124119
-
#103454 Ha az, akire én gondolok, akkor ő nem volt alapító. Bár kit nevezzünk annak? Az első lídert a 4 vice-szal, nem? :) -
taj #103453 Nem merem leírni a nevét, mert megidéződik :P
Darelnak folyton téged szídott, és nőből volt.
Máté cuccát nyúlták le, azért hagyta abba.
Több, mint 100 bp uh + kard + egyéb cuccok. Amíg szar volt a nete, végig uh-t gyártott, aztán lett jó nete, és el akart kezdeni játszani, erre belépett, és meglepődött, próbált beszélni a sráccal, hogy adja vissza, de az válaszra sem méltatta.
Ez a Cattis duma jó volt, de akkor még nem ő volt a leader, és az ex-leader személye maradt lökött :P -
#103452 Hopp, szorri! -
#103451 -
#103450 Igen, köszi... azóta megkaptam az infót... és már emlékszem is rá.
Szerencsére engem az már nem érintett. -
#103449 vagy egyáltalán nem*
Azt hiszem nekem is elgurult a gyógyszerem... -
taj #103448 Ram rúgta ki a fél guildot az egyik nyáron, amikor Zak helyett leader lett, mert nem váltott velük egy szót se, és nem ismerte őket, mindig kinyomott guild chattel gyakott :P -
#103447 ...csak tudod:
- Ha valakit sorozatosan átvernek, nehéz utána megbízni benne.
- Ha valakit meglopnak - ezzel tönkretéve az illető több havi/évi munkáját -, nehezen bocsát meg, vagy egyáltalán.
- Ha valakiről sok embernek rossz a véleménye, oka lehet.
Nem mondom, hogy minden pont vonatkozik Rád, válogasd ki... mint írtam, személyesen nem ismerlek. -
#103446 Lassan egy online szerepjáték sem lesz, ahol szívesen látják...
...én elgondolkoznék. :) -
#103445 Jujj, én is szerepelek a kommentedben. -
#103444 Medve anyám :D Megjött a menzeszed? :D -
#103443 Nekem soha nem köszönöd meg, hogy írtam... -
#103442 Én is én is én is!!!!! Én is akarok egy kommentre legalább hatszor reagálni... Free komments plix! -
#103441 Egyetlen egy komolyabb törés volt a guild életében, akkor jött létre a FOD, de azt a törést 1 személyre lehet kenni
Kíváncsi lennék ki az... -
#103440 Külömben is WOW on majdnem úgyan úgy bántalk velem mint itt Tibián a magyarok velem.
Hát... talán oka van... bár nem ismerlek (azt hiszem); de elég sokat olvastam/hallottam Rólad... és azt hiszem jobb is így. :) -
Noodlee #103439 Combinate = Moszuke??
Akkor már értem, hogy mi a probléma xD -
#103438 Nem most.. már régen. -
#103437 nekem is kicsit zavaros a leírás.. most akkor Bob unokaöccse lenyúlta Mathiast ? -
#103436 Moszuke (the predator) -
Noodlee #103435 Combinate koma milyen nevekkel játszott, mert a kommentekből az jött le, hogy már régi játékos. Lehet, hogy már akkor is játszott, amikor én még aktív voltam? Nem tudom nevekhez kötni. -
Berselius #103434 You see a note pinned on the wall.
You read: Your gods need YOU!
Join the holy Inquisition to fight the enemies of your gods and your country!
Contact Henricus in the Inquisiton quarters beneath the Thaian jail!
Ezt eddig csak én nem láttam? -
Noodlee #103433 "a másik embert sem értettem meg soha, hogy miért csinálja fölöslegesen a cirkuszt, pedig ő talán alapító tag is volt"
Nem igazán tudom kire gondolsz?
"Attól én még találkoztam néha Mátéval"
Máté? Tudtommal ő nem nyúlt le semmit senkitől. Vagy ő egy másik Máté?
