124119
  • marton350
    hmm ,de a 6. csak lvl125ös ,5. 157es. a 6.nak pl Cattinak v Gyudronnak kéne lennie ,ők nagyobbak 125nél. és miért csak 6 ember van a top magyarok között ,ha máshol több?
  • marton350
    Ram a 2. :)

van 200as magyar obsidián? o.O lehet hogy ott is van 1 néhány főből álló közösség ,akik rejtve élnek:)
  • CattiBrie
    Öhh.. észre sem vettem.

De kevesebben vannak mint a high brazilok :)

=> mind polák meg swe :D
  • Arcor
    http://www.erig.net/xphist-country.php?cctld=BOT

:D
  • CattiBrie
    Se Görögből sem Törökből nincs senki a securai. :-/
  • CattiBrie
    Ez az az url, amit én mindig keresek, de soha nem tudok egyedül megtalálni. :D

Mire kattintgattál, hogy ide jutottál? :)
  • silbor
    http://www.erig.net/xphist-country.php?cctld=HU

ha voltmar kategoria akkor bocs
  • Arcor
    Matias tehet róla, hogy beengedte, mert egy jó barátjának a rokona...
    Többet tudott volna tenni mint Matias.
    De mindenki máshogy fogja fel ezt.
  • CattiBrie
    De hát Bob nem tehet róla.
  • Arcor
    Nos én úgy ismerem a történetet, hogy volt részedről egy irgum-burgum unokaöcséd felé, aztán le lett rázva matias azzal hogy te nem tehetsz róla úgyhogy ne nyaggasson téged tovább.
  • Shiwo
    Doának szólj, hogy adjon ajtó, belépési és altulaji jogokat
  • Shiwo
    BSZ utólag is Zerg :)
  • Bobber
    Matit valóban lenyulta unokaöcsém ill álítólag nem ő hanem valami ismerőse tudta a belépési adatokat és az garázdálkodott a karakterével:(
    elvileg beszéltek is matival illetve én is sokat közvetítettem a dologban és nekem volt a legkellemetlenebb a dolog:(
    Sajna nem is oldódott meg a dolog és minden elszált:(
  • Bobber
    Shiwo az király ha megvan:)
    akkor elvileg a hétvégén be is költözhetünk:)
    elvileg leszek ma este is ill szombat napközben este nem mert osztálytalálkozóm lesz:)
  • Bobber
    Én csak arra emléxem hogy én se voltam akkor prémes mert elittad a pénzem:)
    amugy Zak Gyud te én meg még nem tudom ki találta ki hogy legyünk guild, már amennyire emléxem:)
  • CattiBrie
    Én tudom, hogy akkor még nem voltam prémes.
  • Vackor vadkörte
    Sziasztok!
    Huh de forrnak az indulatok :S
  • Shaman
    Megnéztem,az egy terv volt,de nem vagyok benne 100% biztos,hogy ők 5-en voltak az alapítók,de abban igazad van,hogy van ott egy név aki később kilépett teljesen.

Most le is csekkoltam a csatlakozások alapján. Persze ez nem 100%-os,hisz vannak akik kiléptek,később újra be,de mikor a guild alapult 2004 Oct 14.-én a következők csatlakoztak,azaz lehet hívni őket alapítóknak:

Zak Dourden (Junk Collector) Oct 14 2004
    Gyudron (The Demon Slayer) Oct 14 2004
    Catti-bia (Taulmaril) Oct 14 2004
    Teccikerteni (The Drunken) Oct 14 2004
    Magyar the Mage (Supplier of Zak) Oct 14 2004 (mondjuk ő Zak 2 szal nem szímít)
    Xillannian Thalassa (Ultimate Maxi Gyo'gy) Oct 14 2004 (Gyud 2)
    Balty (The Fisher) Oct 14 2004
    Halalhozo (The Typist) Oct 14 2004

Amire tuti emlékszem,hogy még Arcor és Ram is volt,de ők késöbb ki-be léptek,ezért nem az a dátum van a nevüknél.(illetve ugye az akiről az elején beszéltem)
  • CattiBrie
    Boldog Szülinapot Zerg! :)
  • Aquir
    minek? már van :p
  • Shiwo
    nahjó, de most nem hinném , hogy nyerne a "lila legyen a bp" javaslat :)
  • CattiBrie
    Emlékeztek, én is készítettem új coin színeket, volt narancssárga meg lila és tök jól néztek ki. :) (hue tekerentyű rulez)
  • Shiwo
    ha megfigyeltétek, 1 valamiben tagadhatatlanul fejlődött az elmúlt 1-2 évben a tibia, és az a dizájn...valszeg beszereztek pár profi dizájnert, akiknek úgysincs jobb dolga, mint mindenféle látszólagos cuccost kitalálni és elkészíteni...amúgy egy bp-n tényleg nem sok mindent lehet variálni -.-
  • Tygep
    Igen, ismét sikerül egy kulcsproblémával foglalkozni! :)
  • Bexter
    hát a hátizsák szine izgat a legkevésbé :D
  • maerlyn
    Have you ever wished for greater variety in backpacks? Now is your chance to influence how the next backpacks will look like. This year's summer update will give you three new backpacks and you are the ones who are going to decide what kind of backpacks.

