Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nincs jó példa akkor nem csodálom én sem, hogy ilyenek lesznek.
De ha nincs kitõl példát venni....
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Egyébként több magyart is ismerek akinek vagy 5 ilyen van hotkeyen ,de teljesen normálisak ,semmi rosszat nem csináltak.
Egyszerûen a lengyelek ,szinte mindig tõlök tanulják ezeket ,õk azok akik ezt nyomják az utcákon és ha elmész Thais depóba ,megállsz a földszinten ,mit hallassz? Loss xy gp... ,hírdetések amiknek traden a helyük (ez mondjuk a másik hogy szerintem hírdetés maradjon meg trade-re ,múltkor még asszem message of the day-be is volt ,ez olyan mintha nem akarsz reklámokat látni nem kapcsolod be a tw-t ,ha nem akarsz hírdetést ,nem mész fel tradere) ,hallod még a lengyel káromkodásokat meg hogy "pl? tak" ,meg ezeket a hotkeyeket. de van köztük jópofa is ,pl amikor exurára betesz valaki 1 fluidos üveg rajzot ,azzal az a baj hogyha ölni megy akkor sok lesz a spam.
Ez az én véleményem ,a lengyelektõl tanulják ezeket ,de nem minden lengyel ilyen ,ismerek olyat is aki tök jó fej.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Javaslom chanelre is csak azok legyenek meghivva akik tiszták!
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Azt gondolnám, h egy szint alá már nem lehet süllyedni. Nos úgy látom lehet.
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
10:00 Honfoglalo : hopp nem ide
Az ijeneket chanelre se hivnám meg...
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
ui : /kedves gesztus / de néni ??? nekik lehet , neked viszont 😉
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
remélem nem én bár én sajnos nem tudtam vagy 2 hete játszani igy nagyon nem is tudtalak megbántani.
ui.:
Ne bántsa senki Vackornénit mert megharapom.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
ui. tojáss nem rólad szól a kesergésem ...
I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
ma amúgysem halhattam volna meg ,tök jó napom volt ,ench spear gyártás ,heronál szintet lépett a ds-eknél distancom ,leértem 2. hero red cloth ,crown legs+lvlup utána meg a többi loot+életem kábé elsõ vagy második woi-ja dragiból ,nem kell elrontani ezt a napot😊)
mostmár úgyse megyek sehova ,ideért a vihar ,de majd holnap keresek a naptáramban idõpontot a halálra 😉
ja és bocsi hogy ennyit spammelek ,de Catti szinte parancsolta ,nehogy mikor hazaérjen polákiából unatkozzon ,így lesz mit olvasnia 😊
Amugy valakinek nincs egy folosleges Banana Staff -ja amit elakar adni nekem? 😄
Annyira szeretnek másfél óra alatt ezekkel kényeztettek el😊 :
[/img]
Tudom ,kezdõk szerencséje ,majd elmúlik 😛<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Kaz a kedvenc varosom... minden szegletet ismerem... es a mellette elterulo Greenshore is a kisujjamban van 😄 nem nagy teruletek, de ha vki jol ismeri konnyen rejtozhet meg az exiva elol is 😉
En is inkabb a mace mellett szavazok mint a spear mellett... 😊
Ja es a lvl 3on a lefutas a bear roomba mar megvolt.. onnan vannak a cuccaim 😊)
Ma nem biztos, hogy lesz idom jatszani... szoval marad a lvl 4.. eleg lassu igy a fejlodes, de idom sincs tobb... 😊
nem tudom emléxel e még Shaman mit össze kinlódtunk hogy meglépjük a lvl8 at meg hogy mit szenvedtünk a csontik ölésével hogy eladhassuk a macékat amik estek belõle😊
tudod akkor még játszott szergi is😊
na neki kb annyibvan ki is merült a játék😊
de akkor is jó kalandok voltak és tökre izgalmas volt hogy még rook is igencsak tudott kihívást nyujtani
ma sajnos ez az élmény már nincs meg😞
ma csak átszalad az ember rookon és kész
infernán nekem is van karim aszem 24-25 szint körül de ott még ha többen vannak az emberek akkro is eléghalál a játék
annyi tippet tudok adni hogy nagyon gyorsan premi területre kell szaldni és ott elvileg kevesebbet hal az ember
ettõl függetlenül nekem is volt olyan hogy egy 80-90+ csóka rámszált és folyamatosan abbol csinált sportot hogy engem ölt le
szóval ott se egyszerü de lényegesen kevesebb a pk-s emberke premi területen
illetve mert elég kevés emberke játszik igy lényegesen nagyobbak az egyedül gyakható labirintus részek is és jobban megadják egymásnak az emberek a tiszteletet ha megkére hogy egyedül gyakhass
de sajnos mindig vannak kivételek is
mostanság csináltam pár rooki karit a csótányláb miatt. Nos a sima kardos tök könnyen boldogult mindenféle lény ellen,viszont a spear-essel szenvedtem.
