Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
http://bexter.hu Szép Fényeket!
tudok is egyet, akit láttam "akciózás közben"
tapasztalt régi róka, nagy nevû guildben, aki low lvl karakterrel idióta angolsággal, mint egy igazi noob ment körbe Venore depoban és mondogatta: "frei itanz plix"
igen szomorú lettem, hogy az a "nagy vadász" valójában egy ilyen fax (vagy ilyen is tud lenni) 😞
[/spam]™
mert lássuk be, hogy nem gondolom, hogy az én vagy bármelyikünk kötelezõ feladata az, hogy tanítsunk - fõleg, ha mondjuk játszani szeretnénk..
persze jó, ha valaki olyan kedves, rendes és türelmes, hogy segítsen a nyúbiknak, de lássuk be, hogy nem mindig ez az életcélom
és nem gondolom hogy valaki genya azért, mert nincs kedve, ideje az újakkal foglalkozni
én bevallom, hogy pl sokkal szívesebben "tanítom" a személyes ismerõseimet a gém-re és mutogatom be, hogy mit, hogy, hol..
mondjuk ezzel csak annyit szeretnénk mondani, hogy nem biztos, hogy mindenkire "lesz idõ", elõfordulhat, hogy valaki majd úgymond poláktól tanul 😞
[/spam]™
Akit az egyik régi ismer a valóságban akkor abban megbízik. Élõben jobban lehet a másikra hatni minthogy én itt írok neked. Nem hat rád, de ha elõttem lennél hatna.
akik meg komolyan gondolják a gémet, nyilván nem nézik jó szemmel, ha valaki csak "szórakozni játszik" és emiatt idióta
tehát ha belegondolok abba, hogy találok egy X nevû játékot és csak kipróbálni szeretném, akkor elõfordulhat az, hogy csak úgy kitalálok egy hülye karakternevet, azt belépek, hogy beszóljak mindenkinek - bár be kell, hogy valljam, nem ez a fõ szórakozásom
most ezt itt inkább befejezem és köszönöm!
SZIASZTOK! HAZAJÖTTEM! <#wave>#wave>
😊
[/spam]™
I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Azóta thaisban csak spammelõk vannak mert már annyi polák van hogy nem szol rájuk senki vagy ha igen akkor kiröhögnek..pvp powa :-p
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
amugy meg én annak a híve vagyok hogy ezek a csetek amiket nyittok igen is jók ha másra nem akkro arra hogy tényleg kibuknak az embernek azilyen bakijai és akkor el lehet dönteni hogy érdemes e meghívni guildbe vagy sem
szóval ha valaki meg van hívva 2-3 hónapig a chanelre akkor ott sokmidnen kiderül ha aktív az ember
ugyhoogy szerintem tessék csak szépen nyitni a chanelt és onnan meg majd had huljon a férgese😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
\"Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mar nem azert, de a magyarok mindig ennyire tartnak ossze? Nem lenne celszerubb felallitani egy kovetelmenyt es az alapjan meghivni az embereket? Szerintem sokkal esszerubb, viszont en nem akarok beleszolni, csak feltunt, hogy itt is mint mashol a magyarok eszik egymast... nah mind1...
Majd a tobseg dontse el h nyisak-e vagy sem ezutan.
Es egyebkent is Marci en mindenkit meghivok meg Honfoglalo is meg volt hiva kulonben Bex honnan lata ezt ---->
10:00 Honfoglalo : \•/ ¬_• HI NOOB! | |\ GIVE ME ITEMS! /\ /\ ORYOU DEAD!
10:00 Honfoglalo : hopp nem ide
Enyit akartam talan kesobb fel lepek ha jobb ido lesz
Amúgymeg nem azt mondtam hogy soha többé ne nyis csanelt ,azt mondtam hogy ha én már nyitottam akkor minek még1? De ha innentõl kezdve nem akarsz csanelt nyitni akkor ok ,senkinek sem kötelezõ ,de ha nem nyit más akkor én is szívesen nyitok ,de ha valaki más azt mondja hogy õ akar akkor nem tartom vissza😊
Egyebkent honnan tudhatam volna h bootol?
Ja es en meg mondtam neki h nem akarom latni itt Securan h bootol az mar csak az o dolga h mashol bootol.
Enyit akartam.
Na sziasztok
csak így mint nem annyira aktív tibiás leírtam a véleményem a dologról.
DFTBA ಠ_ಠ
Szóval annyira az életkor nem számít (szerintem) ,a mostani újak 12-16 év között vannak ,õk is meg tudják tanulni a dolgokat ,csak kicsit több segítség kell mint azoknak akik 20-30évesen kezdik a játékot.
Egyébként Honfoglaloval azt hiszem egyszer beszéltem és akkor rendes volt.
<#idiota>#idiota>
Példul: Free itanz plx!!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Es a plix ha lengyel akcentus akkor megyek es beiratkozok egy lengyaltanfolyamra...<#eplus2>#eplus2>
Amúgy én is azt mondom, hogy meg kell próbálni beszélni velük... mint ahogy ezt meg is tettem. Ha 1-2 ilyen beszélgetés után sem javul a helyzet, akkor jön a chanelrõl tiltás... szerintem... bár én dumálok, aki soha nem jár oda... mint említettem ennek is megvan az oka.
De amúgy igen... én is kaptam sok segítséget... de inkább csak a játékmenetben, nem a viselkedésben.
Na jó, megyek aludni... mert ugye az én koromban már szükség van erre. 😊
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
a "gp plix" nem más, mint a "gp please" lengyel akcentussal.
Nem a lengyeleket kell tanítani 😉
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Amugy par eve amikor meg komolyan tibiaztam akkor volt 2 un. "pl" ismerosom, es azok normalisak voltak, es jartunk egyutt vadaszni, questekre meg minden... szoval mind nem rossz... viszont ez a 2 nem gyerek volt...😊
A te életkorod és az õ életkoruk között van egy szorzó.
Pedogógiailag: ebben az életkorban egy az egyben lemásolják azt, amit látnak - még nem tudják eldönteni, hogy mi a jó, és mi a rossz példa.
Te olyan életkorban vagy, amikor már el tudod dönteni, hogy egy adott tevékenység/viselkedés az jó vagy rossz. Ezért nagy esélye van annak, hogy nem fogod lemásolni azt, amit ezek a szerencsétlen általad lengyelnek és svédnek nevezettek (biztos van köztük brazil is!) csinálnak.
Amennyiben tudatosítod bennük, hogy amit csinálnak az nem jó, valószínûleg hallgatni is fognak rád.
Az én véleményem szerint nem úgy kell kezelni õket, ahogy Bex mondja (ne hívjuk meg - taigetoszi módszer (nem Taj <#vigyor2>#vigyor2>)) - hanem igen is, el kell nekik mondani, hogy amit csinál az nem jó.
Biztos vagyok benne, hogy képesek megérteni / használni amit megtanítunk.
Tudod, a nyulak mészárlása, meg még ki tudja mi 😊))
De szerintem a többség kapott némi segítséget/instrukciót, hogy hogyan kellene csinálni 😊
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D