Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen.

Ha nincs jó példa akkor nem csodálom én sem, hogy ilyenek lesznek.

De ha nincs kitõl példát venni....

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

miben?

Czdano
Régen amig kevesebben voltak thaisban (ergo kevesebb lengyel volt) lehetett hirdetni kereskedni és nem spammelt senki..aztán jött a dice és beindultak a szerencsejátékok és azota ilyen thais ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nem hívjuk ,Ata hívja ,nem akarom semmivel sem okolni ,de múltkor olyan gyerek is ovlt a csanelon aki több karit húzott fel bottal lvl100+ra mint amennyit Shiwo karácsonyra a mikulásnak😊. Persze honnan tudhatta volna ,nem Ata a hibás emiatt.

Egyébként több magyart is ismerek akinek vagy 5 ilyen van hotkeyen ,de teljesen normálisak ,semmi rosszat nem csináltak.

Egyszerûen a lengyelek ,szinte mindig tõlök tanulják ezeket ,õk azok akik ezt nyomják az utcákon és ha elmész Thais depóba ,megállsz a földszinten ,mit hallassz? Loss xy gp... ,hírdetések amiknek traden a helyük (ez mondjuk a másik hogy szerintem hírdetés maradjon meg trade-re ,múltkor még asszem message of the day-be is volt ,ez olyan mintha nem akarsz reklámokat látni nem kapcsolod be a tw-t ,ha nem akarsz hírdetést ,nem mész fel tradere) ,hallod még a lengyel káromkodásokat meg hogy "pl? tak" ,meg ezeket a hotkeyeket. de van köztük jópofa is ,pl amikor exurára betesz valaki 1 fluidos üveg rajzot ,azzal az a baj hogyha ölni megy akkor sok lesz a spam.

Ez az én véleményem ,a lengyelektõl tanulják ezeket ,de nem minden lengyel ilyen ,ismerek olyat is aki tök jó fej.

Bexter
Jézus is hitt, a többit nem kell elmesélnem.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Son Ice
Most beszélgettem Honfoglalo-val... Értelmesnek tûnik ettõl az egy ballépésétõl függetlenül... Talán nem lesz több ilyen. Én még hiszek abban, hogy szép szavakkal, rávezetéssel meg tudjuk mutatni, hogy mi a helyes... még, ha olykor-olykor mi magunk és vétkezünk. 😄😄😄

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Czdano
Szánalmas...miért hivtok meg ilyeneket csenölre?..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Son Ice
Nem az a baj... (újból kezdem)... Nem CSAK az a baj, hogy a magyarok között is van ilyen a játékban - ahogy Vackor is írta -, hanem az, hogy "ezek" (más jelzõt nem tudok használni rájuk) köztünk élnek, és az utcán is találkozni velük IRL. Azt hiszem világos mindenki elõtt, hogy miért nem járok channelre... akivel úgy érzem, úgyis beszélgetek privátban.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Szerintem is elég szomorú, hogy itt tartunk :/

Bexter
Sokat nem vagyok fenn, és ilyet látok. Mik lehetnek még amirõl nem tudok.

Javaslom chanelre is csak azok legyenek meghivva akik tiszták!

Elkeserít, h manapság a magyarok is olyan magatartást tanusítanak, mint a lengyelek <#szomoru1> akiket elõszerettel veszünk egy kalap alá. "Noob pl."
Azt gondolnám, h egy szint alá már nem lehet süllyedni. Nos úgy látom lehet.

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

Bexter
10:00 Honfoglalo : \•/ ¬_• HI NOOB! | |\ GIVE ME ITEMS! /\ /\ ORYOU DEAD!
10:00 Honfoglalo : hopp nem ide

Az ijeneket chanelre se hivnám meg...

Dús fantáziája van😛

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

06:40 You see Lord ofthe earrings (Level 15). He is a knight.

Bobber
😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Ugyan dehogy 😊 Azt pedig sajnálom, h nem tudsz játszani :S

ui : /kedves gesztus / de néni ??? nekik lehet , neked viszont 😉

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

Bobber
mi baj Vackor mi történt ki bántott meg?
remélem nem én bár én sajnos nem tudtam vagy 2 hete játszani igy nagyon nem is tudtalak megbántani.

ui.:
Ne bántsa senki Vackornénit mert megharapom.

Éredekes ez :S én is:S vagy még sem ? :S nekem kb elegem van abból, h egyesek hülyének néznek...kár, h nem lehet rejtve lenni, mint az msn-n :S mindenestre,most nagyon pocsék hangulatom van :S és ha fellépek akkor tuti nem az új és ifjú titánok miatt :S csak is a régi tibiások miatt.

ui. tojáss nem rólad szól a kesergésem ...

Semmi gond... es tudom, hogy sok a pl? like jatekos...

I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.

