Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
ki húzott fel bottal lvl 100+ ra sok karaktert (volt hun csenönölen, talán magyar is)?

[/spam]™

rroolli
Ez érthetõ, mert ha egy õsrégi pg tag felelõsséget vállal valakiért az más, mintha valaki ismeretlen lenne. Viszont már annyiszor hallottam ezt a tisztogatási tervet hogy kételkedek abban hogy tényleg a pg-ben a helyem.

Bexter
Én probálkoztam ujaknak tanitással cucc adással, nem igen volt haszna...

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
ezt? az idióta "felnõttektõl"

tudok is egyet, akit láttam "akciózás közben"
tapasztalt régi róka, nagy nevû guildben, aki low lvl karakterrel idióta angolsággal, mint egy igazi noob ment körbe Venore depoban és mondogatta: "frei itanz plix"
igen szomorú lettem, hogy az a "nagy vadász" valójában egy ilyen fax (vagy ilyen is tud lenni) 😞

[/spam]™

CattiBrie
ennek a kommentnek a vége ott érdekes, hogy ez addig mûködik, amíg mûködik

mert lássuk be, hogy nem gondolom, hogy az én vagy bármelyikünk kötelezõ feladata az, hogy tanítsunk - fõleg, ha mondjuk játszani szeretnénk..

persze jó, ha valaki olyan kedves, rendes és türelmes, hogy segítsen a nyúbiknak, de lássuk be, hogy nem mindig ez az életcélom

és nem gondolom hogy valaki genya azért, mert nincs kedve, ideje az újakkal foglalkozni

én bevallom, hogy pl sokkal szívesebben "tanítom" a személyes ismerõseimet a gém-re és mutogatom be, hogy mit, hogy, hol..

mondjuk ezzel csak annyit szeretnénk mondani, hogy nem biztos, hogy mindenkire "lesz idõ", elõfordulhat, hogy valaki majd úgymond poláktól tanul 😞

[/spam]™

Bexter
Érdekeseket írsz mivel te is hátszeles vagy!

Akit az egyik régi ismer a valóságban akkor abban megbízik. Élõben jobban lehet a másikra hatni minthogy én itt írok neked. Nem hat rád, de ha elõttem lennél hatna.

CattiBrie
szerintem az, hogy a céljátékos (aki látja a negatív mintát) átveszi-e vagy sem a viselkedést attól függ, hogy mennyire kifejlett egyéniség (mennyire változtatható a személyisége), illetve mennyire gondolja komolyan a játékot (csak kipróbálja)

akik meg komolyan gondolják a gémet, nyilván nem nézik jó szemmel, ha valaki csak "szórakozni játszik" és emiatt idióta
tehát ha belegondolok abba, hogy találok egy X nevû játékot és csak kipróbálni szeretném, akkor elõfordulhat az, hogy csak úgy kitalálok egy hülye karakternevet, azt belépek, hogy beszóljak mindenkinek - bár be kell, hogy valljam, nem ez a fõ szórakozásom

most ezt itt inkább befejezem és köszönöm!

SZIASZTOK! HAZAJÖTTEM! <#wave>

😊

[/spam]&#8482;

Szerintem ez egy kicsit tisztességtelen ,hogy van olyan aki ahogy mondod 3 hónapig (vagy tovább) keményen dolgozik hogy bevegyék ,aztán van aki irl ismer ezt-azt és egybõl beveszik ,már lvl1-esen is ,pedig akkor még nem is lehet csanelokra írni ,meg senki sem ismeri csak aki irl is.

Mi a securai karid neve?

Bobber
én passzolom a kérdést nekem nincs

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

No akkor jo, hogy mindenki tudja, hogy ki kit ismer, akkor meg is kerdem, hogy nincs-e valakinek elado Banana Staffja? Mintha ezt mar kerdeztem volna, de megkerdem megegyszer, mert senki nem jelentkezett... hatha azota kerult, s elakarja adni vki... 😊))

I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.

Czdano
Én ismerlek te még az a krog vagy akinek anno gyárottam hmm-t v explot ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Mikor én kezdtem a játékot MÁR volt FoD és emlékszem hogy örültem mikor bekerültem mert korhatár volt vagy szavazást indítottak arrol hogy bevegyenek-e. Már akkor is voltak ilyen "szövegrajzok" a hotkeyekhez de akkor még leorditották az embert h ne spammeljen. Ez még az elõtt volt hogy volt port hope (asszem 7.6os update..)

