124119
  • Shiwo
    vele szoktunk köszönni 1másnak :)
  • CattiBrie
    A tapló az ez:

Te meg ez:

:)
  • Son Ice
    Attól én még tapló vagyok... a kettő nem zárja ki egymást. :D
  • CattiBrie
    Én meg úgy értem, hogy Idát mindenki ismeri.
  • Combinate
    Hééééééééé gondoltam hamarabb megkapom
  • Husosfagyi
    spekuláns

gondolom arra számítasz hogy valamelyik npc up után majd 6k-t ad érte?!?
  • Son Ice
    Keress másik itemet! :D
  • Son Ice
    Nem ér rontani az üzletemet! :P
  • Son Ice
    Azzal, hogy "ilyen" is van, nem szerettem volna póriasnak tűnni... ilyen alatt azt értem, hogy: a) ilyen ember; b) ilyen hozzáállás
    De minek is mentegetőzöm, mindenki tudja, hogy tapló vagyok...
  • CattiBrie
    Ő is van.. Nem meglepő.
  • Combinate
    lol én adok 5k-t 1 ért
  • Son Ice
    13:13 Ida Knotta [83]: I am getting kicks, so take care
    13:14 Ida Knotta [83]: Canada, poland and England are friends who are getting kicks

Csak úgy megprivizett, hogy vigyázzak magamra... ilyen is van...
  • CattiBrie
    Valami gáz van Csipék háza táján.. szerintem odaért Arcor. :D
  • Son Ice
    Hehe, akkor most rettentő jó üzletet ajánlok mindenkinek! Én rosszul fogok járni nagyon, de hát ilyen a jó szívem...
    Én 95gp helyett 1000gp-t adok a Demon Helmet Darabjáért... tessék tolongani! :D
  • CattiBrie
    ér*
  • CattiBrie
    Ha az NPC annyiért veszi, nyilván annyit és. .)
  • marton350
    H.L. 95gpért vesz demon helmetet ,te eladnád neki?
  • maerlyn
    asszony ma éjszakás, szóval éjjel megint fejlődni fog kicsit az oldal, egyelőre a karik guildjének nyilvántartása van betervezve, illetve a guildrss funkció működővé varázslása itt is, bár azt hiszem, Fagyin és rajtam kívül nem figyelte senki :P
  • maerlyn
    az lehetett egy CSs is
  • Bexter
    Valaminek lennie kell tény :D de még nem láttam saját szemmel :P
  • Husosfagyi
    léteznie kell... különben ki bannolt volna trade-re másolt link miatt 1 hónapra? :p
  • maerlyn
    oh
    javítva
  • Bexter
    még sose láttam GM-et. Léteznek egyáltalán?
  • Husosfagyi
    Nem - ez egy összegzés a fórumból, a helpes kommentekből, a tutor csaneles infókból és a saját gondolataimból.

(A voodoo machine az lehet hogy átverés, nem tuti hogy embert eszik )
  • maerlyn
    nem tanítják, csak mi fokozottabb figyelmet fordítunk arra, hogy mi újság van, és ha láthatóan nem vagytok tisztában a történtekkel, akkor magyarázunk :P
  • CattiBrie
    karater
  • maerlyn
    nem feltételezés, online lehet még úgy is, hogy a két kari egy accon van, de az egyik civil kari, a másiknak meg GM előtagja van
  • CattiBrie
    Ezeket a válaszokat a Tutor csenölön tanítják?
  • maerlyn
    ja: és senki sem jelentkezik gmnek, nem is lehet. a customer support figyeli a hosszú ideje ST embereket, azok közül választ, de mivel egy nagyon-nagyon bizalmi pozíció, nem trivi a választás.
  • maerlyn
    2gm/szerver is kevés. gondolj bele: délután/este, 900+ ember online, vajon hány report születik percenként?
    pont jó ez így, hogy egy automatika szűri a legproblémásabb csítelési módot.
  • maerlyn
    mi nem tetszik abban?
    később (talán, sokmindentől függ még) ugyanaz ott lesz az oldalon is
  • Husosfagyi
    KB 6 hete megy ez a gépes botterbannolás, először 4800, másodszor 5100 accot bannoltak/töröltek. (Latest news...)

ha minden igazi szabályt be akarunk tartatni (lopás csalás átverés stb), ennyi erővel a rendőrségnek is külön karaktereket kellene tartani a játékban.
    Ez csak egy játék.
    Minden karakter mellé nem lehet GM-et állítani.
    A level 100-150 anonim karit jó ötletnek tartanám, névváltoztatási/karakter ID változtatási lehetőséggel. A név ugyanis nem minden...

