Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Latom a vegen ment nelkulem is 😊.Jok voltatok 😊
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Majd ha huntoltok valahova menni ,szóljatok nekem is please. Például ha öltök dl-t vagy valamit menni. Igaz Ata? 😛
De jo volt fiuk azert hatha holnap jobb lesz a loot 😊
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
...a csúcs az volt mikor cyc hillben Atával dumáltam és arra ment egy csávó és Atánk az ok helyett azt írtam pl ,mert elcsúszott a kezem a gyerek meg elkezdett ott dumálni ,értetlenkedni...
...egyébként észrevettem azt hogy míg frees helyen ?-el írják a pl-t addig prémes helyen kérdõjel nélkül kérdezgetik hogy pl pl 😄D
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Végül is logikus a kérdés nem? Miért nem lehet ignorálni nemzetiség szerint? :S
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
hydrát blokkolok 😄
!!!!!!!!!!!!!!!!!!MINDENKI FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!TALÁLKOZÓ ZERGNÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval a tibia találkozó elméletileg meg rendezésre kerül ha jöttök vagy legalább valaki jön mert én már akkor is boldog vagyok ha legalább néhány ember meg látogat😊szóval lessz kaja pia én fõzök ha mnidne igaz csilisbababot lesz nap kismedence és szabadlevegõ!!Kapálhattok is a kert ben szüleim meg köszönnék😄😄 Este akár egy szaollnasütést is bevállalhatunk ha van rá igény
Az idõpont:augusztus 14-15!!!!
Helyszín:Szatymaz(az odajutást amjd el magyarázom)
beugró:közös meg egyezés alapján(olcsón kihozzuk)
Kontakt:Cipi vagy én!!(keressetek fel minket játékon belül azt ott mnident amgyarázok)
Szóval jöjjön aki tud és remélem aki nem bír azzal sincs semmi gond amjd következõre😊
Köszönm mindneki váalszát aki írt hogy nem tud jönni !
akik még nem írtak azokat nyomatéksoan felszólítom hogy írjatok mert nem fogom tudni hogy mi merre és hol😊
nah további szép napot mniden kedves Tibia fan nak😊
Az Utevo mester:Zerg
Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?
Akkor annyi csak hogy agusztus 14-15 dike TIBIA találkozóó nálam !!!!!
Mindneki írjon hogy jöttök e vagy nem!!!
Ha pedig el akarotk érni akkro keressetek fel!!!
Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
hmm mi történt a 98146-os kommenttel? vagy csak én nem látom? 😊
Zerg érdekében mert ennyi személyes infót ide inkább ne irjon be
Zerg te meg pls ird át a hirdetményed és csak pl sg priviben történjen a jelentkezés vagy nem tudom de nagon bátor dolog ennyi infót megadni mert midnenféle robotok kiszedik aztán majd kapod a zaklatásokat
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
"A Tibiás pólóm veszem fel és aki rám mosolyog tökön rúgom" 😊)
Ott nem kérdezik hogy pl ,ott egybõl lökik a lengyel dumát ,báár a Tibiában is ezt csinálja a 40%uk. Biztos megöli a lényem ,én meg beszólok neki miatta és azt gondolja hogy aki így beszól az biztos lengyel 😄
"Kém jelenti: rengeteg 10 és 17 év közötti kissrác van Lengyelo-ban! Mind potenciális Tibiás! Az üzenetet kérem továbbítani sg-re ezzel együtt: üdvözlök mindenkit. 😊"
2008.08.07. 09:08
Meg nincs reggel 😊
Ezutan csak 😛
Jo estet inkabb 😄<#nevetes1>#nevetes1><#nezze>#nezze>