Azóta thaisban csak spammelõk vannak mert már annyi polák van hogy nem szol rájuk senki vagy ha igen akkor kiröhögnek..pvp powa :-p

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

HáHá én ismerlek<#hehe>

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

Bobber
hát lehetne sok embert felsorolni akit nem ismernek de szerintem felesleges
amugy meg én annak a híve vagyok hogy ezek a csetek amiket nyittok igen is jók ha másra nem akkro arra hogy tényleg kibuknak az embernek azilyen bakijai és akkor el lehet dönteni hogy érdemes e meghívni guildbe vagy sem
szóval ha valaki meg van hívva 2-3 hónapig a chanelre akkor ott sokmidnen kiderül ha aktív az ember
ugyhoogy szerintem tessék csak szépen nyitni a chanelt és onnan meg majd had huljon a férgese😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bexter
vajon mért? 😊
humát se ismerik 😊

Krog
Engem kb senki nem ismer az újak közül <#hehe>

\"Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.\"

Bexter
Legutobbi kb igy volt 😊

rroolli
Az újak akikrõl szó van hogy botoznak meg kéregetnek nem pg tagok. Követelmény az az hogy kb 3 hónapig ne csináljon hülyeséget, ismerjen meg mindenkit és aztán ha megszavazzák akkor bekerülhet. Ennek ellenére is úgy érzik sokan hogy szükség van tisztogatásra, ami ha jól értem annyit jelent hogy mindenkit kidobni aki az utóbbi 1 évben lett tag és nem személyes ismerõs.

Hmm... ki akadt ki? es pontosan miert is?😊

Akaratlanul is le PK-tuk és úgy kiakadt nem idézem a szavait....

egyik, hogy nem tudhatjuk, es szerintem nem is a mi dolgunk kideriteni... ha o attol jobban erzi magat, hogy tud cheatelni engem nem zavar igazan... en meg attol jol elvagyok, es fejlodgetek a magam utemeben es kesz....😊

Shiwo
az a baj, hogy nem tudhatod, ki az aki cheatel, hacsak nincs annyira <#lama>, hogy nagydobra verje

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hat a telapos az tenyleg jo vicc... 😊)

Shiwo
amúgy meg nem bot kell, hanem prémi..prémis területen lvl 1 - lvl 8 rekordom (cuccokat adva az 1-es karinak) kb. 50 perc volt

Shiwo
én a télapós dolgon vigyorogtam 😊

En teljesen kivulallo vagyok, de viszont egy dolgot nem ertek meg... Muszaly megegyetek egymast a kivulallo kezdokert?! 😊)
Mar nem azert, de a magyarok mindig ennyire tartnak ossze? Nem lenne celszerubb felallitani egy kovetelmenyt es az alapjan meghivni az embereket? Szerintem sokkal esszerubb, viszont en nem akarok beleszolni, csak feltunt, hogy itt is mint mashol a magyarok eszik egymast... nah mind1...

Egyebkent Marci azert leptem fel mert chanelt akartam nyitani es igy is alig tudtam felepni mert eleg rosz ido van.Szoval en csak jot akartam mindenkinek de ha nem tetszett akkor m1.Majd Fagyinak el kuldom a listat vagy valami es o majd oda adja valakinek ha nem akarjatok h nyisak chanelt.Egyebkent is azert adta nekem a listat mert nem nagyon van online s h nyisak en.
Majd a tobseg dontse el h nyisak-e vagy sem ezutan.
Es egyebkent is Marci en mindenkit meghivok meg Honfoglalo is meg volt hiva kulonben Bex honnan lata ezt ---->
10:00 Honfoglalo : \•/ ¬_• HI NOOB! | |\ GIVE ME ITEMS! /\ /\ ORYOU DEAD!
10:00 Honfoglalo : hopp nem ide

Enyit akartam talan kesobb fel lepek ha jobb ido lesz

"nem akarom semmivel sem okolni... ...Persze honnan tudhatta volna ,nem Ata a hibás emiatt."

