Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
18:40 Loud Paladin : 13:37 HOLY PHARAOH : IM PRETTY SURE EVERYONEKNOWS I BOT QUARAS BUT WHO REALLY CARES?
[/spam]™
I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
vagy megrontom <#confused>#confused> <#eplus2>#eplus2> <#vigyor3>#vigyor3> <#vigyor>#vigyor> <#vigyor2>#vigyor2> <#wow3>#wow3> <#zavart1>#zavart1> <#eplus2>#eplus2>
[/spam]™
Amugy csak viccbol irtam, hogy osszal nekem is valamit. 😛
Ja es igen! Ha nem segitesz is a baberjaidra torok es erosebb leszek nalad <#duhos2>#duhos2><#boxer>#boxer>
Amúgy ha akarod, segíthetek neked, ha a lvled kisebb, mint 20 😊. Az fölött már nem merem, mert lehet, hogy mivel más kasztú lehetsz, erõsebb vagy nálam, és nehogy már a befõtt tegye el a nagymamát, ahogy mondani szokás 😊.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Csak mert kimaradtam a jatekbol... es azt sem tudom, hogy mirol van szo... <#rinya>#rinya>
Eredményhirdetés!
Igaz, hogy tegnap volt augusztus 20-a, de jobb késõn, mint soha.
Az üzik száma a tippekhez képest egész kevés lett (olvasd a végén).
Ezek alapján tehát a dobogó harmadik fokán: (Dobpergés) Cipi! Mindössze 1561-et tévedett! Tapsoljuk meg!
A 2. helyen, tehát ezüstéremre jogosultan (amit sajnos nem tudok neki kölcsönözni, talán ha sikerül, egyet kérek Cseh Lacitól, úgyis van neki már 3 ezen az olimpián 😊), azaz a dobogó második fokán: (Dobpergés és 1 perc ideghúzás) Shiwo! Mindössze 1362-t tévedett! Tapsoljuk meg!
És most idõ- és ideghúzás céljából jöjjön egy különdíj, amit egy szép matematikai megoldásért szeretnék odaadni, és nem más, mint fél k! Ennek boldog tulajdonosa nem más lesz, mint Sonic!
Most pedig jöjjön a várva várt nyertes! 2008-ban tehát, a Bers által rendezett Tibia nyereményjáték gyõztese, tehát elvileg aranyérmes és a 2k nyeremény boldog tulajdonosa, azaz az elsõ helyezett: (Dobpergés és 2 perc ideghúzás) Tele! Mindössze 862-vel tévedett! Tapsoljuk meg!
Majd a nyertes és a különdíjas írja meg, hogy melyik városba kéri a pénzt! Elõre is köszönöm!
Aki pedig lemaradt volna, annak üzenem: lehet, hogy jövõre is lesz nyereményjáték!
Az üzik száma: 1138.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
De Svargrond
http://www.tibianews.net/Pictures.asp
Ja, már megtaláltad.. 😊)
[/spam]™
Nah megkaptam!!! 😄
hát ha még a saját nyelvüket sem értik akkor a pl-re az az egyetlen válasz lehetséges hogy meg sem szólalsz ,én legalábbis azt szoktam.
Múltkor én is segítettem egy pl-nek és az lett a vége hogy kupic k**wa lettem. Playertõl akart kötelet venni 50gpért ,megmutattam neki melyik NPCnél lehet venni ,3 perc múlva visszamegyek depó ,addigra õ is visszament és már 100gpért akart kötelet venni ,mondtam neki hogy tud NPCnél 50ért is venni aztán mondott valamit lengyelül és kupic ku**a
xxxxx: pl?
Catti: nie
xxxxx: bla bla bla...
Catti: i said no
xxxxx: ah, ok
😊
[/spam]™
12:23 Daric Kheus : pl
12:23 Daric Kheus : ??
12:23 You see Daric Kheus (Level 81). He is an elite knight. He is Immortal Guardian ofthe Secura Titans.
12:23 Catti-bia : nie
12:23 Daric Kheus : dzie jest bank
12:23 Daric Kheus : ??
12:24 Catti-bia : nie múwie po polsku
12:24 Daric Kheus : dzie jest bank
12:24 Catti-bia : tutaj ->
12:24 Daric Kheus : ty
[/spam]™
-Szerintem is az legyen tag akit a guild akar.
-Aki szeméyles ajánlással érkezik.
-Aki még nem tag de egy másik chanelen meg van hívva ott már megismerték az emberek és ebbõl következik is az elsõ pont😊
aszem ennyi😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.