Arcor
Bocsánatot kérek. Elhamarkodottan ítéltem.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

oops... ez egy masik userem... tojassl0l vagyok... sry...
Arcor... nem tudom, hogy rolam beszelsz-e, viszont en nem kunyeraltam... csak azt kerdeztem, hogy nincs-e valakinek charja rookon akitol cuccot vehetek... es nem volt igy osszeszedtem magamtol... De ha ezen igy felakadtok bocs....
Arcor
Ennyi 😊 Fél óra alatt lev 2-n össze lehet szedni majdnem a legjobb cuccokat rookon questekbõl.

Arcor
Én is voltam kicsi mégsem kunyeráltam... A kettõ nem függ össze.

Ata miért kell elvenni a kedvét még akkor is ha meg akar ölni ,nagy valószínûséggel holnap is le fogok menni úgyhogy még nincs veszve semmi 😛

ma amúgysem halhattam volna meg ,tök jó napom volt ,ench spear gyártás ,heronál szintet lépett a ds-eknél distancom ,leértem 2. hero red cloth ,crown legs+lvlup utána meg a többi loot+életem kábé elsõ vagy második woi-ja dragiból ,nem kell elrontani ezt a napot😊)

mostmár úgyse megyek sehova ,ideért a vihar ,de majd holnap keresek a naptáramban idõpontot a halálra 😉

ja és bocsi hogy ennyit spammelek ,de Catti szinte parancsolta ,nehogy mikor hazaérjen polákiából unatkozzon ,így lesz mit olvasnia 😊

Mar keso Bex mert kijutott 😊

Gratz 😛

Amugy valakinek nincs egy folosleges Banana Staff -ja amit elakar adni nekem? 😄

Bexter
I Hope you Die and You LOSE it

Czdano
grat ittis 😛

Mennyire szeretnek engem a herok ,kár hogy én nem szerettem õket ,egészen eddig😊 aztán megint megutáltam õket mert kifele félúton elfogyott a fluid de túléltem

Annyira szeretnek másfél óra alatt ezekkel kényeztettek el😊 :

[/img]

Tudom ,kezdõk szerencséje ,majd elmúlik 😛<#idiota><#idiota>

Cipi mi jól ismerjük greenclaw swampot ,ugye?😄D

Hat eddigi tulelesem en is kaznak es a swampnek koszonhetem😊
Kaz a kedvenc varosom... minden szegletet ismerem... es a mellette elterulo Greenshore is a kisujjamban van 😄 nem nagy teruletek, de ha vki jol ismeri konnyen rejtozhet meg az exiva elol is 😉

hát kazban vagyunk most 3-an ,lvl10-11 és ott alig vannak emberek ,míg Thaisban mindig volt legalább 5-10friss hulla. ott van kb 3-4ember vagy egy se ,ott dwarfokon elélünk szerintem egy darabig utána meg darába megyünk szerintem szõnyeggel és ott ölünk ,de még nincs mindenkinek 3unk közül prémje+kellene egy knight is aki blokkol ,mert most mind3an spellcasterek vagyunk ,viszont van inferán egy knightom is😄 a bibi az hogy kb lvl8-9 ,skilljei szinte nincsenek és elég idõigényes lenne feltornászni de ha a másik 2 társam (Dávid ,Coleman) segítene a trénelésben meg ilyesmi akkor nem lehet annyira nehéz mint 1edül.

Marton350: Egyebkent nekem is van infernan egy lvl 15 sorc... de nem igazan szeretek ott jatszani... mindig bujkalni kell.. ez idaig bejott, de azert na...

En is inkabb a mace mellett szavazok mint a spear mellett... 😊
Ja es a lvl 3on a lefutas a bear roomba mar megvolt.. onnan vannak a cuccaim 😊)
Ma nem biztos, hogy lesz idom jatszani... szoval marad a lvl 4.. eleg lassu igy a fejlodes, de idom sincs tobb... 😊

Bobber
hát nekem is az elsõ rooki kari az még ngyon sokáig tartott mire elkészült
nem tudom emléxel e még Shaman mit össze kinlódtunk hogy meglépjük a lvl8 at meg hogy mit szenvedtünk a csontik ölésével hogy eladhassuk a macékat amik estek belõle😊
tudod akkor még játszott szergi is😊
na neki kb annyibvan ki is merült a játék😊
de akkor is jó kalandok voltak és tökre izgalmas volt hogy még rook is igencsak tudott kihívást nyujtani
ma sajnos ez az élmény már nincs meg😞
ma csak átszalad az ember rookon és kész

infernán nekem is van karim aszem 24-25 szint körül de ott még ha többen vannak az emberek akkro is eléghalál a játék
annyi tippet tudok adni hogy nagyon gyorsan premi területre kell szaldni és ott elvileg kevesebbet hal az ember
ettõl függetlenül nekem is volt olyan hogy egy 80-90+ csóka rámszált és folyamatosan abbol csinált sportot hogy engem ölt le
szóval ott se egyszerü de lényegesen kevesebb a pk-s emberke premi területen
illetve mert elég kevés emberke játszik igy lényegesen nagyobbak az egyedül gyakható labirintus részek is és jobban megadják egymásnak az emberek a tiszteletet ha megkére hogy egyedül gyakhass
de sajnos mindig vannak kivételek is