Amúgymeg nem azt mondtam hogy soha többé ne nyis csanelt ,azt mondtam hogy ha én már nyitottam akkor minek még1? De ha innentõl kezdve nem akarsz csanelt nyitni akkor ok ,senkinek sem kötelezõ ,de ha nem nyit más akkor én is szívesen nyitok ,de ha valaki más azt mondja hogy õ akar akkor nem tartom vissza😊

Bexter
Nah igen. Erre emlékszem én is.Pg be felvételi követelmény volt hogy lvl 2 es legyek 😄 JO mondjuk protekcios vagyok mert shiwo meg huma régebbiek és rl ismerjük egymást. Aztán volt ugye a tisztogatás a pg ben. Kérdeztem okokat és akkor is meg most is egyet értettem vele. Egyet értek azzal, hogy most is kéne mert sok a gyom.

Ne feljetek tobbet nem nyitok chanelt ezutan Marci nyit.
Egyebkent honnan tudhatam volna h bootol?
Ja es en meg mondtam neki h nem akarom latni itt Securan h bootol az mar csak az o dolga h mashol bootol.
Enyit akartam.
Na sziasztok

Kicsikiraly
én amikor kezdtem a játékot, akkor még csak a PG volt mint magyar guild, és minden magyart alapból felvettek (legalábbis tõlem csak annyit kérdeztek, hogy akarok-e csatlakozni, ja és itt van egy kezdõ szett, amint mainre érkeztem ezekkel fogadtak) aztán nemsokkal késõbb el kellett menjek egy hétre, és visszajõve azt tapasztaltam hogy kinnvagyok a klánból, kérdeztem mi van, azt mondták túl sok új volt, kéregettek, botoztak, stb, ezért kirakták õket. nem valami ilyesmi kéne most is?

csak így mint nem annyira aktív tibiás leírtam a véleményem a dologról.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Azt nem úgy értettem hogy te is bottal húzod fel ,nem kell semmi rosszra gondolni ,nyilván lvl8-ra az ember simán felhúz 20-30karit önerõbõl <#idiota>

Én sem mondom magamról azt hogy az öreg játékosok közé tartozom ,sõt a 3 legfiatalabb magyarban szerintem benne vagyok ,de amikor én kezdtem a játékot akkor nem voltak ezek a hülye rajzok ,azt sem tudtam mit jelent az hogy pl meg nemtudtam hogy mûködik a dice (szerencsésnek érzem amgam hogy csak késõbb tudtam meg mit jelent hogy pl😄). Akkoriban még Shiwo és Bred nyitott csanelt és sokszor volt hogy engem nem hívtak meg ,vagy azért mert elfelejtettek vagy mert új voltam és nem ismertek ,de nekem mostmár mind1. De én megkérdeztem valakit akit ismertem hogy van-e csanel és ha azt mondta van akkor megpriviztem azt aki nyitotta hogy legyen szíves hívjon meg ,aztán akkoriban még a nagyok is olvasták ,mert nem volt ennyi új ,nem volt ennyi spam ,ezért ott beszélgettek ,vagy ott is ,felmentem ,olvasgattam ,gyakran kérdeztem is ,mert szinte semmit sem tudtam a játékról ,aztán inkább onnan tanultam el mi jó ,mi nem ,inkább a csanelt olvastam és közben trollokat öltem ,minthogy kiálljak Thais depó és onnan tanuljak el ilyeneket. Talán az a baj hogy az újak nagyrésze tudja hogy van csanel ,de nem megy fel ,ezzel semmi baj ,elvégre nem kötelezõ. A többiek viszont felmennek és õk oda sokat szpemmelnek mondjuk ezt pont én mondom😊. és ezért van az hogy sokan a nagyok közül nem mennek fel csanelra és így nincs kitõl példát venniük ,mert elvesznek a saját spammelésükben ,rólam meg senki se vegyen példát 😊 (ez figyelmeztetés volt (igaz sg-re az újak nincsenek regisztrálva))

Szóval annyira az életkor nem számít (szerintem) ,a mostani újak 12-16 év között vannak ,õk is meg tudják tanulni a dolgokat ,csak kicsit több segítség kell mint azoknak akik 20-30évesen kezdik a játékot.

Egyébként Honfoglaloval azt hiszem egyszer beszéltem és akkor rendes volt.

Bexter
jaja ezt már hallottam párszor...

