124119
  • rroolli
    Az automatikus rendszer most is bannol? Mert én egy nagy bann hullámról tudok amikor ~5000 embert lekapcsoltak, de azóta nem hiszem hogy bármi is történt... Max gyűjtik az infókat egy újabb nagyszabású akcióra. Nyilvánvaló hogy a cip nem akar megszabadulni azoktól a hűséges prémifizetőktől akik csalnak, csak rávenni őket arra hogy játszanak becsületesen(csalók eltűnnek, bevétel megmarad). Erre a legjobb eszköz ha felderítik az összes bottert(marhasok) és ebből random bannolnak egy nagyobb adagot, majd reménykednek hogy a többség beijed és többet nem használ semmilyen illegális eszközt. Mivel egy csomó botter nem riadt el, több mint valószínű hogy lesz egy újabb nagy bann hullám.
  • Husosfagyi
    Hol volt, hol nem volt...

A mount sternumon is túl, a blood bay-en is túl, élt egyszer egy csapatnyi GM és Customer Support tag valahol az Isle of Solitude nevű szigeten.
    Ezek a bölcsek eldöntötték, hogy kitalálnak valamit az egyre elszaporodó botterek kezelésére.
    Szoroztak osztottak, majd hozzáadták a dátumot a számla végösszegéhez - közben pedig kitalálták, hogy munkájuk egy részét átadják egy misztikus voodoo gépezetnek. Mindez szépen működött is, de aztán egyszer csak elszabadult maga a pokol. Kiderült ugyanis, hogy a gépezetet nem tudják uralmuk alatt tartani. Nem sikerült megfékezniük, ezért alkut kellett kötniük vele. Az alku szerint playeráldozatokat kell bemutatniuk a misztikus szerkezetnek.
    Minden hónapban 5000 játékost kell feláldozni azért, hogy ez a bestia ne forduljon ellenük.
    Mivel egy jó GM naponta akár 80 bottert is szokott bannolni, ezért megtiltották egymásnak azt, hogy ezentúl a botterekkel foglalkozzanak.
    Mivel a botterek nem kerülnek bannolásra, így azokat minden hónapban fel tudják áldozni a misztikus szerkezetnek.
    Egyelőre a történet itt tart, kíváncsian várjuk a folytatást mi is :)
  • CattiBrie
    Gondoltam, elmeséled..
  • Husosfagyi
    nem olvasol helpet :)
  • Husosfagyi
    Nem is olyan kevés.

Gondolj bele, hogy hetvenix szerverre van negyvenix GM, aki hétköznapi ember és nem kifejezetten 24/7 online.
    Ebben az idejében játszik, és emellett GMkedik is.

hack linkeket, trágárkodásokat szűrnek public channelekről többnyire, ezen kívül útelzárásokat/blokkolásokat vizsgálnak ki.
    Ezen kívül PK kísérleteket ellenőriznek "civil" karaktereikkel, stb stb...

Biztos van több minden is, egyelőre ennyi jut eszembe...

lényegében:
    "GM Borceforth [2]: A banishment is less then 300 ms. It's reflex"
  • CattiBrie
    Milyen szájat tépsz? Miért?

Jaja, én le vagyok maradva.. :)
  • Husosfagyi
    két hónapja nem kell kb, amióta vannak a nagy automatikus bannolások.
    EZért tépjük a szánkat, de látszik hogy nem sokat játszol :(

(remélem ez változik azért :))
  • CattiBrie
    Júzörsz manyuál

http://www.tibia.com/gameguides/?subtopic=manual§ion=support#gamemasters
  • Bobber
    Mert az hogy most valaki hack siteokat küldözget és azokat az ambereket bannolja az szerintm nem egy megeröltető feladat és az valahogy egy icsit kevésnek tünik. Szóval mi is a feladat?:)
  • Bobber
    ŐŐŐ akkor lehet hogy bennem vana ahiba de valamit nem értek:)

Ha a GM-nek nem reportolhatom a botot akkor mit csinál a GM? Biztos nagyon sok dolga van de nem az lenne a feladata hogy a játék tisztaságára felügyeljen?
    Szerintem a játék tisztaságát nagyban befolyásolják a botozó emberek, és ezeket ki kell szürni és szerintem ez is a GM feladata. Amugy meg mi a fenét csinál a Gm? Mi a feladata?
    Mit lehet neki jelenteni?
    Mert gondolom olyasmivel nem lehet zaklatni hogy xy ellopta a lootomat stb mert szerintem meg ez nem a GM feladata. Szóval tényleg nem értem légyenszíves valaki homájosítson fel erről mert mostmár tényleg kiváncsi vagyok:)
  • CattiBrie
    "Továbbra sem" ???
    Heh?

