Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.
Ki mennyinel tart? Ki szamolja? Nem lesz belole <#boxer>#boxer><#violent>#violent>???
én még csak 5-6nál tartok igaz Fagyi?😛P<#crazya>#crazya>
Harmonian most kezdtem...😊) Igazabol nincs sok idom jatszani... csak gondoltam van par magyar...
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
battle ablakot azért nem szeretem mert ha partyban ölünk akkor nem akarok a másikra rákattintani ,hátmég pvp-n 😊 meg a gyors és nagy lényeket mikor ölöm ,ami elõl futni kell és véletlen battle ablakban egy másik lényre nyomnék rá ,vagy bele fut valami gyerek a képbe és egyrészt véletlen õrá kattintok másrészt meg elém áll és addig nem enged tovább míg nem válaszolok a jólismert pl?!?!?! kérdésre.
De nekem teljesen mind1 ki hogyan öl ,én az alt+klikket ajánlom ,nekem bevált eddig.
CSak anyni hogy a nálalm lévõ tibia partyt át rakjuk jövõ hónapra szerintem emrt senki sem bír el jönni a Szegedieken kívûl és így kcskit nehéz tibia találkozót csinálni!SZóval szerintem jövõ hónapba elssz ha esetleg akkro emg tudjuk oldani vagy valami hasonló
További szép napot mindenkinek
Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Most komolyan szted melyik a jobb? kikeresed a képernyõn a lényt,jó esetben eltalálod jobb click aztán attack.
Vagy egyszerüen a battle ablakban ráklikkelsz?
Nos melyik a jobb??
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
\"There is no worse death than the end of hope.\"
nem is tudnék...
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Inkabb a legkitartobb shooter 😛
Na a végln van egy baki, ugyanis a zene tovább megy a videón a videó 3 perces csak azl majd állítsátok le a stáblista után😛
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Még itt vagyok Polákföldön, eddig nagyon jól éreztem magamat. Eddig nem találkoztam Tibiással, vagy legalábbis nem tudtam róla, hogy az. 😊 Ma érkeztünk meg Krakkóba, ezen a szálláshelyen van internet, ezért tudok írni. Rengeteg fiatal lengyel kölök van erre!
Sonic!
Köszönöm, hogy átadtad az üzene-t! 😊
GH-val kapcsolatban:
Mindenkor Fagyi a fõnök a GHval kapcsolatban. Én csak azt mondtam, hogy szerintem csukni. De ha Fõnök úgy rendelkezik.. 😊
Még soká fogok hazaérkezni. Még legalább egy hétig nem is fogok belépni sem Tibiába, sem az accountomhoz. De esély már van arra, hogy sg-t olvasok. 😊 Zakopane-ban rengeteget kirándultunk, ami nagyon jó volt és nagyon szép!
Morskie Oko - persze ez még nem saját kép 😊
Volt egy érdekes szituáció pár napja, amikoris fiatal kölkök (kb öt ~13 éves) ücsörögtek egy lépcsõn, amifelé tartottunk. Elõttünk ment egy idõs bácsi, és elkezdtek mondani neki valamit. Az öreg meg elég mérgesen leteremtette kb. õket. Nekem az jött le, hogy a kölkök talán pénzt kunyerálhattak, vagy ha nem az, akkor nem tudom elképzelni, hogy mirõl szólt a párbeszéd. Mi csak elmentünk mellettük, nem is figyeltünk, hiszen kb már 5 szót ha beszélünk lengyelül. 😊))
Szóval esetleg egy liveFreeItanzPlix mûsornak lehettem szem és fültanuja. Persze nem tudhatom.
Amúgy Bex, még nem bántottam senkit. 😊))
Legyetek jók!
Puszi mindenkinek!
Hamarosan jelentkezem!
Addig gyûjtsétek a Krakkóba kirendelt kémnek a neveket címekkel, majd meglátogatom a rendetlenkedõket.. 😊
Catti
Ilyenbõl jelenleg 4 van amit 0 aranyért elvihet bárki. Nem hiszem, hogy el tudnád adni, de még ha sikerülni is mennyit kapnál érte? 5-10k-t?
Ez az 5-10k szerintem elfogadható veszteség, egy 37 sqm-es házért nálunk. Fogd fel úgy, hogy ennyivel drágább :p
(Én 50-et buktam a házamon) 😞
23:51 You see a closed door. It belongs to house 'Nobility Quarter 1'. Rocket of Chaos owns this house.
Így elég körülményes támadni...