Hiába ment fel a skillem 16-osra (annál tovább rookon nem nagyon tudod növelni,hacsak nem maradsz ott lev8 után is) annyira szarul találtam el a trollokat,vagy bármit... kábé minden 10. dobásom talált. Ettõl a kard sokkal obb volt,lehet kisebbet sebzett,de legalább minden második betalált.
Noh mindegy viszont mikor kiválasztod már island of destinyn a kasztot onnan megindul a skill is. Kábé percenként léptem distance-ot,s olyan 25 körül már nem volt gondom a palával sem :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Létrejöttem én mint 1 kezdõ knight, gondoltam akkor elindulok gyakni hátha lesz valami. 3-4 óra nyuszi gyakás után rájöttem, hogy valószínû olyan lényt kéne ölni ami ad xp-t. El is indultam és miután néhányszor meghaltam lvl 1-2 környékén trolloktól akkor kaptam a legelsõ segítséget :MENJ PATKÁNYT ÖLNI!! úgy is tettem.Igaz néhány napba beletelt mire felhúztam magam lvl 8 ra (szinte csak patkányokon), de legalább anyagi illetve taktikai segítség nélkül leküzdöttem rook-ot 😊azótais csak megyek megyek és megyek elõre (kevesebbet halok szerencsére) hát ezaz én történetem 😊
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
A druidom viszont segítség nélkül húztam fel ,már nagyonnememlékszem hogy hogyan ,de asszem lvl3-4körül mentem ki farkast ,pókot ölni ,pénzem nem volt annyira sok ,de fejlõdtem.
Rekordom nekem is 3-4óra körül van😊
Akkor leirok egy eleg hulye helyzetet... 😊)
Mielott meg irtal volna patkanyoztam lvl 1rol lvl 4re... 400 arany gyult ossze a sok patkanybol... 😊))) Mivel mar tibiaztam en is tudtam, hogy jo a sok patkany az elejen... viszont a vicc az egeszben az az, hogy meg igy sem tudtam venni cuccokat, nem jatszik senki rookon?😊)
szóval ne ilyedj meg szerintem max 10 perc alatt be lehet szerezni a cuccokat ha van az embernek pénze
ne is foglalkozz velük már elfelejtették hogy õk is voltak kicsik😊)
amugy rookon nagyon gyorsan át lehet maga verekedni ha ügyesen csinálod
érdemes a patkányhullákat az elején felkapkodni és felszaladni vele a könyvtároshoz és eladni neki ugyan ez a nyuszi hulla is aszem.
tudom csak 2 arany de gyorsan összejön egy macera való és akkor már lehet gyorsabban fejlõdni.
én tudom ajánlani még ha hülyén is hangzik hogy eleinte sokat patkányozz mármint azt ölj utána meg lehet egy kis farkas maci ilyesmi
olyan 4-5 óra alatt simán túl lehet jutni rookon
Szolottamm Ufff
még lvl1-en fogod magad, kimész nyulakat ölni, veszed fel a húst, azokat eladod, összejön csomó pénz, veszel cuccot.
DFTBA ಠ_ಠ