124119
  • CattiBrie
    A guild...

Painless Divinity

A serious guild with a few requirements which must be followed; • Level 100+ • SPEAK ENGLISH! • Play serious & Fair! • Use the guild-chat always, ALWAYS! • Treat players as you want to be treated! • We DO support the Blacklist & SGA rules! • Check the guild forum often to see if anything new as been added.

SGA.. szabályok, angol, korrekt játék.. na, erre kíváncsi leszek.

Mellesleg hol van sg-ről? Volt accountja.
  • CattiBrie
    Átírta.. már nem PG

[x] Be part of a guild.
  • taj
    az mmorpg üzemeltetőjének szempontjából jó játéknak :P
  • CattiBrie
    A jó játéknak soha nincs végre.. soha nem unod meg.. :)
  • Shiwo
    plusz megspékelik azzal, hogy csíttel tolják végig..
  • Arcor
    De szerintem hülyeség egy játékot úgy játszani, hogy egyhuzamban ülsz előtte 16 órát csak hogy a végére érhess és egy napig volt szórakoztató az egész. Bár kinek mi.
  • Shiwo
    kinek mi az élvezeti küszöbe :) van akinek annyi elég..
  • Arcor
    Egy normális embernek. Egy retardnak az, hogy beírhassa aláírásba milyen gépet kapott a szüleitől és a warez megjelenése után 12 órával mondhassa, hogy huh már "kijátszottam az egészet".
    Döbbenetes, valamelyik nap voltam fültanuja egy hasonló beszélgetésnek hőtanon.
  • Shiwo
    minden játéknak ugyanaz a lényege..hogy szórakoztasson :)
  • Arcor
    Tibia Premium Time Periods

Duration Price (including all taxes)
    1 month (30 days) EUR 7.45 (EUR 7.45 per month)
    3 months (90 days) EUR 19.95 (EUR 6.65 per month)
    6 months (180 days) EUR 34.95 (EUR 5.82 per month)
    12 months (360 days) EUR 59.95 (EUR 4.99 per month)

Forrás: www.tibia.com
  • Jazeera
    És menyibe kerülnek rajta az ilyen "Prémium" előfizetések?
  • CattiBrie
    Jah, az az északi warlockos terület a MOLs alatt még nekem sincs meg. :))
  • rroolli
    Lehetőség van ingyenesen játszani, vannak páran magyarok közül akik még soha nem fizettek és egész nagy szinteket értek el. De 99,9% előbb vagy utóbb vett prémiumot, még én is, pedig ilyenekért nem szoktam fizetni. Kb 2 hónapig játszottam frees ként, addig nagyjából bejártam az ingyenes területeket(de sok van ahol máig se jártam), kitapasztaltam a játékstílust. Aztán mikor láttam magamon hogy elég sokat játszok vele, vettem prémiumot 3 hónapra. Élmény volt felfedezni az új területeket, varázslatokat. Mikor lejárt, ismét vettem, de 1 évre.
  • CattiBrie
    Nem mindnen MMORPG-nek ugyanaz a lényege? :P
  • Tygep
    Ingyenesen lehet vele akármeddig játszani, de akkor egy adott területre, a main kontinensre vagy korlátozva és lassabban tudsz fejlődni. Kevesebb varázslatot tudsz használni, nem tudsz hajóval/szőnyeggel utazni és nem tudsz házat venni, aludni. A plusz dolgokért elő kell fizetni.
  • Jazeera
    Az egész teljesen ingyenes? Vagy olyan mint a WOW?
  • Tygep
    És mindenek előtt a társaság, mint említettük :)
  • Tygep
    A lényeg a questelésekben, a terület felfedezésekben és a karakter fejlődésben van.