"éjszakákon át magyarázta az egyik guild tagnak, hogy milyen hülye a guild leader (egyébként javíthatatlanul az is maradt)"
Na ezt nem teszed zsebre Cattitől :P
Szerintem nincs Cattivel semmi baj :)
-
Berselius #103432 Bocsi, nem akartalak felidegesíteni... -
taj #103431 Én speciel sose tudtam meg, hogy mi bajod a PG-vel, mindig csak azt láttam, hogy anyákat, felnőtt nőket, egyetemista lányokat illetsz olyan szavakkal, hogy a hajam égnek állt, és mindezt azért, mert pg-sek voltak. (Megjegyzem, hogy nem vagyok híve annak a hozzáállásnak, hogy bocsássunk meg valakinek, mert fiatal még. Én fiatal koromban se mondtam olyan durvákat senkire, még ha hülyére is kalapáltuk egymást valakivel gyerekként, akkor sem.)
Gondolom ez csak akkor kezdődött, amikor már eldőlt, hogy nem látunk szívesen a guildban. Hogy miért alakult így, arra már nem emlékszem, de szerintem az attitűdöddel volt baj már az elején is. Bár arra sem emlékszem, hogy én egyáltalán részese voltam-e ennek a döntésnek, vagy a szokásos nyári szünetem alatt tűntél fel, viszont arra emlékszem, amikor egy másik karival is megjelentél, és mindenféle érdekes dolgot hazudtál arról, hogy hol dolgozol. Persze gyanús volt az egész, és az első keresztkérdésünknél lebuktál, majd kifakadtál ellenünk, amikor közöltük, hogy nem látunk szívesen.
Mindenesetre a lényeget meg kell értened: ebben a játékban 5 másodperc alatt bárki bukhatja évek munkáját. Akiben nem lehet megbízni, azt nem szívesen juttatjuk olyan helyzetbe, hogy azzal vissza tudjon élni. Nem egy embert vesztettünk el ilyesmi miatt. Bobber unokaöccse például visszaélt a jóindulattal: valaki adott neki egy szobát a házában, ahogy nyitvamaradt a tulaj szobájának ajtaja, azonnal megszabadította minden értékétől. Ezek után nem akarta újrakezdeni, pedig anyagilag támogattuk volna, de azt mondta, hogy ő addig nem fog játszani, amíg Bobber guildtag, mert nem járt közben az érdekében az unokaöccsénél, akiben csak azért bízott meg ennyire, mert valamelyik tag rokona volt. Attól én még találkoztam néha Mátéval, ha Budapesten vagy Balatonalmádin/Veszprémben járt, és szólt, hogy találkozhatnánk, sőt meg is hívtak airsoftozni Miskolcra, csak úgy alakult, hogy nem tudtam menni, mert tavaly nem akartam harci sebeket az állásinterjús időszakomra.
Nem te vagy az egyetlen, aki előadta, hogy milyen rosszak vagyunk, de a másik embert sem értettem meg soha, hogy miért csinálja fölöslegesen a cirkuszt, pedig ő talán alapító tag is volt, mi semmiben nem korlátoztuk, mégis éjszakákon át magyarázta az egyik guild tagnak, hogy milyen hülye a guild leader (egyébként javíthatatlanul az is maradt ). Volt olyan is, akit "korlátoztunk" a blacklistes elvárásainkkal (amikor nem saját hibájából került bl-re, de szerettünk volna white guild maradni, és megkértük, hogy oldja meg az ügyét), ezért kilépett a guildból, de ettől nem rossz a kapcsolata velünk, elvből nem fizetett volna valamiért, amit ellene követtek el, majd amikor hasonlóan járt el az elkövetővel szemben, akkor felnyomták bl-re.
Egyetlen egy komolyabb törés volt a guild életében, akkor jött létre a FOD, de azt a törést 1 személyre lehet kenni, és most meg is teszem, mert úgysem olvassa a fórumot , és tényleg egyedül döntött, de ő is jóban lett a lapátra tett emberekkel.
-
Husosfagyi #103430 nem szóltam...
Azt azért sajnálom, hogy egy-egy ilyen jött-ment csorbítja a régi guildek hírét...
Általában az ilyenekről 1-2 hónapon belül kiderül, hogy nem oda valók.
Rendszerint ki is teszik őket... dehát addig is szabadon garázdálkodnak... -
Noodlee #103429 Amikor még Teir volt a Leader a HG-ban, akkor még tiszta volt a Guild, de miután átvette Krille, utána özönlött be a sok swe barom. -
#103428 Akkor a sex a legjobb game :D -
#103427 és szóltatok a HG-senkenk ? -
Husosfagyi #103426 Sajnos, nem csak azokban a guildekben...
