124119
-
#103975 Az automatikus rendszer most is bannol? Mert én egy nagy bann hullámról tudok amikor ~5000 embert lekapcsoltak, de azóta nem hiszem hogy bármi is történt... Max gyűjtik az infókat egy újabb nagyszabású akcióra. Nyilvánvaló hogy a cip nem akar megszabadulni azoktól a hűséges prémifizetőktől akik csalnak, csak rávenni őket arra hogy játszanak becsületesen(csalók eltűnnek, bevétel megmarad). Erre a legjobb eszköz ha felderítik az összes bottert(marhasok) és ebből random bannolnak egy nagyobb adagot, majd reménykednek hogy a többség beijed és többet nem használ semmilyen illegális eszközt. Mivel egy csomó botter nem riadt el, több mint valószínű hogy lesz egy újabb nagy bann hullám. -
Husosfagyi #103974 Hol volt, hol nem volt...
A mount sternumon is túl, a blood bay-en is túl, élt egyszer egy csapatnyi GM és Customer Support tag valahol az Isle of Solitude nevű szigeten.
Ezek a bölcsek eldöntötték, hogy kitalálnak valamit az egyre elszaporodó botterek kezelésére.
Szoroztak osztottak, majd hozzáadták a dátumot a számla végösszegéhez - közben pedig kitalálták, hogy munkájuk egy részét átadják egy misztikus voodoo gépezetnek. Mindez szépen működött is, de aztán egyszer csak elszabadult maga a pokol. Kiderült ugyanis, hogy a gépezetet nem tudják uralmuk alatt tartani. Nem sikerült megfékezniük, ezért alkut kellett kötniük vele. Az alku szerint playeráldozatokat kell bemutatniuk a misztikus szerkezetnek.
Minden hónapban 5000 játékost kell feláldozni azért, hogy ez a bestia ne forduljon ellenük.
Mivel egy jó GM naponta akár 80 bottert is szokott bannolni, ezért megtiltották egymásnak azt, hogy ezentúl a botterekkel foglalkozzanak.
Mivel a botterek nem kerülnek bannolásra, így azokat minden hónapban fel tudják áldozni a misztikus szerkezetnek.
Egyelőre a történet itt tart, kíváncsian várjuk a folytatást mi is :) -
#103973 Gondoltam, elmeséled.. -
Husosfagyi #103972 nem olvasol helpet :) -
Husosfagyi #103971 Nem is olyan kevés.
Gondolj bele, hogy hetvenix szerverre van negyvenix GM, aki hétköznapi ember és nem kifejezetten 24/7 online.
Ebben az idejében játszik, és emellett GMkedik is.
hack linkeket, trágárkodásokat szűrnek public channelekről többnyire, ezen kívül útelzárásokat/blokkolásokat vizsgálnak ki.
Ezen kívül PK kísérleteket ellenőriznek "civil" karaktereikkel, stb stb...
Biztos van több minden is, egyelőre ennyi jut eszembe...
lényegében:
"GM Borceforth [2]: A banishment is less then 300 ms. It's reflex"
-
#103970 Milyen szájat tépsz? Miért?
Jaja, én le vagyok maradva.. :) -
Husosfagyi #103969 két hónapja nem kell kb, amióta vannak a nagy automatikus bannolások.
EZért tépjük a szánkat, de látszik hogy nem sokat játszol :(
(remélem ez változik azért :)) -
#103968 Júzörsz manyuál
http://www.tibia.com/gameguides/?subtopic=manual§ion=support#gamemasters -
#103967 Mert az hogy most valaki hack siteokat küldözget és azokat az ambereket bannolja az szerintm nem egy megeröltető feladat és az valahogy egy icsit kevésnek tünik. Szóval mi is a feladat?:) -
#103966 ŐŐŐ akkor lehet hogy bennem vana ahiba de valamit nem értek:)
Ha a GM-nek nem reportolhatom a botot akkor mit csinál a GM? Biztos nagyon sok dolga van de nem az lenne a feladata hogy a játék tisztaságára felügyeljen?
Szerintem a játék tisztaságát nagyban befolyásolják a botozó emberek, és ezeket ki kell szürni és szerintem ez is a GM feladata. Amugy meg mi a fenét csinál a Gm? Mi a feladata?
Mit lehet neki jelenteni?
