Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.
Humbuk
Hammerlex
Hammerlex the Paladin
Magic Fagyi
Napsi Girl
Dargo Grimmilano
Gyuri Knight
Mighty Hungarian
Honfoglalo
[/spam]™
LOL
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
* Some Earth Elementals in the Tiquanda jungle have fought each other about territorial rights. As many died in those battles, their numbers have gone down.
* Jessica and Odemara have proudly announced that they have both added goblets to their sales list.
* A few NPCs got another class in orthography and grammar. They will be happy to prove it!
* Fun spellwands have been altered so that they cannot be used on invisible characters anymore.
* Last, but not least: a few minor technical corrections on our client have been made along with several small bug fixes concerning map or graphic bugs, e.g. the pink pixels in small rubies and small enchanted rubies images.
Most magyarul:
• Egy kevés Earth Elementals a Tiquanda dzsungelben harcolj egymással területi jogokról. Ahogy sok meghalt azokban a csatákban, a számaik lementek.
• Jessica és Odemara büszkén bejelentették, hogy nekik van mindkét hozzáadott serlegük az eladásaik dõlnek.
• Néhány NPCs bevitt egy másik osztályt helyesírásba és nyelvtanba. Boldogok lesznek, hogy bizonyítani fogják azt!
• Mókás spellwandsöket változtattak, hogy õket nem tudják használni láthatatlan karaktereken már.
• Utolsó, de nem leglegkisebbebb: néhány kisebb mûszaki javítást az ügyfelünkön csináltak több kicsi bogárjavítással, amit térképet vagy grafikát érinteni piszkál, egyetemben e.g. a kicsi Rubie-kban levõ rózsaszín pixelek és kicsi elbûvölt Rubie képek.
Köszönjük webforditas.hu! 😊))
😄DD
[/spam]™
Magam részérõl most maximum Lexet támogatnám a szavazatommal, vele beszélgettem , és õ a korának megfelelõen gondolkodó srác.Bár azt gondolom, a suli mellett õ sem nagyon fog játszani. Én felszoktam lépni a kicsik chaneljére is, hát néha egy-egy szövegtõl feláll a hátamon a szõr, de már a kicsik is , ott is, modorálják õket 😊 és ez szinpatikus . Mindenesetre nem hátrány, hogy ott már meg lehet õket ismerni. Helyesnek látom az elõszobáztatást illetve egy-egy hosszabb magán beszélgetést.
Egyetértek Catti, a jelenlegi tagsággal nincs gond. Megtanulták a rendet és korrektül viselkednek. /nem elbízni magatokat/ <#ejnye1>#ejnye1>
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Szóval erre is kéne egy "szabály" ,erre is ki kéne találni valamit ,hogy hogyan ismerjük meg az újkat ,hogyan beszélgessünk velük ,de nekem jelenleg semmilyen konkrét ötletem sincs.
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Kicsit gondolkodtam ezen a PG dolgon..
Azon elmélkedtem, hogy milyen a jelenlegi PG guild összetétele, és arra jutottam, hogy mostanra körülbelül egész jól kialakult a jelenlegi közösség. Az tény, hogy nem mindenki van megelégedve mindenkivel, de úgy gondolom, hogy innentõl ez már egyéni probléma és nem közösségi. Egyszóval véleményem szerint nem kell senkitõl megválnunk azon emberkék közül, akik jelenleg a guildben vannak.
Viszont ezzel szemben a guildbe való felvételt, fõleg azért, hogy a belsõ viszályok teljesen el legyenek kerülve, szigorú szabályokhoz kell kötni. Sokat gondolkodtunk már azon, hogy mik legyenek ezek a szabályok. Írjuk le õket. De mi legyen? Kössük nemhez, korhoz, kaszthoz, szinthez, ismeretséghez? Mindig volt rá példa, hogy valamiért nem jó.
Arra az elhatározásra jutottam.. nem is elhatározás, hanem inkább egy ötlet, hogy szüntessük meg azt, hogy "Guildtag szeretnék lenni" ? És helyette vezessük be azt az egyszerû szabályt, hogy csak az lehet guildtag, akit a PG szeretne, hogy guildtag legyen.
Ha belegondoltok, így egészen biztosan csak olyan személy lehet guildtag, akit mi szeretnénk mint közösség, hogy az legyen. Mert én nem szeretnék olyan embert a guildbe, akirõl tudom, hogy másik guildtársam nem szeretné, hogy tag legyen. Nem szeretnénk hülyéket, gonoszokat, hazudósokat. Aki meg guildtag szeretne lenni, az viselkedjen úgy, hogy mi szeressük, hogy közénk tartozzon.
Most tömören ennyi. Szeretném a véleményeteket kikérni!
Mindenkiét. Lehet PGs és lehet nem PGs véleménye is.
Catti
[/spam]™
Volt egy high lvl olyan 100 körüli, aki egyszer megkérdezte.. és tudtam h õ botozik... Meg volt egy tutor is.. csak nem tudom h ezek ugyanazok voltak-e.. de a másik meg mintha egy csaj karakter lett volna..
[/spam]™
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Thou art a very pleasant little rabbit.
21:52 Chiffer : utevo res "Parrot
21:53 Sir Thors : ;D
21:53 Sir Thors : Exetaw con
21:53 Catti ❤️1>: 😊
21:53 Sir Thors : exeta con
21:53 Catti ❤️1>: 😊
21:53 Oriental Assassin : ~pats
21:53 Chiffer : 😉
21:53 Chiffer : Close gate
21:53 Catti ❤️1>: (:
21:53 Chiffer : my zoo
21:53 Ray: Welcome to the post office!
21:53 Catti ❤️1>: 😄
21:53 Chiffer : want to join catti?
21:54 Catti ❤️1>: to a zoo
21:54 Chiffer : i will gibe you mana
21:54 Catti ❤️1>: im not an animal 😊
21:54 Chiffer : summon 2
21:54 Catti ❤️1>: i havent the spell i think
21:54 Sir Thors : ;DD
[/spam]™
Tisztelet a kivetel. 😊
[/spam]™
Inkabb ellene mint h melette 😛
Habar en napi 1 lvl-t tudnek lepni ha non-stop jatszanek
17:55 You see Mizarius (Level 51). She is an elite knight.
2008.08.19
20:18 Mizarius [91]: SELL 900 SMALL STONES 100 = 1,5K
Az egyik legnagyobb cavebotter Port Hope-on. 😞((
[/spam]™
Koszonom a szurkolo tabornak h szurkoltak 😛
Saiax csinalt videot akit erdekel neze meg 😛
http://www.youtube.com/watch?v=tGIGK9XZRCY
Ja es nem hecker oldal ne feljetek 😄
[/spam]™
14:31 You advanced to magic level 74.
igen-igen <#buck>#buck>
http://bexter.hu Szép Fényeket!
8/14/2008 · Peace March on Secura. Recently, on Secura, many
people demonstrated their desire for no more warring with a peace march,
which included a couple GMs to help out. Perhaps their efforts made a
difference, let's hope!
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Veletlenul nincs elado Banana Staffod? 😄
És jobb ez a protekcios rendszer mert igy fizikailag is ellehet a másikon verni 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!