124119
  • Shiwo
    Bex, Bob, Doával kiosztottunk pár jogot a házhoz, elvileg betudtok menni, ill Bob betod csukni az ajtód
  • Noodlee
    10:45 You see Xy Yx (Level 3). He has no vocation.
  • Tygep
    Tele: Arcornak is és nekem is beírhatod a worker golemeket :)
  • maerlyn
    javítva
    az oka is
  • Berselius
    Közben rájöttem, hogy csak elírtam vmit :)
  • Noodlee
    Ha még megvan, akkor megbeszélhetjük.
    4-5 év, és lesz valami új addonom megint :)
  • Shiwo
    hát, annyit tok, hogy valamely npc 8k-ért veszi
  • Husosfagyi
    mivel nyersanyagra nem alakítható vissza - és nem keresik talán túl sokan - szerintem kevesebbet ér, mint a fs. Talán kettőt....
  • Husosfagyi
    Vannak, akik pont ugyanúgy játszanak a játékban, ahogy az életben.
    A pokol akkor szabadul el igazán, amikor ezek az emberek bejutnak teszt szerverre

szerintem sokkal veszélyesebbek, mint azok, akik magukat a játékban próbálják ki
  • Shiwo
    Doának üzenem, hogy plz adjon már belépési jogot a gh-ba :)
  • CattiBrie
    Neked nem az volt, hogy nem tudsz belépni a gémbe?

Azzal mi van?
  • Berselius
    Ez jó :)
  • Noodlee
    Gondolom drágábban adod, mint a nyersanyaga.
    (ha jól emlékszem 3 FS)
  • CattiBrie
    Botter guild

Gladiators Order Phoenix
  • CattiBrie
    LOL

Tele:

http://ikon.inf.elte.hu/~fasiga/mindenmas/tibia/chardata.php?id=11713

Ezt nézd meg :)
  • CattiBrie
    Bizony.. ebből is látszik, hogy CIP marketingje az új gamerek az alacsony szintű játékosok tetszésének elnyerése. És nem a nagyok megtartása.

Neked már nekik mindegy, hogy mi motivál, Te már fizettél a gémért, nekik ennyi elég.
  • CattiBrie
    Szerintem nem feltétlen igaz. Sok esetben igen. De biztos vannak olyan emberek, akik pont úgy játszanak a játékban, ahogy életben nem tennék. Pont azért hogy ki tudják magukat próbálni. Most ezt általánosságban írom.
  • rroolli
    Már csak azért is jó lenne, mert ha lenne 105-től egy erősebb holy spell(vagy bármi más), akkor most is hardcore gyaknék mert izgatott lennék hogy milyen jó lesz ha majd megvehetem. Level 50 kb 2 hónap volt és még lehet hogy sokat mondok, pont ezért, mert egyfolytába jöttek az új spellek, új lőszerek és nem tudtam leállni :) Nem kell hogy olyan brutál spelleket/fegyvereket tegyenek be, hogy mindenki hirtelen nagyon táp legyen, de időnként egy kis érezhető fejlődés jól esik az embernek.
  • Arcor
    Proposal board :) A hasznos használható ötletek akár be is kerülhetnek a játékba.
  • Arcor
    Shiwonak adok igazat.
    Akár egy játék akár nem, munka idő volt abban amit elveszített. Engem sem vigasztalna hogyha a 6 éves tibiás pályafutásom gyümölcsét elveszítve azzal vigasztalna bárki, hogy csak egy játék.
    Aki olyan jellem hogy nem lop és van némi lelkiismerete az a játékban sem fog másnak kárt okozni a saját hasznára mondván "csak játék". Azt pedig nem hiszem el hogy valaki egy játékban más alá tesz, tönkreteszi a szórakozását, lop a való életben pedig soha nem tenne ilyet.
    Így nem az számít hogy játék vagy sem, a játékbeli viselkedés tükrözi az élethez való hozzáállást is.
  • CattiBrie
    Én is ezért bosszankodom, hogy minden fegyver elérhető már számunkra lvl 120-130 felett.
    És igazán lvl 100 feletti korlátos questek sincsenek.

Miért nincs lvl 160-as spell?
    Miért nincs lvl 200-as ajtó-erdő?
    Miért nincs lvl 190-es vocation quest? :)

Itemek is lvl 100..
    Runák is.. lvl 100-ig mind gyártható..

És update-kor is csak a lvl 30-lvl 70-esekre gondolnak. Nekik lesz új item, nekik lesz új spell..
  • rroolli
    Szerencsére nekem nem kell tartani hogy osztálytársam belép az accommal, mert erre felé senki nem játszana 2D játékkal. Wow-ot nyomatják páran, én is játszottam egy időben de meguntam hogy állandóan töltögetni kell az 500 megás patcheket, meg tele van buggal a szerver és senki nem foglalkozik vele... Eredeti szerverért meg nem fogok havi 3ezreket fizetni. Egy dolog van ami tetszik benne, hogy mindig lehet újabb és újabb képességeket tanulni, nem úgy mint itt, hogy level 50esen már megvan az összes spell, és 47 szint óta semmi új technikám nincs.