Nem arról volt szó mindig, h kell?
    Akkor minek téptük a szá.. billentyűzetünket?

Na, mindegy.. la vagyok maradva.
  • Bexter
  • Husosfagyi
    semmi változás nincs.

Hivatalos álláspont hogy a GM az nem botvadász.
    Megvannak errre az eszközök (még ha nem is működnek).
    Továbbra sem kell reportolni őket, mert nem fogják még lecsekkolni sem.
  • Son Ice
    "karaterprofil a tibia.com-on"
    Amúgy grat... jó lett!
  • CattiBrie
    Mer'?
  • Combinate
    Guigo de secura uhmm...name lock?
  • CattiBrie
    Help:

22:40 Guigo de secura [25]: i found a botter i can report?
    22:40 Exandrea [83]: No
    22:40 Guigo de secura [25]: my brother yells gm's can ban botters
    22:40 Guigo de secura [25]: its really?
    [narancs]22:40 Queen of Light II [75]: The automatic system will get them soon. Do not worry untilthen and try to avoid them. :)[/narancs]
    22:40 Speancer on Secura [26]: Auto-ban system works...
    22:40 Guigo de secura [25]: ow nice :D

Höm?
  • CattiBrie
    Boldog szülit! :)
  • Berselius
    Szerintem jó lett :)
  • Husosfagyi
    ez igen :)

Bár nálam van egy kis probléma: a linkeke csak ráfrissítés után jönnek be mindig.
    Ez lehet hogy a site hibája, hogyx nem enged külső site-ról linkelni.
  • CattiBrie
    Hűű! Az én vagyok! :)
  • maerlyn
    ami kimaradt: amennyire tudtam, teszteltem, bugreportokat _mailban_ kérek a maerlyng+tibiahu kukac gmail pont com címre
  • maerlyn
    közérdekű információ: élesedett az új statoldal, és innentől nem frissül a régi
    az adatbázis egy az egyben át lett költöztetve, ráadásul gyorsan, szóval egy frissítés sem maradt ki
    a cím: tibiahu.try.hu ami átirányít a sziget.mine.nu/~tibia urlre.
    legjobb: lehet hotlinkelni, lásd például ez Catti-bia, ez Husosfagyi, emez meg Parodox
  • Husosfagyi
    Ha Cip tartja magát az eddigiekhez, akkor 5-6 hét múlva.
    Az első teaser uténi 6. héten szokott lenni update.
    Patch-csel nem tudom mi a helyzet, de feltételezem hogy hasonló.

Meglepődnék, ha a következő hetekben a kasztok közti balanszról ne mbeszélnének/nem nyúlnának hozzá...
  • Combinate
    Holnap után kiskedden.
  • Catti
    Mikor lesz a patch? :)
  • Catti
    Hát hümm..
  • Catti
    Nem is.. csak boltot nem látok. :)
    Szpír tájm van.. de azért mert szpír tájm van, nem adom el/dobom ki az arrowjaimat.. sőt, ugyanúgy gyűjtöm, összeszedem, ha el van szórva.. még lootolom is ha van helyem.. de még a poison arrowot is! Az más tétta, h venni nem veszem.
  • Husosfagyi
    legkifizetődőbb tutornak lenni, és a teszt szerveren megszerzett tudást kamatoztatni :p

Ki nem emlékszik, hogy 300-500 körül árulták a 100 gp-s rust removert hetekig?

Még mindig van aki megad érte 200-at is...
  • Catti
    Megteheted. Csak ha valakit meg érdekel, akkor lehet h lehangoló kicsit. :S
    Pláne ilyen csúnya kifejezéssel. :P
  • Husosfagyi
    tényleg régen láthatott -bia XP-t...
  • Catti
    Nekem csak fél. :)
  • Son Ice
    Miért ne írhatnám le, hogy nem érdekel, milyen "szép" új bp-k lesznek?!?!
  • Bexter
    tibia news ba beküldtem
  • Catti
    Nem teszed fel valahova a művedet? Muti meg CIPnek. :)
  • Noodlee
    Nekem van vagy 3-4 bp csokim...
  • Catti
    Az új Patch Teaser végre "lelővi" a karácsonyfákat?

Mondjuk szerintem múlt évben hamar jött a farsang, de hát most meg már régen tavasz van.
  • Catti

exevo parcel hur

• Catti
    Ha valamit letojok, akkor arra nem írok semmit. :P
  • Catti
    Ööö.. és? :S