Ha engedélyeznék a GM-nek a botterek bannolását, akkor ugyanoda jutnánk ahol eddig voltak. Teli lenne minden Rule Report Violation botter-reporttal - megint nem lehetne kiszűrni a ténylegesen a játék gyengeségeit kihasználó felhasználókat, stb stb.

Tény hogy az algoritmus fejlesztésre szorul, de nem hinném hogy hátat fordítanának ennek a módszernek és a GM-ekre bíznák a dolgot ismételten.

Ha a botter kérdésre megnyugtató válasz lenne, talán nincs is szükség olyan drasztikusan sok GM-re.
    Egy GM feltételezéseink szerint "egyszere" két karakterrel is online lehet (GM kari+civil).

A szerverenként 2 GM ötlet nem elvetendő, viszont hosszútávon belterjes GM köré épülő közösségek kialakulásához vezethet. - Mindenképpen szükség van arra, hogy a GM forgószínpadszerűen más szerveren is dolgozzon - így kisebb az esély a GM "korruptálódásra".

Hát részemről ennyi, kötözzünk bele :)
  • maerlyn
    böngésző, os, screenshot a megadott mailcímre. nálam megy, win, ff307
  • Shaman
    A terminátor is így kezdődött,hogy az emberek megalkották "A GÉPET" :-ppp
  • Son Ice
    ...de elég nehéz elérni a Lvl 100-at :D
  • CattiBrie
  • Bobber
    hehe ja:)
    nekem tegnap volt és köszönöm Catti a bszn-t:)
  • CattiBrie
    És az fix.. de a skillek mozgása teljesen változó. Van, akinél egy nap, van, hogy csak pár lvl up után következhet be.
  • Bobber
    Én azzal egyetértek hogy emberek meg a saját szabadidejüket áldozzák fel rá, de akor se értek egyet azzal hogy egy gépre bízzák a botok kiszürését. inkább a cipnek kéne egy kicsit változtatni a gm rendszeren szerintem. Nem azt mondomhogy a gépet iktassák ki hagy menjen nyugodtan de szerintem inkább szerverenként kéne tartaniuk 2 gm-et akik azon a szerveren tevékenykednek csak és kész. Nem azt kéne hogy midnen gm minden szerveren bohóckodik. Játszanak nyugodtan a saját karakterükkel és ha baj van akor meg a GM karakterrel rendettesznek. Sőtt akár több GM is lehet szerverenként. Az igaz hogy csak 40 gm van de akkor legyen 200. Szürjék meg válogassák meg az embereket stb megvan a módja. Nem hiszem hogy csak 40 ember felel meg a GM feltételeknek. És akkor sokkal hatékonyabban tudnak dolgozi majd. Mint már irtam tudom hogy a saját szabadidejüket áldozzák fel, viszont azzal hogy GM-nek jelentkezett ezt válalta is. Szóval szerintem egy GM nek nem azzal kéne foglalkozni hogy éáppen hol zárták el az utat vagy éppen kit zártak fel a tetőre. hanem igen is azokkal a játékosokkal akik kőkeményen csalnak hazudnak stb stb. És természetesen hozzáteszem hogy mindezeknek a felmérésére nem a GM- karakterük szolgálna. Még azt is megelőlegezem hogy csináljanak mindegyiknek egy 100-150+ anonim karaktert ami teljesen ugy néz ki mint egy normál karakter játszhat vele stb stb (természetesen csak az ellenőrzés véget) Valami olyan biztonsági dolgot beépítve hogy nem tud postázni nem tud lootolni stb és innen kezdve tudja is szürni a bottereket. Mert sajnos a legtöbb dolgot nem akkor követik el amikor szép nagy GM betükkel besétál egy karakter a képernyőre hanem amikor midnenféle kis emberek szaladgálnak összevissza. De ezt tudja mindenki mégse teszik ezt meg szóval ezt nem értem. Természetesen mindenkinek a karakterét anonim modon titokban tartva hogy ne legyen az hogy a botokra már azt is beállítsák hogy ne csak a GM-nél logoljon ki hanem kispistánál is. Szerintem járható út lenne de ez csak az én véleményem.
  • Bexter
    Az élet a leghosszabb RPG, 1 évben csak egyszer van Level Up.