Shiwo
"Nem hívjuk ,Ata hívja ,nem akarom semmivel sem okolni ,de múltkor olyan gyerek is ovlt a csanelon aki több karit húzott fel bottal lvl100+ra mint amennyit Shiwo karácsonyra a mikulásnak😊. "

<#idiota>

Bex Shadowman hunnal több gond szerintem nem lesz egy jó darabig...

Czdano
LOL 😄DDDD

hmmm... de hulye ez a piros smiley... vagy talan en? most neztem meg jobban, hogy mit is mutat.... 😊)))))))))))))))))))) elnezest mindenkitol 😊))))))))

Ah kosz... de inkabb kihagyom... akad dolgom is...<#mf1>

Shaman
gyakorold a lengyelek angolját.

Példul: Free itanz plx!!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sok szerencset a beszelgetesekhez😉

Es a plix ha lengyel akcentus akkor megyek es beiratkozok egy lengyaltanfolyamra...<#eplus2>

Son Ice
Ha ezek után csókolommal köszönnek nekem, akkor egyedül Te leszel az oka! 😄😄😄
Amúgy én is azt mondom, hogy meg kell próbálni beszélni velük... mint ahogy ezt meg is tettem. Ha 1-2 ilyen beszélgetés után sem javul a helyzet, akkor jön a chanelrõl tiltás... szerintem... bár én dumálok, aki soha nem jár oda... mint említettem ennek is megvan az oka.
De amúgy igen... én is kaptam sok segítséget... de inkább csak a játékmenetben, nem a viselkedésben.
Na jó, megyek aludni... mert ugye az én koromban már szükség van erre. 😊

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

nem feltétlenül kisgyerek... szerintem a magyar tibiás átlagéletkor kb 22-25 év. A lengyel kb 10-12.
a "gp plix" nem más, mint a "gp please" lengyel akcentussal.
Nem a lengyeleket kell tanítani 😉

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Egyetertek abban Husosfagyival, hogy kisgyerekek... nem tudjak eldonteni, hogy mi a jo nekik... viszont en meg nem tudtam feldogni, hogy mi az a "gp plix"? En ertem, hogy mit akar, viszont, hogy honnan szedik??? Ki talalta ki? Ilyen kemeny az angol tanitas naluk? Vagy hogy talaltak ki? 😊 Abban nem ertek egyet Husosfagyival, hogy lehetne oket tanitani... 😄

Amugy par eve amikor meg komolyan tibiaztam akkor volt 2 un. "pl" ismerosom, es azok normalisak voltak, es jartunk egyutt vadaszni, questekre meg minden... szoval mind nem rossz... viszont ez a 2 nem gyerek volt...😊

összeszedve a gondolataimat, megpróbálom mégegyszer.

A te életkorod és az õ életkoruk között van egy szorzó.

Pedogógiailag: ebben az életkorban egy az egyben lemásolják azt, amit látnak - még nem tudják eldönteni, hogy mi a jó, és mi a rossz példa.

Te olyan életkorban vagy, amikor már el tudod dönteni, hogy egy adott tevékenység/viselkedés az jó vagy rossz. Ezért nagy esélye van annak, hogy nem fogod lemásolni azt, amit ezek a szerencsétlen általad lengyelnek és svédnek nevezettek (biztos van köztük brazil is!) csinálnak.

Amennyiben tudatosítod bennük, hogy amit csinálnak az nem jó, valószínûleg hallgatni is fognak rád.

Az én véleményem szerint nem úgy kell kezelni õket, ahogy Bex mondja (ne hívjuk meg - taigetoszi módszer (nem Taj <#vigyor2>)) - hanem igen is, el kell nekik mondani, hogy amit csinál az nem jó.
Biztos vagyok benne, hogy képesek megérteni / használni amit megtanítunk.

valamit félrenéztem... nem szóltam semmit 😊

Te egy kivételes eset vagy 😊

Tudod, a nyulak mészárlása, meg még ki tudja mi 😊))

De szerintem a többség kapott némi segítséget/instrukciót, hogy hogyan kellene csinálni 😊

Éppen tegnap mutattam Honfoglalónak az sga oldalt. azt mondta hogy igyekszik majd betartani a szabályokat és a beszélgetésünkbõl énis azt vettem észre hogy normális srác

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Son Ice
Példát venni? Mert? Minek?
Én is "éltem" Thaisban, én is láttam a sok idióta polákot és svédet... mégsem kezdtem pl? pl? pl? gp plix-ezni...

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;