Shaman
érdekes,nekem pont az ellenkezõje jött le.
mostanság csináltam pár rooki karit a csótányláb miatt. Nos a sima kardos tök könnyen boldogult mindenféle lény ellen,viszont a spear-essel szenvedtem.
Hiába ment fel a skillem 16-osra (annál tovább rookon nem nagyon tudod növelni,hacsak nem maradsz ott lev8 után is) annyira szarul találtam el a trollokat,vagy bármit... kábé minden 10. dobásom talált. Ettõl a kard sokkal obb volt,lehet kisebbet sebzett,de legalább minden második betalált.
Noh mindegy viszont mikor kiválasztod már island of destinyn a kasztot onnan megindul a skill is. Kábé percenként léptem distance-ot,s olyan 25 körül már nem volt gondom a palával sem :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Czdano
Én rookon ugy fejlõdtem legutobb Nován hogy leszaladtam a minotauros questhez lvl 3on (asszem chain armor , brass helmet meg vmi arrowokat ad) a többi eqt meg skeletonokbol szedtem össze

inferán*

Egyébként van infderán egy karim de még lvl9 és azon gondolkozom hogy kéne ott is tolni többen ,mert pvp enforced egyedül=biztos halál ,már Dávidnak meg Colemannak is van ott karija

Még annó rookon:

Létrejöttem én mint 1 kezdõ knight, gondoltam akkor elindulok gyakni hátha lesz valami. 3-4 óra nyuszi gyakás után rájöttem, hogy valószínû olyan lényt kéne ölni ami ad xp-t. El is indultam és miután néhányszor meghaltam lvl 1-2 környékén trolloktól akkor kaptam a legelsõ segítséget :MENJ PATKÁNYT ÖLNI!! úgy is tettem.Igaz néhány napba beletelt mire felhúztam magam lvl 8 ra (szinte csak patkányokon), de legalább anyagi illetve taktikai segítség nélkül leküzdöttem rook-ot 😊azótais csak megyek megyek és megyek elõre (kevesebbet halok szerencsére) hát ezaz én történetem 😊

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Nos, legion helmet quest done, chain armor quest done... vettem egy plate shieldet... fegyvert meg senki nem arult, de asszem lemegyek a skeletonokhoz es szerzek sajatot... 😊))))

Én palával könnyen voltam Ata lógott a druidomnak pár100gpvel és azt rookon odaadta😄DD volt pénz spearra és tudtam egy kis gyakorlás után trollokat ölni ,mert sokkal erõsebb mint közelharci fegyver ,trollokat közelharcban rookon csak fél óra alatt tudtam leütni ,de nem is maceval mentem.

A druidom viszont segítség nélkül húztam fel ,már nagyonnememlékszem hogy hogyan ,de asszem lvl3-4körül mentem ki farkast ,pókot ölni ,pénzem nem volt annyira sok ,de fejlõdtem.

Rekordom nekem is 3-4óra körül van😊

Eloszor is koszi, hogy batoritasz.
Akkor leirok egy eleg hulye helyzetet... 😊)
Mielott meg irtal volna patkanyoztam lvl 1rol lvl 4re... 400 arany gyult ossze a sok patkanybol... 😊))) Mivel mar tibiaztam en is tudtam, hogy jo a sok patkany az elejen... viszont a vicc az egeszben az az, hogy meg igy sem tudtam venni cuccokat, nem jatszik senki rookon?😊)

Bobber
ja és securán elég sok ember játszik ahoz hogy sokmindent gyorsan meg lehessen venni még rookon is
szóval ne ilyedj meg szerintem max 10 perc alatt be lehet szerezni a cuccokat ha van az embernek pénze

Bobber
tsa

ne is foglalkozz velük már elfelejtették hogy õk is voltak kicsik😊)

amugy rookon nagyon gyorsan át lehet maga verekedni ha ügyesen csinálod
érdemes a patkányhullákat az elején felkapkodni és felszaladni vele a könyvtároshoz és eladni neki ugyan ez a nyuszi hulla is aszem.
tudom csak 2 arany de gyorsan összejön egy macera való és akkor már lehet gyorsabban fejlõdni.
én tudom ajánlani még ha hülyén is hangzik hogy eleinte sokat patkányozz mármint azt ölj utána meg lehet egy kis farkas maci ilyesmi
olyan 4-5 óra alatt simán túl lehet jutni rookon
Szolottamm Ufff

Tevedtek... nem a penzrol van szo... van penz, de ki arul? SENKI! HAH! >😄

Bexter
pl?

Kicsikiraly
képzeld, én végigszenvedtem, hatalmas veszõdség...

még lvl1-en fogod magad, kimész nyulakat ölni, veszed fel a húst, azokat eladod, összejön csomó pénz, veszel cuccot.

DFTBA &#3232;_&#3232;

hah... nem kell kossz😉

Arcor
fri itans pls