Tegnap például egy nem túl régi High Guardos PKzni próbálta Andrist a behénél az ellökős taktikával (Elite Exo vagy ki)
Xillyt pedig egy szintén SGA-s csóka pékázta, ugyanott, néhány napja...
-
Husosfagyi #103425 Bár én csak fórumról tudok tájékozódni mert akkoriban még nem játszottam,
elég negatív dolgokat találtam.
Ezt leszámítva viszont kellemesen csalódtam mind most, mind kb. 1 évvel ezelőtt.
Támogatom én is ezt a javaslatot. -
#103424 Bex, Bob ! Megvan a ház :) -
Noodlee #103423 Hmm.
Látom újra feltűnt a "fekete bárány".
Én csak annyit tudok róla, hogy kipakolta (álítólag) a GH-t. A #103416 kommentjében elég normálisnak tűnik a figura, nem egy Moszuke.
Amúgy a Dragon Raiders guildben is elég sok tapló van, mivel találkoztam elég sok guild tagjukkal, amikor még aktív játékos voltam, és az unakaöcsém is mesélt pár dolgot róluk.
Szerintem megnézhetnénk/megnézhetnétek azt a "tiszta vizes" dolgot :) -
#103422 Köszönöm, hogy írtál! -
#103421 "Azért írom ezt le mind mert már teljesen televan a hócipőm azzal, hogy ti így bántok velem állandóan, és mert hátam mögött pletykáltok minden hazugságot ahelyett, hogy a szemembe mondanátok."
Hát öntsünk tiszta vizet..
Biztos nem véletlen, hogy sok PG ennyi rossz és negatív dolgot tud Rólad mondani és egy negatív fantomként élsz az emlékekben. Ezt így azért lássuk be: Valami oka csak van. Ok nélkül senki nem mond a másikra rosszat.
PG-ben is rengeteg új emberke van. Ők is bekerültek, mert úgy vettük észre, hogy normálisak. Tehát a közösség nem zárt. Be lehet kerülni. De igen is meg kell válogatni, hogy kivel barátkozik az ember. -
#103420 "Ja és catti próbálok én mindenkivel kedves lenni, Fagyi is elmondhatja ezt mikor egy másik char-al kunyerált nem tom hány gp-t és odaadtam neki mert nem sajnáltam tőle, mikor ti még 10gp-t se vagytok képesek adni egy rászorulónak"
De nem érted a lényeget. Nem attól jó valaki, hogy ad a rászorulónak.
Talán Kicsikirálynak volt a postfixében valami ilyesmi hogy "ne halat adj, hanem tanítsd meg halat fogni". Véleményem szerint nem jó dolog, mindenféle hülye gyereknek szétosztogatni pénzt. Ahogy én élőben sem adok senkinek csak úgy pénzt úgy a játékban sem.
De ebben is lehet más a véleményünk és mégsem mondhatjuk el, hogy az egyik felfogás rossz, vagy éppen jó.
Főleg, mert szerintem még nem múltál el 18 éves, keveset éltél (és ezt nem rossz, lenéző szándéllak írom). De lehet, hogy később erről máshogy fogsz gondolkodni. -
#103419 "Mert látom nektek minden bajotok van már és nem bírjátok abbahagyni és túltenni magatokat a múlton."
Nekem speciel igen nehéz elfelejtenek, amiket ok nélkül mondtál rólam.. másnak.
Én már az akkori viselkedésedet nem értettem. Akkor miért kellett olyannak lenni?
Meg szerintem egy csomót hazudtál össze-vissza. Legalább 3 embernek adtad ki magad csak nekem.
Most akkor merre is laksz, mennyi idős is vagy.. mert ezekből tudok 3 variációt. Bár nem attól leszel a haverom, hogy ezeket megtudom rólad. Mert valahol nem ez a lényeg. Nekem elég annyi válasznak, hogy nem mondom el. Nem kell mindenféle valótlant összehordani. De mond meg ha tévedek és nem Te voltál, aki próbált etetni minket minden hülyeséggel.
