod a szörnyedet.. még akkor is ha tudod hogy a végére kerül a listának..

\"There is no worse death than the end of hope.\"

Shaman
hogy lehet battle ablak nélkül gyakni?

nem is tudnék...

maerlyn
sokat 😛

maerlyn
ezért kell elõször tibicamre venni, az nem ront az fpsen, majd azt visszajátszva nyomni azt a bizonyos gombot.

Bexter
Remélem barnultál 😊

maerlyn
nyaraltam, majdnem két hétig

Szia Catti 😊 <#integet2>

Kosz a nevet de nem vagyok GFB mester 😄
Inkabb a legkitartobb shooter 😛

Videó felvétel annyiból áll hogy megnyomsz egy gombot az elején és ugyanazt a végén ,tudom ,mert én is vettem fel ,de nekem minden játéknál nagyon leszedi az fps-t ,neked viszont valószínüleg nem mert vállaltad hogy te veszed fel😛

De ha ennyire tudod akkor legközelebb te fogsz videót felvenni +blokkolni egyszerre😊

De én bátor vagyok😄

hmm nem úgy volt hogy a hydrát úgy kell ölni hogy nem állunk elé mert wavezik?

Hydra hunt 2

Na a végln van egy baki, ugyanis a zene tovább megy a videón a videó 3 perces csak azl majd állítsátok le a stáblista után😛

Na elkezdtem feltölteni a hydrás videót amit tegnap csináltunk. Jó magam blokkoltam is 2 Hydrát😛 Ha meglesz linkelem a videót.

<#integet2><#puszi>

<#wave>

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Catti
Sziasztok! 😊

Még itt vagyok Polákföldön, eddig nagyon jól éreztem magamat. Eddig nem találkoztam Tibiással, vagy legalábbis nem tudtam róla, hogy az. 😊 Ma érkeztünk meg Krakkóba, ezen a szálláshelyen van internet, ezért tudok írni. Rengeteg fiatal lengyel kölök van erre!

Sonic!
Köszönöm, hogy átadtad az üzene-t! 😊

GH-val kapcsolatban:
Mindenkor Fagyi a fõnök a GHval kapcsolatban. Én csak azt mondtam, hogy szerintem csukni. De ha Fõnök úgy rendelkezik.. 😊

Még soká fogok hazaérkezni. Még legalább egy hétig nem is fogok belépni sem Tibiába, sem az accountomhoz. De esély már van arra, hogy sg-t olvasok. 😊 Zakopane-ban rengeteget kirándultunk, ami nagyon jó volt és nagyon szép!
Morskie Oko - persze ez még nem saját kép 😊

Volt egy érdekes szituáció pár napja, amikoris fiatal kölkök (kb öt ~13 éves) ücsörögtek egy lépcsõn, amifelé tartottunk. Elõttünk ment egy idõs bácsi, és elkezdtek mondani neki valamit. Az öreg meg elég mérgesen leteremtette kb. õket. Nekem az jött le, hogy a kölkök talán pénzt kunyerálhattak, vagy ha nem az, akkor nem tudom elképzelni, hogy mirõl szólt a párbeszéd. Mi csak elmentünk mellettük, nem is figyeltünk, hiszen kb már 5 szót ha beszélünk lengyelül. 😊))
Szóval esetleg egy liveFreeItanzPlix mûsornak lehettem szem és fültanuja. Persze nem tudhatom.

Amúgy Bex, még nem bántottam senkit. 😊))

Legyetek jók!
Puszi mindenkinek!
Hamarosan jelentkezem!

Addig gyûjtsétek a Krakkóba kirendelt kémnek a neveket címekkel, majd meglátogatom a rendetlenkedõket.. 😊

Catti

Bexter
nem voltál?

maerlyn
úgy látom, nem sokról maradtam le

Bexter
nevemre átirhatod ugyse hazsnálnám 😊

Shaman
upper barracks-ban áll vagy 4 tök üresen...

Nem eladni gondoltam, hanem átpasszolnám egy magyarnak, ha netán nem jönne össze a másik ház, akkor ne kelljen a híd alatt aludnom 😛

Arcor
Lower Barracks 5 10 sqm 300 gold.
Ilyenbõl jelenleg 4 van amit 0 aranyért elvihet bárki. Nem hiszem, hogy el tudnád adni, de még ha sikerülni is mennyit kapnál érte? 5-10k-t?
Ez az 5-10k szerintem elfogadható veszteség, egy 37 sqm-es házért nálunk. Fogd fel úgy, hogy ennyivel drágább :p

(Én 50-et buktam a házamon) 😞

Aham, nekem kellene egy, de még a nyakamon van a régi 😞

Arcor
Valakit talán érdekelt nagyobb ház a Nobility Quarterben. Zak asszem de nem vennék rá mérget. Eladó a legalsó 37sqm-es ház.
23:51 You see a closed door. It belongs to house 'Nobility Quarter 1'. Rocket of Chaos owns this house.

Shaman
jézusom,miért nem battle windowban csak ráklikkelsz??

Így elég körülményes támadni...

Nekem ma akkor kuld el 😊