Kicsit eltértem a témától... :)
  • Bexter
    És az ilyenhez elég hathatós eszközeim vannak már :P
  • Shiwo
    az hogy játékbeli szivatással vagy egy valós pofonnal néz farkasszemet az nem mindegy.. amúgy megmondanám, hogy akkor gyere fiacskám, itt a laptop, leülsz és belépsz, megmutatod mi van a depodban...
  • Shiwo
    én meghazudtolom a statisztikát :D

nálam 100-ból már vagy 5 üres volt, az nem 2,8% :)
  • CattiBrie
    Aspeon
  • Shiwo
    15:28 Guide Edna: Meow, very funny. I try not to do it, but sometimes it just slips out of my mouth.

:D
  • CattiBrie
    http://tibia.wikia.com/wiki/Infernalist/Loot_Statistics

Hümm :)
  • Husosfagyi
    Az ilyeneket mindig meg szokták hackelni, amikor keresnek rajtuk valamit.
    És utána még mi sajnálkozhatunk rajtuk, hogy szegény, meghackelték....
    ... csak hogy ne kelljen semmit visszaadni.

Azzal a csókável is ez volt, akinek Gyud átdobott véletlenül egy bp serpent swordot a depójára, az én depóm helyett :]
  • Shiwo
    15:21 You see magic sulphur. It weighs 1.00 oz. It smells rather badly but is said to be an important catalyst for magical rituals.

valaki gyüjt ilyet addonhoz ?
  • Shiwo
    nem unokaöcséd kellett volna elkalapálni, hanem azt a srácot, aki belépett az accjával és lenyúlta... sőt, szerintem elég lett volna rámorrani, és adta volna vissza..
  • CattiBrie
    Milyen szépen írsz. :)
  • Bobber
    Csak hogy flameljek:)

1. Igen Mati tehet róla mert én egy szóval se mondtam hogy engedje be, sose kértem ilyesmit és sose mondtam hogy meg lehet benne bízni. (megjegyzem benne meg lehetett de sajna volt olyan hülye hogy valami osztálytársának megadta az acc-át).
    2. Beszéltem vele és mondtam neki hogy lépjen be és beszélje meg Matival a dolgot ami részben meg is történt részben nem, de ettől többet nem tehetek a dologban, hiszen az úgymond elérhetőségeit egy tizenegykét éves gyereknek nem fogom megadni egy 20 éves srácnak aki ráadásul pipa is mert tuti hogy szétszedte volna amit igaz elismerek részben meg is érdemelt volna.
    3. Volt róla szó hogy adjam meg én Matinak a cuccot és majd én meg vasaljam ki unokaöcsémből. Ezt pedig az egyes pontban leirt okokból mivel nem érzem és éreztem magam felelősnek az ügyben nem is tettem meg.

Sajnáltam én is Matit nagyon nem jó ha valakit lenyulnak de sajnos ebben az ügyben nem tudotam és nem is tudok mit tenni. Azt meg tényleg senki ne várja el hogy maj összekalapálom vagy kalapáltatom a saját unokaöcsém egy játék miatt.
    Ha az életben történt volna mondjuk pénz vagy érték vagy bármi lenyulás természetesen más lenne a helyzet mert akkor én lennék az első aki a legnagyobb pofont adja stb stb. de mivel én pl akkor nem is játszottam nem voltam aktív és csak utólag értesültem bármiről is ami történt igy pláne nem tudtam tenni semit a dologban:(
    Lehet hogyha egyből tudom még aznap amikor történt a dolog akkor tudtam volna segíteni de szerintem sajna akkor se mert akkor se unokaöcsém nyulta a cuccot hanem az ugynevezett "hacker", aki el is pakolta jóhelyre és szart az egészre utána:(
    Na de itt most lezárom a kisregényemet:), remélem kimerítő volt a válaszom.
  • taj
    eh, pedig de szép is volt ez, amikor Ram, Fir, Krog és én ott virítottunk a listán egy tömbben :D
  • taj
    ez nagyon nagy! :D
    mondjuk alig van rajta securáról néhány ember
  • taj
    Nem fél éve?

2007 decemberében még kb. egy szinten voltunk, ha jól rémlik...
    Illetve akkor húzott el, amikor dupla expes hét volt, nekem pedig zh/vizsgaidőszak, már nem emlékszem, az mikor volt, de úgy rémlik,
    hogy ő még vígan tibiázott nyárig utána, mi Darellal január végén hagytuk abba.

Azóta pedig újra wowozik, ha jól tudom.

Ha majd valaki utoléri 1,5 év alatt, akkor visszatér, és ráver 40-50 szintet 2 hónap alatt. :P

Hiába voltam én is időmilliomos egy időben, azért egy palával nem tudtam versenyezni a lovag karin, pedig próbáltam elodázni a palák hatalom-visszavételét. :P

Darel mindig ezen nevetett, hogy mit erőlködök, hiszen én nem tudok olyan expet produkálni, mint Ram, csak ha sok pénzt veszítek a dolgon, míg egy pala folyamatosan tudott durva expet szedni, és nem is bukott rajta. Most azért megnézném a dolgot, mert Silent Defender azt mondta, hogy egyszerűen nem tud úgy elmenni gyakni, hogy ne nyerjen rajta :P Lehet, hogy állítottak vmit a looton azóta, de én mindig szoptam :D
  • Shiwo
    jóvanna..én lemaradtam 160 fele :)
  • CattiBrie
    Még mindig csak annyi. :) Éve? :)
  • Shiwo
    Ram már 185
  • CattiBrie
    Ha benne vagy a Secura top 300-ban akkor mehetsz a nagylistára.
    Van, amelyik szerveren már lvl 90-től benne van a top 300-ban az ember.