Mert gondolom olyasmivel nem lehet zaklatni hogy xy ellopta a lootomat stb mert szerintem meg ez nem a GM feladata. Szóval tényleg nem értem légyenszíves valaki homájosítson fel erről mert mostmár tényleg kiváncsi vagyok:) -
#103965 "Továbbra sem" ???
Heh?
Nem arról volt szó mindig, h kell?
Akkor minek téptük a szá.. billentyűzetünket?
Na, mindegy.. la vagyok maradva. -
#103964 -
Husosfagyi #103963 semmi változás nincs.
Hivatalos álláspont hogy a GM az nem botvadász.
Megvannak errre az eszközök (még ha nem is működnek).
Továbbra sem kell reportolni őket, mert nem fogják még lecsekkolni sem. -
#103962 "karaterprofil a tibia.com-on"
Amúgy grat... jó lett! -
#103961 Mer'? -
Combinate #103960 Guigo de secura uhmm...name lock? -
#103959 Help:
22:40 Guigo de secura [25]: i found a botter i can report?
22:40 Exandrea [83]: No
22:40 Guigo de secura [25]: my brother yells gm's can ban botters
22:40 Guigo de secura [25]: its really?
[narancs]22:40 Queen of Light II [75]: The automatic system will get them soon. Do not worry untilthen and try to avoid them. :)[/narancs]
22:40 Speancer on Secura [26]: Auto-ban system works...
22:40 Guigo de secura [25]: ow nice :D
Höm? -
#103958 Boldog szülit! :) -
Berselius #103957 Szerintem jó lett :) -
Husosfagyi #103956 ez igen :)
Bár nálam van egy kis probléma: a linkeke csak ráfrissítés után jönnek be mindig.
Ez lehet hogy a site hibája, hogyx nem enged külső site-ról linkelni. -
#103955 Hűű! Az én vagyok! :) -
#103954 ami kimaradt: amennyire tudtam, teszteltem, bugreportokat _mailban_ kérek a maerlyng+tibiahu kukac gmail pont com címre -
#103953 közérdekű információ: élesedett az új statoldal, és innentől nem frissül a régi
az adatbázis egy az egyben át lett költöztetve, ráadásul gyorsan, szóval egy frissítés sem maradt ki
a cím: tibiahu.try.hu ami átirányít a sziget.mine.nu/~tibia urlre.
legjobb: lehet hotlinkelni, lásd például ez Catti-bia, ez Husosfagyi, emez meg Parodox -
Husosfagyi #103952 Ha Cip tartja magát az eddigiekhez, akkor 5-6 hét múlva.
Az első teaser uténi 6. héten szokott lenni update.
Patch-csel nem tudom mi a helyzet, de feltételezem hogy hasonló.
Meglepődnék, ha a következő hetekben a kasztok közti balanszról ne mbeszélnének/nem nyúlnának hozzá... -
Combinate #103951 Holnap után kiskedden. -
#103950 Mikor lesz a patch? :) -
#103949 Hát hümm.. -
#103948 Nem is.. csak boltot nem látok. :)
Szpír tájm van.. de azért mert szpír tájm van, nem adom el/dobom ki az arrowjaimat.. sőt, ugyanúgy gyűjtöm, összeszedem, ha el van szórva.. még lootolom is ha van helyem.. de még a poison arrowot is! Az más tétta, h venni nem veszem. -
Husosfagyi #103947 legkifizetődőbb tutornak lenni, és a teszt szerveren megszerzett tudást kamatoztatni :p
Ki nem emlékszik, hogy 300-500 körül árulták a 100 gp-s rust removert hetekig?
Még mindig van aki megad érte 200-at is... -
#103946 Megteheted. Csak ha valakit meg érdekel, akkor lehet h lehangoló kicsit. :S
Pláne ilyen csúnya kifejezéssel. :P -
Husosfagyi #103945 tényleg régen láthatott -bia XP-t... -
#103944 Nekem csak fél. :) -
#103943 Miért ne írhatnám le, hogy nem érdekel, milyen "szép" új bp-k lesznek?!?! -
#103942 tibia news ba beküldtem -
#103941 Nem teszed fel valahova a művedet? Muti meg CIPnek. :) -
Noodlee #103940 Nekem van vagy 3-4 bp csokim... -
#103939 Az új Patch Teaser végre "lelővi" a karácsonyfákat?
Mondjuk szerintem múlt évben hamar jött a farsang, de hát most meg már régen tavasz van. -
exevo parcel hur
-
#103937 Ha valamit letojok, akkor arra nem írok semmit. :P -
#103936 Ööö.. és? :S