[továbbolvas] -
#103418 "PG Hater" vagy..."Hated by PG" vagy mi legyen akkor?
Azt ne, mert azért bannolható vagy. -
#103417 Vovovov! :)
Egy: Miért? Próbáltál korábban beosonni? :)
Kettő: Egyáltalán nincs, miért lenne? Pont hogy SGA meg minden.. és hát valljuk be, ahogy Téged ismerlek sajnáltam szegény guildet. De most meglepett ez a hosszú és normális komment. Bár még nem olvastam végig csak az első két bekezdést.
[olvas] -
Combinate #103416 #103412 Az amit oda írtam az csak vicc volt, nem gondoltam komolyan hogy megint megpróbálok beosonni hozzátok, ami egyszerű lenne de nem fogom megtenni mert nem vagyok olyan gonosz.
#103414 Ha valami bajod van a guild-al akkor azt a vezérrel beszéld meg, ne a hátunk mögött pletykálj, és kíváncsi is lehetsz, de akkor hamar megöregszel. Külömben is ez egy nagyon jó guild és jó a társaság is. Ugyan olyan jó mint más guildok securán, mint a PG, Knights who say NI, Dragon Riders, blablabla....
#103415 Jaj igen, van vele valami gond? Inkább azt írjam oda hogy, "PG Hater" vagy..."Hated by PG" vagy mi legyen akkor? Mert látom nektek minden bajotok van már és nem bírjátok abbahagyni és túltenni magatokat a múlton. Ahhoz képest hogy próbálok veletek kedves lenni, próbálok változtatni a múlt eseményein amit ti ellehetetlenítetek. Azalatt a 4 év alatt több mint 5 MMORP-vel játszottam, Silkroad, WOW, Garry's Mod, A51, Külömben is WOW on majdnem úgyan úgy bántalk velem mint itt Tibián a magyarok velem. Attól hogy itt mindennek összehordtok engem, pl: tolvaj, accountsharer, meg mi egyéb, meg olyan kategóriába soroltok mint a Swat alias, meg a Demon Knight Hun, attól még nem tartozok közéjük. #103339 Ott meg azért mert már előtte ideges voltam mert még mindig nem kaptam visszta ab' ból ellopott cuccomat amit egy 45-lotpott el, és akkor ő meg nem képes válaszolni magyarul, és leszar engem, mint ha nem is léteznék...igen persze hogy felb*** az agyam azzal. Ha képes lett volna kultúrált emberhez méltóan viselkedni akkor nem történt volna az meg.
Ja és catti próbálok én mindenkivel kedves lenni, Fagyi is elmondhatja ezt mikor egy másik char-al kunyerált nem tom hány gp-t és odaadtam neki mert nem sajnáltam tőle, mikor ti még 10gp-t se vagytok képesek adni egy rászorulónak. Én mindig segítettem azokat akiknek kellet a segítségem, és nem hordtak össze vissza annek meg ennek, mint ti. Azért írom ezt le mind mert már teljesen televan a hócipőm azzal, hogy ti így bántok velem állandóan, és mert hátam mögött pletykáltok minden hazugságot ahelyett, hogy a szemembe mondanátok.
Azért jöttem csak vissza mert megpróbálok változtatni a múlt eseményein, de látom ez lehetetlen.
Külömben is, nekem is van egy véleményem rólatok de nem modnom el azt senkinek sem mert a sajátom nem másé. És igen megint visszajöttem, célom lvl 50+ és az hogy kibéküljek veletek.
Ha tetszik ha nem akkor is kibékülök veletek minden áron. Megpróbálok kedves lenni, amúgy sem vagyok anyira haragtartó, szoval ez én észemről könnyű lenne, de nektek tuti nem, ahogy ismerlek titeket.
Tudom, hogy ez lassan már egy regény lessz de azért is tovább írom, hogy megmutassam nektek hogy képes vagyok megváltozni és eszerint cselekedni.
Aki meg nagyon érdekelt abban hogy mi a történet másik fele, az nyugodtam kérdezhet ingame, és elmodnom neki mi volt az elmúlt 5 évben.
Majd később tovább írom. -
#103415 Title: Made In Hungary