Until next Wednesday, March 25, 10:00 CET, all players are welcome to submit their suggestions in the backpack colours thread on the proposal board. It was started by a player some time ago and several ideas have been collected in this thread already. Please note that we will only consider ideas and proposals that are posted there!

As already stated, the deadline is March 25, 2009, 10:00 CET. All ideas submitted before the deadline will be summarised and forwarded to the content team. They will evaluate your proposals and pick the 15 ideas they like best.
    Then, it is your turn again. We will present you the top 15 in a poll. The three backpacks that receive the most votes will be implemented with this year's summer update and our graphic artist will hopefully meet your taste with his design.

Additionally, all players who take part in the backpack poll will have the chance to win the backpack that received most of the votes and a CM Token ingame. The prizes will be handed out as soon as the backpacks are available in game.

We are looking forward to your ideas!
    Your Community Managers
  • olattila
    Ha meg megtartod egy darabig akkor lehet szo rola hogy megveszem csak mar legyen netem mert addig nem tudok online lenni :)
    Ha meghagyod addig akkor majd ingameben elbeszelgetunk a reszletekrol :P

Egyebkent udvozlok mindenkit :)
  • Combinate
    -Quick Comments-
    Nem rendeztem sorrendbe csak úgy beírkáltam.
    #103444 Budiba szorult a puli.(no comment)
    #103422 Thank you.
    #103423 Tiszta víz nem folyik a csapból, csak akkor ha először megtisztítod.
    #103431 "viszont arra emlékszem, amikor egy másik karival is megjelentél, és mindenféle érdekes dolgot hazudtál arról, hogy hol dolgozol. Persze gyanús volt az egész, és az első keresztkérdésünknél lebuktál" -Azóta fejlődtem, és már én is kezdem hinni hogy funkcionálisan tudok ént váltani :P Ja és igen, a commented ben nagyon elkanyarodtál a lényegtől.
    #103449 Most fenn vagyok tibián, MSG-z hetsz, de fogalmam sincs te ki vagy De láttam tegnap a házadat msg : Moszuke The Predator
    #103439 Jaj de jó, hogy képben vagy
    #103436 Bingo. Megnyerted a 100gp-s kérdést, indulsz a 1000gp-s kérdésért?
    #103432 Nem baj.
    #103421 Aha..
    #103419 Csak +1 nek.
    #103420 Most értem haza suliból, és delőlőtt az angol tanáromnak fizettem ki egy melegszendvicset mert már 2 hete nem kapták meg a fizetést az iskolátol, és ez őt rosszul érinti, és nem akarom hogy elmenyen, szóval adni jó dolog. De nem mindenkinek.
    #103440 Azért volt, mert attól, hogy nekem megadattot a lehetőség hogy sikerüljön nekem megszerezni a full T5-t attól még nem vagyok nindzsa.
    #103448 Biztos.

Igen na, 17 éves vagyok, Miskolcon lakom, többet nem mondok :P
  • taj
    #103463, na további szép napot, léptem mára ^^
  • Shaman
    hömm?
    NEVEKET!!!!

jójó az előzőket tudtam,azt is,hogy Ramra (a guildírtóra) gondolsz :-pp

De itt legutóbb nemtom kiről beszélsz,pedig ha jól rémlik én is alapító volnék vagy mi a szösz...
  • Shiwo
    a főoldal chat-jében épp feltünt :)
  • taj
  • taj
    Szerintem prémis volt a guild megalkotásakor, mert ez is az egyik sarkalatos pontja volt az érvelésének, hogy ő csak addig kellett, amíg megcsináltátok a guildot.

A guild listán nincs rajta, mert szerintem régen deleted lett inactivity miatt, az sg-s vita után sose lépett be újra.

Én az alapításkor még nem voltam tag, szóval sry, ha megzavartam a népet, de ti tudjátok, hogy kiről van szó :P
  • kiscipi
    kicsit sokan lettek hirtelen és nem tudtam merre menni, de meg lett oldva
  • Son Ice
    13:55 You see Matracatrica neto (Level 103). He is a master sorcerer. He is Burning Soul of the Clan of Eternalfire.
  • Bexter
    Halmozod az élvezeteket?
  • kiscipi
  • Shiwo
    13:40 You see a spellbook of mind control (Def:16, magic level +2).
    It can only be wielded properly by sorcerers and druids of level 50 or higher.
    It weighs 45.00 oz.
    It shows your spells and can also shield against attacks when worn.

kell valakinek ilyen ?
  • Noodlee
    Szerintem Taj a #103453 első 2 sorára gondolt, de neki semmi köze nem volt az alapításhoz. Az alapítókat meg lehet nézni a Guild oldalán is, mivel ők a legrégebbi tagok. Nomeg persze Godem is benne volt.
  • Catti
    Vagy igen?