Nincs benne lvl korlát, addig fejlődsz ameddig akarsz. Rengeteg küldetés van benne, melyekben jó tárgyak szerezhetők. Természetesen lehet kereskedni is, guildbe tömörölüni, csapatban küldetésezni, vadászni. Bizonyos küldetésekben ez létkérdés :)
  • rroolli
    Amiért küzdesz: magas szint(level), jó skillek, sok pénz/jó felszerelés. De sokak számára ezek nem számítanak, csak a jó társaság ami van.
  • Jazeera
    Ezzel tisztában vagyok hogy MMORPG, de, hogy mi a lényeg benne? Miért küzdenekd, mik vannak benne? stb...
  • Tygep
    Van benne így is elég izgalom, plusz jó társaság, közös huntok, küldetések stb :)

A játék jóságát sokan nem grafikában mérjük, hanem játszhatóságban, játékélményben. Számunkra pedig fantasztikus játékléményt ad ez a game, és ezért szeretjük. Ezért játszik a többségünk évek óta ezzel.

A játékot 10 éve folyamatosan fejlesztik, bővítik. MMORPG, online szerepjáték.
  • Jazeera
    Hah!
    Non-pvp? Az unalmas nem? És külömben ez miféle verziós játék?
    Ez mostani game vagy régi mert a grafika nem a leg jobb...

Külömben is, mi a játék lényege? Bocs a sok kérdésért..
  • Tygep
    Ilyenek vannak az alján: Nightmares, Destroyers, Plaguesmiths, Lost Souls, Demons and Behemoths.

Ha vagyok, akkor számíthattok rám, megyek lődözni :)
  • taj
    egy napig pvp lenne secura, akkor minden város elég tiszta lenne szerintem :D
    csak néha tűnne fel a Dies Irae Paroduh hullája körül, és addig mindenki a depóban remegne kocsonya módjára :D
  • marton350
    én is mennék ,mert nekem is kellene a quest ,de ha a huntolásban a demon is benne van akkor inkább kihagynám...
    de ha semmi demon v annál erősebb nem jön ami retargetolni szokott akkor én megyek (ha nem leszek rosszabbul)
  • CattiBrie
    Hail Szexárd!
  • Aquir
    különben is a mi Secura szerverünk azért non-pvp mert nem ölheted a másikat csak a szörnyet :P
  • Arcor
    Nem akarok kötekedni, de a terroristák nem egymást ölik
  • Jazeera
    Ah, eza Tibiadroidok fóruma?

Biztos érdekes lehet, hogy ilyen sokan játszák nem?
    Azon az elsó képen meg ölik egymást mint valami terroristák
  • Aquir
    aha, igen, csak én nem spam miatt tettem :P egyszerűbb egy moderátor vagy a SIMA BESZÉLGETÉS :)

és ne sírjon a szátok használjatok FIREFOXOT (mint én) [mint ő] :D
  • Aquir
    hát az nem ide tartozott :p :)
  • olattila
    Sziasztok :)
    Omm Cipi en jelentkeznek arra a huntra ha megcsinaljak a netet es eleg jo lesz de penteken meg szombaton nem tudok menni es este lenne a legjobb mert akkor vagyok szabad.Vasarnap is jo mert akkor fogok vissza jonni na csak enyit akartam :P
    Egyebkent hogy s mint vagytok? :)
    Na bye majd holnap meg fel lepek sg-re valamikor :)
  • Shiwo
    rosszul sejted..nekem 8, hogy ott a komment, Shámliékat zavarja, nem engem :D
  • Shiwo
    miért használnék IE -t ? nekem nem esett szét
  • maerlyn
    mivel az IE motorját használja, az is egy security bugos szar
  • maerlyn
    igen, az a sejtésem
  • Bobber
    elvileg itthon vagyok a hétvégén bár osztálytalálkozóm lesz szombaton szóval ugyse érek rá:(
    de ha valami isteni csoda folytán mégis akkor megyek:)
  • kiscipi
    Formorgar Mines-ba keresek kisebb nagyobb csapatot 1 kellemes gyakással egybe kötött questelésre a hétvégén vagy valamelyik este :)
  • Bobber
    Én pl maxthont
    De Cattit kell miatta szidni mert ő szoktatott annó rá:)
    probált a firefoxra is de az nem sikerült:)
  • Bexter
    Ezek szerint aszondod shiwo IE-t használ? :D